VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
bandysiu laikytis,laukia sunki naktele
Neprisijungęs
iki pergales niekaip jau negersiu,starkos fleskute stalciui guli ,kazkaip ramiau jauciuosi
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 23d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 5d. |
Žinai, kaip yra – kuo linksmiau buvo vakar, tuo blogiau yra šiandien... Taigi, po truputi lengvės, o vieną kitą naktį atkentėti galima, tik susiimti stipriai reikia.
Neprisijungęs
tai jau tikrai teks susiimti,nera kito kelio,
Neprisijungęs
nebegersiantis rašė:
iki pergales niekaip jau negersiu,starkos fleskute stalciui guli ,kazkaip ramiau jauciuosi
Suprantu, kad norisi, bet geriau daug skysčių – arbata, sultys, galu gale vanduo. Tie tikrai geriau suveiks. Kad su starka nesigautų viskas iš naujo...
Neprisijungęs
galvoju gal AA kluba reiketu lankyti
Neprisijungęs
nebegersiantis rašė:
tai jau tikrai teks susiimti,nera kito kelio,
Kitas kelias visada yra, tik ar tu jo nori? Jei jau esi čia, tai jis tikriausiai nebevilioja...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 17d. |
Visada jei tik turi noro, išlikt blaivus.
Neprisijungęs
nebenoriu kad taip butu bloga
Neprisijungęs
pasirodo ne man vienai buvo labai labai bloga iki nutariau gyvenimą pradėti iš naujo be alkoholio. Kad ir kol kas nematau gyvenimo džiaugsmo, bet bent jau rytoj pirmadienį darbe būsiu žvali. Ryte nubudus dar nemoku šypsotis kaip anksčiau, bet tikiuosi taip bus.
Ir dar - kaip įdomu ką gi veikia nuo alkoholio pasveikę žmonės kurie čia rašo, koks jų savaitgalis kuriame jie mato gyvenimo džiaugsmą. Kol kas niekaip neįsivaizduoju, nes visi savaitgaliai būdavo su alkoholiu- geri, miegi ir t.t. Kas gali džiuginti...
Neprisijungęs
nebegersiantis rašė:
Daug skysčių kažkiek pagelbės, bet vis tiek sveikata negrįš iškart, juk organizmas apnuodytas. Laikykis!
Neprisijungęs
man tai nusimato bemiege naktele,ryt i darba nepailsejes,manau kad man tai paskutinis toks savaitgalis
Neprisijungęs
Audronis rašė:
nebegersiantis rašė:
Daug skysčių kažkiek pagelbės, bet vis tiek sveikata negrįš iškart, juk organizmas apnuodytas. Laikykis!
vandeneli is ciaupo pumpuoju
Neprisijungęs
Mano savaitgaliai, kaip ir kiekviena darbo diena , nes dirbu sau. Tiksliau pats sau viršininkas. Gal tik kažkuo išsiskiria , kad visa šeima būna namuos. Namų ruoša , einami reikalai, kartais nuvažiuoju į kokį nors turgų pasižvalgyt. Jei būna parodos ar šiaip įdomus filmas nuvažiuoju pažiūrėt. Vakarais nuvažiuojam į svečius arba pas mus atvažiuoja.Sekmadienis filmai , maisto gamyba, tai žiema. Pavasarį prasideda darbymetis, tai automatiškai laiko nebūna, šiaip daugiausia žvejyba , žiema mažiau.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Mano savaitgaliai, kaip ir kiekviena darbo diena , nes dirbu sau. Tiksliau pats sau viršininkas. Gal tik kažkuo išsiskiria , kad visa šeima būna namuos. Namų ruoša , einami reikalai, kartais nuvažiuoju į kokį nors turgų pasižvalgyt. Jei būna parodos ar šiaip įdomus filmas nuvažiuoju pažiūrėt. Vakarais nuvažiuojam į svečius arba pas mus atvažiuoja.Sekmadienis filmai , maisto gamyba, tai žiema. Pavasarį prasideda darbymetis, tai automatiškai laiko nebūna, šiaip daugiausia žvejyba , žiema mažiau.
as taip pat isivaizduoju savaitgalius be alkoholio
Neprisijungęs
Būtent , išnyksta beprasmis gėrimas , atsiranda laiko , tau patinkančiai veiklai.
Neprisijungęs
ozka rašė:
Visiškai pritariu Skorpionui,Neurorubinas yra B grupės vitaminu kompleksas,ką visada ir gydytojai skiria nervų sistemos pastiprinimui.Aš irgi nusipirkus dabar esu B grupę,tik geriamų.Esu tos nuomonės,kad gali ir psichoterapeutas padėtu,jei Pariukė ryžtųsi pabandyti.O nuo pabandymo juk blogiau nebus,vis geriau negu savaitgaliais kankintis su tom pačiom mintim.
Man kažkada padėjo rytais PROZAK, o vakarais kažką ramiam miegui gerdavau,bet per dieną miego nenorėdavau.
Paskutinis taisė katyte (2014-02-02 18:00:05)
Neprisijungęs
pariuke rašė:
pasirodo ne man vienai buvo labai labai bloga iki nutariau gyvenimą pradėti iš naujo be alkoholio. Kad ir kol kas nematau gyvenimo džiaugsmo, bet bent jau rytoj pirmadienį darbe būsiu žvali. Ryte nubudus dar nemoku šypsotis kaip anksčiau, bet tikiuosi taip bus.
Ir dar - kaip įdomu ką gi veikia nuo alkoholio pasveikę žmonės kurie čia rašo, koks jų savaitgalis kuriame jie mato gyvenimo džiaugsmą. Kol kas niekaip neįsivaizduoju, nes visi savaitgaliai būdavo su alkoholiu- geri, miegi ir t.t. Kas gali džiuginti...
Idomus klausimas.Na,aš nesu pasveikusi,bet manau besveikstanti...Aš pvz.šiandien šeimynai išviriau naujovišką daržovių sriubą,kurią visi labai gyrė.Mėgstu paraganauti virtuvėje.O koks gali būti raganavimas ,kai esi pachmielinga?Padarai viską bet kaip ir viskas.Vat ir mažas blaivybės džiaugsmelis,o kai jie susideda į krūvą,atsiranda tam tikras jausmas,kurio niekaip neapibūdinsi,gali tik pajausti.Liuks,kad išsilaikei,toliau bus lengviau,pamatysi .
Neprisijungęs
kaip reikia iskesti ta pachmiela,kai visas kunas dreba panika apima
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 1d. |
nebegersiantis rašė:
kaip reikia iskesti ta pachmiela,kai visas kunas dreba panika apima
Aš gerdavau raminančią tabletę. Kitaip nebūčiau iškentusi.
Neprisijungęs
Pritariu.jei turi,raminanti tabletė,antraip fleškę iš stalčiaus išsitrauksi
Neprisijungęs
ozka rašė:
Pritariu.jei turi,raminanti tabletė,antraip fleškę iš stalčiaus išsitrauksi
kaip vadinasi ta tablete?
Neprisijungęs
Pats niekada negėriau raminamųjų, nežinočiau ką patarti, bet skorpionas rekomenduoja jo išbandytas tabletes Neuromed. Tik ne lašiukus, o tabletes! Lašiukai yra spiritinis tirpalas, tokių vaistų reikėtų vengti.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 7mėn. | 4d. |
Rekomenduočiau kefyro, sriubos daug mineralinio, priversk skrandi dirbti, aišku nuo sunkesnio maisto gali sustoti... gerk arbatos, ta plečkute naikink iš namu, o jei nuspresi išgert tai gerk jau kai parduotuvės nebedirbs po 22, kad neužsikabliuotum ir neparsineštum dar.. aišku geriausias variantas ja būtu išpilt ir svarbiausia turi sau pažadėt, kad nebegersi daugiau pirmom dienom/savaitėm visada būna sunkiausia;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 20d. |
Gazuotas mineralinis į kurį įsispaudi citrinų sulčių.
Neprisijungęs