VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 25d. |
Jie būsim kartu tai atlaikysi , nepasiduok , kovok , stiprybės pariuke.
Neprisijungęs
Rašyk , domėkis Pariuke nes kitaip vėl priklausomybė nugalės , tik atleidi vadžias ir ji pasinaudoja padėtimi.
Neprisijungęs
Taip, draugas buteliukas pats neatėjo. Šampano nusipirkau pakankamai vėlai vakare. Planavau blaiviai atbūti naujus metus, bet neištvėriau ir nubėgau į parduotuvę. Liga ima viršų. Vėl pasiteisinimas tas pats - liūdna vienai. O dabar negaliu sustoti. Nusipirkau vyno. Pastebėjau ir pati, kad blaivūs tarpai trumpėja. Vėl grįžtu į pradžią.
Neprisijungęs
Pas mane situacija pastaruju metu tokia, kad blaivesni tarpai gal ir trumpėja bet mažeja ir išgertas kiekis su metais. To puikus pavyzdys kiek užsipirkau šiems Naujiesiems metams, tai pries kokius 5 metus tas viskas būtu "sutvarkyta" per nakti, duok Dieve dar pora skardiniu alaus liktu pachmielui ryte.. Dabar gi jau sausio 2 diena, o balkone pilna alaus ir jau nelabai lenda... Nepykina, nebloga, tiesiog stringa kaip sakyti gerkleje jau išgerus kokia antra alaus skardine.. Gal tokiu būdu viskas eina prie pabaigos, sunku pasakyti..
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Taip, draugas buteliukas pats neatėjo. Šampano nusipirkau pakankamai vėlai vakare. Planavau blaiviai atbūti naujus metus, bet neištvėriau ir nubėgau į parduotuvę. Liga ima viršų. Vėl pasiteisinimas tas pats - liūdna vienai. O dabar negaliu sustoti. Nusipirkau vyno. Pastebėjau ir pati, kad blaivūs tarpai trumpėja. Vėl grįžtu į pradžią.
Tai ir pradėk , nuo pradžių, daryk išvadas . Pradėk iš naujo.
Neprisijungęs
vÄ—l baisiai bloga
Neprisijungęs
nebegerk,stabdyk Pariuke...ir viskas atsistos i savo vietas
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 15d. |
UžjauÄiu Pariuke,oi kaip tave aÅ¡ užjauÄiu.Laikytis.
Neprisijungęs
Pariukėle,mažink kiekį,jei negali visai sustoti.
Neprisijungęs
Pariuke pabandyk susirasti Anoniminius Alhogolikus.Blogiau nebus.Vienai per sunku.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
vÄ—l baisiai bloga
Taip Alikas teisus , bandyk susirasti AA gyva diskusija , rasi bendraminÄių, nesijausi vieniÅ¡a.
Taip bloga , kai organizmas prasivalo ir vėl užpili nuodais tai ko laukt. Imkis į rankas Pariuke , o tai pajusi kad vėl supa geriantys draugai.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 7mÄ—n. | 1d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 13d. |
pariuke rašė:
vÄ—l baisiai bloga
Kaip šiandien sekasi? Reikia stabdyti, tik tu pati tai gali padaryti, mes tegalime tave palaikyti. O sustojus, gal pasiryši ir kokios pagalbos kreiptis, kad ir katytes pavyzdžiu pasekti... Ji „ant savęs“ išbandys, gal kokį atsiliepimą parašys...
Neprisijungęs
blogai sekasi. Bet bandau atsitiesti. Nuo pietų pradėjau gerti pieną. Stengsiuosi vėl grįžti į blaivų gyvenimą. Pražydo viena mano gėlytė - baltoji orchidėja. Pasidėjau ant stalo ir grožiuosi.
Neprisijungęs
nuotraukėlia keiti pagal nuotaiką, ana buvo gražesnė, ką galvoji daryt toliau?
Neprisijungęs
Perkeliu diskusija į tavo temą ,Pariuke, kas tave slegia ? kodėl vėl užgėrei? . Pergalvok ir daryk išvadas, kad nesikartotų. Gal rimtai susiimk ir nueik į grupe, nesijausi vieniša . Kaip manai?
Neprisijungęs
kol kas nieko nežinau. Mąstau apie savo gyvenimą.
Neprisijungęs
Vyk blogas mintis šalin, tu gali , esi stipri nepasiduok blogai nuotaikai. Šiandien bloga , ryt bus geriau, po juodos nakties visad būna šviesi diena.
Neprisijungęs
Pariuke,nebeišjunk skaitliuko...aš irgi galvoju apie savo gyvenimą,bet blaivėjant bus kitokios mintys...susidėlios viskas ramiau ir logiškiau,atrasi sprendimą...tik išbūk ir nebegerk
Neprisijungęs
Privalau būti blaivi. Stengsiuos.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Privalau būti blaivi. Stengsiuos.
Neprivalai Pariuke kentėt.Nori gert-gerk,neversk savęs per prievartą blaivėt.Kai atgersi normaliai tada jau rimtai pradėsi ieškot pagalbos ir nieko nebebus gėda. Man taip buvo.Nenusiridenus nuo kalno ,labai sunku vėl kopt į viršūnę.
Neprisijungęs
Ne Alikai neteisus , negali atleist vadžių , praras viskÄ… darbÄ… , ateitį , iÅ¡ gilaus liÅ«no kapstytis ne visi gali. Pariuke , tave slegia vienatvÄ— , taip yra visiems. Gyvenimas yra ne tik linksmas pasisÄ—dÄ—jimas su draugais , tai darbas , Å¡eima . Niekas nenuves už rankos ir nepadarys už tave, niekas nežino kas tu , niekas nežino kad Äia raÅ¡ai , tai ko gÄ—dytis . Turiu pavyzdžių kai daugelis vienišų žmonių turinÄių priklausomybe atÄ—ja AA nesijauÄia vieniÅ¡i. Gyvai iÅ¡ girsi istorijas iki ko nusiritama ir kaip įdÄ—jus daug pastangų galima gyvenimÄ… pakeist neatpažįstamai.
Neprisijungęs
Pariuke,kiekvienam savas liūdesys liūdniausias...
Man irgi atrodÄ— gÄ—da,kad raÅ¡inÄ—ju įkalus savo emocijas,Äia visi skaito...,bet paskui pagalvojau,kad darau tai nuoÅ¡irdžiai...visiems visko bÅ«na,tik gal neatsiskleidžia ir neparaÅ¡o.
Neprisijungęs
Bet tiek prigÄ—rus buvau, kad net paÄiai dabar baisu, Å¡irdis atrodo sustos, po nakties Å¡lapi naktiniai su patalyne, lauke net per gatvÄ™ baisu eiti, viskas gazdino. Jau baigiu atsigauti. Mintys skaidresnÄ—s, vÄ—l gyvenimas ne toks jau ir blogas.
Kaip Katytei sekasi jaustis geriau?
Neprisijungęs
man jau fiziškai gerai,bet dabar galvoju apie alkoholizmo klastingumą-kaip va šitaip "sugriebia" priklausomą žmogų ir nepaleidžia...
Sunkiai atsigavinėjau-ilgai pabrinkus buvau ir be pasitikėjimo savim...sekmadienį dukra išgrūdo mane į sporto salę,po to į pirtį...kažkaip fiziškai palengvėjo.
Na gi susiimkim mieloji Pariuke iš naujo,labai jau panašūs ši kart mudviejų ''klystekeliai'' buvo,koja kojon,kaip parade...ir žygiuojam į priekį
Paskutinis taisÄ— katyte (2015-01-08 09:21:23)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 18d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 4d. |
Šaunuolės merginos, susiimkit! Galit gi dabar aiškiai palygint koks kelias kur veda! Po truputį, po žingsniuką einam kartu...
Neprisijungęs