VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Tai durniuok toliau, yra toks posakis, durniu pažinsi tik ir iš darbu, tavieji nepyk neša link durnizmo... Konflikto jokio nera ir nebus, tai konkstruktyvus bendravimas tiek kiek imanoma, nebent tavyje jau konkstrutyvizmo neberasta.. gaila. graudu.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 8d. |
Gyvenu principu "Duok durniui keliÄ…..."
Taip ir reik daryt.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mÄ—n. | 1d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 18d. |
žvejys rašė:
...
Tu Äia mane omeny turi? :( Ar kurį kitÄ… forumo narį?
Neprisijungęs
Ne pritariau smilÄiai123, paskaityk forumÄ… vakar turÄ—jau Äia pokalbį , na neturiu daugiau kÄ… pasakyt kai debilu iÅ¡vadinÄ…, neturiu tokiam kÄ… pasakyt , Äia apie Pasiklydusį.
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 3mėn. | 26d. |
žvejys rašė:
Taip ir reik daryt.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Ne pritariau smilÄiai123, paskaityk forumÄ… vakar turÄ—jau Äia pokalbį , na neturiu daugiau kÄ… pasakyt kai debilu iÅ¡vadinÄ…, neturiu tokiam kÄ… pasakyt , Äia apie Pasiklydusį.
Tai supratau, kad jį ir forumą skaitau labai atidžiai. Bet nelabai kaip atrodo, kai brandus ir blaivas žmogus kitus "durniais" vadina.
Nemažai laiko, Žvejy, grupÄ—se praleidi, ar neteko girdÄ—t, kad jei koks nors blogas bruožas kitame kažkaip ypatingai erzina, tai tik todÄ—l kad jis bÅ«dingas tau paÄiam? ÄŒia aÅ¡ apie tai, kad labai jau aktyviai į Pasiklydusio postus reaguoji.
Neprisijungęs
O tai Äia normÄ… kai mane visokiu iÅ¡vadina , nelabai iÅ¡ tų kur tyliu , gal ir blogas mano bruožas , bet tokį turiu , gerai sutinku per daug veliuosi į tokias diskusijas.
Paskutinis taisė žvejys (2015-01-26 16:52:28)
Neprisijungęs
Aš Šiek tiek pataisysiu Mariūnia, ypatingai reaguojama i tuos bruožus kuriuos pats turi, jie kaip gyvi akibrokštai
Neprisijungęs
Marijui. Išvartyti galima visaip.O gal tu paklydusiam pritari ir jo įžeidinėjimams,nes ir tau tai patinka daryti
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:12:55)
Neprisijungęs
smiltis rašė:
Marijui. Išvartyti galima visaip.O gal tu paklydusiam pritari ir jo įžeidinėjimams,nes ir tau tai patinka daryti :)
Ne, labai nepatinka. Nepritariu įžeidinėjimams ir kabinėjimas nei iš vienos, nei iš kitos pusės.
Neprisijungęs
Keista,nes žvejys parašė tik posakį,o tu į jį iškart suregavai ,o kai pasiklydes įžeidinėjo beveks kas antrą žmogų forume ,tavęs nebuvo nė kvapo
Marijus rašė:
smiltis rašė:
Marijui. Išvartyti galima visaip.O gal tu paklydusiam pritari ir jo įžeidinėjimams,nes ir tau tai patinka daryti
Ne, labai nepatinka. Nepritariu įžeidinėjimams ir kabinėjimas nei iš vienos, nei iš kitos pusės.
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:11:59)
Neprisijungęs
Pasiklydes neižeidineja nei kas antro nei kas treÄio, problematika kad isižeidžia minÄ—ti asmenys tai jau ne mano problema, patys su psichologais ten vartykites ne man spresti kad tokie debiliÅ¡kai jautrÅ«s. MariÅ«nia žinau nuo seno, jis irgi žino kad žodžio kiÅ¡eneje neieÅ¡kau, kai drebiu tai drebiu, tai dabar jis kaltas??? Vienintelis su Audroniu kuris nors kiek pabande mane suprasti jau už ribu? Dejau ant jÅ«su visu.
Neprisijungęs
Nėra ką su tavimi aiškintis,niekinantys ir ižeidinėjantys žodžiai parodo,koks tu esi pats menkavertis.
Pasiklydes rašė:
Pasiklydes neižeidineja nei kas antro nei kas treÄio, problematika kad isižeidžia minÄ—ti asmenys tai jau ne mano problema, patys su psichologais ten vartykites ne man spresti kad tokie debiliÅ¡kai jautrÅ«s. MariÅ«nia žinau nuo seno, jis irgi žino kad žodžio kiÅ¡eneje neieÅ¡kau, kai drebiu tai drebiu, tai dabar jis kaltas??? Vienintelis su Audroniu kuris nors kiek pabande mane suprasti jau už ribu? Dejau ant jÅ«su visu.
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:11:23)
Neprisijungęs
Tai ir atsipisk nuo manes, sutarta brangioji ar reikia ypatingo pasakymo?.. Fu... ir Äia braÅ¡kÄ— kas kazkam nepatinka.
Pastaba: redaguota admin
Neprisijungęs
pats lendi po kiekvieno forumieÄio pasisakymais ir raÅ¡ai, nors niekas ir nebendrauja su tavimi,Å¡tai koks klausimas iÅ¡kilo kam Äia reiktu.... ? reiktu
Pasiklydes rašė:
Tai ir atsipisk nuo manes, sutarta brangioji ar reikia ypatingo pasakymo?.. Fuck Off ir Äia braÅ¡kÄ— kas kazkam nepatinka.
Paskutinis taisÄ— smiltis (2015-01-26 20:10:44)
Neprisijungęs
suprantu tave Marijau , kai vienas pastoviai rašinėju tai ir nusibostu visiems , bet suprask kad norėjau tik padiskutuot , su kiekvienu reik kalbėt jam suprantama kalba.
Neprisijungęs
Ne su kiekvienu...
Neprisijungęs
CHm.na to ir reikÄ—jo tikÄ—tis.Kaip sakant ,nori gerti,tai gerk,kas gi trukdo.O kitiems siekti blaivybÄ—s netrukdyk.Ir kantrybÄ—s gi jÅ«s visi turit,žiÅ«riu.AÅ¡ tiek neturiu,tai diskusijoj nedalyvavau.Ožkos neperneÅ¡a prasÄiokų ir chamuilų,tokios jau tos ožkos.Visiems linkiu geros ir smagios darbo savaitÄ—s.
Neprisijungęs
Šiaip taip Ozka labai gražus laikas sniegas nors ir negausus ,šaltukas nedidelis ir tau darbingos ,smagios , blaivios , savaitės.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 10mÄ—n. | 2d. |
Toleruoju ir suprantu ligonius, bei kai peržengiamos visos padorumo ribos,atleiskit, net nesinori tokiame forume dalyvauti. Pagaliau adminas priėmė teisingą spręndimą, net šviesiau pasidarė.Gal užteks girtiem, nesiorentuojantiems aplinkoje dergti šį kampelį. O Marijui matyt patinka cinikai, kad pritaria šiukšlintojam.
Esu toks pats girtuoklis,bet kai gersiu jums tikrai netrukdysiu siekti blaivybės ir gėrio. Kol negeriu esu su jumis, kai gersiu jūs man ne draugai, ir nenoriu jūsų nei regėti nei girdėti...... O jei dar atviriau: aš Jus visus MYLIU.
Neprisijungęs
Pragerta naktis, Å¡iknon susikiÅ¡kite tas savo ribas, mat peržengtos, ojei o ka patys gyvenime esate perženge, priminti? AÅ¡ palyginti dar Å¡Äenokas, diletantas.. ir dar Äia blokuoja, na ir ka geriau ir gersiu, jokie blokai negalioja..
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 10mÄ—n. | 2d. |
Pasiklydes rašė:
Pragerta naktis, Å¡iknon susikiÅ¡kite tas savo ribas, mat peržengtos, ojei o ka patys gyvenime esate perženge, priminti? AÅ¡ palyginti dar Å¡Äenokas, diletantas.. ir dar Äia blokuoja, na ir ka geriau ir gersiu, jokie blokai negalioja..
Nereikia priminti, prisimenu. AÅ¡ už tave, gerbiamas Pasiklydes daug daugiau peržengiau ribų, ir ne mažesniame už tave pragare buvau, bet dabar esu Žmogus ir gerbiamas ir paprastas ir niekam neužkliÅ«nu ir sutikes tau rankÄ… paduosiu ir padÄ—Äiau kuo galÄ—Äiau. O anksÄiau jei bÅ«tume susitikÄ™, mano galvoje bÅ«tu tik mintys kaip duoti į galvÄ… ir kÄ… galiu apiplÄ—Å¡ti.....Tai buvo mÄ—giamiausias mano hobi.
Manau matosi mąstymo skirtumas pagal gyvenimo būdą. Nejaugi Giedriau jau neliko nei kiek jėgų ir noro pabandyti na kokį mėnesį pabandyti neišgerti, pabandyti kitaip pagyventi. Žinau kad tai nelengva, bet žinau kad tai įmanoma.Aš puikiai tave suprantu, koks kyla įniršis ant moralizuotojų, mokytojų ir t.t. Bet kito kelio nėra. Arba.... "žemyn upe", į bedugnę arba su mumis....
Mano (ir tavo) atveju du keliai: arba-arba.......o rezultatus pats matai, nesispardyk, pasiduok ir eime kartu. SÄ—kmÄ—s tau. Nepyk.
Neprisijungęs
Pabandžiau ir vistiek nieko nesigavo, maximum savaite ir tada vel begte alaus, beprasmis dalykas, jau net noro nera jokio, kas bus tas bus..
Neprisijungęs
Nebeliko pinigu, nebeliko alkoholio. tik vandenukas iÅ¡ Äiaupo, o hrenova nors tu ka..
Neprisijungęs