VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Geras noras, galėtų visiems toks dažniau kilti ;)
Neprisijungęs
Ožka ir Skersvėji su 30-dešimtadieniu,nerašau su mėnesiu,nes bambeklis Audronis(čia toks yra)vėl apibambės Tikiuosi-jums viskas gerai ir jūs vis dar su mumis
Paskutinis taisė Lekso (2014-02-04 18:11:58)
Neprisijungęs
Teip teip ačiū už sveikinimus.Labai džiaugiuosi ir sveikinu skersvėjį.Kur dingai?Kaip laikaisi?
Neprisijungęs
na jei aš kada galėsiu pakliūti į tų 10 procentų laimingųjų sąrašą, tai tikrai parašysiu ir būsiu be galo laiminga. man nors mėnesį pasiekti ir tai bus labai daug. Gal tada ir į protą ateisiu, kitaip mąstysiu ir galėsiu pratęsti. Nes dabar labai gera nubusti ryte kai nebuna bloga. Rytas man pats maloniausias paros metas. Ypač vasarą. Jei kada būna galimybė savaitgalyje pagyventi sodyboje, ryte 5 atsikelti, nusimaudyti ir geriant kavą lauke žiūrėti kaip teka saulė, kaip pro pievą prabėga kiškis, kaip žvejys žvejoja. Tyluma, ramuma. Bet aišku tą pamatai jei ryte blaivas. Bet jei buvo vakare geriama, tai apart gėrimo pratęsimo nieko ir nematai.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Tai aš prie kurių 10% ar 90% priskirtas
Paskutinis taisė žvejys (2014-02-04 20:53:56)
Neprisijungęs
Kodėl pas mane nerodo tų kinziulių
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 11d. |
pariuke rašė:
na jei aš kada galėsiu pakliūti į tų 10 procentų laimingųjų sąrašą, tai tikrai parašysiu ir būsiu be galo laiminga. man nors mėnesį pasiekti ir tai bus labai daug. Gal tada ir į protą ateisiu, kitaip mąstysiu ir galėsiu pratęsti. Nes dabar labai gera nubusti ryte kai nebuna bloga. Rytas man pats maloniausias paros metas. Ypač vasarą. Jei kada būna galimybė savaitgalyje pagyventi sodyboje, ryte 5 atsikelti, nusimaudyti ir geriant kavą lauke žiūrėti kaip teka saulė, kaip pro pievą prabėga kiškis, kaip žvejys žvejoja. Tyluma, ramuma. Bet aišku tą pamatai jei ryte blaivas. Bet jei buvo vakare geriama, tai apart gėrimo pratęsimo nieko ir nematai.
Pritariu, pariukė. Aš taipogi "ryto" žmogus + vyturys. Ir, jei teks kurtis kokioj naujoje gyvenamoj vietoj, miegamojo langai būtinai turės būti į rytus, nes mėgstu matyti kai aušta.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Na va pariukėle,ir parašei pati blaivaus gyvenimo privalumą.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
na jei aš kada galėsiu pakliūti į tų 10 procentų laimingųjų sąrašą, tai tikrai parašysiu ir būsiu be galo laiminga.<...>
žvejys rašė:
Tai aš prie kurių 10% ar 90% priskirtas :/
Ei ei... Taigi procentai dėliojami tiems, kurie nerašo forume, apie rašančius nebuvo jokios kalbos. Kai nustosit rašyti tada ir gausit garbės patekti į dešimt-devyniasdešimt :)
Neprisijungęs
Ačių dievui, o tai maniau kad nurašytas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 19d. |
Aš manau, kad greičiausiai vis dėlto pirmas variantas. Koks 90 procentų prisiregistruoja, kai kurie dar pasirašinėja, pamato, kad stebuklingos tabletės niekas neišduoda, o liepia dar ir pačiam kažką daryti. Spjauna į viską, nutaria, kad neturi jie dar didelės problemos, ne taip, kaip tie alchašai ir ragauja toliau. O tie laimingieji 10 procentų, kurie tikrai užsikabina, nemato reikalo rašyti, jiems gerai, tai kam čia vargintis...
Audroni, nelabai sutinku su Tavim. Kad nerašo prisiregistravę nariai, tai dar nereiškia kad jie ir toliau vartoja alko. Juk yra narių kurie prisiregistravę tik skaito. Kitiems gal nedrąsu rašyti, kiti gal išsivadavę iš šios bėdos turi kitokios veiklos, nei rašymas forume. O naujokams tikrai apstu informacijos forume, kad atrastų savo kelią į blaivybę.
Aš paskaitau forumą kiekvieną dieną. Ir džiaugiuosi už naujus narius, malonu skaityti jų pasisakymus. Viena narė net mane pačią primena.
Geros dienos!
Neprisijungęs
Na va kaip gerai, net saulytę iš pogrindžio ištraukti pavyko, reiškia teisinga tema užvesta :)
Neprisijungęs
Aš irgi čia daug skaitinėju kai turiu darbe laisvesne minute,nes namie skaitau knygą irgi apie mūsų bėdas...dar stengiuosi atrasti nors kiek laiko savo hobiui.
Viskas čia man tinka ir patinka...einu tiesia linija ir stengiuosi puoselėti mūsų virtualią draugystę.
Geros ir blaivios dienos Jums visiems:)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 9d. |
Priminimas-išsipasakodami ir dalindamiesi patirtimi giliname blaivybę.
Neprisijungęs
Sveikinu ožką ir Skersvėjį su mėnesiuku:)
Neprisijungęs
ozka, sveikinu su blaiviu mėnesiu, taip ir toliau tęsk! Skersvejį taip pat sveikinu, tik jį tikriausiai per duris ištraukė, kad nebesimato ;)
Neprisijungęs
Sveikas,vienišas vilke,kaip tu laikaisi,ar suradai jau savo kelią,gal ir skaitiklį jau galėtum įjungti,įdomu(manau daugeliui),kaip tau einasi?Skaičiau tavo eiles-gražios,tik l. niūrios,gal ką pozityvesnio įmestum?Lauksim
Neprisijungęs
Ožka,Skersvėji-su mėnesiuku.Mušat koja kojon,šaunuoliai ir sėkmės..
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Sveikas,vienišas vilke,kaip tu laikaisi,ar suradai jau savo kelią,gal ir skaitiklį jau galėtum įjungti,įdomu(manau daugeliui),kaip tau einasi?Skaičiau tavo eiles-gražios,tik l. niūrios,gal ką pozityvesnio įmestum?Lauksim
Labas:) įvairiai laikausi, ir gerai, ir kartais nelabai. nepavyksta kol kas galutinai su savimi susitarti. kad skaitiklį tik šiandien ir išjungiau, paliksiu jį ramybėje kuriam laikui. eiles galiu rašyt tik tada, kai man blogai, kai gerai - įkvėpimo nėr...
Neprisijungęs
Vajee,kaip smagu,ačiū už sveikinimus.Jau ir gyvenimo džiaugsmas atsiranda po truputi
Neprisijungęs
katyte rašė:
Aš irgi čia daug skaitinėju kai turiu darbe laisvesne minute,nes namie skaitau knygą irgi apie mūsų bėdas...dar stengiuosi atrasti nors kiek laiko savo hobiui.
Viskas čia man tinka ir patinka...einu tiesia linija ir stengiuosi puoselėti mūsų virtualią draugystę.
Geros ir blaivios dienos Jums visiems:)
Katyte,gal kartais skaitai tą naują knyga:"55 tiesos apie alkoholį ir 11 pamokų"?Aš ją šiandien knygyne nusipirkau ir žadu vežtis kartu atostogauti,nes namie tai aš nieko neperskaitysiu...
Neprisijungęs
Visus sukaktuvininkus sveikinu , blaivybės ir sėkmės.
Neprisijungęs
Tiek daug sukaktuvininkų sveikinu visus , brūkštelkit kap sekasi
Neprisijungęs
svety, su pirmuoju mėnesiu tave :) Jau lengviau einasi?
Neprisijungęs
ozka gero poilsio neperkaisk.
Neprisijungęs