VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Šiandien sapnavau,kad geriu,nepamenu detalių,bet pamenu,kad buvo laaabai baisu ir gėda,baisu,kad vėl kritau,o gėda,kad skaitliuką teks išjungti,arba pradėti vėl viską nuo nulio,apsidžiaugiau,kai prabudau,uch..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Tai nieko , būna , o skaitliuką perjunkti geriau jau nereiktų, bet jei taip įvyksta ką dabar padarysi.
Neprisijungęs
Vėl nauja diena vėl būrys jubiliatų, sveikinu visus.
Neprisijungęs
Oi ,tie sapnai kartais tikrai buna tokie realistški,kad prabūdus nesupranti,ar čia iš tikro ar ne:)Ale Ačiū Dievui,kad tik sapnai:)
Sveikinimai visiems sukaktuvininkams! Visiems geros ir blaivios dienos...o mes Airijoj šį vakarą laukiam vėl potvynio,nes smarkiai lyja nuo pat ryto,baisus vėjas...uch,kaip nesinori eit darban:(
Neprisijungęs
Sveiki, taip po kurio laiko sapnuojasi tokie sapnai, aš tai po kokių trijų blaivybės mėnesių sapnavau kad siekiu stikliuko, užkliuvo ranka ir jis apvirto ir sudužo, o aš susipjausčiau ranką į šukes, tai abstinencija, organizmas nori alkoholio, ir sapnuojasi, tai praeina, sveikinu visus sukaktuvininkus, buvusius esamus ir būsimus, gyvenkime blaivų gyvenimą ir būkime laimingi, geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Aš ir po kelių blaivių metų ne kartą sapne priliuobęs buvau, kaip reikiant, bet tai smulkmena palyginus su tuo, kai ketvirtais metais ryte pabudau pachmielingas – galva plyšta, burnoje „peregaras“, skrandis tamposi... Pats sau turėjau įrodinėti, kad tikrai nieko negėriau :)
Neprisijungęs
Būna kita ryta dar turi rimtai pagalvot ar iš vakaro negėriau, pasirodo ne tik sapnavau. Taip katyte teko skaityt apie potvynius pas jus , kad tik tokie būtų be pasekmių didesnių. Sveikinu sukaktuvininkus , blaivybės.
Neprisijungęs
sveiki visi brolei ir seserys,noriu pasisveikinti su visais .senai cia bebuvau jei atvirai ir uzmirses buvau,kas as toks kokia liga turiu,siandien pagalvojojau kur prasidejo mano blaivybe,ir tada atsiminiau jus prisijungsiu nauju zmoniu nauju istoriju,tapati liga.virs metu blaivybes turiu bet atrodo kad vakar geriau.:)nes prisikaiciau cia naujienu.delto ir nebesilankau niekur.nes mane veikia priesingai jei as bendrauju kalbu vel apie alkoholizma as vel jo noriu.as pradziojejau lankiau susirinkau informacijos,ka reikejo isisvinau,kiek sugebejau perteikiau kitiems kaip ka dariau kaip sekesi ir nesiseke.ir pasirinkau tik save.ka norejau ta pasiekiau.turiu blaivybe turiu ir liga visam gyvenimuj,cia baisiau nei vezys.galiu tik tiek pasakyt visios priemones veikia tik tada kai tu to nori,bet tik tada tas ir teveiks ne vaistai tave veiks o tu pats save veiki.man veike tai kad gilei sirdyj buvau atviras su savim.issipasakojau ir pasirinkau vieninteli kelia blaivybe.linkiu visiem rasti savo blaivybe .iki:)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 6mėn. | 25d. |
Ar ir pas kitus AŽ neveikia, ar tik pas mane? Noriu su žmogum susisiekti, kuriam krachas, ir negaliu...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 18d. |
Žuvis rašė:
Ar ir pas kitus AŽ neveikia, ar tik pas mane? Noriu su žmogum susisiekti, kuriam krachas, ir negaliu...
Mano veikia be problemų. Prieš porą valandų naudojausi.
Neprisijungęs
Tai Tau, Troja, „po blatu" veikia. Nes mano, dėja, neveikia... gal veiks, viltis juk yra. O jei viltis yra - tai ir galimybė.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Vienas iš būdų nugalėti priklausomybę – pakeisti kita priklausomybe, bet šiuo atveju gali užropoti ant meškos... Padovanok savo draugui meškerę.
Sveika, Tara! Na, kur pradingęs buvai? Kaip gyvuoji? Kaip su laipsniais sekasi kovoti?
Neprisijungęs
Kaip sekasi Lekso? Ar viskas gerai?Kaip pirmadienis praejo?
Neprisijungęs
alikas rašė:
Kaip sekasi Lekso? Ar viskas gerai?Kaip pirmadienis praejo?
Ačiū,viskas gerai,tik ką išsiunčiau tau AŽ.
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Sveika, Tara! Na, kur pradingęs buvai? Kaip gyvuoji? Kaip su laipsniais sekasi kovoti?
Labas Žuviuk,
Gyvenu visai neblogai. Žuviau aš užsikodavau, jau kokie keturi mėnesiai nė lašo. Dabar visiems sakau, kad pradėjau rūkyti žolę....
Neprisijungęs
Sveikas, sugrįžęs, Tara, senokai čia tavęs nesimatė! Smagu matyti :)
Neprisijungęs
Buvau labia užsiėmęs labai daug dirbau ir dar daugiau gėriau, gyvenau kaip rusai sako „na roznos“
Neprisijungęs
Kažkaip įtariu, kad tą antroji priežastis daugiausiai laiko surydavo, ypač to, kuri buvo galima praleisti forume apie negėrimą ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 18d. |
Oi, Tara, mesk tu šitą juodą darbą. Kam trūčyti save savo noru. Man, kaip matai, jau pavyko iš šito užburto rato kazkaip stebuklingai išsikapanoti. Žinok, gyvenimas nušvito sodriomis spalvomis. Nemanau, kad kas nors mane sugundytų sugrįžti atgal. Pabandyk
Neprisijungęs
Labas Troja,
laikaisi šauniai, taip ir laikyk ŠAUNUOLĖ, imsiu iš tavęs pavyzdį, pavyzdys tu tikrai neblogas. Man tryliktieji pasitaikė labai permainingi, kaip kokia voverė į uždarą ratą papuoliau, savaitė tempas – savaitgaliai gamta su chebra – vėl tempas – vėl gamta ir viskas be pabaigos. Trečiadienį kaip ir atsigauni - šeštadienį batai. Jeigu ne laidotuvės turbūt bučiau nusibaigęs. Pasimirė artimas žmogus, kas susidūrėte turbūt žinote nemažai visokių reikalų atsiranda, plius visi artimieji kaip kokie lunatikai pasidaro. Pirmą vakarą pasilikau nakvoti, prieš miegą truktelėjau flešką (padidintą), kitą dieną negriuvinėjau, bet „liūdėjau“ ne visai tinkamai. Nieko tokio baisaus nepridirbau, bet dūšioje pasiliko labai daug kartėlio, net žmogaus nesugebėjau pagarbiai palydėti. Net ir man senam pijokui viso šito pasidarė per daug. Po kodo baigėsi gėrimai, kažkaip savaime nebeliko ir to beprotiško tempo.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Labas Troja,
laikaisi šauniai, taip ir laikyk ŠAUNUOLĖ, imsiu iš tavęs pavyzdį, pavyzdys tu tikrai neblogas. Man tryliktieji pasitaikė labai permainingi, kaip kokia voverė į uždarą ratą papuoliau, savaitė tempas – savaitgaliai gamta su chebra – vėl tempas – vėl gamta ir viskas be pabaigos. Trečiadienį kaip ir atsigauni - šeštadienį batai. Jeigu ne laidotuvės turbūt bučiau nusibaigęs. Pasimirė artimas žmogus, kas susidūrėte turbūt žinote nemažai visokių reikalų atsiranda, plius visi artimieji kaip kokie lunatikai pasidaro. Pirmą vakarą pasilikau nakvoti, prieš miegą truktelėjau flešką (padidintą), kitą dieną negriuvinėjau, bet „liūdėjau“ ne visai tinkamai. Nieko tokio baisaus nepridirbau, bet dūšioje pasiliko labai daug kartėlio, net žmogaus nesugebėjau pagarbiai palydėti. Net ir man senam pijokui viso šito pasidarė per daug. Po kodo baigėsi gėrimai, kažkaip savaime nebeliko ir to beprotiško tempo.
įjunkit savo skatliuką, o tai nesimato kiek negeriat. imsiu už pavyzdį, bus lengviau išsilaikyti, nes nesinorės atsilikti. Kuo daugiau matysiu besilaikančių, tuo ir aš labiau stengsiuos. O be to mėgstu skaičius, man visada įdomu analizė ir statistika.
Neprisijungęs
Man skaitiklis nelaimes neša (aš prietaringas) buvau įjungęs tris kartus ir tiek pat išjugiau. Na nebent Adminas padarytų skaitiklį atbulinės eigos, man aktualu kiek liko iki kodo pabaigos.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Man skaitiklis nelaimes neša (aš prietaringas) buvau įjungęs tris kartus ir tiek pat išjugiau. Na nebent Adminas padarytų skaitiklį atbulinės eigos, man aktualu kiek liko iki kodo pabaigos.
o kiek šiandien rodytų skaitliukas?
Neprisijungęs
Pariuke - smalsuoliuke, stengiuosi tiksliai neskaciuoti ~ 4 menesiai. Gal kompleksinei analizei rekia gimimo metu?
Neprisijungęs
Tara rašė:
Pariuke - smalsuoliuke, stengiuosi tiksliai neskaciuoti ~ 4 menesiai. Gal kompleksinei analizei rekia gimimo metu?
ne, metų nereikia
4 mėn tai daug. o aš dar labai mažai, tik dienas skaičiuoju Bet labai stengsiuos, kad ir mano skaitliukas pradėtų rodyti mėnėsius.
Neprisijungęs