VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 8d. |
na aš tai neprapuoliau tik neturiu laiko , kada prisijugti,rašau o akys merkias ir mintys jau keliauja į kitą pasaulį.
Neprisijungęs
ir aš vis paskaitau, ir vis planuoju parašyti, bet parašyti noriu ne tumpą, o ilgą žinutę kaip pasikeitė mano gyvenimas, bet neprisiruošiu. sveikinimai katytei su net 8 mėn.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 26d. |
katyte, su aštuoniais :)
Neprisijungęs
Aciū už sveikinimus:)
Kažkaip tikrai visi nurimo,neberašinėja nieko...gal užsiėme ir blaiviai leidžia laiką-kaip ir aš?Gal neužgėrė?Asmeniškai man savijauta gera ir neateina į galvą tokių idėjų apie alko gėrimą.Kartais tenka iš pažistamų išgirst kaip jiems bloga po savaitgalio...tai man jų beklausant pasidaro taip gera,kad to netenka išgyvent:)
Už dviejų savaičių važiuosiu atostogaut ir jau žinau,kad laiką leisiu turiningai.Nereiks vest derybų su savim.Dabar turiu susikaupt ir mest rūkyt:)
Sėkmės visiems!
Neprisijungęs
Katyte,su 8 mėnesiukais ir sėkmės metant rūkyti.
Neprisijungęs
Iškaimo, kaip sekasi? Pamiršai mus visai...
Neprisijungęs
sveikinimai katyte , malonu kad neprisidegi , gerai paklausiai audroni kažkur dingo visi , trumpai brūkštelkit kap einas
Neprisijungęs
Iškaimo sveikinu!
Parasyk kaip sekasi
Neprisijungęs
žvejy, sveikinu su 8 mėnesiukais! Smagus reikalas blaiviai gyventi, ar ne? ;)
Neprisijungęs
Sveikinu Žvejy...sėkmės
Neprisijungęs
prisidedu prie sveikinimų žvejui.
Neprisijungęs
Nagi šitiek daug sukaktuvininkų šiandien ...sveikinu visus!!!
Smagu būtų,kad bent kelis žodelius brūkšteltų kaip sekasi..,bet akivaizdu- skaitliukai tiksi ir manau sąžiningai:)
Neprisijungęs
dėkui visiems už palaikymą einasis neblogai daug darbo sezonas tik į pusėjas blaiviai briaukiu po dieną ir tuo esu patenkintas
Neprisijungęs
Sachmatininke, kaip tas mėnuo? Tvirtesnis?
Neprisijungęs
sveikinimai visiems sukaktuvininkams , kaip sekasi
Neprisijungęs
Sveikinu Zuikį su trimis metais :) Kaip broliams sekasi?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 10mėn. | 25d. |
Ačiū už sveikinimą . Šiaip su alkoholiu problemų neturėjau, toks tas mano ir gėrimas būdavo, gal kokį dešimt metų per metus kartą ar du po alaus skardinę... Bet nusprendžiau įsijungti skaitiklį ir gyventi visiškai blaiviai, kad galėčiau visiems pasididžiuodama pasakyti, kad "Aš NEGERIU!" ...
Pas brolius nieko naujo, geria ir tiek. Jau jokių norų ar pažadų mesti neliko. Kitaip matomai ir nebeįsivaizduoja savo gyvenimų. Vienas jų neseniai pasakė "kai išgeri - taip gerai, užsimiršti"... Bet jei negertų, tai galbūt nebūtų ir to noro kažką užsimiršinėti.... Dabar kaip užburtas ratas. Per gėrimą prisidarė problemų ir geria, kad jas užmirštų, o begeriant problemų vėl gi tik daugėja ir toliau geria, kad jas užmirštų...
Užsuku ir paskaitinėju dažnai. Labai pasigendu skorpiono, taip smagu būdavo skaityti jo optimistines žinutes...
Neprisijungęs
Smagu, Regina :) Dėl brolių liūdna, kad niekas nesikeičia į gerąją pusę...
Neprisijungęs
svarbu Regina kad laiku supratai kas gali atsitikt , kai įklipsti ,sėkmės.
Neprisijungęs
sveiki prisijunge , kaip sekasi ?
Neprisijungęs
ozka, sveikinu su 4 mėnesiukais :)
Neprisijungęs
ir aš sveikinu ožkytę
Neprisijungęs
Sveikinimai Ožkai.Gerai trepsi,taip toliau;)
Neprisijungęs
sveikinu ožka , stiprybės
Neprisijungęs
jėzau pariuke septyni mėnesiai , ar taip gali būt , didžiuliai sveikinimai
Neprisijungęs