VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pariukėle.dideliausi sveikinimai.
Neprisijungęs
ne, negali būti . Aš pati netikiu, kad tai įmanoma. Save matau iš šalies, atrodo, kad tai ne aš. Tiesiog dar negaliu aprašyti jausmo, kurį jaučiu blaiviai gyvendama.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 11d. |
Pariuke,patikėk,tai ne sapnas.Džiaugiuosi kartu:cool:
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 1d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 18d. |
pariuke rašė:
ne, negali būti :P . Aš pati netikiu, kad tai įmanoma. Save matau iš šalies, atrodo, kad tai ne aš. Tiesiog dar negaliu aprašyti jausmo, kurį jaučiu blaiviai gyvendama.
Tai jau nebe septyni, jau aštuntas prasidėjo :)
Gerai!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 26d. |
valanciukas, sveikinu su penkiais mėnesiaus! Taip ir toliau :)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 8d. |
norėtūsi pasveikint , tuo pačiu ir sužinot kaip hebrike sekas tiek sukaktuvininkų , trumpai gerai ar blogai
Neprisijungęs
Sveikinu visus sukaktuvininkus.Melanija,kaipgi tu gyveni?9 mėnesiukai,dziugu.
Neprisijungęs
nei sukaktuvininkų nei besilankančių šiame forume , gyvenam ko gero vienas neturiu ką veikt
Neprisijungęs
Gal miršta forumas dėl to,kad visi blaivūs rado kitą kelią,o visi kiti beblaivėjantys dar klaidzioja klystkeliais ir kazko dar ieško?Pasidalinkit visi savo apmastymais.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 14d. |
žvejys rašė:
nei sukaktuvininkų nei besilankančių šiame forume , gyvenam ko gero vienas neturiu ką veikt
Sveikinimai, Žvejy- gražus skaičiukas. Nu nesakyk, kad esi vienas, ir džiugu, kad rašai.
Iš tiesų- daug kas pradingę, bet manau, kad tiesiog tai yra šioks toks"bangavimas", kaip ir viskas gyvenime.
Kartais, labai norisi greito rezultato, -pakilimas, greito rezultato nėra- atsitraukimas....
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 11d. |
Keliu puodą arbatos už Žvejo devynetą.Bent jau man forumas blaivėjimo pradžioje buvo kaip davatkai maldaknygė.Dabar irgi neužmirštu.Beveik kasdien peržiūriu.Na o apie rašymą?Jeigu neturiu ko rašyti,tai apie nieką ir nerašau.Šviežumo įneša nauji nariai,bet tokių nėra daug.
Neprisijungęs
žvejy, spaudžiu dešinę. Smagu :)
Neprisijungęs
Aš skaitau tyli stebėtoja už ekrano
Neprisijungęs
Jeronimas rašė:
Keliu puodą arbatos už Žvejo devynetą.Bent jau man forumas blaivėjimo pradžioje buvo kaip davatkai maldaknygė.Dabar irgi neužmirštu.Beveik kasdien peržiūriu.Na o apie rašymą?Jeigu neturiu ko rašyti,tai apie nieką ir nerašau.Šviežumo įneša nauji nariai,bet tokių nėra daug.
Maldaknygė reikalinga ne tik davatkai... ( čia tik tarp kitko...)
Neprisijungęs
dėkui hebrike , ką be pasakysi laikas bėga, dėkui visiems
Neprisijungęs
Džiaugiuosi už jus visus.
Man nepavyks, aš nepravažiuosiu pro parduotuvę šiandiena.
Neprisijungęs
Galė rašė:
Neprogramuok savęs, nusiteikimas labai daug reiškia. Dabar pati sau ieškai pasiteisinimo kodėl „reikėjo“ išgerti. Niekam iš mūsų nebuvo lengvos pirmos dienos, bet kažkaip jas reikia iškęsti...
Neprisijungęs
sveikinimai žvejui, šaunuolis.
Man šis forumas labai svarbus, žiūriu kasdien. tik neturiu ką parašyti. Nors paskutiniu metu kankina blogas jausmas, pagaunu save svajojant apie alkoholį apie tai kaip norėčiau išgerti.
Neprisijungęs
Sveikinimai zvejui,labai dziugu uz tave.
Neprisijungęs
O dingusių tai yra :ir Skersvėjis,ir lekso,ir vienišas vilkas neberašo.Aū,kur jūs?Smiltie ir tavo postai paretėjo,o jie yra labai laukiami.Visiems linkiu grazios ,,bobų vasaros''
Neprisijungęs
Galė rašė:
Džiaugiuosi už jus visus.
Va nuo to gal iš šono pažiūrėjus bereikšmis dalykas duoda daug, viena karta neužsuksi kita ir po kurio laiko pamatysi kad to jau tau nereik, panašiai buvo ir man pripratau ir manes nejaudina kokios akcijos ten yra.
Neprisijungęs
Užsukau. Nupirkau po 2 skardines alaus. Žinojau, kad namie turiu pasislėpusi nugertą degtinės butelį. Darydama vakarienę vis patraukdavau iš paslėpto butelio. Nedaug išgėriau, ateinu vėl, žiūriu bonka sutrūkusi, ir viskas išbėgę. Taip niekada nebuvo...Supratau, kad tai ženklas, butent po pirmo apsilankymo čia.
Neprisijungęs
Galė rašė:
Užsukau. Nupirkau po 2 skardines alaus. Žinojau, kad namie turiu pasislėpusi nugertą degtinės butelį. Darydama vakarienę vis patraukdavau iš paslėpto butelio. Nedaug išgėriau, ateinu vėl, žiūriu bonka sutrūkusi, ir viskas išbėgę. Taip niekada nebuvo...Supratau, kad tai ženklas, butent po pirmo apsilankymo čia.
Gali būti, kad tai tikrai ženklas. ( Bent tuo reikėtų patikėt). Nes tai- mano galva- geras ženklas.
Kažkieno pabaiga( degtinės butelyje)-yra kažkieno( blaivaus gyvenimo) pradžia. Juk ne viską mes savo materialistiniu protu galime suvokt, kartais reikia tiesiog apsidairyt ir pamąstyt....
Sėkmės ir tikėk( būtinai tikėk) , kad viskas bus gerai.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 1mėn. | 23d. |
pariuke rašė:
sveikinimai žvejui, šaunuolis.
Man šis forumas labai svarbus, žiūriu kasdien. tik neturiu ką parašyti. Nors paskutiniu metu kankina blogas jausmas, pagaunu save svajojant apie alkoholį apie tai kaip norėčiau išgerti.
O aš įsivaizduoji, šiandien naktį sapnavau, kad rūkiau, ... net pačiai keista. Aš apkritai nerūkanti, nebent kartą per 2 metus ,.... kai būdavo pasilinksmini ...
Neprisijungęs
Galė rašė:
Pinigai , turtai yra niekas prieš sveikata , pagalvok apie ateitį ką gali padaryt , sukurt , nemąstyk kad nieko negali tu gali viską , atlaikysi gyvensi ir tikrai yra dėl ko gyvent , stiprybės ir tikėk kad viskas bus gerai.
Neprisijungęs