VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Bl.. kaip sudauže mane, o tiesiog ejau i naktine pachmo.. kas cia ka sake, tipo "Daug esu mates tokių kaip Pasiklydes", ka tu ... mates, ka pažinojes, tai kiekvieno esmine tragedija.. labai žinovas atsirad, dar transliuoja kitiems savo su...... teorija, tegul, lai Dievas jam atleis, as niekakada.. ciuju reikia greitaja kviesti nes kraujais spjaudau, gal lužo sonkauliai ar dar kas.. nors cia dauguma da.......... tik esme savo sukurti saugia zona, kad jie butu teisus, oj koks aš fainas, dejau ant tokiu, gersiu iki mirties
Neprisijungęs
Atrodo jau rytas, gerai kad Sobieski vodke po ranka, tumbala tumbala tumbalalaika, odekolon rizol..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
oj koks aš fainas, dejau ant tokiu, gersiu iki mirties
Reiktų tau vesti dienoraštį ant lapo,spėju reiktų storo sąsiuvinio. Įdomiai rašai,gal knygą kas po mirties išleistų
Neprisijungęs
Neee, bandžiau bet dienoraštis man netinka, pernelyg pritemptas dalykas, atsisedi, nium dabar kažka parašysiu, o galvoje alaus danguje nera, todėl mes geriam čiaaa..
Neprisijungęs
Bet juk čia tai rašai,manau tas pats gaunasi. Aišku juk popieriaus lapas nepasikabinės,neišves iš kantrybės,nepradėsi liepsnoti iš pykčio,nepasiginčysi su lapu bet naudingas dienoraštis pačiam sau.
Neprisijungęs
Tikrai ne tas pats, žek koks blaivininkas prades dabar destyti savo teisybes ir mano debiliškas neteisybes, susijaudins gal netgi, ejakuliuos, taigi tada širdis dainuoja.. paskutini kuri rašiau dienorasti suplešiau ir sudeginau ir nieko ten naudingo, nekenčiu fiksuotu laike minčiu, man jos minties akimirka, šiandien yra, ryt fuh ir pelenai, va čia mano stilius..
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 8d. |
na tai jau kokią turi auditoriją tokią ir turi Pasiklydęs, ir užjaučia ir bara..labai gerai tau tuo klausimu.
Neprisijungęs
keista manyti kad atejau kad mane išbartu koks aš nevykelis, bet staiga atsiranda motinos Tereses pakraipos motereliu kurios išreiskia gilia užuojauta, tarsi ji man būtu labai reikalinga, koks vargšiukas, ligoniukas.. bendravimas net ir ikalus gali būti savitai konstruktyvus, bet erzinant ir žeminant jis gali tapti destruktyviu, taip kad galvokite prieš spaudžiant knopke "Patvirtinimas"..
Neprisijungęs
pasakysiu kaip bobutė neprigirdinčiam diedukui: dieduk geri žmonės tave supa ar girdi?
Neprisijungęs
pasakysiu kaip bobutei, a babce tikrai?? šiais laikais ir i snuki siulymas jau nuoširdumas? man patinka šie laikai
Neprisijungęs
tikrai babcė Pasiklydęs tikrai jau galėčiau būti, įkyrių tavo telefoninių žinučių man apie tavo išgertuves liūdininkė.
Neprisijungęs
tai pofyg tos išgertuves, juk linksma, va ir dabar pachmieločka darau..
Neprisijungęs
Nesigailiu nesigailiu tavęs pasiklydęs visų išgailėt neįmanoma. Mano aplinka girta dažnai,turiu savų girtuoklių,bet tie jau erzina,per dažnai apie juos girdžiu,tam blogai,anam blogai,tas ligoninėj,kitas turbūt nevaikščios,kažkiek,kojas ”atėmė". Tiesiog brūkšteliu ,kas šauna į galvą,čia,ir tiek
Neprisijungęs
nium tai aš optimistinis girtuoklis, kuriam jokiu ligoniniu nieko nereikia, jis fainai ir pats tvarkosi, va pachmiela organizuojasi ir visa kita, dainuojam kartu..
Neprisijungęs
Iki optimisto tau toli,nes optimistiškumas,kai kuriais atvejais tiesiog dingsta pas tave.
Neprisijungęs
optimizmas pas mane susimaišo su realizmu, vakare optimistiškai einu miegoti kad rytoj blaivia galva ten kazka darysiu, o ryte realistiškai einu pachmielo nes rankos dreba prakaitas muša ir ner kur detis.. čia hibridinis variantas
Neprisijungęs
kagis, vodke jau baigiasi, alaus, iki kiosko begti, aaaaaaaa
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 23d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 16d. |
Pasiklydes rašė:
kagis, vodke jau baigiasi, alaus, iki kiosko begti, aaaaaaaa
priminei gabalą:
„Аквариум - Холодное Пиво“: http://youtu.be/Hk9z13vl_JE
Neprisijungęs
Pofyg tie gabalai, atsikimsau dar alaus, kotais pykina labai, gal išsivemti reiktu nes jaučiuosi kažkaip nestabiliai..
Neprisijungęs
Kagis, jau 8 ryto, reikia pachmieločka daryti, oj kokia jinai saldi, bredziuku kvepia.. o kas kišeneje?? Stebuklas kažkoks.. ogi 10 euru, vadinasi užgersiu šiandien, aaaaa
Neprisijungęs
Tik tuom ir tesididžiuoji ?
Neprisijungęs
esmed pachns
Neprisijungęs
išsivemiau, tai gyvensiu, fuj
Neprisijungęs
Atsibudau apsivemes, bet kur mano alus, a va jisai, za..., kai yra pachmieločka.. kagis reikia gal jau stabdyti nes stoga rauna konkrečiai.. o kolkas alučio..
Neprisijungęs
Nebeištvėriau. Ką jūs rašot tam žmogui, kuris pasivadino "Pasiklydes", ir ne tik..., perskaičiau, ir toks jausmas, "kaip gerai,kad aš dar toks 'išsislaikęs". Pradžia šio tinklapio dvelkė jausmu padėt bėdoje esančiam, suprast tą akimirką, kai atrodo mirsi, gauti gerų ir naudingų, nuoširdžių patarimų. Na dabar kas...? Kažkokia pakazucha: "vat kaip tu šitaip gali, nes man sekasi puikiai, neišgėriau šiandien šampaniuko, ir jaučiuos blaivininkė." Rašė ankstesni nariai apie rimtas bėdas ir rimtus patarimus. Nežinau mielieji, labai geras tinklapis buvo...
Neprisijungęs