VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 22d. |
Pariuke ne prapulk, o tai vėl parduotuvė pasimaišys po kojom. Likykis kuo toliau nuo velnio skyriaus. Stiprybės.
Neprisijungęs
Nedingstu . Į parduotuves nevaikštau, vis dar apsiperku kartą per savaitę ketvirtadieniais, kai jau pavargusi nuo darbų, bet dar negaliu atsipalaiduoti, nes penktadienį reikės dirbti, tai nėra poreikio gerti. Daug skaitau visokius internetinius straipsnius kaip būti laimingam.
Ištrauka iš straipsnio:
---------------
10 vietų, kur žmonės dažniausiai ieško laimės:
LaimÄ— – vidinÄ— bÅ«sena, o ne apÄiuopiamas dalykas. Žinoma, krislÄ… džiugesio gali suteikti ir naujas pirkinys, taÄiau visai kitokiÄ… jausenÄ… dovanoja mylimo žmogaus apkabinimas... Dažnai mes galime bÅ«ti laimingi, bet nenorime arba nematome, kurlink reikÄ—tų eiti savo gyvenimo taku, kad sutiktume tÄ… paslaptingÄ… laimÄ—s paukÅ¡tÄ™. Kokiuose labirintuose įsitringame jos beieÅ¡kodami?
3. Ateityje, už kuriÄ… niekas nÄ—ra garantuotas. Per daug dažnai mes sakome sau, kad gyvensime tada, kai... Paaugs vaikai, baigsime mokslus, uždirbsime pirmÄ…jį milijonÄ…, pastatysime namÄ…... Tos mintys – lyg voratinklis apraizgÄ™s jus, „musę“. IÅ¡ jų iÅ¡silaisvinti sunku, o blaÅ¡kymasis svajonÄ—se kainuoja brangiai – jÅ«sų tikrojo gyvenimo kainÄ…. Tai, kÄ… darote dabar, turÄ—s įtakos ateityje, taigi nesnauskite ir džiaukitÄ—s tuo, kÄ… turite, ir toliau pamažėle lipdykite savo svajonių rÅ«mus. Nepasinerkite į pragaiÅ¡tingas svajas – jos bÅ«tinos, taÄiau realybÄ— dažnai bÅ«na kur kas svarbesnÄ—.
-----------------
Tai gi ir bandau tyliai įgyvendinti vieną svajonę, nebeatidėliosiu. Ji man brangiai kainuos, bet įgyvendinsiu. Liko visai nebedaug. Blaiviu protu pradėjau mąstyti kitaip. Kai išgeri tai ir svajonių neturi, nes viskas tas pats. Gal dar kiek ir depresija mane užpuolusi. O dabar noriu gyventi ir noriu gyventi dabar, o ne ateityje.
Neprisijungęs
Na, juk pats esi sau svarbiausias, dėkui, pariuke. už gaivią mintį .
Neprisijungęs
Tai ir puiku.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mÄ—n. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 10d. |
pariuke rašė:
<...>Tai gi ir bandau tyliai įgyvendinti vieną svajonę, nebeatidėliosiu. Ji man brangiai kainuos, bet įgyvendinsiu.<...>
Vis tiek gÄ—rimas kainuos brangiau, tiek finansiÅ¡kai, tiek ir skaiÄiuojant laikÄ…. Juk jam negaila nei vieno, nei kito. Jei gersi, nebus nei laiko, nei finansų, nei svajonių... Svajok, tik bÅ«k atsargi, svajonÄ—s kartais pildosi ;)
Neprisijungęs
Artėja pavasaris, penktadienį tikrai jį pajusime.
Paskutinis taisÄ— pariuke (2014-03-21 05:59:45)
Neprisijungęs
o aÅ¡ jau turiu žibuÄių pasimerkusi
Neprisijungęs
Senokai Pariuke buvai apsireiškus, kaip sekas , velnias kojos nepakišo. Kad ir kas bebūtų svarbiausia nemesk noro gyventi blaiviai.
Neprisijungęs
Tikrai pariuke kažkur prapuolus. Nors ne tik ji, visi tikriausiai pavasarį pajuto, į monitorius spoksoti noro nebeturi, o ką jau apie klaviatūros maigymą kalbėti...
Neprisijungęs
o gal žybuokliauja?
Pariuke!?
Paskutinis taisÄ— katyte (2014-03-30 16:52:52)
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 5mÄ—n. | 9d. |
Kai tokie orai reikia i gamta traukt, o ne i monikus spoksot:) iš po žiemos visi ištroške gryno oro prie vandens
Neprisijungęs
Labas rytas, sveikinimai žvejui. Sveika sugryžusi Lekso.
O aš nuo penktadienio buvau išvažiavus gamtoje. Rinkau žibutes, su drauge leidom beržų sulą, gėrėm dilgėlių arbatą, valgėm pienių mažų mažų lapelių salotas. Puikus savaitgalis.
Neprisijungęs
Puikus savaitgalis buvo.
Neprisijungęs
Vat kaip ,Pariuke:)
Man irgi butų patikes toks savaitgalis ,kaip tu praleidai-beržų sula,dirlgėlių arbata...taip naturaliai ir sveikai.Atsiranda ir draugių,kurios tave palaiko be alko.Liuks:)
Jau ir skaitliukas tiksi pusantro mÄ—nesio-viskas tik geryn.
Turbūt ir liūdesys apleido?
Neprisijungęs
pariuke jau gali keisti sitos temos pavadinima is baisiai bloga -i baisiai gera:)
Neprisijungęs
su drauge pasisekÄ— tik šį savaitgalį. Ji geria beveik kiekvienÄ…. Tik Å¡itÄ… negalÄ—jo, turÄ—jo svarbų darbÄ… padaryti. O aÅ¡ nesijauÄiu taip, kad galÄ—Äiau pasakyti „Baisiai gera" . PaprasÄiausiai Å¡itas savaitgalis pasisekÄ—, kad galÄ—jau gerai jaustis. Net ir avatarÄ… įdÄ—jau pagal savo savijautÄ… paskutiniu laikotarpiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 3mÄ—n. | 5d. |
Pariuke gyvenime visaip būna ir gerai ir blogai , bet pats Tavo rezultatas tai yra geras , o tas ir yra visko pagrindas . Puiku .
Neprisijungęs
Na ir man pirmom savaitėm be alko jautėsi ,,kažkoks trūkumas,,.
Laikui bėgant,kada įjungi samonę ir viską pergalvoji,pasveri,tai nėr kalbų apie gėrimą.
AnksÄiau vis galvodavau apie negerianÄius,kaip apie keistuolius ir panaÅ¡iai..,bet dabar kažkam pati turbut keista:)
Kadangi dirbu su klientais,tai kas dien tenka iÅ¡girst bent iÅ¡ vieno-,,oj,kaip Å¡iandien bloga,vakar padauginau,,...pagalvoju apie save,kad man tas pats budavo.Tiesiog žvelgiu su užuojauta...pradedam diskusijas apie tuos blogumus...pasakojuosi,kad ,,užriÅ¡au,, jau kelis mÄ—nesius-stebisi,kaip taip galima BE TO...aÅ¡ atsakau,o kas iÅ¡ to su TUO?Tada vÄ—l klausimas,kaip leidžiu laisvÄ… laikÄ…,o aÅ¡ atsakau,kad tiesiog bunu,mÄ—gaujuosi ta akimirka,iÅ¡jauÄiu save...,kad galima susitikt su pažistmais ir tiesiog paplepÄ—t prie kavos ar arbatos puodo.
Yra daug tokių klientų,kurie jau daug metų negeria ...iÅ¡ kai kurių man buna siurprizas,nebuÄiau niekad pagalvojus,kad tas žmogus yra su alkoholine problema...ir atrodantis padoriai,ir pasiturintis,ir laimingas.
Kai kas uoliai lanko A.A.,kai kas nelanko.
Atviri tie airiai,jie neslepia savo bėdų,mėgsta išsipasakot,iš dalies man irgi buna gera terapija.
Neprisijungęs
Labas rytas, kur dingo pavasaris, Å¡alta. Vakar buvo noras užeiti į parduotuvÄ™. Å¡iandien nubudau su skaudanÄia galva. SkaiÄau inernete, kad druskininkuose bus narcizų žydÄ—jimo Å¡ventÄ—. NorÄ—Äiau nuvažiuoti, bet neturiu tokios draugÄ—s. Va ir gyvenk idomiau, tai ir lieka savaitgaliai gerti.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mÄ—n. | 25d. |
Nu negi nebÄ—ra kitų pasirinkimų?Nulūžo nagas,sugedo auto,blogas oas ar nÄ—ra draugÄ—s-reikia gert.Nu Äia kažkaip baisiai skamba.Negi pasaulis toks mažas ir baigiasi buteliu?
Neprisijungęs
Pariuke,mano nuomone,tau reiktų kitokių draugių-negerianÄių...tada bÅ«tų panašūs interesai.
Neprisijungęs
Dar sykelį pagalvok ar būtina, atlaikyk pariuke, stumk tą norą toliau. Atlaikyk, dar savaite . Abejoju ar šį savaitgalį kas gali pasikeist, labai šalta , šiaip dar nežydės , pas mane tulpė viena žydi ir tai įsaulė, ne vietinės veislės. Šiaip Vilniui yra vandens pramogų centras, viena kartą buvau neblogas, galima dar kažkur nueit, ką išlesi alkoholiui , išleidus savo mėgstamai pramogai pailsėsi , puikai, kitokia darbo savaitė bus.
Neprisijungęs
Paskaityk tai,gal pravers http://www.delfi.lt/gyvenimas/meile/psi … d=18887952
pariuke rašė:
Labas rytas, kur dingo pavasaris, Å¡alta. Vakar buvo noras užeiti į parduotuvÄ™. Å¡iandien nubudau su skaudanÄia galva. SkaiÄau inernete, kad druskininkuose bus narcizų žydÄ—jimo Å¡ventÄ—. NorÄ—Äiau nuvažiuoti, bet neturiu tokios draugÄ—s. Va ir gyvenk idomiau, tai ir lieka savaitgaliai gerti.
Paskutinis taisÄ— smiltis (2014-04-03 13:35:32)
Neprisijungęs
Geras straipsnis, tinka man. Tik aš turiu darbą, kuris man visai patinka.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
<...>SkaiÄau inernete, kad druskininkuose bus narcizų žydÄ—jimo Å¡ventÄ—. NorÄ—Äiau nuvažiuoti, bet neturiu tokios draugÄ—s. Va ir gyvenk idomiau, tai ir lieka savaitgaliai gerti.
pariuke, jei norisi kažką padaryti, tai ir daryk. Nori važiuoti, tai pirmyn, gal viena būdama daugiau pamatysi ir laiką įdomiai praleisi...
Neprisijungęs