VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1851 2014-01-08 11:04:42

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Re: Paplepėkim...

Dėkui nė nepastebėjau, dabar susiparines po paskutinio atkritimo. Bet gerai atbaido mintis , nuo gėrimo.

Neprisijungęs

2014-01-08 11:04:42

Google

#1852 2014-01-08 17:56:21

kestas
Narys
Registravosi: 2013-12-08
Žinutės: 43

Blaivus  20m.  4mėn.  16d. 

Savaitė tai jau gerai pridėk dar dieną dar geriau bus OK .

Neprisijungęs

#1853 2014-01-08 23:59:43

viera
Aktyvus narys
Registravosi: 2013-03-27
Žinutės: 89

Blaivus  12m.  3mėn.  11d. 

Šiandien prisiminiau Jūrą.Senbuviai tikriausiai irgi prisimena.Juk jos naujasis skaitliukas jau turėtų baigti skaičiuoti 9 mėnesius:Dbig_smilebig_smile

Jūra,jeigu kada paskaitinėji,parašyk kaip tau sekasi?Gal jau krykštauja kas ant tavo rankų?big_smile

Neprisijungęs

#1854 2014-01-09 19:30:44

ozka
Senbuvis
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 311

Batuotas katinas rašė:

Va ką šiandien radau interneto platybėse, juoktis čia ar verkti, spreskite patys :

Давно уже, лет может 7-8 назад, сосед-алкаш бегал по подъезду и требовал не включать свет потому что инопланетяне газ через люстры в квартиры пускают... Вызвали скорую...
Через некоторое время он снова учудил - его жена ( тоже любительница синьки) приходит домой и находит его мертвым в коридоре... Приехавшая скорая ничего не заподозрила, упаковали его в черный пластиковый мешок и уволокли... Лифта у нас нет, так что несли по лестнице, и некоторые соседи наблюдали, как телом санитары пересчитывают ступеньки... Вечером жена с горя хлебанула чернильца, и заходит ко мне - спросить что делать, куда идти, как хоронить то мужа... Рассказала я ей всю процедуру, где пособие получить, где справку, куда идти захоронение оформлять...
На следующий день захожу к ней, спрашиваю, нужна ли помощь по деньгам, дело то такое, алкаши же... А она мне шепотом говорит - тихо, он дома... Я говорю: "Что, из морга домой уже привезли? А гроб ты купила?". А она мне шепчет - Он живой!!! Я тебе потом все расскажу...
Вот тут я решила, что это белочка и пошла звонить в скорую! Но, в дурку чуть было не попала я, потому что, как выяснилось, Женька в морге очухался, и сбежал оттуда! Подробности потом рассказал участковый, к которому я ходила давать объяснения по поводу ложного вызова. Он босиком и в чем был, когда увозили (треника да майка) пешком через весь Минск бегом бежал домой, и плакал, а уже возле нашего магазина его увидели дружки, которые его уже поминали... Вот там был цирк, когда они с криками разбежались по двору. Жаль я не видела... Участковый случайно во дворе был - видел, уже хотел несколько бригад сразу вызывать, потом увидел Женьку, и сам ахуел. Быстро сообразил, что это косяк медицинский, пошел к жене - предупредить ее, что бы она головой не тронулась, но к ней уже подружка забежала и рассказала, что живой Женька ходит по двору... Когда участковый к ним зашел, они уже протрезвевшие сидели и думали, как объяснить Женьке, что его паспорт сдали в поликлинику для получения справки о смерти...
Жив до сих, пережил ДТП, его почти надвое чем-то переехало, год лежал - не вставал, но - очухался...Пьет - также, но иногда трезвеет, устраивается на работу и тогда гоняет своих дружков и подружек жены, которые к нему приходят денег стрельнуть на флакон или ищут место для культурно посидеть. Когда в подъезде встречаемся, всегда смущенно извиняется за свое вечно пьяное состояние, говорит что сам себя ненавидит, и очень хочет бросить.

Čia yra žiauriai geeeras,bet norisi greičiau verkti

Nėra priešų ir draugų,o kiekvienas žmogus yra man mokytojas

Neprisijungęs

#1855 2014-01-10 14:35:55

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Niko keturi mėnesiai, laikas bėga, sėkmės.

Neprisijungęs

#1856 2014-01-10 15:01:13

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  7mėn.  17d. 

Sveika prie mūsų prisijungusi, katyte. Ačiū už tavo istoriją, kurią skaityti buvo įdomu. Mano istorija kažkuo panaši, nes priklausoma nuo alkoholio pasidariau gyvendama su draugu. Jis, beje, norą išgerti galėjo gana sėkmingai valdyti. O aš tėškiausi į tą balą su visa galva ir viskuo kitu. Žiauru buvo. Praradau darbą. Kai dabar žiūriu iš šios dienos pozicijos, tai atrodo, kad viskas ten vyko ne su manimi, o su kitu žmogumi. Kai dabar „įlendu“ į tų dienų kailį ir įvykius, tai būna labai įdomu viską panagrinėti. Na, o kalbant apie du drauge gyvenančius ir geriančius žmones, tai pasakysiu, kad aš savo draugą palikau gyventi vieną, nes gyvenau jo bute. Bet mes iki šiol labai sėkmingai ir draugiškai bendraujame, jei reikia vienas kitam padedame Kitaip tariant, išlikome pora. big_smile Išeiti iš jo nusprendžiau tam, kad suardyčiau visas nusistovėjusias tvarkas, kad nutraukčiau kažkokį siūlą, pagal kurį vyko visi nusistovėję įvykiai. Gyvenimas kažkiek pasikeitė, pradėjau gerti gerokai rečiau, bet vis tiek gėriau. Galutinai atsikratyti tos priklausomybės pavyko tik ėmusis drastiškos priemonės – kardinaliai pakeitus mitybą, kad ir kaip keistai tai skambėtų.
O tau patarčiau nenuleisti rankų. Nes plaukiant pasroviui,  ta srovė nežinia į kokius raistus gali nunešt smile

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#1857 2014-01-11 10:17:11

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Sveiki visi, puiki diena saulė pro debesis vis pasirodo, kviečia eiti į lauką dirbti , o tingisi. Kava baigiu , norėčiau palinkėti visiems blaivaus ir gero savaitgalio , gerų darbų.

Neprisijungęs

#1858 2014-01-11 10:20:05

skorpionas
Senbuvis
Registravosi: 2012-12-13
Žinutės: 441

Gero visiems savaitgalio, tikrai rytas gražus, aš maunu prie jūros pasivaikščioti, senai bebuvau,iki

Neprisijungęs

#1859 2014-01-11 10:25:38

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Įdomu ar stintų pagauna.

Neprisijungęs

#1860 2014-01-11 10:58:20

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  8mėn.  9d. 
Nerūkau  16m.  8mėn.  21d. 

Klaipėdoje apsiniaukę, lyja, kartais stipriai, kartai tik purškia, pasivaikščiojimui reikėtų pasiruošti...

Neprisijungęs

#1861 2014-01-11 12:36:48

Jeronimas
Senbuvis
Registravosi: 2013-02-24
Žinutės: 254

Blaivus  12m.  5mėn.  8d. 

žvejys rašė:

Įdomu ar stintų pagauna.

Jachtklube eina,tik momentą reik pagauti.o čia dar vieną vakarą Palangoj ant tilto su keselėm sėmė.

Neprisijungęs

#1862 2014-01-11 12:41:56

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Jau ir pas mus pradėjo lyti, man stintos primena laikus kai važiuodavom iš vakaro , tai vieną karta, iki pietų ištraukem vienas žvejojo , nes vairavo , kiti net meškerių nebuvom išvynioje.

Neprisijungęs

#1863 2014-01-11 13:21:15

Skersvejis
Narys
Registravosi: 2014-01-05
Žinutės: 36

žvejys rašė:

Jau ir pas mus pradėjo lyti, man stintos primena laikus kai važiuodavom iš vakaro , tai vieną karta, iki pietų ištraukem vienas žvejojo , nes vairavo , kiti net meškerių nebuvom išvynioje.

Žvejų mėgėjų būrelio susirinkimas. Pirmininkas klausia:
- Artėja žieminės žūklės sezonas. Kiek imsime degtinės? Užpernai ėmėme po vieną butelį "ant galvos" - pametėme meškeres... Pernai ėmėme po du - praradom autobusą. Ką siūlote?
Vienas narys atsistojo ir pasiūlė:
- Siūlau šiemet imti po tris, bet meškerių neimti ir iš autobuso neišlipti.

Į šventę traukiame būriais, tik grįžtame po vieną..

Neprisijungęs

#1864 2014-01-12 10:29:21

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

Sveika Troja:)
zinai,mano taveju as esu uz savo drauga SIEK TIEK!!! stipresne...sugebedavau kartais atsisakyt,o jis niekada neatsisake.Pries koki penketa metu pradejau mastyt apie visiska metima gert,bet buvo vis aukstyn-zemyn.Grybavau savy ilgai,smerkiau,gailejausi....tame tarpe ir savo drauga.Pries metus net atskirai keleta menesiu gyvenom,tada geriau reciau,bet susitikinedavom su juo reguliariai...ir dazniausiai ikaldavom,bet kulturingai.Jis gyvendamas vienas pradejo kas dien gert(darbo neprarado ir atsakingas buvo visada!!!)As budama tuo metu viena labai daug laiko turejau apmastymams ir supratau,kad norejau visada savo drauga keist.Dariau didele klaida!Pati viena nemokejau keistis,nes priklausoma buvau ne tik nuo alko,bet ir nuo santykiu.
Pradejau ieskotis literaturos ir visokiu saltiniu apie tas priklausomybes ir mokinausi buti savimi,negyventi kito gyvenimo.Tiesiog viska paleisti ir taisyti savo klaidas,o ne kitam baksnoti pirsu.Pradejau dometis ajurvedos ismintim apie santykius  ir gyvenimo buda,beje ten alkoholis i ta sarasa neieina:)
Mano draugas sugrizo,motyvuodamas,kad kartu bunant baigsis gerimai.Zinoma,gerimai buvo retesni,bet jie vistiek buvo po 2-3 dienas kartais iki komos.Vel neapykanta sau ir savigrauza,kad domiuosi visokia ismintim ir tik epizodiskai praktikuoju....nors per tuos metus ismokau neprisirist,nekaltint ir nenurodinet kitam kaip reikia gyvent.Leist but atsakingu paciam  uz savo veiksmus.
Paskutinis ugerimas 5 dienos ismuse mane visiskai is veziu,man buvo turbut paskutinis lasas tam savo neryztingumui...pradrabejom su draugu dviese pora paru gurksnodami tik mineralini.
Naujuosius sutikom sausai...ir pasaulis nesugriuvo:)
Vakar jam pasisakiau kaip tarp kitko(nes visgi savaitgalis),kad nusprendziau visiskai nebevartoti.
Vakare turejom negerianti svecia,paplepejom prie arbatos.
Siandien sekmadienis,dziaugiuosi,kad galvos neskauda,esu zvali su skaidriom mintim.
Mes abu blaivus:)

Paskutinis taisė katyte (2014-01-17 09:15:12)

Neprisijungęs

#1865 2014-01-12 10:33:00

skorpionas
Senbuvis

Sveiki, na prie jūros pasivaikščioti taip ir nepavyko, oras visai pagedo, pradėjo lyti vėjas, nesmagu tikrai,  šiandiena vėl tas pats, jau pabodo tas lietus, pasiilgau sniego, kai šviesu ir nuotaika kita, gero sekmadienio visiems, labai džiugu skaityti kai žmonėms sekasi, ir visi pilni entuziazmo, bei nusiteikimo blaiviam gyvenimui.

Neprisijungęs

#1866 2014-01-12 13:51:43

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Tuoj ryt sniego bus;)

Neprisijungęs

#1867 2014-01-12 17:11:27

ozka
Senbuvis
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 311

katyte rašė:

Sveika Troja:)
zinai,mano taveju as esu uz savo drauga SIEK TIEK!!! stipresne...sugebedavau kartais atsisakyt,o jis niekada neatsisake.Pries koki penketa metu pradejau mastyt apie visiska metima gert,bet buvo vis up-down.Grybavau savy ilgai,smerkiau,gailejausi....tame tarpe ir savo drauga.Pries metus net atskirai keleta menesiu gyvenom,tada geriau reciau,bet susitikinedavom su juo reguliariai...ir dazniausiai ikaldavom,bet kulturingai.Jis gyvendamas vienas pradejo kas dien gert(darbo neprarado ir atsakingas buvo visada!!!)As budama tuo metu viena labai daug laiko turejau apmastymams ir supratau,kad norejau visada savo drauga keist.Dariau didele klaida!Pati viena nemokejau keistis,nes priklausoma buvau ne tik nuo alko,bet ir nuo santykiu.
Pradejau ieskotis literaturos ir visokiu saltiniu apie tas priklausomybes ir mokinausi buti savimi,negyventi kito gyvenimo.Tiesiog viska paleisti ir taisyti savo klaidas,o ne kitam baksnoti pirsu.Pradejau dometis ajurvedos ismintim apie santykius  ir gyvenimo buda,beje ten alkoholis i ta sarasa neieina:)
Mano draugas sugrizo,motyvuodamas,kad kartu bunant baigsis gerimai.Zinoma,gerimai buvo retesni,bet jie vistiek buvo po 2-3 dienas kartais iki komos.Vel neapykanta sau ir savigrauza,kad domiuosi visokia ismintim ir tik epizodiskai praktikuoju....nors per tuos metus ismokau neprisirist,nekaltint ir nenurodinet kitam kaip reikia gyvent.Leist but atsakingu paciam  uz savo veiksmus.
Paskutinis ugerimas 5 dienos ismuse mane visiskai is veziu,man buvo turbut paskutinis lasas tam savo neryztingumui...pradrabejom su draugu dviese pora paru gurksnodami tik mineralini.
Naujuosius sutikom sausai...ir pasaulis nesugriuvo:)
Vakar jam pasisakiau kaip tarp kitko(nes visgi savaitgalis),kad nusprendziau visiskai nebevartoti.
Vakare turejom negerianti svecia,paplepejom prie arbatos.
Siandien sekmadienis,dziaugiuosi,kad galvos neskauda,esu zvali su skaidriom mintim.
Mes abu blaivus:)

Sveikinu katytę.2savaitės jau šis tas.visiems linkiu blaivaus sekmadienio vakaro.

Nėra priešų ir draugų,o kiekvienas žmogus yra man mokytojas

Neprisijungęs

#1868 2014-01-14 08:57:23

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Nei švenčiančių ,nei diskutuojančių , kame šaknys.

Neprisijungęs

#1869 2014-01-14 09:14:38

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  8mėn.  9d. 
Nerūkau  16m.  8mėn.  21d. 

Visi po švenčių tikriausiai į darbus puolė, neturi kada diskutuoti...

Šeštadienį vakare per lietų buvom „Memelio miesto“ teritorijoj, ant krantinės žmogeliukų su botagais prisėdę, o agurkais per kelis metrus prieš vėją kvepia :). Neklausinėjau ar gerai kimba, kitais reikalais lankiausi ir trukdyti nenorėjau, bet panašu, kad stintos yra.

Neprisijungęs

#1870 2014-01-14 19:56:17

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Pradėjo šalti gal bus ledas , šiaip ant ledo norėčiau, kad ir toloka bet kaip nors.

Neprisijungęs

#1871 2014-01-15 11:33:45

žvejys
Senbuvis

Blaivus  6m.  8mėn.  3d. 

Georgijus ir aleksas su ketvirtu mėnesiu , kap einas.

Neprisijungęs

#1872 2014-01-16 09:03:55

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  10m.  0mėn.  17d. 
Nerūkau  10m.  0mėn.  10d. 

Kažkur perskaičiau:
Alkoholis puiki valymo priemonė, tad dažnai ji naudojama sąžinei valyti.
Tad gyvenkim taip, kad nereikėtų to valiklio.
Geros dienos. B-)

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#1873 2014-01-16 10:07:39

Žuvis
Senbuvis
Registravosi: 2012-07-26
Žinutės: 606

Blaivus  13m.  6mėn.  24d. 

★***************Sveikinu Viera!*************★

Su 9 ménesiais. Esi šaunuolé. Sekmés Tau.

Neprisijungęs

#1874 2014-01-16 10:52:16

skorpionas
Senbuvis

Sveikinu visus žengiančius pirmyn, šaunuoliai, tikiuosi kad mūsų gretos tik didės.

Neprisijungęs

#1875 2014-01-16 19:25:17

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  7mėn.  17d. 

Sveikinimai vierai. Tavo atvejis išskirtinis - du viename big_smile Taip stabiliai ir net ne viena, o su vyru dviese sugebėjote užtikrintai išsiveržti iš to baisaus užburto rato. Džiaugiuosi už jus. Manau, kad dviese iš to liūno išbristi sunkiau, nes reikia vienam prie kito taikytis, derintis. O jums pavyko smile Smagu.

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

Forumo apačia