VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pačių gražiausiu švenčių visiems linkiu. O ateinančių metų pačių geriausių
Neprisijungęs
Sveikinu Visus su šv,Kalėdom:)
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 2d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 19d. |
Su Kalėdom! Sveikinu ypač tuos, kurie švenčių nelabai mėgsta, viskas bus gerai, laikykimės! Aišku, sveikinu ir tuos, kurie mėgsta švęst :D
Neprisijungęs
Sveiki visi.Su šventėmis praėjusiomis ir naujais metais ateinančiais.Kaip visi laikosi,ar neužlipo kaip Jeronimas minėjo ant šventinio grėblio?Kaip Pariukė,Aušrė,pupa?Kaip Smiltis ir Agni?Visi tyli,matyt kalėdinis persivalgymas.Aš tai kuo toliau,tuo maziau sureikšminu šventes,jos ateis ir praeis,o išlaikytas blaivus protas ir gera savijauta liks.Man tai didelė vertybė,šiandien net šukuoseną pasidariau-ruošiuosi į koncertą.Nuotaika puiki,manau pas Jus visus taip pat.Išlikime blaivūs ,tai tikrai įmanoma,o kaip geeera...Po daug laiko esu patenkinta savimi ir sau graži.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 9d. |
Su šventėmis Ozka, matyt maži žingsniai pas mane dar neužtaikiau ant grėblio. O šiaip savijauta kaip parašei , nesinori kartotis . Na puikios šventės.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 30d. |
Ir jus visus su šventėm.Tegu ir toliau visus lydi blaivybė.Laimės,sveikatos,norų išsipildymo.
Neprisijungęs
aš irgi laikausi gerai. nebepamenu kada turėjau blaivias kalėdas
Neprisijungęs
mes per Kalėdas daug visko valgėm,sėdėjom,gulėjom,televizorių žiūrėjom...ir taip visas savaitgalis...šaldtuvas,spintelės ištuštintos..vėl važiuosim užsipirkt visokių skanumynų ir ruošimės Naujiems gulinėt,sėdinėt,valgyt...susimaišė net paros laikas,nebereikia nei gert:))))
Maisto koma..,pagirios nuo maisto:)))))
Po švenčių laukia griežtas rėžimas
Neprisijungęs
pariuke rašė:
aš irgi laikausi gerai. nebepamenu kada turėjau blaivias kalėdas
Dabar jau turėsi , apsiėjei ir be vakarėlių ir be vyno degustacijos, puiku ir toliau taip.
Neprisijungęs
Taip Katyte koduosimės nuo maisto, šiaip kalėdos praėjo ramiai, kas tas ramiai , kai dirbi , niekur neini tai ir ramu , tik atsisėsčiau į geriančią kompaniją ir skaitliuką atgal atsukčiau , esu silpnas siūlymams tai ir vengiu to, bet man tų kompanijų ir netrūksta man gerai ir be jų. Dėkui kad esat.
Neprisijungęs
Sukaktuvininkų turim.Sveikinu katytę ir Artaz.Artaz ,parašyk dažniau.Labai taiklu ir svarbiausia į temą.Katyte,net neabejoju,kad jautiesi puikiai,juk blaivus laikas niekur nedingo.
Neprisijungęs
Aciu Ozka:-)
Geras blaivas jausmas...be jokiu abejoniu:-)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 15d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 27d. |
Artaz, spaudžiu dešinę ir keliu puodelį LongJing :)
katyte, su mėnesiuku :)
Neprisijungęs
Ačiū už sveikinimus:)
Audroni,aš irgi pakelčiau tą Long Jing,bet apibūdink man kas čia per arbata(kiek supratau)?
Sveikinu sukaktuvininkus:)
Paskutinis taisė katyte (2014-12-31 08:30:40)
Neprisijungęs
Longjing yra kiniška "kepta" žalia arbata. Arbata be jokių aromatizatorių, užplikius kvapas per kvartalą nepasklinda, bet man jos kvapas ir skonis labai patinka :) Nežinau, kaip ten pas jus užsieniuose, Lietuvoje prekybos centruose jos nenusipirksi, todėl siunčiuosi iš Kinijos.
Neprisijungęs
Sveiki visi,su artėjančiais Naujais Metais,blaivybės,stiprybės,ramybės.Ožkyte,sėkmės 2015 metais.Nepaslysk.
Neprisijungęs
Ačiū ,Alikai ,už palinkėjimus.stengsiuos.Sausio 2 dieną planuoju vaziuoti į AA stovyklą Ignalinoje savaitgaliui.Gal nori jungtis?
Neprisijungęs
Žvejy,o kurgi torčiukas?Sveikinu .Tai geri metai buvo.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Žvejy,o kurgi torčiukas?Sveikinu .Tai geri metai buvo.
Dėkui Ozka , bus būtinai, šiaip man dar vienų metų reik , tai kalsiu medalį skyle su dvejais , vienus jau turiu, matysiu nežadu nieko.
Kas liečia Ignalina norėčiau , bet kaip visad norai su galimybėmis prasilenkia. Toli.
Neprisijungęs
Visą forumą su 2015 METAIS, Pariuke be degustacijų ir visiems gyvenantiems Lietuvo tiek ir užsienį blaivių , laimingų ir turtingų .
Neprisijungęs
Katyte su mėnesiu , manau jau antras eina
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Visą forumą su 2015 METAIS, Pariuke be degustacijų
ir visiems gyvenantiems Lietuvo tiek ir užsienį blaivių , laimingų ir turtingų .
jau su degustacijomis.Taip buvo liudna vienai sutikti naujus, kad neištvėriau. Pas drauges nevažiavau, nes galvojau, jei nuvažiuosiu tai sugundis išgerti. O tas pats gavosi ir namie. nesiseka man pabėgti nuo geriausio draugo alkoholio.
Neprisijungęs
žvejy, sveikinu su metais! Bet matai, kaip tavo metus visas pasaulis šventė: girliandos, fejerverkai... :)
Neprisijungęs
pariuke rašė:
<...>O tas pats gavosi ir namie. nesiseka man pabėgti nuo geriausio draugo alkoholio.
O bėgai? Alkoholis į namus pats neatėjo, jį kažkas ten atnešė. Greičiausiai pasąmonėje jau ruošdamasis užgėrimui nes "bus liūdna"... Pasikartokim namų darbus Kaip išlikti blaiviam. Mūsų patarimai
Neprisijungęs
Pradėkim dirbt , galvoji kad man lengva. Aš sau taikau pačio su kurtą sistemą , ryte kol apeinu gyvūnus pamedituoju, suplanuoju dieną , darbus , būtinai skiriu nors pusvalandį paskaitinėt , parašinėt šia tema forume , feizbukį. Liga ima viršų , jau blaivūs tarpai ima trumpėt. Patarimų begalės , turi atsirinkt sau palankų ir info daug. Tik nepasiduok. Manau turi keist apsipirkimo vietą , nesilankyt alko skyriui , nepirkt, nelaikyti namuos .
Kaip savijauta šiandien?
Neprisijungęs