VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 5d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 17d. |
Na va, pageidavimai prasideda :D Galvojau susėsim kokiam garažiuke ar rūsy, paplepėsim, kavos/arbatos įmalsim, o čia žiūriu jau reiks dairytis kur smokingą išsinuomoti galima ;)
Neprisijungęs
Sveiki,
labai gera idėja.. aš dalyvauju. Laiku Marijus parašė žinutę. Kiek supratau labai nedaug dalyvių???
Labai norėčiau Troją pamatyti, Troja AUUUUUU galėtum paaukoti vieną vienatvės dieną, Kauną pamatytum, prasiblaškytum. Sėdi į traukinuką tuku tuku, po valandos pasitinku gel. stotyje. Troja ryžkis, nebijok nesuvalgysim....
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 0d. |
buuu Tara, o jau kitų damų nepasitiktum, ech ..aijj.. jei kas važiuos ant traukinio iš Vilniaus, nepasididžiuokit, pyptelkit prisiderinčiau.
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Na va, pageidavimai prasideda
Galvojau susėsim kokiam garažiuke ar rūsy, paplepėsim, kavos/arbatos įmalsim, o čia žiūriu jau reiks dairytis kur smokingą išsinuomoti galima
Audroni supranti, moterys vis tiek finale yra pageidavimų šaltinis, jos gi renkasi, argi ne tiesa?
Neprisijungęs
O tai kur lyčių lygybė dingo, kad finalai tik pagal moteris? ;)
Neprisijungęs
Egle rašė:
buuu Tara, o jau kitų damų nepasitiktum, ech ..aijj..
jei kas važiuos ant traukinio iš Vilniaus, nepasididžiuokit, pyptelkit prisiderinčiau.
Ne tik pasitiksiu, bet ir apkabinsiu.... jūs tik važiuokite...
Marijus siūlo paieškoti jaukios kavinukės, bet neaišku kiek bus dalyvių ir kokiu laiku, jokia kavinė tokiom sąlygom vietos nerezrvuos, tuo labjiau kad mes neužsakinėsime iš "pagrindinio meniu". GAL BŪT galėtume "nesirišti" prie vietos ir laiko - galėtume pasivaikščioti po Laisvę, jeigu pabos tada rasime kavinę (ten kavinių daug), pabos kavinėje galime toliau judėti, vėliau galime vėl kavinėje prisėsti?????
Neprisijungęs
Šiaip jau šis susitikimas planuotas truputi rimtesniems reikalams nei susipažinimai, apsikabinimai ir paplepėjimai... Tai buvo aptarinėjama temose SOS Lietuvoje. Realu? ir Susitikimai
Neprisijungęs
Soryyyyyy, tik šiandien prisijungiau, na prieš pradedant rimtus reikalus neprošal ir susipažinti, skirtumo nėra kur vyks susitikimas - kad tik susitinkančių būtų??? Audroni tu visą susitikimo romantiką nubraukiai..
Neprisijungęs
Tara, kokia romantika? Taigi tu jau pakankamai didelis :)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 22d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 8d. |
Nu čia Tara prikrykštavo...
Šiaip jau klausinėjau ne "jaukios kavinukės", o ramios ir pageidautina be alkoholio viečikės kur nors arčiau centro. Nėr jau taip paprasta surast, visai nesinori šalia kokios girtos kompanijos sėdėt ir rėkaut, kad vienas kitą išgirst. O ir blaškytis iš vietos į vietą nelabai norisi, nes penktadienį po darbų noris pataupyt jėgas ir laiką. Romantikas irgi palikim gal kitiems forumams. Turim rimtesnių čia reikaliukų :)
Neprisijungęs
vat koks dalykas Tą penktadienį Kaune:
Su džiaugsmu pristatome: Jono Ohmano filmo „Žalieji muškietininkai“ didžioji premjera Kaune kovo 20 d. 18 val. kino teatre ROMUVA (įėjimas laisvas)
http://kinopavasaris.lt/lt/programa/499 … ietininkai
įkvepia
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Nu čia Tara prikrykštavo...
Šiaip jau klausinėjau ne "jaukios kavinukės", o ramios ir pageidautina be alkoholio viečikės kur nors arčiau centro. Nėr jau taip paprasta surast, visai nesinori šalia kokios girtos kompanijos sėdėt ir rėkaut, kad vienas kitą išgirst. O ir blaškytis iš vietos į vietą nelabai norisi, nes penktadienį po darbų noris pataupyt jėgas ir laiką. Romantikas irgi palikim gal kitiems forumams. Turim rimtesnių čia reikaliukų
Pavasaris Marijau, PAVASARIS... nieko nepadarysi... veikia ir didelius ir mažus...
Šeštadienį eisiu į Kaziuko mugę baronkų pirkti, apsuksiu ratą "arčiau centro" gal pavyks surasti tinkamą viečikę, bet vistik reikėtų bent preliminariai žinoti kiek dalyvių ir kokiu laiku????
Neprisijungęs
Sveiki, senai čia bebuvau, ačiū Audroniui kad parašė į el. paštą dėl susitikimo ir dabar tik paskaičiau, manau kad Kaunas visiems būtu patogiausia vieta, šiaip kas dėl vietos, tik blogai kad niekam nepatogu atvažiuoti, turiu sodybą, kurią nuomoju na visokiems balimas, yra visos sąlygos, salė , virtuvė, miegamieji, kovo 28-29 yra laisva, 21-22 užsakyta, aš iš Šilalės rajono, tai toloka, bet rami ir saugi vieta, jei sudomino galiu pasiūlyti, na bet jei tai netinka tai man patogiausia Kaunas, bet nesvarbu aš visur prisitaikysiu,šiaip gyvenu normaliai, kaip sakoma kada geriau kada blogiau, bet dažniausia geriau, iki
Neprisijungęs
Sveikas sugrįžęs, skorpione, seniai jokių žinių iš tavęs nebuvo, neramu jau... Ką gi, panašu, kad renkasi senieji forumo vilkai ;)
Neprisijungęs
Žiūrėkit kompanija, labai faina, kad čia aktyviai įsijungėt. Ateity galėsim daryt ekskursijas po miestus, filmų peržiūras, vakarojimus jaukiose kavinėse ar kaimo sodybose. Kaip patys susiorganizuosim taip ir bus.
Bet gal pradžiai pabandykim paprastai, be didelių pretenzijų susitikt, susipažint ir paskui aptart ką darysim ateity. Eglė, jei neklystu bus išvertus medžiagos iš SOS programos. Lietuvoj to dar nedaryta, bus įdomu susipažint.
Todėl tiesiog atsisėsim kur ramiai ir kukliai su arbata ar kava. Pradžioj susipažinsim, pabendrausim, o paskui pabandysim rimčiau apie tuos ateities planus pašnekėt. Ta prasme kuo galėtume būt naudingi vienas kitam, aplinkiniams ir, aišku patiems sau.
Neprisijungęs
Viskas... Balsavimai baigėsi. Čia apie forumą. :)
Dėl datos nors ir minimalia persvara, bet pasirinkimą padarėme. Kažkam netiko nė vienas pasiūlymas, bet savo varianto nepasiūlė, todėl klausimą galima laikyti išspręstu.
Susitikimas įvyks Kaune, kovo 20-tą dieną, penktadienį.
Dabar labai prašau ketinančių dalyvauti dėmesio ir aktyvumo. Yra dar du klausimai, ir visai nenoriu piršti jums savo variantų.
1. Ar tinkamas susitikimo laikas - 17-ta valanda? Čia aktualiausia tiems kas iš toliau ir turės spėt grįžti namo.
2. Esu numatęs vietą, kur galėsim prisiglaust, rasti sunku nebus. O klausimas toks: ar skelbiam ją viešai, ar visgi pasisaugom pernelyg smalsių akių ir informacija pasidalinam privačiai, tik tie kas dalyvaus.
Neprisijungęs
1. Man 17 valanda tinka.
2. Manau, kad viešai vietos skelbti nereikia, susirašom tie kas dalyvauja.
Dėl antro punkto plačiau: Tikriausiai ne visiems priimtinas dalykas, kad visiškai pašaliniai žmonės (juk forumas skaitymui prieinamas visiems norintiems) gali atvykti į paskelbtą vietą ir paslapčia stebėti ten besirenkančius. Na, bent jau pirmam susibėgimui reikėtų išlaikyti privatumą.
Neprisijungęs
Man tinka tikriausiai viskas, dalyvauju;
Marijau pyptelk man adresą kur renkamės, kad pasitiktinčiau laikus ;
15:57 Vilnius- 17:04 Kaunas traukinys ekpresas, tai svarbu atstumai
Neprisijungęs
pagalvojau atididžiau apie 2-ąjį klausimą Marijau. Skamba patogiai, nes eliminuoja visokius iškilsiančius klausimus, viskas aišku, paprastai , ramiai, uždarai. Bet asmeniškai dėl manęs, tai man tai nėra svarbu, gal net patogiau tam tikra prasme atsisakyti anonimiško, nes jis mane vėliau pastatys į nepatogią padėtį, tikrai žinau. Viešumas nepatogus pradžioje, o anonimiškumas įvaro nereikalingas abejones vėliau. Bet tai yra mano nuomonė, man visaip gerai, turiu kur " pasiviešinti" ir pasikankinti šiais klausimais..Forumo susitikimo atveju esu nereikli niekam, tik noriu traukinuku pasivažinėti. Svarbu , kad ne tik man būtų, bet ir kitiems gerai visi niuansai.
Neprisijungęs
Sveiki, ir laikas ir vieta man tinka, viskas gerai, o dėl adreso tai pritariu kad pradžiai gal tik tie kas atvažiuoja.
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 6mėn. | 16d. |
Ale tai kai pataikiau čia aš su ta data kovo 20-ta
Na,tik miestas kitas
Nieko tokio-aplankysim Kauną:)Nors Kaune ir šiaip būnu
Prašyčiau susitikimo vietos koordinačių
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 6mėn. | 16d. |
Audroni,juk romantikai amžius nesvarbu ...
Audronis rašė:
Tara, kokia romantika? Taigi tu jau pakankamai didelis
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Ale tai kai pataikiau čia aš su ta data kovo 20-ta :)
Na,tik miestas kitas :)
Nieko tokio-aplankysim Kauną:)Nors Kaune ir šiaip būnu :)
Prašyčiau susitikimo vietos koordinačių :)
Smiltis123, puiku! Gal jūs su Egle susikooperuokit kelionei į Kauną? Jei tik taip jums lengviau būtų. Susitikimo vieta bus Laisvės alėjos zonoj, tikslias koordinates pranešim privačiai.
Neprisijungęs
Žinutė vykstantiems į forumiečių susitikimą Kaune 2005/03/20 17:00
Mielieji, tie kas ketinate dalyvauti parašykite man žinutę, kad galėčiau atsiūsti susitikimo vietos adresą!
Neprisijungęs
O nuo Utenos puses cia nieko nera? Noreciau ir as, bet ne viena...
Neprisijungęs