VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#376 2014-05-16 08:36:09

Rita64
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-30
Žinutės: 218

Blaivus  12m.  0mÄ—n.  29d. 

Re: baisiai bloga

valanciukas rašė:

pariuke, tada kartu visi, ir pratempsim savaitgali,aÅ¡ su Tavim! kolkas nemÄ—gstų aÅ¡ jų taip pat. Dar Å¡ian tokį ginÄÄ…/pastebÄ—jimÄ… turÄ—jau,  "tau reikÄ—tų daugiau gert", nes, žodžiu, kai negeriu susisukÄ™s.

Tokius pastebÄ—jimus raÅ¡o žmonÄ—s, kurie patys turi problemų.... ( tik jas labai slepia).  Jiems tiesiog "ramiau", kad ir kiti jų turi.
Priimk, tai kaip  kažkokį visai nereikÅ¡mingÄ… posakį. Juk kasdieniame gyvenime tokių nereikÅ¡mingų kalbų yra daug.
Su laiku jų net nepastebėsi, arba jos kels juoką. Žinau iš patirties. Sėkmės.

Neprisijungęs

2014-05-16 08:36:09

Google

#377 2014-05-16 09:56:31

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

..."tau reiktų daugiau gert" arba "geriau gertum"...žinoma,kad tam kažkam patogiau manipuliuot.
O mums reiktų praleist pro ausis ir neįsižeist,nes kaip tik tokios kalbos primena mums,kad negalim gert.Ir tiesiog džiaugtis,kad tas kažkas tokiu būdu skatina negert.

Paskutinis taisÄ— katyte (2014-05-16 09:58:13)

Neprisijungęs

#378 2014-05-16 12:21:28

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Oho, kaip šiandien negerai... Biški toks gyvenimiškas nepatogumas atsirado, nežinau kaip išsispręs, neramu labai. Nuo ryto tik viena mintis-vakare noriu vyno... hmm Nežinau ar išversiu, atrodo, net pykina nuo nervo hmm

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#379 2014-05-16 14:52:57

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  6mÄ—n.  29d. 
NerÅ«kau  16m.  7mÄ—n.  11d. 

pariuke rašė:

bijau savaitgalio........

pariuke, juk buvo jau tu savaitgalių, iÅ¡gyvenai kažkaip, dabar jau tvirÄiau žinai kÄ… reikia ir ko nereikia daryti. IÅ¡ vienos pusÄ—s galima pasakyti, kad jei laukia kažkokios sudÄ—tingesnÄ—s situacijos ir dalyvauti neprivaloma, tai bÅ«tų galima atsisakyti, iÅ¡ kitos – juk reikÄ—s kažkada pradÄ—ti gyventi nesislapstant nuo visko. SÄ—kmÄ—s tau, nepasiduok pagundom.

Neprisijungęs

#380 2014-05-16 16:01:12

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  6mÄ—n.  7d. 

Iškaimo rašė:

Oho, kaip šiandien negerai... Biški toks gyvenimiškas nepatogumas atsirado, nežinau kaip išsispręs, neramu labai. Nuo ryto tik viena mintis-vakare noriu vyno... hmm Nežinau ar išversiu, atrodo, net pykina nuo nervo hmm

Iškaimo, nepanikuok. Patariu tau nusipirkti tokį homeopatinį vaistą DETOX-KIT. Jisai yra skirtas organizmo valymui. Tavo organizmas nori valytis, bet jam labai sunku tai daryti, nes jis yra labai užterštas net ne vienos rūšies nuodais, nes vartojai ne tik alkoholį, bet ir medikamentus. Nuo mano paminėtų vaistukų turėtų iš karto pasidaryti lengviau. Pasidomėk jais, pasitark su kažkuo ir nedelsk. Man asmeniškai jie labai palengvino kelią į blaivybę. Ir laikykis, žinoma. Tavo skaitliukas džiugina akį big_smile

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#381 2014-05-18 16:26:56

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

Išbandžiau ir aš pienių žiedus tesšloje. Idomu, patiko. Bet tik kaip atrakcija kokį kartelį.
Savaitgalis praėjo blaiviai bet sunkiai tuo atžvilgiu, nes kasdien kažką laukia kepėm, kasdien vynelis.

Neprisijungęs

#382 2014-05-18 16:41:08

Iškaimo
Senbuvis

Butelis šampano... nulinu... sad

Neprisijungęs

#383 2014-05-18 17:04:16

pariuke
Senbuvis

o aš kartais pasiilgstu to gėrimo jausmo... Bet turiu ištverti. Kitaip alkoholis mane pražudys.

Neprisijungęs

#384 2014-05-18 18:02:20

katyte
Senbuvis

Bet juk Äia tik trumpa akimirka,jei jÄ… sugauni ir sÄ…moningai apgalvoji pasekmes....tai viskas greit praeina ir nebereikia net diskutuot kas geriau-girtuokliavimas ar blaivybÄ—.

Neprisijungęs

#385 2014-05-18 18:05:31

pariuke
Senbuvis

smile smile smile smile

Neprisijungęs

#386 2014-05-18 18:09:20

Troja
Senbuvis

pariuke, tu - šaunuolė smile

Neprisijungęs

#387 2014-05-19 12:55:49

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Pražudys ar nepražudys ar tai jau kažka man lemia, nieko. pyliau nuo pat Å¡eÅ¡tadienio ryto, popietu stebÄ—jau iÅ¡sidrÄ—bes kariuomenes Å¡vente prie Balto tilto, tiksliau su alaus bonka buvau kitoje Neries pusÄ—je, prie Fizikos instituto.. Buvo dainu, buvo reginio, plyÅ¡avau prisigÄ—res irgi echhh, "Laukais pavasaris jau eina, lakÅ¡tutÄ— Äiulba vakarais, mergaite, papuoÅ¡k kareivio kapÄ… baltais akacijų žiedais!".. Už tai ir iÅ¡gersiu.. big_smile ale tada kaip užėjo vakare lietus, tai bÄ—gau tekinomis link LukiÅ¡kiu aikÅ¡tes, Å¡okau i pirma papuolusi troleibusa, žmoniu pilna, tvanku, kuprinÄ— pilna alaus, visas Å¡lapias murzinas, juokas ima, nuotaika pakili.. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#388 2014-05-19 21:00:49

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Pražudys ar nepražudys ar tai jau kažka man lemia, nieko. pyliau nuo pat Å¡eÅ¡tadienio ryto, popietu stebÄ—jau iÅ¡sidrÄ—bes kariuomenes Å¡vente prie Balto tilto, tiksliau su alaus bonka buvau kitoje Neries pusÄ—je, prie Fizikos instituto.. Buvo dainu, buvo reginio, plyÅ¡avau prisigÄ—res irgi echhh, "Laukais pavasaris jau eina, lakÅ¡tutÄ— Äiulba vakarais, mergaite, papuoÅ¡k kareivio kapÄ… baltais akacijų žiedais!".. Už tai ir iÅ¡gersiu.. big_smile ale tada kaip užėjo vakare lietus, tai bÄ—gau tekinomis link LukiÅ¡kiu aikÅ¡tes, Å¡okau i pirma papuolusi troleibusa, žmoniu pilna, tvanku, kuprinÄ— pilna alaus, visas Å¡lapias murzinas, juokas ima, nuotaika pakili.. smile

Viskas. Draudziu sau skaityt Pasiklydusio postus. Paskendus depresijoj, tokie "pozityvus" potyriai labai viliojamai skamba ir visai neatrodo kazkas blogo (vis dar vedu derybas su savimi ir c2h5oh)

Neprisijungęs

#389 2014-05-19 21:42:42

Troja
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Pasiklydes rašė:

Viskas. Draudziu sau skaityt Pasiklydusio postus. Paskendus depresijoj, tokie "pozityvus" potyriai labai viliojamai skamba ir visai neatrodo kazkas blogo (vis dar vedu derybas su savimi ir c2h5oh)

SakyÄiau, kad labiau pasigailÄ—tinai, nei viliojanÄiai.

Neprisijungęs

#390 2014-05-20 12:55:59

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Kiekvienas leidžia laisvalaiki kaip jam atrodo smagiau, idomiau, kuo Äia kas apgailetina, galiu pasakyti man apgailetina kai liurlina koki limonada suauge vyrai su vaikigaliais ir seilejasi prekybos centruose Å¡eÅ¡tadienio vakara ot fyti myti, aÅ¡ kitaip leidžiu, Äia per daug stereotipu, tu "kliÅ¡iu".. nors kam Äia ginÄytis, einu pachmielaÄkos padaryti ir liuks.. big_smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#391 2014-05-20 13:21:09

Rita64
Senbuvis

Tai į sveikatą!

Neprisijungęs

#392 2014-05-20 17:57:56

katyte
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kiekvienas leidžia laisvalaiki kaip jam atrodo smagiau, idomiau, kuo Äia kas apgailetina, galiu pasakyti man apgailetina kai liurlina koki limonada suaugedomu vyrai su vaikigaliais ir seilejasi prekybos centruose Å¡eÅ¡tadienio vakara ot fyti myti, aÅ¡ kitaip leidžiu, Äia per daug stereotipu, tu "kliÅ¡iu".. nors kam Äia ginÄytis, einu pachmielaÄkos padaryti ir liuks.. big_smile

Idomu,ar jau ten tikrai taip geri,kaip apibudini viska....gal tu tiesiog intrigantas ir tiek.

Neprisijungęs

#393 2014-05-21 19:05:42

pariuke
Senbuvis

o man paskutinÄ—mis dienomis toks noras iÅ¡gerti. Mieste kur tik eini, ten lauko kavinÄ—s, visi sÄ—di ir geria, pakampiuose jaunimas miksiukus gurkÅ¡noja. Tiesiog neįmanoma iÅ¡eiti po miestÄ… pavaikÅ¡Äioti. Toks noras užeiti į lauko kavinÄ™ ir užsisakyti vyno taurÄ™.
O Pasiklydusiojo noriu paklausti- ar jis turi kokią specialybę, gal geriau eitų darbo paieškoti. O gyvena vienas ar ne? Negi nėra artimo žmogaus dėl kurio būtų noras kitaip gyventi. Nes dabarjo parašymus skaitant, tai atrodo, kad jis didžiuojasi tokiu gyvenimu.

Neprisijungęs

#394 2014-05-21 22:06:24

ozka
Senbuvis
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 311

Pariuke,nepasiduok vyno traukai.Matai aÅ¡ pasidaviau,o nuo to laimingesnÄ— netapau.O kad baisiai norisi,tai pritariu.YpaÄ,kai aplinka tokia,kokiÄ… apraÅ¡ei.Betgi kaip Troja rašė,viskas mÅ«sų galvoje.O Pasiklydusio pavyzdys tik parodo,kaip galima gyventi,jei nestabdysim potraukio.Kas nori gyvena taip kaip jis,o kas nori kitaip-irgi pilna patarimų.

Nėra priešų ir draugų,o kiekvienas žmogus yra man mokytojas

Neprisijungęs

#395 2014-05-21 23:26:37

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  6mÄ—n.  23d. 

pariuke Äia jau negeri ženklai, man kai pradeda noras kilt iÅ¡gert taip pat matau aplinkui vien gerianÄius, mesk mintis iÅ¡ galvos. Pasiklydes turi profesija susiÅ¡audyt ant pahmieliuko ir gyvent iÅ¡ paÅ¡alpų , dirbo kažkada nežinau mÄ—nesį ar kiek ten pratempÄ—, Äia gyvas pavyzdys kas laukia visų. Dar noriu paklausti pariuke ar tu lankaisi tik viename forume?

Neprisijungęs

#396 2014-05-22 05:58:20

pariuke
Senbuvis

viename ir man to gana.

Neprisijungęs

#397 2014-05-22 08:59:34

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  6mÄ—n.  23d. 

Taip ir supratau, kad nepažysti pasiklydusio. Kartais jis piktas bÅ«na ir peilį neÅ¡iojas kiÅ¡enį, ania pasiklydes wink, bet nieko nepiktybinis jis pas mus. Žinai pariuke , man pirmais metais taip pat užkliÅ«davo, visur geriantys tuÅ¡ti buteliai, dar dÄ—mesį patraukdavo akcijos pardÄ—, nieko nuostabaus taip visiems, nesijaudink tas praeis, po kurio laiko juoksies eisi per alko skyrių ir juoksies , nes taves nevilios niekas, iÅ¡ tenai. Ateis vasara pirma vasara kai negeri tau bus liÅ«dna visi aplinkui baliavoja , šėlsta tu jausies vieniÅ¡a, nekreipk į tai dÄ—mesio ,eik ten kur negeria , arba kaip aÅ¡ atsisÄ—sdavau ant suolo kad ir to paÄio Palango ir džiaugiausi vienatve, po to atradau vietų kur negeria, savaime man taip gavosi. StebÄ—k aplinka , to masÄ— kur aplinkui vien gÄ—rimas ir šėlionÄ—s yra pasaulis kur žmonÄ—s sÄ—di ramiai be taurÄ—s vyno , su kava ar Å¡iaip kitu gÄ—rimu, kur žmonÄ—s šėlsta neapsvaigÄ™ nuo alkoholio ar narkotikų, viskas Äia pat tik rask, neskubÄ—k duok upei tekÄ—t sava vaga, plauk pasroviui ir mÄ—gaukis gyvenimu, neskubink įvykių. Tai dariau ir po kurio laiko nepastebiu nei gerianÄių nei girtų, nei man kas siÅ«lo, tik noras jis sÄ—di man už nugaros kada durs nežinau, tikiuosi kad aÅ¡ stipresnis bÅ«siu.

Neprisijungęs

#398 2014-05-22 09:22:33

katyte
Senbuvis

žvejys rašė:

Taip ir supratau, kad nepažysti pasiklydusio. Kartais jis piktas bÅ«na ir peilį neÅ¡iojas kiÅ¡enį, ania pasiklydes wink, bet nieko nepiktybinis jis pas mus. Žinai pariuke , man pirmais metais taip pat užkliÅ«davo, visur geriantys tuÅ¡ti buteliai, dar dÄ—mesį patraukdavo akcijos pardÄ—, nieko nuostabaus taip visiems, nesijaudink tas praeis, po kurio laiko juoksies eisi per alko skyrių ir juoksies , nes taves nevilios niekas, iÅ¡ tenai. Ateis vasara pirma vasara kai negeri tau bus liÅ«dna visi aplinkui baliavoja , šėlsta tu jausies vieniÅ¡a, nekreipk į tai dÄ—mesio ,eik ten kur negeria , arba kaip aÅ¡ atsisÄ—sdavau ant suolo kad ir to paÄio Palango ir džiaugiausi vienatve, po to atradau vietų kur negeria, savaime man taip gavosi. StebÄ—k aplinka , to masÄ— kur aplinkui vien gÄ—rimas ir šėlionÄ—s yra pasaulis kur žmonÄ—s sÄ—di ramiai be taurÄ—s vyno , su kava ar Å¡iaip kitu gÄ—rimu, kur žmonÄ—s šėlsta neapsvaigÄ™ nuo alkoholio ar narkotikų, viskas Äia pat tik rask, neskubÄ—k duok upei tekÄ—t sava vaga, plauk pasroviui ir mÄ—gaukis gyvenimu, neskubink įvykių. Tai dariau ir po kurio laiko nepastebiu nei gerianÄių nei girtų, nei man kas siÅ«lo, tik noras jis sÄ—di man už nugaros kada durs nežinau, tikiuosi kad aÅ¡ stipresnis bÅ«siu.

Labai tu Äia gerai Žvejy apraÅ¡ei viskÄ…...dÄ—kinga už tai:)

Neprisijungęs

#399 2014-05-22 10:39:17

Rita64
Senbuvis

pariuke rašė:

o man paskutinÄ—mis dienomis toks noras iÅ¡gerti. Mieste kur tik eini, ten lauko kavinÄ—s, visi sÄ—di ir geria, pakampiuose jaunimas miksiukus gurkÅ¡noja. Tiesiog neįmanoma iÅ¡eiti po miestÄ… pavaikÅ¡Äioti. Toks noras užeiti į lauko kavinÄ™ ir užsisakyti vyno taurÄ™.
O Pasiklydusiojo noriu paklausti- ar jis turi kokią specialybę, gal geriau eitų darbo paieškoti. O gyvena vienas ar ne? Negi nėra artimo žmogaus dėl kurio būtų noras kitaip gyventi. Nes dabarjo parašymus skaitant, tai atrodo, kad jis didžiuojasi tokiu gyvenimu.

Manau, kad perdaug dėmesio skiri Pasiklydusio mintims. Aš esu įsitikinus, kad jis tiesiog blefuoja. Pažįstu žmonių, kurie atkreipti dėmesį į save bando būtent tokiais( ar panašiais) būdais.

Neprisijungęs

#400 2014-05-22 20:24:18

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  6mÄ—n.  29d. 
NerÅ«kau  16m.  7mÄ—n.  11d. 

pariuke rašė:

o man paskutinÄ—mis dienomis toks noras iÅ¡gerti. Mieste kur tik eini, ten lauko kavinÄ—s, visi sÄ—di ir geria, pakampiuose jaunimas miksiukus gurkÅ¡noja. Tiesiog neįmanoma iÅ¡eiti po miestÄ… pavaikÅ¡Äioti. Toks noras užeiti į lauko kavinÄ™ ir užsisakyti vyno taurÄ™.<...>

Laikykis, pariuke, juk jau daugiau, kaip 3 mÄ—nesius sÄ—kmingai tai darai. Po truputi įprasi nematyti gerianÄių žmonių, jie bus, bet kažkur kitoje realybÄ—je. Tam reikia truputi laiko, juk ne 3 mÄ—nesius leidai laikÄ… gurkÅ¡nodamÄ…, įproÄiai taip gretai nepasikeis.

Neprisijungęs

Forumo apaÄia