VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
o kad sutikÄiau žmogų su kuriuo galÄ—Äiau leisti laisvalaikį. Na vienai baisiai liÅ«dna. Net ir į gamtÄ… nuvažiavus- kiek ten gali vienas klajoti. O Å¡iaip tai net baisu vienai. Ir Å¡iandien po daarbo užvažiavau pas draugÄ™, ji atostogauja. Su kita drauge visÄ… dienÄ… gÄ—rÄ— vynelį. Tai pasÄ—dÄ—jau, pavalgiau vakarienÄ™ jos padarytÄ… ir namo. Nes nei kalbÄ—t nebÄ—ra kas. Senais laikais tai bÅ«Äiau prisijungusi iÅ¡gert.
Neprisijungęs
atrodo viskas gerai, bet kažkoks liūdesys ima...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
...nes mes nemokam taip kaip jos...gurkšnot...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mÄ—n. | 8d. |
Iškaimo rašė:
pariuke rašė:
...nes mes nemokam taip kaip jos...gurkšnot...
Mesk, IÅ¡kaimo, neprotingÄ… mintį, kad gera yra ir laimingas žmogus jauÄiasi tada, kai moka gurkÅ¡not. Visai kituose dalykuose yra laimÄ— ir pasitenkinimas gyvenimu. Vat, galvoje susidÄ—sto visokios klaidingos programos ir kankinasi žmogus visÄ… gyvenimÄ…, arba kol tų programų kas nors "nenulaužia" Nu faina, žinokit bÅ«ti negurkÅ¡nojant. AÅ¡ Å¡iandien nuo ryto jau gal kokius 30 kartų pakartojau mintyse, kad kaip faina yra gyventi, kaip gera ir gražu yra aplinkui. Kaip viskas nuostabu. Kad tik koks beprotis, toks kaip faÅ¡istuojantis Putinas visko, nesuardytų
Neprisijungęs
Taip. Vistik geriau ir dirbasi ir mažiau problemų kai negeri. O gurkšnojimas, tai tas pats gėrimas tik kita ceremonija.
AsmeniÅ¡kai aÅ¡ nebenoriu grįžti į ankstesnį gyvenimÄ…. Jau planuoji pereiti į kitÄ… etapÄ…, nes kažko norisi . Laiko daug daugiau, labiau mÄ…stai apie gyvenimÄ… ir jo prasmÄ™. Tik dar nesugalvoju kaip gyventi kitaip, kuo Äia užsiimti. Nes kol kas dar mažai pasikeitÄ— gyvenimas- tik iÅ¡sibraukÄ— gÄ—rimas, ir jo vietoje laisvi laiko tarpai, kuriuos užimu tik tam kad užsiimti kažkuo. O Å¡iaip tai darbas ir namai ir ilgi dar vieniÅ¡esni savaitgaliai, nes beveik nebelankau draugių vakarÄ—lių (su alkoholiu). Tik nebesijauÄiu tokia nelaiminga, kad viena. Kažkaip džiaugiuosi tuo kÄ… veikiu ir tiek.
Gal man ir lengviau laikytis negėrus, nei Iškaimo, Panelė Iewa ar kitom, kai namuose yra vyras, kuris neplanuoja visai negerti. Tada tikrai lengva susigundyti.
Bet po 3 blaivių mėnėsių tikrai galiu pasakyti, kad gyvenimas daug geresnis, kitaip sprendi problemas, kitaip mąstai, daugiau gyvenime gali pasiekti pvz. darbe.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mÄ—n. | 14d. |
Sutinku, praėjo nors ir nedaug laiko, mano galva taip pat šviesesnė.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 7mÄ—n. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 12d. |
valanciukas, kaip sekasi? Nedažnai parašai, įdomu :)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 24d. |
valanciukas rašė:
Sutinku, praėjo nors ir nedaug laiko, mano galva taip pat šviesesnė.
pajusi net tik mąstyme visur tik į gerą puse, o dėl draugų nėr ko jaudintis kas tikri tas liks kas šiaip stalo jų gal ir nereikėjo tokių
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mÄ—n. | 14d. |
Dėkų, Audronis, jog teiraujies, sekasi gerai, 1 mėnesio jubiliejus šįvakar su alko kažkokių problemų nėra, sukovoju
o dėl draugų dalis jau seniai atkrito, nes jau kuris laikas su alko mažinu apsukas. Tik kartais nesugalvoju ką veikt savaitgaliais, nes būdavo nueini (aišku būtinai apšilęs) su kokiu draugu į barą, ar klubą, ten tik geri geri geri, kol tampi labai "geras" (klounas). Neseniai buvau panašioj vietoj blaivas, man nuoširdžiai buvo gėda už ankstesni mane ir dabartinius juos:D
Neprisijungęs
katyte rašė:
Idomu,ar jau ten tikrai taip geri,kaip apibudini viska....gal tu tiesiog intrigantas ir tiek.
Na o kokios Äia idomu intrigos, didžiausia man intriga bÅ«na kaip ant pachmielkos gauti kapeiku kai tuÅ¡Äios kiÅ¡enes, o ikalti gyvybiÅ¡kai svarbu.. Buna viena dvi ar tris dienas istveriu be alaus, bet cia kuo toliau tuo reciau... Bet kita savaite gausiu pilna finansavima ir Pasaulio futbolio Äempionata pasitiksiu su alaus dėže ir užkandžiais, i sveikatele!! Ole!
Neprisijungęs
dėžė alaus trumpas Äempionatas
Neprisijungęs
žvejys rašė:
dėžė alaus trumpas Äempionatas
Man tai norma. Jei debilas esi ir reikia prisilupti per atkrintamasias iki KOMOS, valio, bet kur cia futbolas??? As sudeliojau ir per astunfinalius ir ketvirfinalius, pusfinalius matyt dar starkutes pridesiu, o finalas karaliskas.. Bajoru degtine ir lasiniai
Neprisijungęs
o grapa dar užmiršai ir svogūniukus prie lašiakų
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
nes mes nemokam taip kaip jos...gurkšnot...
Koks jau Äia "mokÄ—jimas"?.. Nereikia lialia, kai reikia mes viska labai gerai ir mokame ir galime, tik reikia Å¡iek tiek motyvacijos, kaip antai Futbolo Äempionatas, tai žek jau mano Å¡aldytuve savaime atsirado keleta alaus, tegyvuoja Fule
Neprisijungęs
gerai kai džinas alų nešioja
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
nes mes nemokam taip kaip jos...gurkšnot...
Koks jau Äia "mokÄ—jimas"?.. Nereikia lialia, kai reikia mes viska labai gerai ir mokame ir galime, tik reikia Å¡iek tiek motyvacijos, kaip antai Futbolo Äempionatas, tai žek jau mano Å¡aldytuve savaime atsirado keleta alaus, tegyvuoja Fule
Ta jūsų fulė man "iki lemputės", o kitos motyvacijos dar nerandu, tai geriu nemotyvuotai. Koks skirtumas kaip apsinešt
Neprisijungęs
O be apsinešimo neišeina?
Neprisijungęs
IÅ¡ vis kur pariukÄ— ?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mÄ—n. | 27d. |
žvejys rašė:
IÅ¡ vis kur pariukÄ— ?
Geras klausimas.Gal ji išgaravo?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
O be apsinešimo neišeina?
Taigi akivaizdu, kad ne
Neprisijungęs
Pariuke,atsiliepk.Žmonės tavęs pasiilgo.Šiandien savaitgalis,gal vynelis gundo?
Neprisijungęs
O kaipgi laikosi Iškaimo?Ar buvai grupėje?
Neprisijungęs
Kažko niekas nenori bendraut.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Kažko niekas nenori bendraut.
Nori nori, tik vasara dabar, aš visą dieną lauke gyvenu, pavyzdžiui
Vakar nuo psichologÄ—s gavau velnių už gÄ—rimÄ…, vos lupt negavau. 1dienį jau tikrai skambinsiu į AA, labai nepatogus laikas man pas juos lankytis, nu bet nusiteikus kad ir dviraÄiu 17 km numint, kad tik padÄ—tų. Nu niekaip neiÅ¡tveriu nÄ— dienos be 200 gr. Ir kas baisiausia, nebejauÄiu net apsvaigimo ir jokio kaifo. Tai kam tada geriu? Nieko nebesuprantu...
Neprisijungęs