VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 12d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 24d. |
O mums ir yra ramu. Ir gerdamas, ir būdamas blaivus prisižiūrėjau alkoholikų manipuliacijų artimaisiais ir aplinkiniais. Mes net nežinom ar tu turi problemų su alkoholiu, ar rudeninė depresija kamuoja, ar šiaip dėmesio trūksta...
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mėn. | 11d. |
Vienišas Vilkas rašė:
tai ko tu, Troja, lakei kaip kiaulė, vadovaudamasi savo logika?
Vienišas vilke, nemandagūs žodžiai kitų atžvilgiu dar niekam nepagelbėjo.....
Neprisijungęs
Rita64 rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
tai ko tu, Troja, lakei kaip kiaulė, vadovaudamasi savo logika?
Vienišas vilke, nemandagūs žodžiai kitų atžvilgiu dar niekam nepagelbėjo.....
sutinku:) o Trojos žodžius pacituosi?
Neprisijungęs
=Audroni. Mes net nežinom ar tu turi problemų su alkohliu.
o tu į tokį forumą atejai šiaip sau, dėl bajerio?
Neprisijungęs
komentarų nelaukiu, žinau, kad jų nebus
... širdis man verkia - tavo sielą
suprast tik vienas aš galiu...
bet skirta eit man, mano miela,
kitu gyvenimo keliu....
manau, išsilavinę žmonės žino, kieno eilės ...
ne tame kontekste, bet - ŽODIS tik ir galėjo atsindėti Sielą fiziniame lygmenyje...
Neprisijungęs
Labai aišku kodėl atėjo i forumą Audronis,o tu neparašei kodėl tu atėjai,panašu,kad išlieti savo įtužį...blogos mintys kaip pikdžolės,gali įsikeroti ir sugriauti tavo ramybę negrįžtamai ,gal tau depresiją?
Vienišas Vilkas rašė:
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 20d. |
Na, nepraustaburnių visur pasitaiko. Nesuganysi juk visų. Yra gera patarlė, apie tokį asmenį ir apie jo kelią, tai aš jos ir laikausi Pašokdinti tau čia, Vienišas vilke, nelabai ką pavyks, o ypač adminą.
Šiaip, tai Pilnatis...
Paskutinis taisė Troja (2013-11-19 18:26:55)
Neprisijungęs
smiltis rašė:
Labai aišku kodėl atėjo i forumą Audronis,o tu neparašei kodėl tu atėjai,panašu,kad išlieti savo įtužį...blogos mintys kaip pikdžolės,gali įsikeroti ir sugriauti tavo ramybę negrįžtamai ,gal tau depresiją?
Vienišas Vilkas rašė:
o ką turėčiau rašyti, dėl ko atėjau į alkoholikų forumą? gal dėl to, kad neturiu su tuo problemų? jei atėjau ne visiems įprastu būdu - tai ką dabar, suėsit mane?
Neprisijungęs
Troja rašė:
Na, nepraustaburnių visur pasitaiko. Nesuganysi juk visų. Yra gera patarlė, apie tokį asmenį ir apie jo kelią, tai aš jos ir laikausi
Pašokdinti tau čia, Vienišas vilke, nelabai ką pavyks, o ypač adminą.
Šiaip, tai Pilnatis...
Troja, ne tau mane mokyt juokiasi puodas, kad katilas juodas
nieko aš šokdint nesiruošiu, jei esu eordinarus žmogus, tai ką, niekas su manimi nebendraus?
Neprisijungęs
Atsakei tik dabar...kas tie visi nori tavę suėsti,tu provokuoji visus ir tau tuo pačiu atsako... galima žinoma ir taip dėmesį atkreipti,bet kam ..parašyk?gali nuomonės išsiskirti,galima gynčytis,bet kam ta agresija,nors čia tik forumas,o akis į akį,koks tada butum,gal esi gerasi ,tik nusimines žmogus ,esantis šiuo metu kėblioje padėtyje
Vienišas Vilkas rašė:
smiltis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
o ką turėčiau rašyti, dėl ko atėjau į alkoholikų forumą? gal dėl to, kad neturiu su tuo problemų? jei atėjau ne visiems įprastu būdu - tai ką dabar, suėsit mane?
Paskutinis taisė smiltis (2013-11-19 18:50:36)
Neprisijungęs
sveiki:) jei sveiki:)
atėjau į šį forumą, kaip ir daugelis, manau, vedima problemos... (toliau tekstas bus ne LT)
atejau neordinariu budu - eiliuotu, bet tai buvo perkelta i "kuryba"... adminas, manau, nesuprato. tai buvo Sielos pagalbos sauksmas, kaip ir kitu forumieciu.
kas liecia bendravima toliau - nesu as nei Angelas, nei Demonas, visi mes esame tokie, kur stiprus, o kur labai silpni...
esu labai jautri, bet kartu - ir labai stipri: galiu uzjaust, jei kam to reikia, bet galiu ir pastatyt i vieta.
jei manote, kad su agresija etejau i foruma - tikrai ne, gal nemokejau pasakyti, gal nemokejote suprasti...
Neprisijungęs
Trojai - siunciau AZ, bet perpildyta, nepriima. kiba bernai ten tiek raso?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 6d. |
apie ką nori bendrauti
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 12d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 24d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Na, aš čia vieną kitą žodį apie save ir savo problemą esu parašęs, tai klausimas toks truputi... ;)
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
sveiki:) jei sveiki:)
atėjau į šį forumą, kaip ir daugelis, manau, vedima problemos... (toliau tekstas bus ne LT)
atejau neordinariu budu - eiliuotu, bet tai buvo perkelta i "kuryba"... adminas, manau, nesuprato. tai buvo Sielos pagalbos sauksmas, kaip ir kitu forumieciu.
kas liecia bendravima toliau - nesu as nei Angelas, nei Demonas, visi mes esame tokie, kur stiprus, o kur labai silpni...
esu labai jautri, bet kartu - ir labai stipri: galiu uzjaust, jei kam to reikia, bet galiu ir pastatyt i vieta.
jei manote, kad su agresija etejau i foruma - tikrai ne, gal nemokejau pasakyti, gal nemokejote suprasti...
Aš taip pat neseniai radau šį forumą nes iškojau pagalbos daugiau , šiaip nesu meno žmogus , prie kritikos priprates gėriau kritikavo juokės negėiau pirmais mėnesiais taip pat dabar dirbu ant saves pats sau viršininkas niekas nenurodinėja , o blaivas išlieku jūsų dėka todėl ir aš noriu kam nors padėt bent parašydamas .
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Na, aš čia vieną kitą žodį apie save ir savo problemą esu parašęs, tai klausimas toks truputi...
klausimas ištrauktas iš konteksto, viskas gerai su tuo klausimu
Neprisijungęs
žvejys rašė:
o blaivas išlieku jūsų dėka todėl ir aš noriu kam nors padėt bent parašydamas .
ačiū, žvejy, tik medžiotojų aš jau negerbiu, ateis diena - nebegerbsiu ir žvejų...
Neprisijungęs
... tiesiog išeik -
ramiai ir tyliai ...
ir niekas to nepastebės...
gyvenimą pabaigt
gali savy, jį... arba -
pakelt iki žvaigždės...
rinktis TAU...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 20d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 13d. |
Laba, V.V. Du klausimai: Jūs moteris ar vyras? Ir kam skirta ta suicidinės pakraipos kūryba?
Neprisijungęs
Eilėse atsispindi mintys , kaip suprantu , tau rek išsikalbėt ,kažkas labai slegia tave.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Laba, V.V. Du klausimai: Jūs moteris ar vyras? Ir kam skirta ta suicidinės pakraipos kūryba?
Labas. moteris. tai turi kokios nors reikšmės? niekam konkrečiai.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Eilėse atsispindi mintys , kaip suprantu , tau rek išsikalbėt ,kažkas labai slegia tave.
reikia. bet man sunku tai daryti.
Neprisijungęs
Bandyk ,ieškok ,kur galėtum , man tai padėjo ir įgaunu stiprybės negerti.O kas tu esi koks skirtumas išklausom visus.
Neprisijungęs
o, gimė idėja:
... lai...
žmogau, nėra gi taip blogai...
turi rankas ir kojas -
valdyti jas gali,
mintis tik įtakoja,
eik sau - man viskas negerai...
žiūrėk - išauš rytojus,
ir tu jame esi,
nes sau padovanojai
galimybę kilt - išaugs sparnai...
visa naktis praėjo klausantis muzikos...
http://www.youtube.com/watch?v=qsqfxZhlGIA
Neprisijungęs
Blaivus | 11m. | 11mėn. | 11d. |
Tai puiku, Vienišas vilke. Klausytis muzikos labai gerai. Taip ir toliau,- bus kaip relax.
Neprisijungęs