VšД� "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД� "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#351 2015-02-09 19:51:29

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Re: Girtos naktys

Pasiklydes rašė:

O ko tu čia dabar diorginiesi? Kas kam nori rašo, nenori nerašo, yra matyt tik kas vien skaito, kažkas vieniems gal idomiau, kažkas gal totalus "briedas"..  Nepatinka, valink nefyg. Bet ner čia ko vaizduoti "Madam pareis veliau" tokios susireikšminusios, dauguma čia daug paprastesni tiek virtualiai tiek manau ir gyvenime.. Sunervino, visa savitgali negėriau, o dabar eisiu alaus ir laksiu.. big_smile

As nesidiorginu, nori gauti i snuki pasirodyk tikrai gausi, snapso dabar turiu bet kas is tavo patarimo gerti ???? geriu trecia diena ir kuo toliau tuo blogiau.

Neprisijungęs

2015-02-09 19:51:29

Google

#352 2015-02-09 19:54:08

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

O gal tiesiog lakti ir slapstaisi Tara po mandrais pasiteisinimais. Aš tai i vardinu kaip milžiniška protu nesuvokiama nora prisigerti nepaisant jokiu pasekmiu.. Maniau jis su metais susilpnės, gal ten tiesiog ir sveikatos jau tiek nebeliks ir po truputi po truputi išsispres problema... Špyga tau taukuota po nosimi! Nori blaiviai gyventi šnabžda velnias ant peties užsiropštes? Good Luck! Iki sekančio užgerimo.. čia tiesiog kažkokia totali neviltis. kažkur skaičiau kad tarsi karuselė, ir suktis nebenori nes jau apsivėmes jau samone prarandi, bet ir išlipti nesugebi nes ji nesustoja..

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#353 2015-02-09 19:56:54

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O gal tiesiog lakti ir slapstaisi Tara po mandrais pasiteisinimais. Aš tai i vardinu kaip milžiniška protu nesuvokiama nora prisigerti nepaisant jokiu pasekmiu.. Maniau jis su metais susilpnės, gal ten tiesiog ir sveikatos jau tiek nebeliks ir po truputi po truputi išsispres problema... Špyga tau taukuota po nosimi! Nori blaiviai gyventi šnabžda velnias ant peties užsiropštes? Good Luck! Iki sekančio užgerimo.. čia tiesiog kažkokia totali neviltis. kažkur skaičiau kad tarsi karuselė, ir suktis nebenori nes jau apsivėmes jau samone prarandi, bet ir išlipti nesugebi nes ji nesustoja..

tu man nieko gero nepatarei.

Neprisijungęs

#354 2015-02-09 20:03:01

Pasiklydes
Senbuvis

O tai klausyk kokio tu dabar nori patarimo??  kas man ka visa savaitgali kai negeriau ir visas purčiausi kračiausi, vėmiau nemiegojau nevalgiau galejo man patarti? kur tie sušikti patarėjai buvo? Čia viska reikes pačiam iškentėti, pačiam sustoti, pačiam toliau gyventi arba pasidaryti gala sau ir tada ramu, i ana pasauli nusineši ta visa alkoholizma, šitam jau niekad neužgersi.. Aš neturiu tu mandru patarimu, nera magiškos formulės, jei ji būtu aš jau pirmas ja išbandyčiau ant saves

Neprisijungęs

#355 2015-02-09 20:10:42

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tara rašė:

As nesidiorginu, nori gauti i snuki pasirodyk tikrai gausi, snapso dabar turiu bet kas is tavo patarimo gerti ???? geriu trecia diena ir kuo toliau tuo blogiau.

Buvo skirta šiaip ne tau, sorry, o nekristolinei ar kokei ten žiurkei.. bet galiu rytoj pasirodyti ir uždaužyti negyvai ar nudurti gatvej nors viešoj vietoj, jei tau palengves nes tu man čia irgi akiu nedraskysi, pofyg man kiek tu geri ar negeri, čia verchu nevaizduosi.

kiek suprantu "pirstine pakelta" jeigu tikrai neblefuoji atsiusk duomenis i AZ, man atrodo kad tik mudu du geriame siame forume ??? Pasiklydes, nenoriu pyktis nes labai greitai neturesiu su kuo klabeti>>>

Neprisijungęs

#356 2015-02-09 20:25:58

Pasiklydes
Senbuvis

Nesu aš šiaip pyktibinis iš principo, bet pamatysi kaip nustojes gerti tapsi toks pat nebebedraujantis kaip tie vadinami "kiti", kuriu dalis irgi anksčiau ar veliau gers, taip tiesiog ivyks.. Čia tik dabar aš jiems gyvas akibrokštas, bet kai prades gerti ir pažiūres i veidrodi pamatys mane kaip tam multike, Maištininkas žuvo, šlovė Drakonui... ir niekaip visi nesuprato kaip niekas to Drakono nesugeba nugalėti, kolo neišaiškejo kad Drakonas slypejo kiekviename iš visu tu pasiryžusiu ji nugaleti... Čia lygiai tas pats... kai užgers ir va tada man idomu būtu išgirsti tu gudročiu mintis.. smile

Neprisijungęs

#357 2015-02-09 20:27:29

admin
Administratorius
Registravosi: 2011-12-09
Žinutės: 272
Tinklapis

Forumo taisyklių punktas:

3.4. Draudžiama naudoti necenzūrinius žodžius ir įžeidinėti kitus diskusijų dalyvius.

Neprisijungęs

#358 2015-02-09 20:33:30

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mėn.  28d. 

Tara tu lužti kada nors?...negerdavau aš dažnai kelias dienas padriad, bet jei taip atsitikdavau, antrą dieną begeriant, geriausiai pavykdavo, jei smarkiai  prilupdavau ir nuluždavau iš vakaro, o dar kitam ryte,.. kas ryte...iki vakaro užsimerkus ir apsikabinus pagalvę ir  tūliką prabūdavau..savijauta .....skaudėdavo viską jei sumirksėdavau...žiūrint kiek gali tempti užsidaręs dėl tų žinai visokių socialinių įsipareigojimų..man max trys dienos lužtant o poto nemirksint būdavo enough..panašu kad tau eina ketvirta?

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#359 2015-02-09 21:51:22

Pasiklydes
Senbuvis

na tai 3 dienos čia slabnai, as kai pradejau normaliai gerti per praeitas Kaledas, tai tik per Tris Karalius blaivykloje atsibudau 6 ryto apsimyžes nesuprasdamas kas čia ivyko, kur tie naujieji ir visa kita.. ir kai paleido laukan tuoj iki pirmos parduotuves nes kisenej radau 3 eurus.. smile

Neprisijungęs

#360 2015-02-10 08:21:58

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  28d. 

Sveikas Tara, kaip šiandien , jei norėsi pradėsi tvarkyt gėrimą jei ne tai ką , tavo pasirinkimas. Kad geri nei kuo esi kitoks nei ką aš taip pat toks , tik šiandien negeriu. Kai apnuodiji organizmą tai nenorėk kad taip lengvai išsivalytų, suprantu baimė , bet žinai yra taip , sunku pratybose , lengva mūšį. Spaudi į šaltą vandenį citrinos išgeri eini pasivaikščiot į gryną orą arba dirbt , liūkiukas, pasivaikštai ir vėl liūliukas, diena praėjo. Kitą jau nuotaika darbingesnė ir eini į priekį. Organizmas ne bliūdas kurį išplovei ir viskas , kol išsivalys praeis laiko.
Tai kaip jauties Tara?

Neprisijungęs

#361 2015-02-10 10:08:50

pupa
Narys
Registravosi: 2014-10-27
Žinutės: 46

Blaivus  10m.  0mėn.  18d. 

Sveiki.Užjaučiu Tarą.Labai.Man po gėrimo būdavo labai blogai.Nepykino,bet jėgų nulis,apie pasivaikščiojima net kalbų nėra,ką jau kalbėt,arbatos puodelio išsivirt nepajėgdavau.Ir ta baisi mintis,kad tęsis tai visą dieną,o gal ir dvi.Nežinau,matyt kantrybė baigės.Ir prisipažinsiu.Sulaiko nuo stikliuko ne didelis noras negert,o baimė,kad bus blogai,labai blogai.Skaitydavau forumą ir ieškodavau patarimų kaip padėti sau,ką valgyti,ką gert.Gal tabletę,gal tą ,gal aną.Nu nieks negelbėjo.Kiti sako po pietų bus geriau,pralauk.Nė velnio man nebūdavo geriau.Tai va ir bijau,nenoriu tos būsenos,kai Imi 50 gr,kad gyventum,o paskui jau reikia melstis ,kad aplamai išgyventum.Tai va,mane sustabdo baimė :)Gerai tai,ar blogai- nežinau.Bet tikrai užjaučiu visus,kurie paslysta,nuoširdžiai,rodos pačiai pasidaro vėl blogai.Laikytis Tara.Man nepadėjo,bet pabandyk gerti kefyrą su kalio sutrinta tablete.Kitiems šitas"kokteilis",sako,stebuklus padaro.Stiprybės.

Neprisijungęs

#362 2015-02-10 10:14:04

Blykstė
Narys
Registravosi: 2014-12-17
Žinutės: 44

Pritariu,nesenai buvau vaistinėje,tiesiog griebiausi bet ko ėjau klausti,kas padėtų išsipagiriojant,pslengvinti. Sakė Kalis labai svarbus dalykas šiose situacijose. Arba lašinės,visą kitą tik ištverti,išgyventi.

Neprisijungęs

#363 2015-02-10 11:21:02

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mėn.  21d. 
Nerūkau  18m.  10mėn.  7d. 

Nežinau... Senas gal aš, ir suprantu nelabai ką, bet man atrodo kad visos tos tabletytės palengvinimui, o ypač lašelinių versliukas realiai tiek žalos padaro... :(
Ciniškas ir niekšiškas biznis.

Neprisijungęs

#364 2015-02-10 11:46:20

Blykstė
Narys

Žinoma,nebūtina,niekas neverčia. Bet blogiau nebus,tom keliom sunkiosioms dienom.Bet užtenka skysčių,mineralinio vandens,nemažai,ir tvirtybės.

Neprisijungęs

#365 2015-02-10 12:08:52

Blykstė
Narys

Marijus rašė:

o ypač lašelinių versliukas realiai tiek žalos padaro... sad

Žala didesnė juk nuo alkocholio, o alkoholis irgi savotiškas biznis.linksmybėms,mandrumams,atsipalaidavimams ir t.t.,po ko irgi žalos tiek ,kad nežinai kur slėptis.

{ prapuolė galimybė redaguoti  savo žinutes )

Neprisijungęs

#366 2015-02-10 13:55:03

Jeronimas
Senbuvis
Registravosi: 2013-02-24
Žinutės: 254

Blaivus  12m.  3mėn.  3d. 

Gaunant lašelinę,placebas irgi suveikia.O dėmesio tai reikia.

Neprisijungęs

#367 2015-02-10 14:33:07

žvejys
Senbuvis

Marijus rašė:

Nežinau... Senas gal aš, ir suprantu nelabai ką, bet man atrodo kad visos tos tabletytės palengvinimui, o ypač lašelinių versliukas realiai tiek žalos padaro... sad

Pritariu , išbandyta tabletikės , mačiau kai gryšta po lašalinių, vakare vėl čerka ant stalo , kai palengvini pagirias to ir reik , prie gero greit priprantama, pasikartosiu pigiausia ir geriausia man tai vandenėlis ir judėjimas , o dabar net minites negali būt apie gėrimą , gaila laiko

Neprisijungęs

#368 2015-02-10 15:51:45

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mėn.  21d. 
Nerūkau  18m.  10mėn.  7d. 

Blykstė rašė:

Marijus rašė:

o ypač lašelinių versliukas realiai tiek žalos padaro... :(

Žala didesnė juk nuo alkocholio, o alkoholis irgi savotiškas biznis.linksmybėms,mandrumams,atsipalaidavimams ir t.t.,po ko irgi žalos tiek ,kad nežinai kur slėptis.

{ prapuolė galimybė redaguoti  savo žinutes )

Ant alkoholio reklamos yra deklaruojama, kad tai kenkia, tiksliau gali pakenkti. O tas "lašelinių versliukas" reklamuoja, kad padės ir vietoje tikros pagalbos tik maskuoja problemą, stumia gilyn.
Ir žmogelis geria, o ką? Sumokėsi šaibų ir tave atpumpuos... Dar ir Didijį Ligonį bent prieš save gali suvaidinti. Arba koks geradaris už jį sumoka...

Neprisijungęs

#369 2015-02-10 16:24:59

Blykstė
Narys

Sutinku kas gėrė tas ir gers,ar su lašinėmis ar be jų. Bet lašinės irgi nepražudė nei vieno,žinoma,gal būt pagreitino,palengvino,o gal būt labiau suveikia psichologiškai tas vandenėlis lašėdamas. Nenumiręs,išgyvenę paprasčiau be vargo,gal būt tikrai negelbėja,o paskubina,tvirtai stot ant kojų ,daryti pratesimą. Bet tai labiau,artimųjų griebimasis šiaudo.
. Kaip kad,nealkoholis alus,duotas kaip su laipsniais,ir dėl kurio grąsinama ,kad mirs jei negaus. O atsigėręs pasijus geriau ir rodos gyvens,bet pavartęs nematytą pakuotę,pasijus vėl mirštantis,nes pamato,jog be alkoholio. Gal ne į temą,čia iš manųjų prisiminimų.

Neprisijungęs

#370 2015-02-10 16:44:50

Pasiklydes
Senbuvis

Nesinaudojjau narkologiniais, lašelininkais, žolelemis ir kitokiais biesais, nors tiesa karta vieno mediko patartas Metadoxila išbandžiau, jis greitina skaldyma kepenyse to acetildehido, tai šalutinis etilo alkoholio skilimo produktas kuris beje daug toksiškesnis už pati alkoholi.. Čia nuo jo purto, pykina, vimdo, dreba visas kūnas, nakti negali miegoti, muša prakaitas ir kol jo viso neišmyži neišprakaituoji atsiprašant geriau vargiai ar bus...  Teisingai buvo pastebeta, sako pralauk, pasivaiksčiok popiet bus lengviau. O vot ir nefyga, i vakara man pradeda dar labiau stoga rauti, prasideda traukuliai, konvulsijos, todel jei ne ryte tai skubiai vakare darau tada greitaja pagalba - Pochmieločka. Ir nors šiaip netaip nusiraminu ir nors kiek ramiau pamiegu.. kita ryta jau spresti man, šiandien pratesti ar kažkaip stabdyti arklius..

O Tara manau jei dar nesmiges tai ramiai sau lupa buteli tolka tak.. smile

Neprisijungęs

#371 2015-02-10 18:08:48

žvejys
Senbuvis

Blyksne , yra du keliai ,vienas yra gyvenimas ,kitas kai tave nudūduoja į smėlyną (mirtis), renkamės mes (čia ne restoranas , meniu nėra).Organizmas  neamžinas , sekinamas vieną dieną nustos funkcionavo.

Neprisijungęs

#372 2015-02-10 21:32:03

Tara
Senbuvis

Sveiki,
ptakenciau visa diena, bet vakare padriau fleska diena praejo kaip koks kosmaras. Namuose karo stovis. Pasiklydes neimk mano zodziu i sirdi. Kartais prigeres prarandu kontrole.

Neprisijungęs

#373 2015-02-10 21:43:55

Tara
Senbuvis

Taip Pasiklydes teisus pyliau visa nakt, pavyko sukonstruoti buteli. Nieko negaliu su savimi padaryti, blaivas ciklas 2 - 3 menesiai. As neluztu, tik per daugiadienes nustoju valgyti. Per para isgeriu beveik 0.7 litro kartais ir daugiau, diena susimaiso su naktimi. Vidutiniskai atpilu 3 - 7 dienas, tai priklauso kaip prarandu sveikata - zodziu geriu kol pajegiu isigyti alkoholio. Sunkiuasia buna pirma blaivi diena. Paskui fiziskai kazkaip greitai atsistatau, valgau uz du, bet atstayti psihologine busena reikia savaites. Neisivaizduoju kaip Pasiklydes gali istisai gerti???

Neprisijungęs

#374 2015-02-11 00:53:35

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mėn.  28d. 

nežinau kame tavo  stiprybė, kad tu po tiek dienų gėrimo sklandžiai ir oriai išrašyti mintis  gali Tara..?  jei tik tą stiprybę pasitelktum prabuvimui neužgėrus tiems trim keturiem menesiam kitąsyk.

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#375 2015-02-11 09:39:30

Pasiklydes
Senbuvis

Negeriu Tara patikėk kasdien po 0,7 litro stipriu gerimu, nes manau po savaitės tokios pjankės jau išprotėčiau arba sau kažka pasidaryčiau arba pradėčiau su peiliais viešai švaistytis, o finalas aiškus - arba areštinė arba psichoziu skyrius Naujosios Vilnios psichūškeje.. Kadangi mano pagrindinis meniu pasirinkimas yra alus tai čia galima gerti ištisai, ypač vasara.. ana vasara 2014 metu bandžiau skaičiuoti tai iš 92 vasaros dienu (birželis-liepa-rugpjūtis) blaiviu buvo kokiu 10 maximum ir tai buvo susije tik su tuom kad visai pinigu nebeturejau už ka gerti arba pragulėjau atsijunges visa para ir tiesiog "praleidau" šansa vėl ikalti.. smile Jonines koma, Mindaugines koma, Žolines super koma... o dar kai supratau kad rugsejo 1 diena "sausas istatymas" kai negalesiu nusipirkti, tai rugpjučio 31 tiek užsipirkau kad geriau iki rugsejo 3 dienos be papildymo... Vakar tarkim ikaliau 3 alaus, ir kadangi dar buvau svečiuose ten apie 200 gramu džino su toniku ir nieko.. Atsikeliau galvos neskauda nepurto nepykina, pachmielo dar nepadariau, o vakarui jau stovi 3 bonkės alaus balkone paruoštos.. gal dar reikes ir papildyti bet dar nesu toks tikras big_smile  Salyginai pirmoji diena sunki, bet antroji man negeresnė, manes tuomet geriau nekalbinti, nes čia kaip atidaryta pilna benzino kanistra ir tik imesk uždegta degtuka ir pamatysi kas bus.. Trečioji jau sakyčiau galiu laisvai veikti beveik bet ka, tik va kame kampas kad viduje kaip ant mieliu auga noras paimti pora butelaičiu alaus...

Neprisijungęs

Forumo apačia