VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Skersvejis rašė:
Norėjau jau dabar įjungt skaitliuką, bet kokia tai klaidelė forume, tai įvedus šios dienos datą rodo, kad jau metus blaivas
Susitvarkiau, pasirodo klaidelė mano galvoj buvo, per visas tas nesamones net pamiršau, kad dabar jau 2014'ieji. Jergau
Neprisijungęs
Skersvejis rašė:
ozka rašė:
Neaišku dar kaip po anos savaitės baliuškinų valdžia sureaguos.Gali būti blogai,bet ką aš čia iš anksto,ryt bus ryt.O šiandien-karštos arbatos puodas su juodų serbentų uogiene.Man tokiomis dienomis padeda
turbūt taip pat kaip ir ankstesniais tokiais atvejais. jei tai jau ne pirmas kartas, darbdaviai ir prie tokių dalykų pripranta, jei jiems tikrai esi reikalinga. Ryšium su tuo, mano tvarkymosi plano dalis yra naujo darbo ieškojimas (žinoma snukelį pirma reik atgaut), nes šitam darbe jau priprato prie to, kad aš pijokas, ir darbo savaitę pradėjus ne nuo pirmadienio o nuo penktadienio, nelabai ką ir sako. Tai susidaro tokios šiltnaminės salygos girtuoklystei vystytis, nors streso po pravaikštų tai vistiek nesumažina, pakimba virš galvos masė reikalų, klientam tenka meluot. Bjaurus dalykas
Na,nežinau,pas mane tai toks darbas,kad arba dvėsdamas turi dirbti,kad ir pachmielingas,arba imk,ponas biuletenį.Tai,joo.geras tada tamstos darbas,tikrai kad šiltnamio sąlygos,na sėkmės paieškose ir iki
Neprisijungęs
ozka rašė:
Skersvejis rašė:
ozka rašė:
Neaišku dar kaip po anos savaitės baliuškinų valdžia sureaguos.Gali būti blogai,bet ką aš čia iš anksto,ryt bus ryt.O šiandien-karštos arbatos puodas su juodų serbentų uogiene.Man tokiomis dienomis padeda
turbūt taip pat kaip ir ankstesniais tokiais atvejais. jei tai jau ne pirmas kartas, darbdaviai ir prie tokių dalykų pripranta, jei jiems tikrai esi reikalinga. Ryšium su tuo, mano tvarkymosi plano dalis yra naujo darbo ieškojimas (žinoma snukelį pirma reik atgaut), nes šitam darbe jau priprato prie to, kad aš pijokas, ir darbo savaitę pradėjus ne nuo pirmadienio o nuo penktadienio, nelabai ką ir sako. Tai susidaro tokios šiltnaminės salygos girtuoklystei vystytis, nors streso po pravaikštų tai vistiek nesumažina, pakimba virš galvos masė reikalų, klientam tenka meluot. Bjaurus dalykas
Na,nežinau,pas mane tai toks darbas,kad arba dvėsdamas turi dirbti,kad ir pachmielingas,arba imk,ponas biuletenį.Tai,joo.geras tada tamstos darbas,tikrai kad šiltnamio sąlygos,na sėkmės paieškose ir iki
Kartais net ir darbo praradimas, gali padėt pažiūrėt į savo gyvenimą kritiškiau, ir būt tik tramplynu į naują, kokybiškesnį gyvenimą. Ramybės
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 4d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 28d. |
Aš tai seniau ir samoningai gerdavau ir durniuodavau darbe, kad būtų proga pakeisti darbą ir gyvenimą. Neprisiversdavau pats žengti žingsnį.
Kai sutinku iš buvusių darbų kolegas, pagalvoju, kad, jei negerčiau, tai taip su jais ir plaukčiau pasroviui..
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Aš tai seniau ir samoningai gerdavau ir durniuodavau darbe, kad būtų proga pakeisti darbą ir gyvenimą. Neprisiversdavau pats žengti žingsnį.
Kai sutinku iš buvusių darbų kolegas, pagalvoju, kad, jei negerčiau, tai taip su jais ir plaukčiau pasroviui..
Na mano atveju tai turbūt irgi susiję: gyvenimų pasitenkinimo nėra, darbe kažkokių perspektyvų nenusimato, užeina neviltys visokios, ir užsinori išsijungt. Pas psichiatrus ar prichoterapeutus kreiptis irgi nesinorėjo, dėl visokių mitų, kuriuos paskaitęs forumą supratau esant neteisingais. Tai dabar galvoj biški optimizmo daugiau, tik dar renkuosi kur čia pas ką ir po kiek. Gal kas gydėtės ąžuolyno klinikoj ir galėtų apšviest kokios ten kainos palyginus su kitom privačiom klinikom?
Neprisijungęs
Skersvejis rašė:
Artaz rašė:
Kai sutinku iš buvusių darbų kolegas, pagalvoju, kad, jei negerčiau, tai taip su jais ir plaukčiau pasroviui..Na mano atveju tai turbūt irgi susiję: gyvenimų pasitenkinimo nėra, darbe kažkokių perspektyvų nenusimato, užeina neviltys visokios, ir užsinori išsijungt. Pas psichiatrus ar prichoterapeutus kreiptis irgi nesinorėjo, dėl visokių mitų, kuriuos paskaitęs forumą supratau esant neteisingais. Tai dabar galvoj biški optimizmo daugiau, tik dar renkuosi kur čia pas ką ir po kiek. Gal kas gydėtės ąžuolyno klinikoj ir galėtų apšviest kokios ten kainos palyginus su kitom privačiom klinikom?
Čia jau reiktų vilniečių klaust,aš asmeniškai kiek buvau susidūrus su psichiatrais,nė vienas man nepadėjo.Labiausiai padėjo minesota .Na ir dar grynai mano asmeninė nuomonė-nauja ir blizgi klinika,ne visada geriausia,svarbiausia,kad tiktų ir patiktų gydytojas,o jis paprastai dirba per kelis darbus.Esu pati turėjus sveikatos problemų,tai rinkausi žmogų,o ne gydymo įstaigą ir neapsirikau.Manau tas pats ir su psichiatrija.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 20d. |
Man asmeniškai psichiatrai nepadėjo. Nežinau , kaip kitiems, šiaip kiekvienas būdas kuris gali padėti išlikti blaiviam yra geras. O dėl darbo yra teisybės aplinka daug daro, jei aplinka geria ar yra išgeriantys , sunku išlikti blaiviam. Pradėjas gydytis keičiau viska iš pagrindų , tik pats darau daug klaidų. Bet yra tikslas būti blaiviam ir jaučiu kad alkoholis yra silpnesnis už mane. Galiu pakeisti savo psichologija.
Neprisijungęs
Tt
žvejys rašė:
Man asmeniškai psichiatrai nepadėjo. Nežinau , kaip kitiems, šiaip kiekvienas būdas kuris gali padėti išlikti blaiviam yra geras. O dėl darbo yra teisybės aplinka daug daro, jei aplinka geria ar yra išgeriantys , sunku išlikti blaiviam. Pradėjas gydytis keičiau viska iš pagrindų , tik pats darau daug klaidų. Bet yra tikslas būti blaiviam ir jaučiu kad alkoholis yra silpnesnis už mane. Galiu pakeisti savo psichologija.
Tu,-žvejy,teisybę sakai,bet,sorry už klausimą,kokį išsilavinimą turi/baisiai sunku suprasti tave
Neprisijungęs
kaip skersvėjis?Kur vynas ?Kur Agni/Kur lekso/
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 4d. |
ozka rašė:
Tt
žvejys rašė:
Tu,-žvejy,teisybę sakai,bet,sorry už klausimą,kokį išsilavinimą turi/baisiai sunku suprasti tave
O prie ko čia išsilavinimas? Ką jis keičia duotuoju atveju? Sakyčiau, kad neetiška žmogų taip tardyti. Viską suprantamai žvejys rašo.
Neprisijungęs
ozka rašė:
kaip skersvėjis?Kur vynas ?Kur Agni/Kur lekso/
Skersvėjis traukia kaip reikalas. Darbų prisikaupę biški buvo, bet nuotaikos geros. A.Carro knygą baigiu dar perskaityt kaip tau, kaip darbe sekėsi?
Neprisijungęs
Per daug giliai mąstau, tai pastebėjau, šiandienos susirinkime norėjau, kaip geriau.
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 4mėn. | 7d. |
anksčiau daug gėriau, prisidariau begale problemu, nuo gruodžio pradžios negėriau, bet su nerimu laukiau švenčiu, buvau nusprendes išvis negerti, bet per kalėdas buvo balius ir išgeriau ir nuo kalėdu iki šiandien gėriau. Gėriau žiauriai daug nuo ryto iki vakaro nuo šiandien nusprendžiau nebegert, planas toks negersiu 3 savaites ir tada užsikoduosiu
Neprisijungęs
Labai puiku svety, kiekvienas būdas blaivėti yra geras.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 8d. |
svetys, smagu, kad parašei, pasiskaitinėk forumą, rasi daug naudingos informacijos, patarimų, patirčių. Puiku, kad pasiryžai negerti, tik vieną dalyką turi suprasti ir įsisąmoninti – jei jau esi priklausomas nuo alkoholio, tai tokios prabangos, kaip lašelis, vienas stikliukas kompanijai palaikyti ir pan., tu neturėsi niekada, alkoholio turi atsisakyti visiškai. Patikėk, tai nėra neįmanoma.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 11d. |
Sveikas prisijungęs, svety! Nesikrimsk, man po trijų savaičių blaivybės taip stogą nurovė, taip užpilus buvau... Klaidžiojau kitam gale miesto...
Tiesiog dabar įsitikinai, kad išties net ir po kokio laiko alkoholis tavo kasdienybę keiča kapitaliai... Žodžiu slaptas iliuzijas ,,Išmokti gerti„ vyk šalin. Pirmomis dienom skaityk, ilsėkis, motyvacinių filmų apie alkoholizmą pažiūrėk — kad ne tik proto lygmeny, bet ir pasąmonėj susiformuotų toks barjeras prieš alkoholio vartojimą.
Paskutinis taisė Žuvis (2014-01-07 16:24:02)
Neprisijungęs
Tokio pasakymo , kad išmoksiu gerti nė minties negali būti. Niekada taip nebus. Du keliai arba geri arba blaivėji.
Neprisijungęs
Pastebėjau ta dalyka, ir puikiai suprantu, kad yra arba arba. Buvau perskaites Aleno Carro knyga prieš 3metus, tada negėriau ir nerūkiau puse metu... ir ta laiko tarpa atsimenu kaip nuostabiausia savo gyvenime. Ačiu už palaikyma
Neprisijungęs
Vat tas ir yra kai po pragaro ir tamsos pamatai šviesa , prie veidrodžio šviesėjantį veidą , pagauni norą, blaivėt.
Neprisijungęs
svetys rašė:
Pastebėjau ta dalyka, ir puikiai suprantu, kad yra arba arba. Buvau perskaites Aleno Carro knyga prieš 3metus, tada negėriau ir nerūkiau puse metu... ir ta laiko tarpa atsimenu kaip nuostabiausia savo gyvenime. Ačiu už palaikyma
kurią būtent Carro knygą? kaiptik priėjau skyrių "nebegerti išvis ar gerti mažiau?" na tikiuos, nesvarstys varianto gert mažiau. nusivilčiau knyga.
Neprisijungęs
Na manau tikrai neteks nusivilti. Man tikrai daug padėjo atsirado noras nustot gert ir susimastyt, dar ir dabar karts nuo karto pasiskaitinėju, bet neturėjau žmogaus su kuriuo galėčiau pasidalint savo nelaime, nes kam nors bandydavau išsipasakot arba būdavau pasmerktas arba sulaukdavau paprasto atsakymo - tai kam geri? Kodėl geri iš ryto? Arba pradėdavo pliotkus laidyt va koks tas alkoholikas toks anoks silpnavalis... sry perdaug išsiplėčiau tiesiog pirma karta galiu drasiai išsipasakot ir tuo esu jums visiems labai dėkingas jaučiu didžiuli palengvėjima
Neprisijungęs
svetys rašė:
Na manau tikrai neteks nusivilti. Man tikrai daug padėjo atsirado noras nustot gert ir susimastyt, dar ir dabar karts nuo karto pasiskaitinėju, bet neturėjau žmogaus su kuriuo galėčiau pasidalint savo nelaime, nes kam nors bandydavau išsipasakot arba būdavau pasmerktas arba sulaukdavau paprasto atsakymo - tai kam geri? Kodėl geri iš ryto? Arba pradėdavo pliotkus laidyt va koks tas alkoholikas toks anoks silpnavalis... sry perdaug išsiplėčiau
tiesiog pirma karta galiu drasiai išsipasakot ir tuo esu jums visiems labai dėkingas jaučiu didžiuli palengvėjima
manau čia kiekvienam iš mūsų tie jausmai yra pergyventi. ir tam čia męs susirinkę, kad nebetektų jų patirt. laikykis
Neprisijungęs
Pirmaja diena jau iškenčiau negėres ji visad būna sunkiausia
Neprisijungęs
Svarbiausia nepasiduok norui gerti. Laikykis.
Neprisijungęs
Laba ryta visiems. Stengsiuos, žinau kuo toliau tuo bus lengviau, paprašiau žmonos, kad nebūtu pakolkas jokiu baliu, bent kol neužsikoduosiu tada jau vis kažkoks saugiklis bus... ps. dėkui už paslaugėle
Neprisijungęs