VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sveikinu visus sukaktuvininkus.Ypač Niko su 0,5metų .Jei man pavyks išlikti blaiviai 0,5metų,darysiu baliuką be alko su bendraminčiais.Kaip tik gautųsi vasarą.Niko,parašyk kaip gyveni,ar negundo velniukas.
Neprisijungęs
Ožka,ir mano laikas panašiai plaukia...jei išsilaikysiu:)
Planuoju kaip tik tuo laku į LT grįžt atostogų...galėsim kartu sudalyvaut su lietuviškais tortais:)))
Neprisijungęs
na va, nereikės net AA grupių. Bus galima kurti forumo grupę
Neprisijungęs
O ką?visai nieko butų susitikt:-)
Paskutinis taisė katyte (2014-03-09 21:02:20)
Neprisijungęs
Susitikt kartais savaitgaliais,kam labai liūdna ...o gal kažkas susidraugautų ,juk turim tą patį tikslą-blaivybę
Paskutinis taisė katyte (2014-03-09 21:05:18)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 5d. |
Gal ir nebloga mintis, bet vasara labai sunku man darbymetis.
Neprisijungęs
Melanija ir svajone su 6ir4 mėnesiais.
Neprisijungęs
aleksa ir georgijus kap broliai po šeštuką , linkiu toliau išlikti blaiviais
Neprisijungęs
Viera su vienuoliktuoju mėnesiu, stiprybės ir blaivybės.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 10d. |
Tai ką Viera,mėnesiukas ir teliko iki apvalaus.Sveikinu:)
Neprisijungęs
Na Pariuke šaunuolė,štai ir atėjo diena,kai galimą ir tave pasveikinti su mėnesiuku,nors kiekviena diena svarbi gyvenime ir toliau taip laikykis!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 10d. |
Pariuke,Su ilgai lauktu ir iškovotu mėnesiuku;)
Neprisijungęs
Pariuke su mėnesiuku, sėkmės ir stiprybės.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 11d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 23d. |
pariuke, esi šaunuolė ir tau viskas puikiai einasi. Smagu :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 10d. |
Sveikinimai Pariukei. Smagu , kad sekasi eiti užsibrėšto tikslo link. Sėkmės.
Neprisijungęs
ačiū, džiaugiuosi ir aš. Bet mėnuo tai netikras . Vakar skaitliukas rodė 27 dienas, o šiandien jau mėnuo. Galvojau dar iki mėnesio 3-4 dienos. Bet pasirodo, kad vasaris (trumpasis mėnuo) pakliuvo, buvo man palengvintos sąlygos pasiekti mėnesį. Vasario 17 d. įjungiau skaitliuką, tai kovo 17 d. ir suėjo mėnuo. Norėjau tikro ilgo 31 dienos mėnėsio rezultato. Na bet kovas turi 31 dieną. Antras mėnuo bus užtikrintai ilgas.
Neprisijungęs
Kodėl netikras? Pats tikriausias, skaityk, kad tau teko laimingas bilietas. Bus dar tu mėnesių, nusibos ir skaičiuoti :)
Neprisijungęs
labas rytas, dabar man reikia stengtis kad net nereikėtų tų mėnesių skaičiuoti, kad tai taptų įprasta būsena.
Neprisijungęs
Rita64, agni. maradona, su sukaktimi, stiprybės ir sėkmės , kap einas.
Neprisijungęs
sekasi gerai.blaivybe tesiasi.:)dziaugiuos pavasariu.geras oras,ramus savaitgaliai...po kol kas viskas super:)
Neprisijungęs
Sveikinu visus sukaktuvininkus, džiugu labai kai žmonės laimingi, ir blaivūs, linkiu sėkmės visiem.
Neprisijungęs
Rita64, maradona, sveikinu su gražiais blaivybės skaičiais :)
Neprisijungęs
Rita64,kaip puiku-10mėnesiukų-čia ne juoks.Nuoširdžiausi sveikinimai
Neprisijungęs
Sveiki žiūrau užieškojot manęs
laikaus gerai, nauja šalis, veiklos turiu, alkoholio nesinori. Retokai prisedu forumą peržvelgt, bet atsiradus daugiau laisvo laiko žadu vel dažniau padalyvaut kokiose forumo diskusijose
sekmės visiem
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 10d. |
Dėkoju visiems( nors ir truputėlį pavėluotai) už sveikinimus. Kaip greitai bėga laikas(nuostabus blaivus laikas). Bet aš vistiek "budžiu", nes žinau, kad paslydimas visada galimas. O tuo tarpu džiaugiuosi, ir linkiu visiems sėkmės.
Neprisijungęs