VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 9d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 21d. |
viera, su tais aštuoniais mėnesiais ir sveikinu :) Dėl cigarečių, tai kaip čia pasakius, viskas tavo galvoje. Su rūkymu tvarkomasi, taip pat, kaip ir su gėrimu, reikia tik didelio noro ir apsisprendimo :)
Neprisijungęs
Sveiki,visiems sukaktuvininkams sėkmės žengiant blaivybės keliu, ir netik sukaktuvininkams.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 2mėn. | 8d. |
alikas rašė:
sveiki nematau plepanciu pabandysiu monologa. Pries kiekvienas sventes truputi vazineja stogas.Laisvo laiko ziema daugiau hobio kaip ir neturiu.Galiu pasakyt gelbeja internetas neseniai isivedziau. Labai megstu vazinet su masina cia man irgi naujienasiamet pakeiciau darba daede valkataut po statybas.Nekenciu rutinos todel visur stengiuos paivairint net ir nuobodzius dalykus.Paraykit kaip jus leidziat laisvalaiki gal ka pavogsiu sau
Aš, pvz. šiemet rugsėjo mėnesį pradėjau lankyt Lotynų Amerikos šokių pamokas. Kadangi norinčių šokt moterų daugiau negu vyrų, tai susidariusi grupė šoka po vieną (kaip solo lotyno). Niekada gyvenime nebuvau lankius šokių, bet net pačiai keista, kad visai neblogai gaunasi. Jau tuoj bus 4 mėn. ir išmokau keletą šokių. Kai pvyksta sušokt be klaidų- jausmas puikus, muzika -puiki. Vakare būni pavargęs ir mintys apie alkoholį nutolsta.....
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 17d. |
Sveikinimai vierai. Šaunu, kad taip gražiai mums sekasi
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 3d. |
Sveikinu visus su nauja blaivia diena, jaučiasi šventės. Besilankančių vienetai. Musėt avižinį kisielų raugia:/.
Neprisijungęs
Tai rita kaip tie septyni mėnesiai:rolleyes:
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 15d. |
žvejys rašė:
Musėt avižinį kisielų raugia:/.
Nea Rūpinamės, kad kalėdinių dovanų visiems būtų apsčiai
Neprisijungęs
Pradžia- sunki. Ir dabar dar nėra labai lengva. Tik stiprybės daugiau, turbūt pats organizmas "suprato"- kas jam geriau. Labai tikiuosi , kad neišklysiu iš kelio....
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 15d. |
Rita64 rašė:
Pradžia- sunki. Ir dabar dar nėra labai lengva. Tik stiprybės daugiau, turbūt pats organizmas "suprato"- kas jam geriau. Labai tikiuosi , kad neišklysiu iš kelio....
Sėkmės Jūs visi, man pradedančiai tipenti blaivybės keliu, esat pavyzdys, ramstis ir paskata
Neprisijungęs
Na tos dovanos pas mus kaž kaip neprigijusios, va kalėdinė kepta antytė su obuoliu kais tai tradicija ir šiokia tokia kaip dovana. Seniau iš rūsio išsitraukdavau naminio vyno butelaitį, antros kalėdos apsieinu be jo . Laikausi principo nė lašo, kas iš to paragausiu, po kurio laiko sakysiu jei galėjau vyno tai galiu stikline baltos , po to dvi ir prasidės. Jei visai tai nė lašo, šiaip linkėčiau visiems kad kalėdinių pirkinių krepšelį nesivoliotų alkoholio buteliai, nebus nereiks , matysit švenčių kokybė kur kas geresnė bus.
Neprisijungęs
Sveikinimai visiems sukaktuvininkams! Ir tiems kurie rašo, ir tiems, kurie tik skaito arba ir visai pamiršo, kad čia registravosi. Linkiu visiems šiandieną pragyventi blaiviai. Nesukaktuvininkams taip pat :)
Neprisijungęs
Sveiki, prisidedu prie sveikimu, visiems geros dienos, bei ramaus ruošimosi šventėms, bei dosnaus Kalėdų senelio, manau kad mums visiems geriausia dovana, blaivios šventės, bei blaivus kitos dienos rytas.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 17d. |
Ir aš sveikinu Rita64 ir Jeronimą ir džiaugiuosi už jus.
Neprisijungęs
Ačiū visiems už sveikinimus ir linkėjimus. Smagu jausti jūsų visų palaikymą.
Neprisijungęs
Sveikinimai Jaronimui. Man dar reikia iki tavęs pasitempt....
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mėn. | 11d. |
Mieli sukaktuvininkai! Kuo daugiau ir žymesnių sukakčių jūsų gyvenime:D Ir tegul visos dienos būna tik blaivios,o mintys lai negrįžta į praeitį ir nesukelia blogų prisiminimų.
Kaip gera laukti ir ruoštis šventėms blaiviai:D Kada taip buvo.....
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 4mėn. | 16d. |
Sveiki . Gerų švenčių !!! Naujokas , tad nepagaunu vadinamo cinko . Ir dar liūdna klausau romansus .
Neprisijungęs
Sveikas prisijungęs, kestai! Ką čia gaudyti tuos cinkus, viskas paprasta - skaitai ir rašai, rašai ir skaitai :)
Neprisijungęs
na 8 metai nenaudoju nepastebėjau kaip jie nuėjo o man tai 50 anų labai gaila ir dar Malinina klausau .
Neprisijungęs
8 metai, kaip negeri? Solidu. Papasakok kas padeda išlikti blaiviam, gal kam tiks tavo patirtis.
Praeities gailėtis nėra ko, tai jau buvo, reikia gyventi šia diena, o ne praeitimi. Nepasakyčiau, kad džiaugiuosi pragėręs tiek metų, bet negražinsi gi jų, o gyvenimiškos patirties jie davė. Ir geros, ir blogos.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 8d. |
Visiems kas su manimi,DĖKUI.Sveikinimai Ritai64,tai mūsų bendra virtuali šventė.
Neprisijungęs
Ši diena kitokia , vakar tai nekokia , nes tuos romansus klausiau . Na ir dievo prašau , kad dar 6 metus blaivus .O tada jau ir 14 m. tiktai limito metų tai nezinau . O jeigu teisingai galvoju tai pats ir tvarkau tą limitą .
Neprisijungęs
kestas rašė:
na 8 metai nenaudoju nepastebėjau kaip jie nuėjo o man tai 50 anų labai gaila ir dar Malinina klausau .
Sveiki.Tikrai Kestai gal gali ką nors apie save. Nejaugi nieko džiaugsmingo nėra šioj dienoj,šioj minutėj.Panašiai laiko negeriu,pasidalink patirtim,aš tai dažnai cojų klausau ,bet ir mango patinka.
Neprisijungęs
Pamiršau.man 48.6 metai .Šiandien eilinį kartą nuvežiau sūnų pas gydytoją,eilinį kartą išgirdau,kad medicina bejėgė.Ryt 20 metų kaip mirė mūsų pirmagimis.Tūkstantis priežasčių pasigert.A tolkas .Kartais pagalvoju buvau įpratęs gert,dabar po truputi įprotis formuojas negert.
Neprisijungęs
Alikai vakar taigi romansus klausiau nostaligija jaunystei . akupunktūra 11 procedūrų . Viena beveik valanda . naudojau savitaigą . Kodas mačiau kaip nuo jo atkrenta . savitaiga panaudodavau jaunystej . O kas padejo tiktai dievas gali pasakyt . Tiesa tuo budu ir nikotinas , jau 3,5 metu knyga kur lengvas būdas mest rūkyt , nes taip po du pokelius per dieną . O taip tai kiekviena diena ( beveik ) palyginu koks buvau tada ir dabar man tai jaučias ir dar kaip .
Neprisijungęs