VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 25d. |
saugaus Tau proto aptemimo ir nusileidimo ant žemės, jei toks yra..tikiuosi šį kartą be miško
Neprisijungęs
Eglute, tai kad aš jau miške, atėjau pasigrožėti rudeniu. Koks oras kokia graži saulė. Kokia ideali temperatūra, vos keli laispniai šilumos, mano mėgstamiausia. Mano siela dainuoja o ir alaus bonka jau nugerta bet turiu dar visą krūvą. Kodėl ne trauktinė? Aš gėrimą renkuosi pagal tai ko tuo metu reikalauja organizmas. Dabar jis reikalauja stipraus alaus xe xe
Neprisijungęs
Oi chebra nu ka jus suprantat. Paziurekit kaip grazu koks oras nueikit isgerkit ir viskas pasitaisys. Nusipirkau dabafkes oj pilsiu oi laksiu. Depresijos nebeliko ne kvapo. Kokios cia dar blin depresijos reik dziaugtis siuo nuostabiu gyvenimu oi lyyylia xe xe Kokie grazus geltonu lapai abarzet srazu. Nu ka reik nusimyzt nuo alaus labai varo kur ciq medis koks xe xe ja jebuuu
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 9d. |
Nerūkau | 9m. | 11mėn. | 2d. |
Stenkis kuo ilgiau tempti geriant - kad euforija/kaifas niekur nedingtų. O tai poto prasideda depresijos, seilėjimasis...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
... nueikit isgerkit ir viskas pasitaisys.
kodėl manai, kad mums reikia kažką taisyti? Gražiu oru ir Vingio parku mėgaujuosi ir be taisymo.
Viskas ir taip puiku
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Oi chebra nu ka jus suprantat. Paziurekit kaip grazu koks oras nueikit isgerkit ir viskas pasitaisys. Nusipirkau dabafkes oj pilsiu oi laksiu. Depresijos nebeliko ne kvapo. Kokios cia dar blin depresijos reik dziaugtis siuo nuostabiu gyvenimu oi lyyylia xe xe
Kokie grazus geltonu lapai abarzet srazu. Nu ka reik nusimyzt nuo alaus labai varo kur ciq medis koks xe xe ja jebuuu
Bebras vėl Žmogumi tapo, pirmyn Bebre, užleidžiu pozicijas.
Neprisijungęs
..
Neprisijungęs
tris kartus bandžiau parašyt žinutę, komentarą paskutniems trims komentatoriams..ir pritrūkau žodžių..būna ir taip pasirodo..
Neprisijungęs
Egle rašė:
tris kartus bandžiau parašyt žinutę, komentarą paskutniems trims komentatoriams..ir pritrūkau žodžių..būna ir taip pasirodo..
KÄ… jau Äia tiems seniems pirdyloms cinikams raÅ¡yti. Juk toks džiaugsmas kai kitas užgeria. Neveltui yra priežodis 'džiaukis, lietuvi, kad kaimyno namas dega" Tokie Äia ir likimo broliai atsipraÅ¡ant. Manau to džiaugsmo apturÄ—sit vis mažiau - savo jau atgÄ—riau, net nuo elementariausio alaus jau bloga, pragulÄ—jau lovoje, dabar skauda galvÄ… ir kepenis.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Susikaupk ir parašyk ketvirtą, gal žodžius stebūklingus rasi? Bebras šiandien devinatme danguje ir jam jokios užuojautos nereikia. Galime tik palinkėti jam sėkmės, kad kur sprando nenusisuktų. Numanau nes pats nesenai TEN buvau, tik gaila kad „grįždamas“ labai stipriai subine trenkiausi į žemę, dar dabar skauda...
Neprisijungęs
nu jau tikrai geriau lovoj su skaudanÄiomis kepenimis pamiegot, nei miÅ¡ke atsitrenkt girtam į medį, prasiskelt galvÄ…, prarast sÄ…monÄ™ ir užmigt darganoj...nu žinai..Kiba pasirinkai geresnį iÅ¡ nekokių variantų..
Neprisijungęs
Tara rašė:
Egle rašė:
Susikaupk ir parašyk ketvirtą, gal žodžius stebūklingus rasi? Bebras šiandien devinatme danguje ir jam jokios užuojautos nereikia. Galime tik palinkėti jam sėkmės, kad kur sprando nenusisuktų. Numanau nes pats nesenai TEN buvau, tik gaila kad „grįždamas“ labai stipriai subine trenkiausi į žemę, dar dabar skauda...
aÅ¡ susikaupus, tik nedrįsau įžeist. bet praÄ—jo neradimas, pagalvojau ir praÄ—jo..užjauÄiu ir neseniai metusius gerti..
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Egle rašė:
KÄ… jau Äia tiems seniems pirdyloms cinikams raÅ¡yti. Juk toks džiaugsmas kai kitas užgeria. Neveltui yra priežodis 'džiaukis, lietuvi, kad kaimyno namas dega" Tokie Äia ir likimo broliai atsipraÅ¡ant. Manau to džiaugsmo apturÄ—sit vis mažiau - savo jau atgÄ—riau, net nuo elementariausio alaus jau bloga, pragulÄ—jau lovoje, dabar skauda galvÄ… ir kepenis.
Šiam kartui panašu, kad atgėriai. Džiaugsmo Bebre mažai, labai jau nesenai pats visa tai praėjau.
Laikykis.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Aha ir aš tą patį pagalvojau, nelabai man tie pagėrę, bet ir pati iš to mėšlo ragavau, todėl nenoriu bruktis į šitą temą su savo komentarais .
Neprisijungęs
Bebras rašė:
<...>. Manau to džiaugsmo apturėsit vis mažiau - savo jau atgėriau, <..>.
gaudau ant žodžio Tadaaam, kažkas naujo kolega, neblogai.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Egle rašė:
Tara, aš tau pagrosiu
https://www.youtube.com/watch?v=nKhN1t_7PEY
ouÄ..
bet klausyk kokia nuotaika sklandė aštuoniasdešimtais kokiais..
chi chi..
Neprisijungęs
Egle aÄių, pralinksminai
šauniai pagrojai. Nuo lopšinės susilaikyk, man bus nepatogu..
Neprisijungęs
Chebra nežinau kur dÄ—tis turbÅ«t reiktų pas kokį psichologÄ… ar dar kur nors. KodÄ—l jie tokie brangÅ«s be dvideÅ¡imt europinių niekaip. AÅ¡ blin į kirpyklÄ… einu kas du mÄ—n ir tai moku septynis europinius o ir efektas matosi lysa galva. O Å¡itie kas savaitÄ™ lupa po dvideÅ¡imt o efektas neaiÅ¡kus. NÄ—r kÄ… daryt serganÄiai sielai jomajo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 20d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 7d. |
Ne iÅ¡ karto pasijauÄia nauda/pokytis. Man labai padeda. Ir minu jau pusmetis kas savaitÄ™. Tik mano psichÄ— ne paprasta, o priklausomybių psichologÄ—.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
gaudau ant žodžio
Tadaaam, kažkas naujo kolega, neblogai.
Taip, manau, kad jau atgÄ—riau. NÄ—bÄ—ra gÄ—rimo nuo kurio nebÅ«tų bloga. KÄ… begerÄiau - degtinÄ™, trauktinÄ™, likerį, vynÄ…, alų. Viskas baigiasi baisiu apsinuodijimu. Po vakarykÅ¡Äio alaus siaubingai tebeskauda galva, naktį jau galvojau dÄ—siu kelis Å¡liaukus. SpÄ—ju organizmas nusilpo iki tam tikros ribos kad bet koks užgÄ—rimas tampa jau gerokai per didelis krÅ«vis. Tai kaip sakoma viskas kas turi pradžiÄ…, turi ir pabaigÄ…. Penkiolika metelių prabaliavojau ir organizmas dabar sako stop.
Kita opera bÅ«tų susitvarkyti savo polinkius į priklausomybes, nes kai negeriu puolu į kitas destruktyvias veiklas. Kolkas niekaip nepavyksta tapti tuo "teigiamu statistiniu vienetu" daug dirbanÄiu ir uždirbanÄiu, vedanÄiu savo moterį per gyvenimÄ…, reprodukuojanÄiu atžalas ir daranÄiu kitas "rimto vyro" veiklas. AÅ¡ vis dar esu plevÄ—sa, vÄ—jo pamuÅ¡alas ar kaip ten juos vadina. Na Äia jau reikia kokiÄ… gerÄ… "psichÄ™" susirasti ir kratyti savo kapšą...
Neprisijungęs
) kratyk savo pinigų maišą ir psichologei ir visai nebūtina staigiai tapti statistiniu reprodukciniu vienetu, tapk savim, poto visos kitos užgaidos..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mÄ—n. | 25d. |
Bebras rašė:
Egle rašė:
Bebras rašė:
gaudau ant žodžio
Tadaaam, kažkas naujo kolega, neblogai.
Taip, manau, kad jau atgÄ—riau. NÄ—bÄ—ra gÄ—rimo nuo kurio nebÅ«tų bloga. KÄ… begerÄiau - degtinÄ™, trauktinÄ™, likerį, vynÄ…, alų. Viskas baigiasi baisiu apsinuodijimu. Po vakarykÅ¡Äio alaus siaubingai tebeskauda galva, naktį jau galvojau dÄ—siu kelis Å¡liaukus. SpÄ—ju organizmas nusilpo iki tam tikros ribos kad bet koks užgÄ—rimas tampa jau gerokai per didelis krÅ«vis. Tai kaip sakoma viskas kas turi pradžiÄ…, turi ir pabaigÄ…. Penkiolika metelių prabaliavojau ir organizmas dabar sako stop.
Kita opera bÅ«tų susitvarkyti savo polinkius į priklausomybes, nes kai negeriu puolu į kitas destruktyvias veiklas. Kolkas niekaip nepavyksta tapti tuo "teigiamu statistiniu vienetu" daug dirbanÄiu ir uždirbanÄiu, vedanÄiu savo moterį per gyvenimÄ…, reprodukuojanÄiu atžalas ir daranÄiu kitas "rimto vyro" veiklas. AÅ¡ vis dar esu plevÄ—sa, vÄ—jo pamuÅ¡alas ar kaip ten juos vadina. Na Äia jau reikia kokiÄ… gerÄ… "psichÄ™" susirasti ir kratyti savo kapšą...
Nesakyk Bebre , kad nieko nemoki ar nesugebi. Kokį turi hobi ar slaptÄ… svajone kuri turi iÅ¡sipildyt to ir siek , o tuos iÅ¡galvotus verslus ar sritis kurias nukopines nuo kažko mesk iÅ¡ galvos. AÅ¡ kažkada kÅ«riau auto servisa kol viena diena meÄiau gÄ—rimÄ… ir tÄ… nukopijuota verslÄ… , surinkau visÄ… nereikalinga įranga ir visas dalis sukroviau į maÅ¡iniuke ir be jokio Å¡irdies skausmo į metalynÄ… už gautus nusipirkau svarstykles ir sÄ—dau į savo vietÄ… ir esu tarp žmonių, o žmonÄ—s su savo istorijomis , blogomis ir geromis yra patys geriausi psichologai. IÅ¡sinerk iÅ¡ kailio ir bÅ«k savimi, tu gali.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Nesakyk Bebre , kad nieko nemoki ar nesugebi. Kokį turi hobi ar slaptÄ… svajone kuri turi iÅ¡sipildyt to ir siek , o tuos iÅ¡galvotus verslus ar sritis kurias nukopines nuo kažko mesk iÅ¡ galvos. AÅ¡ kažkada kÅ«riau auto servisa kol viena diena meÄiau gÄ—rimÄ… ir tÄ… nukopijuota verslÄ… , surinkau visÄ… nereikalinga įranga ir visas dalis sukroviau į maÅ¡iniuke ir be jokio Å¡irdies skausmo į metalynÄ… už gautus nusipirkau svarstykles ir sÄ—dau į savo vietÄ… ir esu tarp žmonių, o žmonÄ—s su savo istorijomis , blogomis ir geromis yra patys geriausi psichologai. IÅ¡sinerk iÅ¡ kailio ir bÅ«k savimi, tu gali.
Nesuprantu žvejy tavo idÄ—jos. Verslas yra mano pragyvenimo Å¡altinis. Jei mesiu verslÄ…, iÅ¡ ko tada maitintis, rengtis. IÅ¡ ko už butÄ… mokÄ—ti. KÄ… siÅ«lai vietoj verslo? Eiti dirbti už minimumÄ…? Kaip aÅ¡ galÄ—Äiau susirasti gerai apmokamÄ… darbÄ… jei samdomo darbo nesu dirbÄ™s jau beveik penki metai? Darbdavys paklaus kÄ… veikei tuos penkis metus. Ai Äia turÄ—jau savo versliukÄ…, bet dabar vÄ—l noriu bÅ«t samdomu. O tai kÄ… tu gali daryti? E..ee..eee...va Äia yra esminis klausimas. Juk už gražias akis nieks nemokÄ—s 600 - 1000 Eur.
Neprisijungęs
Mestelnu dar keletÄ… minÄių plÄ—tojant tÄ… paÄiÄ… temÄ…. Man apskritai labai įdomu kaip ir ar gerai materialiai gyvena blaivÅ«s alkoholikai ir ar įmanoma integruotis į visuomenÄ™, darbo rinkÄ…. Kažkaip įkvepianÄių istorijų beveik nei vienos. Dažniausiai viskas apsiriboja tik savipagalbos grupių lankymu, bet nuo to materialinÄ— padÄ—tis juk nesikeiÄia. ÄŒia daugiau kalbu apie tuos, kurie jau bÅ«na daug kÄ… gyvenime praradÄ™. Manau tokiems sunku integruotis, todÄ—l jie su pasididžiavimu ir kalba, kad dabar esu blaivus ir lankau aa, nors iÅ¡ esmÄ—s tai nÄ—ra didelis pasiekimas, veikiau tik pradžia naujo gyvenimo. Ok, lankai, o kas toliau? O kur naujas darbas, nauja Å¡eima, naujas bÅ«stas, nauja kvalifikacija? Juk Äia ir yra pagrindiniai uždaviniai, vien iÅ¡ blaivybÄ—s gyvas nebÅ«si. Deja, kažkaip apie tai nutylima.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
... Manau tokiems sunku integruotis, todÄ—l jie su pasididžiavimu ir kalba, kad dabar esu blaivus ir lankau aa, nors iÅ¡ esmÄ—s tai nÄ—ra didelis pasiekimas, veikiau tik pradžia naujo gyvenimo. Ok, lankai, o kas toliau? O kur naujas darbas, nauja Å¡eima, naujas bÅ«stas, nauja kvalifikacija? Juk Äia ir yra pagrindiniai uždaviniai, vien iÅ¡ blaivybÄ—s gyvas nebÅ«si. Deja, kažkaip apie tai nutylima.
gerą temą užkabinai. Bet ar būtina nauja šeima ar naujas būstas? Žinau pavyzdžių, kai nuo dugno ar beveik nuo dugno pakilta nekeitus šių dalykų.
Pritariu, kad blaivybė pati savaime nėra kažin kokia tai vertybė.
Neprisijungęs