VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pariuke,susiplanuok savaitgalį persitvarkyt savo bÅ«stÄ…...juk atvertei naujÄ… gyvenimo lapÄ… ir nustojai gert,,,tad ta progÄ… galÄ—tum kažkokių pokyÄių įneÅ¡t ir į tÄ… aplinkÄ…,kurioj bÅ«ni
Neprisijungęs
pariuke, specialiai Tau...
... jei Siela blaškosi, neranda vietos,
širdis kraujuoja, tartum sužeista,
žinok, kad MEILĖ SAU padės tikrai Tau,
nes Tu esi šauni, didi, nepaprasta ...
... tikiu Tavimi ...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mÄ—n. | 6d. |
katyte rašė:
Pariuke,susiplanuok savaitgalį persitvarkyt savo būstą...juk atvertei naują gyvenimo lapą
Ir pasikeist šukuoseną
Neprisijungęs
gÄ—da, bet neiÅ¡silaikiau, nes gavau dovanų lauktuvių iÅ¡ Italijos didelį vyno butelį ir 3 tulpes iÅ¡ žmogaus, kuris man jau 6 ar 7 metus jauÄia simpatijÄ…, bet aÅ¡ negaliu jam tuo paÄiu atsakyti, nÄ—ra to jausmo. O jis tai geria daug. ParsineÅ¡iau namo ir atsidariau. IÅ¡mesti juk negaÄ—jau, bet ir negerti negaliu kai stovi. Žinau kad blogai, bet negaliu negerti. SkaitliukÄ… iÅ¡jungiau.
Paskutinis taisÄ— pariuke (2014-02-14 17:40:38)
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 5mÄ—n. | 9d. |
Mesk ta nuoda i konteineri ir viskas, nepradėk visko iš naujo... na, o jei jau prasidarei tai saves paklausk ar verta dėl šito šlykštynės gadintis savo gyvenima?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mÄ—n. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 10d. |
pariuke rašė:
<...>Parsinešiau namo ir atsidariau. Išmesti juk negaėjau, bet ir negerti negaliu kai stovi.<...>
AÅ¡ buÄiau palikÄ™s darbe arba atidavÄ™s, tikrai netampyÄiau katino už Å«sų...
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 3mÄ—n. | 5d. |
Na Pariuke tai jau negerai , bet tikiuosi įjungsi skaitliukÄ… ir kuo greiÄiau tuo geriau ir bÅ«tų gerai , kad kažkur visai neapsikastai . Lauksim žinių .
Neprisijungęs
pariuke,
... ne tas žmogus stiprus,
kuris neklysta,
o tas, kuris tai pripažįsta ...
... savam kely
mes klupsime ne kartÄ… -
bet kilsime ir eisime toliau -
GYVENIMAS TO VERTAS !
Neprisijungęs
Tas neklumpa kuris kelias , klumpa tas kuris nesikelia .
Neprisijungęs
kestas rašė:
Kestai,tu neteisus,kuris nebesikelia,tas jau ir nebeparklups..
Neprisijungęs
Lekso rašė:
kestas rašė:
Kestai,tu neteisus,kuris nebesikelia,tas jau ir nebeparklups..
IÅ¡gÄ—riau pusÄ— putelio 1,5 vyno butelio. Ir iÅ¡pyliau likusį po jÅ«sų laiÅ¡kų. Man labai gÄ—da, kad neiÅ¡silaikiau. AiÅ¡ku kad geriau reikÄ—jo iÅ¡mest nei neÅ¡tis namo ir po to neiÅ¡silaikyti. ReiÅ¡kia, kad iÅ¡gÄ—riau 0,750. Tai gal nebus rytoj bloga, kad norÄ—Äiau eit nusipirkti. Nežinau net.
Neprisijungęs
prajuokinai Pariuke :Djau mesk tu tą "putelį" ką išgėrei nebeišpilsi,gal nuo tiek ir neskaudės galvos,tad su Valentino diena;)
Išgėriau pusė putelio 1,5 vyno butelio.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
gavau dovanų didelį vyno butelį ir 3 tulpes iÅ¡ žmogaus, kuris man jau 6 ar 7 metus jauÄia simpatijÄ…, bet aÅ¡ negaliu jam tuo paÄiu atsakyti, nÄ—ra to jausmo.
AÅ¡ tai sakyÄiau, kad jei nesiruoÅ¡i jam atsakyti tuo paÄiu, tai ir dovanas imt nelabai tinka. Ir problemos nebÅ«tų.
Paskutinis taisÄ— Troja (2014-02-14 19:03:02)
Neprisijungęs
vat su tom dovanom kÄ—blu,sako:- ai Äia neipareigojanti dovanÄ—lÄ—,tik simboliÅ¡kai..
o žiÅ«riu,kad vistiek kažkuo įpareigoja,aÅ¡ Äia iÅ¡ savo valties:)
Neprisijungęs
Yra nuomonÄ—, kad neįpareigoja tiktai gÄ—lÄ—s, nors žinau moterų (ir aÅ¡ jų tarpe), kurios ir gÄ—lių tokioje situacijoje nepriima. Na, o didelis butelis vyno, tai Äia jau labai daug visko prigalvoti galima
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mÄ—n. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 10d. |
pariuke rašė:
<...>Išgėriau pusė putelio 1,5 vyno butelio. Ir išpyliau likusį po jūsų laiškų. Man labai gėda, kad neišsilaikiau. <...>
Å aunuolÄ—, kad iÅ¡pylei, stipru. Nežinau ar tiek jÄ—gų savyje buÄiau radÄ™s, kai gÄ—riau... GÄ—dytis mÅ«sų nereikia, ne Å¡ventieji Äia raÅ¡inÄ—ja, visi per tai perÄ—jom. O tu su savimi pasistenk susitarti, tai gali pasirodyti ne taip paprasta.
Neprisijungęs
kovo 8 d visada darbe vyrai sveikina su tulpÄ—mis,tai labai malonu,pareini su gÄ—le namo pakylÄ—ta,smulkmena,bet maloni...
Troja rašė:
Yra nuomonÄ—, kad neįpareigoja tiktai gÄ—lÄ—s, nors žinau moterų (ir aÅ¡ jų tarpe), kurios ir gÄ—lių tokioje situacijoje nepriima. Na, o didelis butelis vyno, tai Äia jau labai daug visko prigalvoti galima
Neprisijungęs
Na, taip, malonu, bet labai jau teatrališka
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 5mÄ—n. | 9d. |
Å aunuole pariuke, kad iÅ¡pylei ta bruda, kas mÅ«su nenužudo padaro stipresniais, dabar turÄ—si pamoka, kad nelaikyti alkoholio namuose, o jei gausi dovanų iÅ¡mesk arba atiduok kamnors... Abejoju ar aÅ¡ bÅ«Äiau rades savy tiek valios ypaÄ iÅ¡gÄ—res iÅ¡pilti lauk likusi alkoholi, greiÄiau bÅ«Äiau dar parsinęšes, kad nepritrÅ«ktu Ar vera buvo nutraukti skaitliuka? Ar labai pagerÄ—jo kai iÅ¡gÄ—rei?
Neprisijungęs
Trojai Tai, kad tas gyvenimas kaip scena,tik aktoriai keiÄiasi,pasislÄ—pÄ™ žmonÄ—s po kaukÄ—mis.Mažai žmonių galiu pasakyti yra kurie elgiasi natÅ«raliai be veidmainiavimo,man maža teko sutikti tokių
Paskutinis taisÄ— smiltis (2014-02-14 20:24:08)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 22d. |
Nieko baisaus išgėrei nu ir kas , ryt jungiam skitliuką ir sukam dienas naujai , matysi dar mane aplenksi. Aš dar silpnesnis alkoholiui, man tik pamatau reklamą , degtine su ledu viskas . Daugiau nerašau, kvailos mintys pradės lyst į galvą. Gero vakaro.
Neprisijungęs
Su Valentino diena,su ledukais ,tik be degtinės,kaip skanu ananasų sultys sumaisytos su mango:)
žvejys rašė:
Nieko baisaus išgėrei nu ir kas , ryt jungiam skitliuką ir sukam dienas naujai , matysi dar mane aplenksi. Aš dar silpnesnis alkoholiui, man tik pamatau reklamą , degtine su ledu viskas . Daugiau nerašau, kvailos mintys pradės lyst į galvą. Gero vakaro.
Neprisijungęs
Esmė ta , kad žmogus eina ir jam pasitaikė kliūtis ( filosofija ) . O taip tai naujiena nebloga . Bet ta diena būdavo kalendoriui pažymėta . Gerai patiko vieno posakis tik pirmyn tik pirmyn , bet būna kai kada ir atgal . Va taip . Labanakt .
Neprisijungęs
Grįžau tik iÅ¡ darbo,prisÄ—dau ir įsijungiau ....oho kiek Äia naujienų ir diskusijų
AÅ¡ PariukÄ—s vietoj irgi buÄiau kam nors atidavus tÄ… butelÄ—lį...juo labiau,kad tam žmogui jokių jausmų nÄ—ra...
Gal but Äia buvo toks dar netvirtas NE alkoholiui,bet tas paragavimas gal kaip tik leis tvirÄiau apsispresti dÄ—l alko NE
Paskutinis taisÄ— katyte (2014-02-15 09:44:33)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 22d. |
Pariuke kap šiandien sekasi , nekilo noras eit parsinešt , parašyk kap sekasi
Neprisijungęs