VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
DÄ—jau skersÄ… - pakeliam!
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mÄ—n. | 12d. |
nekeliam:D
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
nekeliam:D
Chebra, juk mes ne kokie impotentai - pakeliam
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mÄ—n. | 12d. |
tyrimai sako jei ne tÄ… kylosi, tokiu gali palikt, bebre:D
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
tyrimai sako jei ne tÄ… kylosi, tokiu gali palikt, bebre:D
Žinai, ValanÄiau, va kuom nesiskundžiu tai potencija. Netgi galÄ—Äiau ja pasidalint su visokiom frigidiÅ¡kom moterÄ—lÄ—m, che che
Neprisijungęs
Man tai alkoholis kaip hidrolis veikdavo,įpili ir pirmyn,tik duok.O kai meÄiau gert tai kažkaip net tingÄ—davos lipt
Neprisijungęs
Katinas rašė:
Man tai alkoholis kaip hidrolis veikdavo,įpili ir pirmyn,tik duok.O kai meÄiau gert tai kažkaip net tingÄ—davos lipt
Man atvirkÅ¡Äiai. Kai iÅ¡geriu tai net nekyla. O va kai blaivus tai galÄ—Äiau visas vaikÅ¡tanÄias ir grieÅ¡nai atrodanÄias dvikojes bÅ«tybes aptarnaut
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Katinas rašė:
Man atvirkÅ¡Äiai. Kai iÅ¡geriu tai net nekyla. O va kai blaivus tai galÄ—Äiau visas vaikÅ¡tanÄias ir grieÅ¡nai atrodanÄias dvikojes bÅ«tybes aptarnaut
Tai jo,jo man irgi kažkada buvo tie laikai kai gelbÄ—tojus su staÄiu žiurÄ—davau
Neprisijungęs
Katinas rašė:
Tai jo,jo man irgi kažkada buvo tie laikai kai gelbÄ—tojus su staÄiu žiurÄ—davau
Na tu Äia labiau apie paauglystÄ™ Å¡neki, brendimo metu turbÅ«t daugelis su staÄiu bÅ«davo vien nuo minÄių apie kÄ… nors įdomesnio. Nu man tada antra paauglystÄ— vrot kampot
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Katinas rašė:
Na tu Äia labiau apie paauglystÄ™ Å¡neki, brendimo metu turbÅ«t daugelis su staÄiu bÅ«davo vien nuo minÄių apie kÄ… nors įdomesnio. Nu man tada antra paauglystÄ— vrot kampot
Taip jau buna Žiūrėk su amžium diedam ir mašinų išskirtiniu prireikia ir jaunos mergos rūpėt pradeda
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mÄ—n. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 25d. |
ohoho, kad vyrukai įsismarkavo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 4d. |
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mÄ—n. | 18d. |
Veronika rašė:
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
"Areliai" Bet ir gerai, kad dar kurios ne kurios funkcijos veikia - gyvi, vadinasi
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
"Areliai"
Bet ir gerai, kad dar kurios ne kurios funkcijos veikia - gyvi, vadinasi
Visos funkcijos veikia,gal nebe taip gerai kaip jaunystÄ—j,bet vis dar veikia
Beto,Egle13,tavo avatare katinas,o prie vardo sakaiÄius 13.Mano klyÄka katinas,mÄ—gstamiausias skaiÄius 13.Sutapimas?....Nemanau.Kažin nebusim prasilenkÄ™ kažkur gyvenime
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Nida rašė:
Donžuanai prabudo
"Areliai"
Kaip kad Katinas minÄ—jo, gal ne taip gerai veikia kaip senais gerais laikais. Nu bet dar veikia. Gal pravers ateity gaminant mažus bebro duplikatus, kas ten žino. O Å¡iaip tai nualpÄiau vietoj jei sužinoÄiau na kad pvz kokie trynukai iÅ¡kart, visaip gi bÅ«na
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 7mÄ—n. | 18d. |
Katinas rašė:
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Donžuanai prabudo"Areliai"
Visos funkcijos veikia,gal nebe taip gerai kaip jaunystÄ—j,bet vis dar veikia
Beto,Egle13,tavo avatare katinas,o prie vardo sakaiÄius 13.Mano klyÄka katinas,mÄ—gstamiausias skaiÄius 13.Sutapimas?....Nemanau.Kažin nebusim prasilenkÄ™ kažkur gyvenime![]()
Prasilenkėm, aiškiai, net ir virtualiam gyvenime. Jau dabar, kai Bebras pamąstė apie trynukus, niekas jo iš mano širdies neišstums.
Neprisijungęs
Ei kur tarp tų geltonų smailikų laiko mygtukas? Noriu uždėti laiką Eglei13 už gerą humorą
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Ei kur tarp tų geltonų smailikų laiko mygtukas? Noriu uždėti laiką Eglei13 už gerą humorą
Aš irgi pasigedau Like mygtuko,kartais praverstų Kita vertus,Eglei13,gal ir gerai kad prasilenkėm,būtume visai prasigėrę
Neprisijungęs
Gal kas žino, gert a negert šiandien?
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 1d. |
Bebras rašė:
Gal kas žino, gert a negert šiandien? :)
Naujas Hamleto pastatymas? Ag, kaip šiuolaikiška...
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Gal kas žino, gert a negert šiandien?
Kartais tai tampa gyvenimo prasmės klausimu - gert ar negert. Gal negert, gal gert. Velnias, tik aš galiu sau į jį atsakyti
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Gal kas žino, gert a negert šiandien? :)
Kartais tai tampa gyvenimo prasmės klausimu - gert ar negert. Gal negert, gal gert. Velnias, tik aš galiu sau į jį atsakyti :)
Tai visi tokie klausimai retoriniai yra, Berbre :)
Mano atsakymas būtų: negerk. Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Tai visi tokie klausimai retoriniai yra, Berbre
Mano atsakymas būtų: negerk. Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
O man paÄiam mano blaivÅ«s postai pasirodÄ— pavirÅ¡utiniÅ¡ki - iÅ¡ serijos "labas rytas, geriam kavÄ… su sÅ«reliais ir jau pietÅ«s, valgom deÅ¡relÄ™ su burokais"
Neprisijungęs
Marijus rašė:
(..)Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Nevisai linkÄ™s bÅ«Äiau sutikti su tuom. AiÅ¡ku ten ir mano tie postai kur tik keleta frazių ir pagrindinÄ—s - pachmieliuka makt arba bÄ—gte alaus tekinom aaaa!, tai jos daugiau atspindi paprasta aiÅ¡kia emocija ir ryžta... Bet ir pachmielnu ir girtu manau postu yra nemažai įdomiu ir pas Babiora, na matyt iki kokio 300 gramu linijos..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Marijus rašė:
(..)Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Nevisai linkÄ™s bÅ«Äiau sutikti su tuom. AiÅ¡ku ten ir mano tie postai kur tik keleta frazių ir pagrindinÄ—s - pachmieliuka makt arba bÄ—gte alaus tekinom aaaa!, tai jos daugiau atspindi paprasta aiÅ¡kia emocija ir ryžta... Bet ir pachmielnu ir girtu manau postu yra nemažai įdomiu ir pas Babiora, na matyt iki kokio 300 gramu linijos.. :)
Bendrai tu teisus, Äia jau kaip kam. Vieniem įdomu makt, pachmieliukai, vÄ—maliukai, kitos organizmo iÅ¡kyros, savÄ™s gailÄ—jimo himnai kitiems - ne :)
Bet forumas visiems :D
Neprisijungęs