VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 11m. | 6mėn. | 21d. |
pariuke rašė:
Tara rašė:
Pariuke - smalsuoliuke, stengiuosi tiksliai neskaciuoti ~ 4 menesiai. Gal kompleksinei analizei rekia gimimo metu?
ne, metų nereikia
4 mėn tai daug. o aš dar labai mažai, tik dienas skaičiuojuBet labai stengsiuos, kad ir mano skaitliukas pradėtų rodyti mėnėsius.
Nebedaug ir beliko, kad mėnesius parodytu, savaite ir viskas šaunuolė, kad laikais, taip ir toliau;)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Kantrybės tuoj visi pasidžiaugsim mėnesiu , pamatysi kad po kurio laiko bus ir metai , laikas bėga.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
......labai stengsiuos, kad ir mano skaitliukas pradėtų rodyti mėnėsius.
Jeigu taip bus, rodys ne tik mėnesius, bet ir metus. Sėkmės tau.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 9d. |
Tara rašė:
Man skaitiklis nelaimes neša (aš prietaringas) buvau įjungęs tris kartus ir tiek pat išjugiau. Na nebent Adminas padarytų skaitiklį atbulinės eigos, man aktualu kiek liko iki kodo pabaigos.
Tara, jeigu esi prietaringas, tai to skaitiklio ir nejunk. Rimtai.... Žmogaus protas veikia kaip robotas:- ką jam siunti, tą jis ir priima. Mums tik atrodo, kad labai gerai viską išanalizuojam. Taigi- aš už turinį, o ne už formą.
Sėkmės.
Neprisijungęs
Viršuje parašyta:
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, tam labai pritariu, vieniems reikia to kitiems to, vienam mano pažystamam užteko išsikalbėti, prakalbėjome apie valandą, gėrė ilgai o dabar jau nežinau net kiek, kokius tris mėnesius tikrai negeria, ir negalvoja to daryti, na esu buves plc ir žinau kaip reikia ir ką šnekėtis su žmogumi, ir kiek pastebėjau visiems labai padeda kada kalbasi su žmogumi,kuris turi tą pačią bėdą, ligoninėje psichologė labai pykdavo, kai atėjes naujas žmogus prisistatydamas sakydavo kad paskutinį kartą iškentėjau mėnesį ar metus, ji visada sakydavo, jūs nekentėkite be alkoholio o gyvenkite blaivų gyvenimą,ramų ir laimingą, vieni užsikodavę ir tik sulaukę kodo pabaigos, atpila už visus metus, kiti toliau tesią blaivų gyvenimą,sunku ką ir pasakyti, visiems skirtingai, svarbiausia gyvenkime blaivų gyvenimą, ir net negalvokime apie tą nelaimių skystimą.
Neprisijungęs
Rita64 rašė:
<<<<< Rimtai.... Žmogaus protas veikia kaip robotas:- ką jam siunti, tą jis ir priima. Mums tik atrodo, kad labai gerai viską išanalizuojam. >>>>>
Sutinku. Visos problems pas mus galvoje, ko gero viskas priklauso kaip ten tie vingiai vingiuoja. Prisiminiau tokią istoriją, gal kiek ir į temą. Turiu bičiulį, susitinkame gal pora kartų metuose, (gerais laikais ir buteliuką padarydavome), taigi jis išsiskyrė su žmona ir įsivėlė į teismų maratoną dėl pasimatymų su sūnumi. Nieko nuostabaus, nemažai šeimų taip pratesia „laimingą gyvenimą“, tik stebino jo atkaklumas ir ryžtas: neprarasti ryšio su sūnumi. Susitinku po gero pusmečio, klausiu kaip sekasi bylinėtis, o jis na*** bl** ir t.t., sakau: „kas gi atsitiko“, pasirodo padarė DNR testą vaikas ne jo.
Dažnai vienas sau pasvarstau, tai kas gi atsitiko po to testo, iki testo taip reikėjo o po testo visiškai nebereikia....
Neprisijungęs
Turbūt bičiulis pasijuto apgautas ir įskaudintas,bet ir tai sužinojęs,turėtu norėti susitikti su vaiku,juk užauginti žmogų,reikia daug metų,kurie šiaip neišsitrina įsižeidus,juk tas vaikas jo gyvenimo dalis,nors yra daug atvejų,kai biologiniai tėvai ,pamiršta savo vaikus ir nebendrauja.
Tara rašė:
Rita64 rašė:
<<<<< Rimtai.... Žmogaus protas veikia kaip robotas:- ką jam siunti, tą jis ir priima. Mums tik atrodo, kad labai gerai viską išanalizuojam. >>>>>
Sutinku. Visos problems pas mus galvoje, ko gero viskas priklauso kaip ten tie vingiai vingiuoja.
Prisiminiau tokią istoriją, gal kiek ir į temą. Turiu bičiulį, susitinkame gal pora kartų metuose, (gerais laikais ir buteliuką padarydavome), taigi jis išsiskyrė su žmona ir įsivėlė į teismų maratoną dėl pasimatymų su sūnumi. Nieko nuostabaus, nemažai šeimų taip pratesia „laimingą gyvenimą“, tik stebino jo atkaklumas ir ryžtas: neprarasti ryšio su sūnumi. Susitinku po gero pusmečio, klausiu kaip sekasi bylinėtis, o jis na*** bl** ir t.t., sakau: „kas gi atsitiko“, pasirodo padarė DNR testą vaikas ne jo.
Dažnai vienas sau pasvarstau, tai kas gi atsitiko po to testo, iki testo taip reikėjo o po testo visiškai nebereikia....
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
jūs nekentėkite be alkoholio o gyvenkite blaivų gyvenimą,ramų ir laimingą
Aukso žodžiai,dabar aš suprantu jų prasmę,bet kodėl turi ateiti tas supratimo momentas kažkada?,o ne tada ,kai jau yra pirmos vartojimo pasekmės? Dabar kiti kankinasi,kad iškentėjo savaitę,mėnesį ar tris,kai nors ištikro,pragyveno normaliai ir negėrė...ir kodėl vieniems ateina tas supratimas,o kitiems ne?
Neprisijungęs
smiltis rašė:
Turbūt bičiulis pasijuto apgautas ir įskaudintas,bet ir tai sužinojęs,turėtu norėti susitikti su vaiku......
Taip sutinku. Tik norėjau pasakyti kokia didelė informacijos įtaka žmogui, kaip keli žodžiai viską gali apversti aukštyn kojom. Vėlgi kokia būtų žmogaus reakcija, jeigu paaiškėtų jog testas buvo klaidingas.
Neprisijungęs
Manau atmetimas po gautos informacijos praeis.Jei jam svarbus žmogiškas ryšys su tuo vaiku, jis persigalvos,daug priklauso nuo asmenybės,jei jis paskaitys įžeidimą svarbiausiu dalykų šitoje santuokoje ir nubrauks viską ,na tada jis vadovaujasi ambicijomis savo gyvenime ir nemato,kad ir to mažo žmogučio,kuris užaugo visgi laimingesnis už našlaičius,kurie neturi galimybės turėti tėvą.Visi žino tą tiesą-Ne tie tėvai,kur padarė,o tie kurie užaugino ir paleido į gyvenimą.Mūsų gyvenimą pakeičia- akimirka,o tada jau mes renkamės kuriuo keliu eiti.
Neprisijungęs
Sveiki visi.Šiandien parskridau.Pailsėjusi ir blaiva.Perskaičiau,kas naujo vyksta forume.Ovyksta daug kas naujo...Na,nedaugžodžiaudama galiu pasigirti,kad su potraukiu alkoholiui kovoti neteko,nes prisipirkau visokiu skanumynų,pvz.guavos sulčių,baklavos,šviežiu braškiųir pan.24val .inclusivas manęs netenkino,nes dauguma gėrimų buvo alkoholiniai.Tačiau sprendimas visada yra.Pirmą dieną padavėjas akis išvertė,kai buvo paprašyta atnešti vandens su citrina,o po to tik nusišypsodavo ir nešdavo net neprašytas.Pliaže tik truputi erzino -aplink visi sriaubė alu,na o mes -pieno kokteilį užsisakėm.Tai tuoj prisistatė rusytės,ką čia geriat klausia.Pasirodo,užkrečiama,po pusvalandžio žiūrim,pusė pliažo su baltom stiklinėm vaikšto.Vat kaip.Visus sveikinu su Valentino dienele,smagu,kad Vienišas Vilkas pozityvą parašė ir šiaip poezijos pavasariu čia pas mus pakvipo.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 6mėn. | 21d. |
Sveika sugryžus, matai blaivybė užkrečiama Jei mūsu vis daugės gal, net madinga taps negerti... šiaip labai nustebau pamates kiek žmonių negeria pas mane statybose, iš 7dirbančiu 4 visiškai nevartoja, o likusieji tik švenčiu proga;) Galvojau sunku bus negert dirbant statybose, bet kai atmerki akis pasirodo, kad ne visi tokie koks buvau pats...
Neprisijungęs
svetys rašė:
Sveika sugryžus, matai blaivybė užkrečiama
Jei mūsu vis daugės gal, net madinga taps negerti... šiaip labai nustebau pamates kiek žmonių negeria pas mane statybose, iš 7dirbančiu 4 visiškai nevartoja, o likusieji tik švenčiu proga;) Galvojau sunku bus negert dirbant statybose, bet kai atmerki akis pasirodo, kad ne visi tokie koks buvau pats...
Va čia tai gera naujiena,yra darbe bendraminčiu,jausies ne vienas.Labai svarbu,kai darbe nėra pagundos išgerti.Aš per savo atostogas gal irgi būčiau neišlaikius,jei šalia manęs esantis žmogus butu gurkšnojęs kokią "Tekila sunrise".
Neprisijungęs
Sveika Ozka sugryzus i markatna Ukmerges padange.Tikiuos atsiputei kokiems trims menesiams.Kas del statybu vienu momentu buvom susimete i kruva gal desimt negerianciu pijoku.Toks toki traukia.Gaspadoriai nezinodavo ar juoktis ar verkti,ypac kai vainika iskeldavom...
Neprisijungęs
alikas rašė:
Sveika Ozka sugryzus i markatna Ukmerges padange.Tikiuos atsiputei kokiems trims menesiams.Kas del statybu vienu momentu buvom susimete i kruva gal desimt negerianciu pijoku.Toks toki traukia.Gaspadoriai nezinodavo ar juoktis ar verkti,ypac kai vainika iskeldavom...
Na,padangė tikrai markatna,viskas pilka,fu.Bet,sako,kad trečiadienis pas jus buvęs puikus,saulėtas.Lauksim pavasario.Egiptiečiai skundžiasi,kad jiems ta saulė ikįrėjusi iki gyvo kaulo...Ką gi,kiekvienam savo.
Paskutinis taisė ozka (2014-02-15 11:14:27)
Neprisijungęs
:)Skersvėjis kažkur pradingęs,tikėkimės pradingęs gerąja prasme
Paskutinis taisė ozka (2014-02-15 11:17:24)
Neprisijungęs
Sveikinu jubiliatus , šiandien tikrai saulėta graži diena.
Neprisijungęs
ozka rašė:
:)Skersvėjis kažkur pradingęs,tikėkimės pradingęs gerąja prasme
Esu, esu Malonu, kad prisimenat
paskaitau kasdien, ką prirašot, o kad visą teisybę pasakot tai neturiu ką ir pridurt
Neprisijungęs
Sveikinu visus jubiliatus , stiprybės ir blaivybės.
Neprisijungęs
Sveikinimai sukaktuvininkams,tik visi kažkur prapuolę?O Pariukei didelės ištvermės šitame nelengvame kelyje.
Neprisijungęs
Sveikinu sukaktuvininkus, džiaugiuosi už jus:)
Neprisijungęs
Maradona-su 3mėnesiais tave,prapuolęs kažkur paskutiniu laiku?
Neprisijungęs
Visus jubiliatus sveikinu ir toliau, sėkmės.
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Maradona-su 3mėnesiais tave,prapuolęs kažkur paskutiniu laiku?
ne ne neprapuolęs:)viskas gerai. seku bukblaivus.lt.gal ne kiekvieną diena,bet karts nuo karto užsuku:)ir toliau negeriu
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Su tuo ir sveikinu! Dar vieną kitą žodį jei kartais parašytum, tai žinotume, kad tikrai sekasi... :)
Neprisijungęs