VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 12d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 30d. |
Tara rašė:
Veronika rašė:
Vadinas, mane kiekviena diena kritinė
Teoriškai manau kad taip. Kaip matau (iš skaitiklio) dar tu labai "šviežia", turbūt ir savijauta ne kokia????
Truputį šviesėja, tik nežinau kiek taip bus. Kažkaip kitaip dabar į tai žiūriu, tiesiog sakau: turi iškęst ir taškas. Baisiai permirkus esu šnapsu
Neprisijungęs
Oi suprantu, žinau tą "įmirkusią" būseną, jeigu daugiau "nesigydysi" greitai atsitiesi, gerk daug arbatos - man padėdavo, kažkaip greičiau "išplauna" organizmą.
Neprisijungęs
Artėja šv. Velykos - kliūčių ruožas Vairuotojo vaidmenį prisiėmiau dviem dienom (jeigu už varo, nei lašo, ačiū Dievui, bent šitas supratimas dar nepragertas). Svečiuose ramu. Uch, namuose gerdavau viena, o čia tai tikras išbandymas laukia. Jau pradedu medituot
Blaivios Velykos, blaivios Velykos, blaivios Velykos....
Neprisijungęs
O man tai kaip tik mintis - nuo velykų nebegert. Tikrai zinau, kad per velykas negersiu. Nesu tikra laikotarpiu po velyku... Joptararai... Kaip susilaikyt? Juk galiu. Cia gi ne vanduo, be kurio tikrai neisgyvensi...
Neprisijungęs
Tara rašė:
Sveiki,
AČIŲ VISIEMS UŽ PALAIKYMĄ. Šiandien savijauta visai nebloga, tik galva prastai dirba ir viduje tuščia. Paslydau kaip mažvaikis, namuose karas (pats tikriausias) net nebezinau nuo ko pradėti.
Blogiausia kad prarandu vilti nustoti gerti. Bandysiu AA, nors man ten ir nelabai patinka, bet bandysiu.
Kaip čia yra kad turėdamas tiek patirties ir nusivylimų, vėl ir vėl lipu ant to pačio grėblio??? Ar čia jau tokia š*dina dalia paskirta....
Dabar susirašinėsiu pats su savim, gal Marijus (senas bambeklis) nesikėsins į mano privatų gyvenimą forume. Nu veins prie vieno, kaip mano žmona, kartu judu savo bambesiais per savaitę sveiką žmogų į kapus nuvarytumėt...
Taigi, po paskutinio užgėrimo daviau sau žodį lankyti AA. Prieš dvi savaites nuėjau pats vienas, žodžiu perlipau pats per save. Labai sunku buvo ryžtis – baisiau nei Veronikos pagirios. Pirmi įspūdžiai kiek keistoki, bet per pora savaičių apsipratau. Kolkas nelabai suprantu kas, bet AA kažkas tokio yra. Pagal jų rekomendacijas reikia lankyti 90 kartų, po to spręsti ar tinka. Šiandien po apsilankymo nutariau atlankyti 90 kartų. Nelabai turiu kito pasirinkimo, nes iki šiol viskas kartojasi - niekas nesikeičia. Jungiu skaitliuką, labai greitai bus aišku ar veiksminga ši priemonė...
Neprisijungęs
Tara rašė:
<...> Labai sunku buvo ryžtis – baisiau nei Veronikos pagirios. <...>
Tara baisiau nebūna
Neršiau, neršiau po namus, vis neramu. Galvoju, reik nuvažiuot į kirpyklą, šventės, pasigražinti. Pasiskambijau, ir nuvariau. Pasilenkia prie manęs manikiūristė visa išsišiepusi ir sako: Matai, mes jau Velykas pradėjom švęsti, chi chi, įpilčiau ir tau, bet jau nieko neturiu... ir toks tvaikas pareina. Man tik akys apsivertė, galvoju vsio, apsivemsiu tuoj. Parvariau namo, nežinau kokiu greičiu, muzonas grojo mašinoj net veidrodžiai drebėjo... Turbūt visi galvojo, o, kelių erelis važiuoja
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Tik nebandot dabar iš manęs juoktis
Aš net paskambinau savo medžiotojui, su klausimu ar tikrai tie bebrai neturi
Kažkaip niekada toks klausimas nebuvo iškilęs
Toliau nekomentuosiu ...
Jeigu prireiktų, tai dar kažkiek turiu, bet skystame pavidale
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tara rašė:
<...> Labai sunku buvo ryžtis – baisiau nei Veronikos pagirios. <...>
Tara
baisiau nebūna
Neršiau, neršiau po namus, vis neramu. Galvoju, reik nuvažiuot į kirpyklą, šventės, pasigražinti. Pasiskambijau, ir nuvariau. Pasilenkia prie manęs manikiūristė visa išsišiepusi ir sako: Matai, mes jau Velykas pradėjom švęsti, chi chi, įpilčiau ir tau, bet jau nieko neturiu... ir toks tvaikas pareina. Man tik akys apsivertė, galvoju vsio, apsivemsiu tuoj. Parvariau namo, nežinau kokiu greičiu, muzonas grojo mašinoj net veidrodžiai drebėjo... Turbūt visi galvojo, o, kelių erelis važiuoja
![]()
![]()
Kaip matau atsigavai - ŠAUNU, o šukuoseną ar suspėjai padaryti ???
Neprisijungęs
Nea
Neprisijungęs
Reikėtų visgi šventės..
Neprisijungęs
Tara rašė:
Reikėtų visgi šventės..
Dar ryt, visa dienelė, suspėsiu
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 16d. |
Tara rašė:
Taigi, po paskutinio užgėrimo daviau sau žodį lankyti AA. Prieš dvi savaites nuėjau pats vienas, žodžiu perlipau pats per save. Labai sunku buvo ryžtis – baisiau nei Veronikos pagirios.
Pirmi įspūdžiai kiek keistoki, bet per pora savaičių apsipratau. Kolkas nelabai suprantu kas, bet AA kažkas tokio yra. Pagal jų rekomendacijas reikia lankyti 90 kartų, po to spręsti ar tinka. Šiandien po apsilankymo nutariau atlankyti 90 kartų. Nelabai turiu kito pasirinkimo, nes iki šiol viskas kartojasi - niekas nesikeičia. Jungiu skaitliuką, labai greitai bus aišku ar veiksminga ši priemonė...
Man aplankyti 90 susirinkimų užtruko lygiai pirmus blaivybės metus. Bet patikėk, bent iki tų 90-ties susiskaičiuoti tikrai verta, kad suprastum kas tai yra ir tada priimti sprendimą. Sėkmės.
Neprisijungęs
KuKū Visi kiaušinius dažo ir pyragus kepa. Smagaus švenčių laukimo, einu ir aš prašmatnų Sultono keksą iškepsiu
Neprisijungęs
Sveiki, pas mane šiandiena suvažiavo visi vaikai, neturiu tokios galimybės per Velykas būti su jais, nes ryt važiuoja pas mamą, aš jau metai kaip nebegyvenu su žmona, šiandieną pilni namai svečių, o ryt liksiu vienas, žinau kad labai pavojingas laikas, ir pavojinga situacija, tikiuosi kad nepaslysiu, kol kas ramu, aš tikriausia blogai elgiuosi, pats nevartoju, o vaikams (pas mane keturi sūnūs visi suaugę ) parvežiau brendžio butelį, o marčioms vyno, jie pas mane ne abstinentai, bet vartoją saikingai, manęs aišku neragina, jau priprato kad prie mano lėkštės niekada nėra jokios taurės ar stikliuko, linkiu visiems gražios ir ramios šventės, svarbiausia kad niekas nepaslystume, o pagundų tikrai bus, tad blaivių ir mielų švenčių, jums ir jūsų artimiesiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 17d. |
jei kas dėl įvairių priezasčių neįsitraukę į šios visuotinės šventės ratą, arba pvz kam iki laimės kiek pesčiom iki Paryžiaus, tai jūs ne vieni tokie, aš kartu
Neprisijungęs
Egle rašė:
jei kas dėl įvairių priezasčių neįsitraukę į šios visuotinės šventės ratą, arba pvz kam iki laimės kiek pesčiom iki Paryžiaus, tai jūs ne vieni tokie, aš kartu
Šiandien mielai su tavimi keliaučiau, kad ir pėsčiomis iki Paryžiaus
Neprisijungęs
))tai keliaujam lauk nuo to kompiuterio, interneto..
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 27d. |
Ramios visiems ateinančios šventės. Būkit apkabinti ir atleiskit, jei kam ką ne taip pasakiau. Esu tik senas ir kvailas bambeklis. Laikykitės!
Neprisijungęs
su Mariuk, apkabinu, tarp mūsų tik dešimt metų skirtumas ir mes visai ne senukai **
Neprisijungęs
Talkinau ir aš šeimynai, pirkau visokių produktų, šiaip aš prastas pirkėjas man parašo raštelį. Tame skaičiuje nupirkau butelį vyno ir brendžio, dar ilgokai užtrukau kol suradau ko reikia. ŠIANDIEN man absoliučiai dzin visas alko skyrius su visais buteliais, pirkau alko kaip malkas. Niekaip savęs nesuprantu, būna momentų kad už šimtą gramų - dūšią velniui parduotum, dabar alko visiškai bevertis??? Prie kasų prisiminiau: per kažkurį tai užgėrimą ~4 valandą ryte, trenkiausi į budinčią "kavinę" per šlapdribą, vėjas, lietus, kaip koks šešėlis, butelį namo nešiausi su tokia palaima apsakyti neįmanoma. Įkaliau, butelį pasidėjau po pagalve ir užmigt negaliu - bijau kad nenufyrintų... košmaras kažkoks...
Linkiu VISIEMS gerų švenčių, tegul ir nelabai linksmų, užtat blaivių. Tegul nevirsta šventės į nesibaigiantį košmarą....
P.S. Marijau (tuk tuk..) Pariukė norėjo brendžio pirkti
- galėtum pabambėti, gal jai noras praeis..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 17d. |
Nesu tas kuris sėdžiu prie stalo ir švenčiu , suplanuoti darbai "po stogu" , žiūriu "kolibrio efektą" daug prisiminimų iš mano buvusio gyvenimo. Įdomu kaip jaučiasi žmogus , kai ant jo deda , įdomu kai padeda atvirai nat tos depresijos ir visko , bet kai ant pačio padeda tai nemalonu , gert gerai , o kai išsipagirioji visos problemos ant stalo padėtos , kaip jaustis? Tiek to didvyriško dėjau. Keitiesi pats keičiasi ir aplinka kur gyveni , linkiu kad geros nuotaikos ir praėjusių velykų prisiminimai būtų malonūs ir nereiktų galvot ką prisidirbau . Su gera nuotaika sutinkam sekmadienį.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 1d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 25d. |
O man, nežinau gerai tai ar ne, tos šventės kaip ir nieko ypatingo... Suprantu esmę, religinę reikšmę ir tiek.. O kad ten dažyti kiaušinius ir džiaugtis, niekad, net vaikystėj, to nebuvo. Gražu ir gražu. Pasisvečiuosiu sesers šeimoj (laimė už poros kvartalų gyvena), papietausiu ir tiek tos laimės.
Linksmų Šv.Velykų! Būkit laimingi!
Neprisijungęs
Gerų pietų, aš irgi šian pas brolį už kelių kvartalų būsiu pamaitinta.
Neprisijungęs
Man velykos visai ne religinė šventė. Visus sveikinu su pavasariu, su gamtos nubudimu
Neprisijungęs
Kaip tu iškaimuko šiandien jautiesi?
Neprisijungęs