VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 10mėn. | 25d. |
Nerūkau | 16m. | 11mėn. | 7d. |
pariuke, sveikinu su 2 mėnesiais. Smagu :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 3d. |
Nerūkau | 10m. | 2mėn. | 27d. |
Sveiki. Kokias jums sukelia mintis, kai, dalyvaujant (na visvien gi karts nuo karto tenka ir teks), koks nors dalyvis (-ė) pradeda teisintis (nors nedavei jokio preteksto): "Tu tikriausiai juokiesi iš manęs *mūsų*?.. Nežiūrėk taip.. Aš šiandien šiek tiek išgėriau.." ir pan. Ir kažkaip netiki žmonės, kad man absoloučiai po**ui ką ir kaip jie daro. Nesakysi gi, kad eik, jei yra poreikis, veidrodžiui pasiverk. Idomūs tie žmonės... Geros dienos!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 22d. |
Pariuke,su dviem mėnesiukais.Nepasiduok kiaušinių šventei ir blogai nuotaikai.
Neprisijungęs
Geros dienos visiem, sveikinu periukę, šaunuolė
Paskutinis taisė skorpionas (2014-04-17 10:24:40)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 25d. |
Kaip laikaisi, Skorpione? Ar šiek tiek palengvėjo?
Neprisijungęs
Pariuke,labai,labai sveikinu:)
Neprisijungęs
kaip ir viskas neblogai einasi. Jau rūpi ir kitų likimas, norisi kitus palaikyti, kuriems bloga. Rūpi kaip sekasi pvz Skorpionui, gal jau gali vėl skaitliuką įjungti. Aplamai net ir apetitas dingo kai negeriu, maitintis sveikiau pradėjau, nepuolu visko ryti iš eilės kaip būdavo išgeri vynelio. Ir apie alkoholį negalvoju. Tik dar negaliu būti ten kur geriama. Baisiai sunku laikytis. Kol kas pasisekė, bet pati jaučiu kad gali nepasisekti. Kur dingsta tie kurie užsiregistruoja, kurį laiką pabendrauja ir dingsta. Pvz kaip Ausrei sekasi su vaikučiais? Ar mato pavasarį, gal sakurų buvo pažiūrėti.
Neprisijungęs
Pariuke,su dviem mėnesiukais,siprybės
Neprisijungęs
Sveikinu sukaktuvininkus:)
Gerai butų,kad atsilieptu kuris iš jų ir brukšteltu kaip sekasi.
Kaip Skorpionui einasi irgi idomu
Neprisijungęs
Sveiki visu pirma sveikinu sukaktuvininkus, pas mane jau viskas gerai, sustojau išvargau išprakaitavau, šendiena jau ir gyventi norisi, ir dirbti noras atsirado, noriu palinkėti visiems nesuklupti per šventes, gražių bei mielų ateinančių švenčių, geros dienos visiem ir iki
Neprisijungęs
Labai smagu skaityti,kad skorpionui jau geriau.Skyrybos tai ne juokas,man užtenka vien buvusio vyro skambučio,iškart gert užsimanau.Niekaip su tuo reikalu nesusitvarkau,nors tu ką.Nors ir metų sočiai praėjo,bet susinervuoju iškart.Bet dabar jau žinau,kad tokiu atveju jokiu būdu negaliu net galvoti apie gėrimą,nes blogai baigsis.Visiems linkiu rytoj pridažyti gražių kiaušinių,išsiplauti namus ir pasipuošti velykinį medelį.Sveikinu visus sukaktuvininkus,ypač Ritą64.Ir sveikinu Skorpioną,kad išdrįso parašyti,nes manau,kad dalis tų,kurie neparašo,o jų skaitliukas toliau tiksi,tikrai ne visi gyvena blaiviai.{na gal aš skeptikė,nežinau}
Neprisijungęs
Reiks kažkiek laiko,po skyrybų,kad viskas nurimtų...svarbu,kad sustabdė Skorpionas gėrimus.Jam dabar daugiausiai reikalinga blaivybė.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 10mėn. | 19d. |
Sveikinu sukaktuvininkus , visiems gražių margučių primarginti, žvejams pasiruošt į žvejyba , žinot man žvejyba tapo nekančia o malonumas, einu su lengvesne kuprine, seniau be litro nė žingsnio, ar tai žvejyba būdavo, tikrai linkiu gero pasiruošimo velykoms.
Neprisijungęs
Rita64, su vienuolika mėnesių. Smagu :)
Neprisijungęs
Šaunuoliai sukaktuvininkai, ir visiems ramių bei šiltų Velykų.
Neprisijungęs
sveikinu visus sukaktuvininkus , sėkmės
Neprisijungęs
Sveikinu katyte su 4 blaiviais mėnesiais. Kad viskas ir toliau sėkmingai eitųsi :)
Neprisijungęs
Dėkinga visiems už sveikinimus:)
Labai gera buti blaivai!!!
To paties linkiu visiems;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 22d. |
Katytę sveikinu su 4 mėnesiukais.Linkiu ir toliau mėgautis blaivybės privalumais.
Neprisijungęs
Ačiū,Jeronimai!
Mėgaujuosi blaivybės privalumais ir ypatumais:)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 1mėn. | 4d. |
Labas, Ožka, labas, Lesko, labas Troja ir sveiki visi.
Jo, tikrai dingęs buvau. Dalį laiko keliavom, po to užsiėmėm su daugu naują projektą įgyvendinti, tai ir netekdavo prisijungti.
Velniukas negundo. Atsisakiau alkoholio labai lengvai. Taip pat kaip ir rūkymo. Tą padariau vienu metu. Na gal pirmas tris savaites mėnesį buvo kiek keista. Bet kadangi po 3 savaičių blaivybės išvažiavom mėnesiui pakeliauti, tai atpratimo kančias pakeitė kelionės įspūdžiai. O dabar ir nebereikia. Nors namie dar likę įvairiausių gėrimų. Tik gert nėra kam. Po trupučiuką dalinu į kairę, į dešinę. Vietą tik užima
Labai keista tuose tradiciniuose baliuose, kur alkoholis liejasi laisvai. Geriantys iš pradžių žiūri labai kreivai, po to pradeda klausinėti kodėl nevartoju, o galiausiai prisipažįsta, kad ir patys norėtų nevartoti, bet nesiryžta. Praėjus keletui valandų jau galima važiuoti namo, nes nebegali šnekėti tokio lygio temomis, kaip besilinksminantys. Na, nebent, randi tokį patį negeriantį. Kelis kartus visai neblogai praleidom taip laiką beplepėdami ir bestebėdami aplinkinius.
Kai pagalvoji, kad ir pats kadaise taip atrodžiau, plaukai pasišiaušia ant galvos. Bet svarbu tai priimti ir paleisti. Na, buvo ir buvo...
Kasdienybėje alkoholio netrūksta. Vien pagalvojus apie savijautą, po alaus bokalo per pietus, nukrato.
Ai, vienam susitikime užsisakiau giros. Neturėjo 0,3, tai įpylė 0,5. Gira pilstoma, ne buteline. Bloga buvo kaip nuo alaus. Po kokio pusvalandžio pradėjo skaudėti galvą, atėjo mieguistumas, vangumas. Nuo to karto nebegeriu ir giros
Sunkiau yra su maistu. Buvau užsidegęs pakeisti mitybą į žaliavalgišką. Nesigavo. Pratempiau 2 savaites. Man tai gerokai didesne priklausomybe nei alko. Bandysiu vėl.
Taigi tokios naujienos.
Neprisijungęs
Sveiki visi,sveikas,žvejy,tu-tikras šaunuolis,sveikinu su 4 mėn.blaivybės ir neprarask optimizmo,kuris,tiesiog,liejasi iš tavo postų,sėkmės.
Neprisijungęs
Dėkui Lesko ir tuo pačiu sveikinu visus sukaktuvininkus. Iškaimo atlaikyk šiandien be brudo.
Neprisijungęs
žvejy, sveikinu su 4 mėnesiais. Smagu :)
Neprisijungęs
Sveikinimai žvejukui, smagu už tave, šaunuolis:)
Neprisijungęs