VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 9d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 21d. |
alikas rašė:
<...>Tūkstantis priežasčių pasigert.A tolkas .Kartais pagalvoju buvau įpratęs gert,dabar po truputi įprotis formuojas negert.:)
Pas tave bent jau teoriškai pateisinamą priežastį, bet gėrimas problemų nepanaikina, o tik dar jas pagilina... Paskui dar sunkiau pasidaro. Nors kai nori išgerti, tai progą surandi ir lygioj vietoj, net ten, kur atrodo tai visiškai neįmanoma.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 8d. |
Sekmadienis ir forume sekmadienis.Geros kitos savaitės ir blaivių švenčių.
Neprisijungęs
Visi ramūs ir susikaupę prieš šventes, apie „darbą“ kalbėtis nesinori :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 15d. |
Ramu, ramu Norisi pamiegoti ir pailsėti
Planas padarytas, dabar galima ruoštis Šv. Kalėdom. Darbui duoklė atiduota, tuštybių mugė tegul sukasi... O aš grįžtu į Šeimą
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 3d. |
Pirmiausia MAJA su dešimtu mėnesiu, linksmų ir blaivių švenčių, antra nuo kalėdų iki naujo meto laikas apmąstyti padarytus darbus , klaidas, padiskutuot. Manau kiekvienas rasim minute brūštelti čia kokį žodelį.
Neprisijungęs
Aha Ir paplanuoti darbus ir naujus siekius Naujiems metams
Blaivių ir linksmų švenčių VISIEMS FORUMIEČIAMS
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 11d. |
Po daugel metu blaiva ruoiuosi šventėms:DNet pačiai keista,kaip gerai viskas einasi.Su vyru ka tik apkalbėjom,koks kiekis jau būtų supiltas į save besiruošiant šventėms.
Man šiandien reikėjo nupirkti butelį,tai jei mane kas būtų stebėję,nežinau ką būtų pamanę.Aš ten sukinėjausi kokį pusvalandį ir dairiausi ar nieks nemato.Gėda ir baisu buvo paimti į rankas butelį.O koks brangumas!!!Kaip gerai,kad jo nereikia kasdieną pirkti.
Mielieji,būkim tvirti,sutikim blaiviai visas šventes ir džiaukimės kiekviena akimirka!
BLAIVIŲ,SVEIKŲ IR LAIMINGŲ ATEINANČIŲ!
Neprisijungęs
Ir tau vera linksmų ir blaivių švenčių. Man degtinė būdavo brangus pirmas butelis.
Neprisijungęs
Užgimimo stebuklo sulaukus,
Prakartėlė nušvito džiaugsmu,
Jam pašvęskim ką turim brangiausia.
Ir atgimkime dvasioj kartu...
Linksmų švencių!
Sveikinu visus su Šventom Kalėdom, linkiu šiltų, ramių kūčių, bei laimingų, prasmingų ir blaivių 2014 metų.
Neprisijungęs
Iš vaikystės ateina Kalėdos,
Paplotėlis, šienelis, mama.
Verpia tylą naktis atsisėdus,
Kursto krosny ugnelę žiema.
Tu ateik, mano Angele baltas,
Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių.
Kasdienybės pilkos nesugeltas,
Atsistok po vaikystės medžiu.
Aš sudėsiu žvaigždes tau po kojų,
Tik ateik iš Kalėdų nakties,
Iš vaikystės, per dangų, per gojų,
Įsisupęs į skliautą Vilties.
Linksmų švenčių
Neprisijungęs
Sveikinu visus forumiečius su gražia diena gražiomis, blaiviomis Kalėdomis, sėkmės ir stiprybės
Neprisijungęs
Sveiki visi. Su pailgėjusia diena,su sugrįžtančia saule,kai ką su pirmom blaiviom Kalėdom, o visus su dar viena blaivia diena.
Neprisijungęs
Visiems gerų praėjųsių ir artėjančių švenčių!
nezinau, su dviem blaiviais mėnesiais!
Neprisijungęs
Dugnas su mėnesiu, dar viena gera diena.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 17d. |
Sveikinu visus su pasibaigusiu pirmuoju svenciu etapu Man jis praejo labai ramiai, neuzklydo net seselis negeros minties, kad gal reiketu palinksmint save alkoholiu. O kaip Jums sekesi?
Neprisijungęs
Man šventės praėjo puikiai. Kūčios namie šeimos rate, Kalėdų abi dienos svečiuojantis pas mamas (abiejų tėvai amžinatilsi). Jokių užuominų apie alkoholį nė su žiburiu nebuvo, niekas jo šalia ir neragavo. Atšventėm ramiai, taip, kaip jau daug metų įprasta :)
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 4mėn. | 16d. |
Geros šventės . Tai aštuntas blaivus gimtadienis ( gruodzio 26 ) . vadinasi metuose pas mane du gimtadieniai , ir abu reikalingi .
Neprisijungęs
šventės praėjo ramiai, šeimos rate be alkoholio. Buvom svečiuose, taip pat ramiai.
Neprisijungęs
pirmasis etapas praejo puikiai,bet pagundu buvo daug.visi tik ir klausinejo ko negeri....o vienas zmogus (pats geriantis)is vis pareiske,kad zmones negeria alkoholio del 3 priezasciu:religijos,ligos ir nestumo:)tai ka tegyvuoja islamas:)...visus su sventem ir sekmingo antrojo svenciu etapo:)
Neprisijungęs
Maradona nieko nebus , islamas ne ta religija , kuri draudžia girtavimą . Ir paleistuvyste. Pasidomėk, aš negeriu dėl to kad nemoku kontroliuot. Gėrimas man tik įsipilu šalto alkoholio ir makt. Nebuvai Azijoj tai tai ne maišyk religijos su gėrimu.
Neprisijungęs
Būkit žmonės lankotės parašykit ką nors.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 4mėn. | 16d. |
Na manau , kad tai ne religija o matematika , neapskačiuodavau makt vienas ,makt du o toliau ... . Na o dabar nulis ir labai gerai .
Neprisijungęs
maradona rašė:
<...>o vienas zmogus (pats geriantis)is vis pareiske,kad zmones negeria alkoholio del 3 priezasciu:religijos,ligos ir nestumo:)tai ka tegyvuoja islamas:)<...>
Aš tai būčiau rinkęsis nėštumą... Jei žmogui nuo to ramiau, tai koks skirtumas? :D Smagu, kad susitvarkei su pagundomis, to paties linkiu ir ateity. Visiems.
Neprisijungęs
Dėl ko aš čia esu , kad pasirinkau kelia be minesotos . Esu suvalkietis , noriu bendraut ir perduot patirtį kitam.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 8d. |
Vienos šventės baigės,kitos dar laukiamos.Oras už lango jeigu pasakysiu kad šlapias,tai būsiu pamažinęs.Kompas ir telikas geriausi draugai,paskui pasiūlysiu prisijungti kokiai knygai ir puodeliui arbatos.Nepulkim į paniką,pavasaris vistiek ateis.
Neprisijungęs