VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 23d. |
20 kovo, penktadienis, Pavasario lygiadienis, Saulės užtemimas, berods ir Jaunatis, jau per Lygiadienius pasvajoju būt gerai koks laužas trumpam atsijungt, paleisti seną, kad ateitų naujas.
Pas mus berods dešimtą valandą http://www.timeanddate.com/worldclock/s … &sec=0
mrrrr...
Neprisijungęs
Geriau už ilgą ir gerą miegą, gali būti geriau tik ilgas, geras miegas ,pavyksta retai, todėl lobis.
Ypač kai atsikeli, o planetoj saulė .
Dar vis tęsiasi lygiadienio "afektas " kai sako, vakar buvo, šian jau paskutinė diena. Eisiu nors trumpą distanciją, šamaniškajai ugnies ceremonijai skamba prakilniai
Bet mano asmeninė ceremonija yra:
ant popieriaus lapo užrašau- Aš baigiu susitarimą su: ir užrašyti kažkokį gyvenimišką aspektą kuris dažnai prasideda žodžiais visada, niekada..tai vaikystės, o gal net praeito gyvenimo traumų pasekmės ir t.t Taigi ant to paties lapo užrašyti ir panašius aspektus tik su visokiais niaunsais.. Pvz.: Aš niekada nebūsiu laiminga ten kur esu. Panšūs galėtų būti: Aš dažnai noriu pabėgti, tik nežinau kur. Aš nerandu sau vietos, namuose, darbe ir pan.
Tada būtinai ant to paties popieriaus lapo užrašyti kitą susitarimą, kur kas pozityvesnį, ne tokį užknisantį.
Aš sudarau naują kontraktą: ir pvz. man patinka, kai esu tuo kuo esu ir ten kur esu. Aš visada surandu savo vietą. Aš jaučiuosi įsižeminus ir pan.
Tada tą lapą su dviem kontraktais lauke sudeginti. Nedeginkite namuose, nes ir nesaugu ir Jums prireiks Gamtos galių. Ugnelė pasiima to ko jums nebereik, daugiau jums nebetarnauja ir sustiprina naujus dalykus.
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 7d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 0d. |
Mistika... Kad tik ko be reikalo nesupleškinus...
Neprisijungęs
O kad taip viskas susidegint galėtų,tai nereiktų ir forumo:)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 5d. |
Labas iš ryto Gera, nes nelyja, nes veidas neišbrinkęs, nes akys neapsiblaususios, o sąžinė - rami, rami. Kaip katė susirangiusi popiečio miego.
Varnėnas pypauja už lango. Puodelis geros kavos. Ech, kaip seniai aš tai buvau išjautus
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 16d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 2d. |
Veronika rašė:
Labas iš ryto :) Gera, nes nelyja, nes veidas neišbrinkęs, nes akys neapsiblaususios, o sąžinė - rami, rami. Kaip katė susirangiusi popiečio miego.
Varnėnas pypauja už lango. Puodelis geros kavos. Ech, kaip seniai aš tai buvau išjautus :)
Kaip džiugu girdėt, :) Dėkis, Veronika, tokius momentus į širdį, kada galėtum vėliau prisimint. Pravers...
Nuostabus reikalas ir tie žvirbliai ryte, ir kai ryte gali sutiktam nusišypsot, kai pamatęs policijos mašiną automatiškai neįsitempi...
Laikykis, bus dar geriau.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 26d. |
Gyvenimas puikus,kai nevartoji,o ypač tiems,kurie nemoka vartoti.Mano kirpėja sakė ,kad net plaukai pagerėjo.Na o savijautą be rytinių kančių nepalyginsi su tuo kas buvo.Bent aš žinau kaip daugiau nebenorėčiau jaustis.Niekas man neuždraus gyventi blaiviai.Artėjančios šventės daug kam gali tapti išbandymu,nepasiduokime promilėms.
Neprisijungęs
Prisimindamas įvaires šventes "tada", paanalizuodamas ko iš jų buvo laukiama ir tikimasi, supratau/prisiminiau, kad švenės buvo yoač laukiamos, nes galima buvo "oficialiai" prisigerti - juk šventės! Kitą rytą negėda buvo būti pagiringu - juk po švenčių. Ir t.t. O rezultate vien praradimai..
Taip kad dar kartą pasikartosiu: ačiū šiai ligai/priklausomybei, nes atsikračius jos, galima apskritai gyventi ramiai ir laimingai.
Linxmų švenčių!
Neprisijungęs
Artaz rašė:
<...> Taip kad dar kartą pasikartosiu: ačiū šiai ligai/priklausomybei, nes atsikračius jos, galima apskritai gyventi ramiai ir laimingai. <...>
Praeitą savaitę, psichologė man taip pasakė: ateis laikas, dėkosi, kad turi šitą ligą. Pažiūrėjau aš į ją paklaikusiom akim Sakau, gal jūs juokaujat?
Vadinas, ateis laikas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Artaz rašė:
<...> Taip kad dar kartą pasikartosiu: ačiū šiai ligai/priklausomybei, nes atsikračius jos, galima apskritai gyventi ramiai ir laimingai. <...>
Praeitą savaitę, psichologė man taip pasakė: ateis laikas, dėkosi, kad turi šitą ligą. Pažiūrėjau aš į ją paklaikusiom akim
Sakau, gal jūs juokaujat?
Vadinas, ateis laikas
Išmintinga psichologė.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 23d. |
Taip Veronika ,teisingai Marijus rašė , dėkis į širdį , pamatysi ateis laikas ir su džiaugsmu atsiminsi pirmas dienas , kai kabinaisi ir kad ir krisi bet kaip sakant paragavus to gero norisi dar ir dar , vėl kabinsiesi su naujom jėgomis. Smagu skaityt tokį pasisakymą iš ryto , geros likusios dienos Veronika.
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
Mano kirpėja sakė ,kad net plaukai pagerėjo.
oi prašau
Neprisijungęs
Marijus rašė:
<...> Dėkis, Veronika, tokius momentus į širdį, kada galėtum vėliau prisimint. Pravers... <...>
Kai užlinks juodas debesis, kai ryžto pritrūks ir viršų pradės imti nenumaldomas noras išgerti Tada, man jų labiausiai prireiks
Neprisijungęs
Labas rytas,
Begerdama kavą prisiminiau tokį dalyką. Prieš gerą mėnesį pokalbyje išsirutuliojo tema, apie alkoholizmo ligą. Man taip buvo tamsu, kad atsimenu pasakiau, jau geriau sirgti vėžiu, nei alkoholizmu... Šiandien galvoju kiek kitaip...
Gražios dienos visiems
Neprisijungęs
Labas rytas , oras ir pradžia blaivaus kelio , tai šaindiena, po tokių lietingų , tamsių dienų (nutraukus gėrimą) , išauš gražus spalvotas su visais paukščių garsais ir skaisčiais saulės spinduliais rytas( blaivus gyvenimas) , kada ryte išėjus pajunti tą tylą , tą ryto vėsos ir tekančios saulės šilumos dvelksmą, kada gali pilna krytine įkvėpt to ryto oro.
Neprisijungęs
Labas, snieguotas, vėjuotas rytas
Rytinė kava su snaigėm už lango. Net paukštukai nepypauja
Vakar pajutau didelį poreikį kažką veikti, kad tik atitraukčiau mintis nuo mane apėmusios įtampos. Kaip "nusivaryti", kad paskui krisčiau kaip negyva ir užmigčiau. Ilsėtis, man labai sunku. Atrodo smegenyse įrašyta: dirbti, dirbti, dirbti.... Ooooo, reiks mokytis visko iš naujo
Neprisijungęs
Prisikėlimo džiaugsmo Kiekvienam, kaip jį suprantam
Gražių švenčių.
Neprisijungęs
Sveiki iš ryto, smagu pasisveikinti šį ankstyva ir kai geru oru gal ir neapdovanotą dienos rytą, bet kaip sako geriau nei viska praskaidrina gera nuotaika. Taip puikiai Veronika pasakei ".....,kaip jį suprantam." , taip ir yra kodėl turim sakyt ar ignoruot šventes , kad jos ir religinio pobūdžio, man jos nemaišo, net smagu, nesu religingas ir nesu susietas su dievais , nesu tas kuris parašo ant lapo ir sudegina kažkokias sutartis su dievais. Man tai nemaišo ir puikiai sugyvenu, kai aplinkui visų gera nuotaika tai pačia smagiau, vienybė va ko mano manymu turi būti pas kiekviena. Tarp kitko tas būdas su užrašai ir sudegini , labai geras atsikratyt praeities šešėlių, bet tai vienišo žmogaus būdas , geriausias yra bendravimas ir kuo daugiau bendrausim tuo geriau bus visiems , o labiausia pačiam. Dar kartelį geros dienos , linksmos šventės ir pagal galimybes atsisakykime velnio lašų , jug dėl to ir sėdim šiame forume , kad palaikytume vienas kitą nepakelt pirmos, Pariuke pinigėliai išleisti brendžiukui geriau išleist saldumynui, pyragiukui ar kitam , užauges kilogramas duos stimulą nueit į sporto klubą ir taip toliau , o išgertas butelis smogs nepasitikėjimu ir bloga sveikata ir taip toliau. Linksmos dienos.
Neprisijungęs
Su pavasario švente jus visus sveikinu! Šiltų dienų, gerų minčių, gerų žmonių šalia ir... kantrybės visur ir visada
Neprisijungęs
Labas rytas
Mhm... paskutinės blaivios šventės buvo gal prieš aštuoneris metus. Šiandien atsikėliau, ir galvoju, ką čia nuveikus Vakarykščiai baliauninkai dar kietai miega. Atsikels ir jiems bus ne kas. Tai irgi papildomas saugiklis matant jų nesveikatą
O man gerai
Svarbiausia, esu rami sieloje, nereikia sau karšti kailio... kad ir vėl nesusilaikiau. Bet, kaip sakoma, reik būt budriai, kad neišlįstų juodoji mano draugė....
Neprisijungęs
ot rytas, jau iškart išsitaškius, du kartus pasidariau kavos ir atsinešiau..uijjj...tikrai, jau laikas pakraut "akumuliatorių", keistas tas mano pasikrovimo atidėliojimas ..
Neprisijungęs
Kavos į lovą atsinešiau, tsakant. Nu ir išpyliau visą ant grindų prie lovos. Tai vietoj malonaus ramaus pasimėgavimo savaitgalio rytu, teko plaut grindis
Jofana.
Neprisijungęs
mudvi nezgrabnos juodai... Mane mokė anksčiau meditacijos toks mokytojas, tai vienam jis buvo fainas, kad pamenu pasodina ir sako, nusileisk, gana ganyt akis po aplinką, susitelk, susikoncentruok, būk tikslesnė po paraliais ) man tada labai užstrigo, kad tikslumas yra toks reikalingas..čia ir dabar..uij..
Neprisijungęs
Aha, išsižiojus ir aš. Per psichoterapinius relaksus, kai reikia susitelkt į tai ką sako, tuo metu aš galvoju ką reikės pagamint vakarienei
Neprisijungęs
Labas, žieduotas, žalias, saulėtas rytas
Geros darbo savaitės visiems Ir dar, sveikatos - sergantiems
Neprisijungęs