VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Sveikinu Nežinau su pirmaisiais žingsniais į blaivyvę
Paskutinis taisė katyte (2014-01-26 13:56:04)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Sveikinu dugna su sukaktimi. Taip siandien pirmadienis, darbo savaitė, dar viena savaitė gal bus blaivi ir bus mėnesiukas , taip ir lipini kaip kregždė lizdą . Tik tas noras paragaut kartais nugali , bet aš turiu būt stipresnis, aš galiu. Tokiomis nuotaikomis pradedu nauja savaite, linkiu visiems nesušalt, būti geros , darbingos nuotaikos, blaivybės visiems.
Neprisijungęs
Pritariu tau,taippat sveikinu Dugną!
žvejys rašė:
Sveikinu dugna su sukaktimi. Taip siandien pirmadienis, darbo savaitė, dar viena savaitė gal bus blaivi ir bus mėnesiukas , taip ir lipini kaip kregždė lizdą . Tik tas noras paragaut kartais nugali , bet aš turiu būt stipresnis, aš galiu. Tokiomis nuotaikomis pradedu nauja savaite, linkiu visiems nesušalt, būti geros , darbingos nuotaikos, blaivybės visiems.
Neprisijungęs
Sveikinu sukaktuvininkus:)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Sveikinu retai besilankančius sukaktuvininkus.
katyte, sveikinu su pirmuoju blaiviu mėnesiu! Ir toliau sėkmingai keliauk :)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 0mėn. | 28d. |
Prisidedu prie visu sveikinimu, nuosirdziai visus sveikinu. Galiu pasidziaugti, kad ir man visai neblogai einasi..... Aciu Jums.
Neprisijungęs
Sveikinu Katyte,tai yra pats sunkiausias laikotarpis,kurį tu jau praėjai,nelengvas ir antras mėnuo -žinoma,bet kaip pati matysi ,kuo tolyn,tuo dušiai ramiau..
Paskutinis taisė smiltis (2014-01-28 13:40:50)
Neprisijungęs
Sveikinu su jubiliejais sėkmės
Neprisijungęs
Sveikinu katytę,labai smagu ,kad sekasi
Neprisijungęs
Agni nebeparašo ir pasiklydus...
Neprisijungęs
Ačiū,....ačiū visiems už sveikinimus ir palinkėjimus:)
Dekinga likimui,kad suvedė mus visus čia kartu.Kažkaip pralėkė tas pirmas mėnuo be didelių kančių...svarbiausiai neužmigti ant laurų
Per tą laiką turėjau namuose trejetą kartų svečių,bet pasibuvom prie arbatos ir skanėstų.
Tarp kitko ir pažistamų žmonių ratas pradėjo keistis... svečiavosi butent tokie žmonės,kuriems alko nesvarbus:)Gyvenimo kokybė visom prasmėm eina tik geryn.
Būkim blaivūs ir džiaukimės kiekviena akimirka:)
Neprisijungęs
Labas rytas.Nesimiega,neramu,priezasti zinau gerimo laikais butu puiki priezastis nert i buteli.Dabar vaziuosiu darban,tvarkysiu reikalus,tikesiu,kad viskas bus gerai,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Labas rytas ir sveikinimai sukaktuvininkams:)
Neprisijungęs
Sveikinu katyte ir linkiu taip eiti toliau. Sekmes.
Neprisijungęs
Nuoširdžiai džiaugiuosi už visus, einančius blaivybės keliu, sveikinu visus sukaktuvininkus, ir linkiu visiems būti budriems, gero vakaro.
Neprisijungęs
Simute su devyniais mėnesiais , kap katyte einas.
Neprisijungęs
Valiooo!!!Keturi mėnesiai,man tai jau didelis pasiekimas,nesuklupau po 3-jų,nors buvo l.sunkių dienų,l.padėjo vienas Ukmergės psichoterapiautas,didėliausias jam ačiū,aišku tenka naudoti vaistus(skaičiau,kad daugelis prieš tai),bet šiandien aš blaivi,jaučiuosi puikiai,susiradau darbą,naujų draugų,noriu ir toliau išlikti blaivi ir kas man l.svarbu-noriu kalbėtis,noriu bendrauti(turbūt,kažkam tai nuskambės juokingai,bet buvau l.uždara.visą laiką įsitempusi,susikausčiusi,žodžio,beveik, neišpeši),o dabar jaučiuosi laisva.Gero ir blaivaus penktadienio visiems,ačiū,kad jūs esate.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 11d. |
Sveikinu Lekso. Smagu girdėti tokias nuotaikas.
Neprisijungęs
Ir aš sveikinu Lekso. 4 mėn. tikrai labai jau daug į naują gyvenimą.
Neprisijungęs
Sveikinu Lekso ir linkiu toliau taip
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 10d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 22d. |
Džiaugiuosi, žinoma, už Lekso, geros nuotaikos, teisingos. Gal pasirodysiu prietaringas bambeklis, bet geriau pasveikinsiu su keturiais mėnesiais rytoj... O šiandien visus sveikinu su blaiviai pragyventa vakar diena, linkiu tokios pačios ir šiandiena :)
Neprisijungęs
Lekso rašė:
Valiooo!!!Keturi mėnesiai,man tai jau didelis pasiekimas,nesuklupau po 3-jų,nors buvo l.sunkių dienų,l.padėjo vienas Ukmergės psichoterapiautas,didėliausias jam ačiū,aišku tenka naudoti vaistus(skaičiau,kad daugelis prieš tai),bet šiandien aš blaivi,jaučiuosi puikiai,susiradau darbą,naujų draugų,noriu ir toliau išlikti blaivi ir kas man l.svarbu-noriu kalbėtis,noriu bendrauti(turbūt,kažkam tai nuskambės juokingai,bet buvau l.uždara.visą laiką įsitempusi,susikausčiusi,žodžio,beveik, neišpeši),o dabar jaučiuosi laisva.Gero ir blaivaus penktadienio visiems,ačiū,kad jūs esate.
Labukas,Lekso.Labai labai džiaugiuosi už tave.Tarp kitko,gal galėtum parašyti to psichoterapeuto pavardę.
Neprisijungęs
Prisidedu prie sveikinimų Lekso, nuoširdžiai sveikinu, puikiai žinau ką reiškia išbūti pirmus mėnesius, aš ir dabar vis dėlioju pliusus blaivybėje ir tų pliusų blaivybėje labai daug randu. Supratau, kad šis mano naujo gyvenimo pamatas statosi nuo blaivybės....
Neprisijungęs
Sveikinu žvejį su 30dienelių.Iš paskos ir aš kulniuoju,stengiuosi neatsilikti.Kaip laikosi Skersvėjis?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Džiaugiuosi, žinoma, už Lekso, geros nuotaikos, teisingos. Gal pasirodysiu prietaringas bambeklis
Audroni,tu visiškai teisus-rytoj,ir aš šitą žinau,tiesiog,pritrūkau laiko ryte,prieš darbą,parašyt-trys mėnesiai ir trisdešimt dienų,o taip norėjosi pasidžiaugti,pabendrauti,užkabinti-ir man pavyko:D
Neprisijungęs