VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Nerūkau | 25m. | 6mėn. | 13d. |
Beveik iš asmeninės
Pagalvojus,kodėl gi ne?Nepabandęs juk nesužinosi O vdrug pamačys
Pasiklydes rašė:
Prašom Smiltis123, jei tik skaitai kad bus iš to prasmės gali pavartoti, galėsi papasakoti kas ir kaip iš asmeninės patirties..
Neprisijungęs
Man atrodo kiek žinau jokio šalutinio poveikio nėra, kol negeri alkoholio tai nieko ir nesijaučia, kiek čia fiziologijos, o kiek psichologijos tai velniai čia žino...
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Mielas,Bebre,aš kaip ir Tu-ką noriu,tą rašau...
Tik nemanyk,kad gyvai pasiuntęs mane ant trijų raidžių,neišgirstum to paties...
O kas link alkoholizmo,patikėk manim,manau žinau apie tai kur kas daugiau,nei kai kurie kiti geriantys ar negeriantys...
Visų pirma nei aš mielas nei ką. Esu bjaurus glitus bebras. Tai tu panele ir rašyk ką nori, bet tik neaiškink ką kitiems rašyti, va čia ir yra esminis skirtumas. O kad tu mane pasiųsi ant trijų tai man px, šiaip aš ne smurtautojas, bet va tokio tipo bobos mane siutina, dėčiau į kaktą ir tiek žinių. O paskutinis tavo sakinys tai topinis - ji matai prisiskaičiusi durnos literatūros žino daugiau už geriančius, kurie patys savo kailiu tą praėję. Manau taip mąsto jauni, arogantiški žmonės, duodu tau maksimum iki 30 metų amžiaus, galbūt ir iki 25 m. Tai žinok aš tau turiu liūdną naujieną - medicinos vadovėlių yra dafiga visokiom kalbom, net su supjaustytų lavonų nuotraukomis, bet tuos vadovėlius perskaičius netapsi gydytoja. Nes praktika yra viskas. Kaip tu galvoji, kokio velnio tie medikai mokosi po dešimt metų, jei taip yra viskas paprasta - juk užtenka perskaityti kelis suspistus vadovėlius ir jau be penkių minučių mokslų dakataras ??
Neprisijungęs
Klausyčiau ir klausyčiau,kad man ne daugiau 30,ar net iki 25m
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Mielas,Bebre,aš kaip ir Tu-ką noriu,tą rašau...
Tik nemanyk,kad gyvai pasiuntęs mane ant trijų raidžių,neišgirstum to paties...
O kas link alkoholizmo,patikėk manim,manau žinau apie tai kur kas daugiau,nei kai kurie kiti geriantys ar negeriantys...Visų pirma nei aš mielas nei ką. Esu bjaurus glitus bebras. Tai tu panele ir rašyk ką nori, bet tik neaiškink ką kitiems rašyti, va čia ir yra esminis skirtumas. O kad tu mane pasiųsi ant trijų tai man px, šiaip aš ne smurtautojas, bet va tokio tipo bobos mane siutina, dėčiau į kaktą ir tiek žinių. O paskutinis tavo sakinys tai topinis - ji matai prisiskaičiusi durnos literatūros žino daugiau už geriančius, kurie patys savo kailiu tą praėję. Manau taip mąsto jauni, arogantiški žmonės, duodu tau maksimum iki 30 metų amžiaus, galbūt ir iki 25 m. Tai žinok aš tau turiu liūdną naujieną - medicinos vadovėlių yra dafiga visokiom kalbom, net su supjaustytų lavonų nuotraukomis, bet tuos vadovėlius perskaičius netapsi gydytoja. Nes praktika yra viskas. Kaip tu galvoji, kokio velnio tie medikai mokosi po dešimt metų, jei taip yra viskas paprasta - juk užtenka perskaityti kelis suspistus vadovėlius ir jau be penkių minučių mokslų dakataras ??
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Jūsū intelektas atsilieka tada Įprastai būdinga pacanams ir pienburniams aiškinti kad jie daug daugiau žino už patyrusius senius
Neprisijungęs
Beprasmiška diskusija...
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Jūsū intelektas atsilieka tada
Įprastai būdinga pacanams ir pienburniams aiškinti kad jie daug daugiau žino už patyrusius senius
Neprisijungęs
daug šnekų, net ir 3 magiškos raidės minimos
kada snukiadaužis bent jau virtualus?
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
O ka pats seniai i lempa gerai esi gavęs???..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Virgilijus rašė:
kada snukiadaužis bent jau virtualus?O ka pats seniai i lempa gerai esi gavęs???..
tikrai seniau nei tu. Kodėl domiesi?
Neprisijungęs
Na kažkaip labai jau entuziazmas trykšta per kraštus, kad tik kas čia pykstasi riejasi mušasi pamatyti.. Paprastai tokie senokai jau patys gerai gavę i kailį profilaktiškai..
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Dar vienas blin atsirado. Išėjo iš paralelaus forumo visus išvadinęs dalbajobais degeneratais. Tiksliųjų mokslų dėstytojas. Tu, Virgilijau, gal ir protingas, bet už mane piktesnis gal kokį šimtą kartų. Gal tu geriau savo kolektyvo nariams ar savo žmonai snukiadaužį suorganizuok, po to gal linksmesnis tapsi. Nes matau, kad kažkas tave slegia žmogau
Neprisijungęs
na, Bebre, ne visus
o savo rašinėliais tikrai linksmini, buvo laikas, kai į juos skaičiau rimtai, dabar manau, kad paprasčiausiai erziniesi ir mėgaujiesi forumiečių reakcija.
Dar sykį ačiū už pralinksminimą.
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
na, Bebre, ne visus
![]()
o savo rašinėliais tikrai linksmini, buvo laikas, kai į juos skaičiau rimtai, dabar manau, kad paprasčiausiai erziniesi ir mėgaujiesi forumiečių reakcija.
Dar sykį ačiū už pralinksminimą.
Jo, žinok, aš daugiau gyvenime neturiu ką veikti, kaip tik mėgautis forumiečių reakcija. Tų žmonių reakcija, kurių akyse net nemačiau. Kažin ką aš su ta gauta reakcija darysiu, gal košę virsiu? Kam man ta reakcija, gal nesusireikšminkit, chebra? Aš ir taip turiu namie energetinį vampyrą, t.y. savo antrą pusę, kuri mane nugręžia iki beprotybės ribos.
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Beprasmiška diskusija...
Žinoma, kad beprasmiška. Kai diletantas išsproginęs akis sako, kad yra taip o ne kitaip. Siūlau su draugėm padaryti po taurę vyno ir papizdėlinti koks gi saumautas ir neteisingas gyvenimas yra. O ne mokyti alkoholikus.
Neprisijungęs
Gal apie Tiapridalį kalba eina? Jis slopina smegenyse malonumo, išgėrus alkoholio, centrus. Bent jau man taip daktarai aiškino. Bet man tai niekas nieko ten neslopina ir neramina. 5 tabletės lorafeno geriausiai "kala". Tik niekas man jo neduoda.Blyn.
Neprisijungęs
Bebriok, o kam tau "zakuskė" kai geri? Taigi lėčiau apsvaigimas ateina... M?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebriok, o kam tau "zakuskė" kai geri? Taigi lėčiau apsvaigimas ateina... M?
Pala Iškaimo, juk kviečiau su manim gerti. Nu ok, paaiškinu metodiką - pirmi du trys šimtai gramų ant sauso, o vėliau kiti du trys šimtai su zakūske. Taip ir apsineši normaliai, ir galva mažiau plyšta.
Neprisijungęs
Geriau apsineši aišku "ant tuščio", bet dar geriau kai viskas prisotinta angliarūgšte... Kažkada pamenu vienu metu buvo degtinė BOOM! prisotinta angliarūgšte ir 40 laipsniu net butelis i šampano forma panašus, dabar dingo su visam... Tai viena moteris išsiskyrusi pasakojo, kokia gera sako vodkė, anksčiau darbininkams to stipraus alaus ten prie statybų jos name nespėjau vežioti, vis mažai ir mažai, gaspadinė vežk DAR! šita parekomendavo parduotuvėje, paėmiau viena bonka, dviese darbininkai sako Bac per puse! Ir nieko daugiau nebereikia, vienas tarp lysviu guli aukštielnykas, kitas už garažo vemia ir jau nieko nievienam netrūksta... Vat ir BOOM!
Neprisijungęs
Bet jei neužkandonėsi, tai nuo 0.5 gatovas būsi...
Siaubas. Ką čia rašinėju... Juk nenoriu būt alkoholike... Geriau jau nudvėst, negu gert... Nebesupantu kas su manimi darosi...
Einu miegot, kol nepasilakiau.
O xanaxo recepto tikrai niekas negali gaut?...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bet jei neužkandonėsi, tai nuo 0.5 gatovas būsi...
Siaubas. Ką čia rašinėju... Juk nenoriu būt alkoholike... Geriau jau nudvėst, negu gert... Nebesupantu kas su manimi darosi...
Einu miegot, kol nepasilakiau.
O xanaxo recepto tikrai niekas negali gaut?...
Blin Iškaimo nenervink, juk kliedi net susirietus. Nei tu nori tapti ta sušikta blaivininke nei ką. Tik save apgaudinėji. Atvaryk kada į Klaipėdą, aš tau parodysiu kaip yra geriama. Juk tu pati sakei, kad užkniso rutina. Tai mesk velniop tą rutiną, išsivaduok iš jungo!
Neprisijungęs
Priešingai nei Tavasis,mielas Bebre,mano gyvenimas tikrai nėra sumautas ir neteisingas
Bent jau tuom,kad pagrindinis mano gyvenimo tikslas nėra prisigerti...
Ko ten šį kartą?Starkos?
Ir nieko aš nemokau.Jei Tavo pramirkusios alkoholyje akys kažką ir išskaitė-tai Tavo problema,mielas Bebre...
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Beprasmiška diskusija...
Žinoma, kad beprasmiška. Kai diletantas išsproginęs akis sako, kad yra taip o ne kitaip. Siūlau su draugėm padaryti po taurę vyno ir papizdėlinti koks gi saumautas ir neteisingas gyvenimas yra. O ne mokyti alkoholikus.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Blin Iškaimo nenervink, juk kliedi net susirietus. Nei tu nori tapti ta sušikta blaivininke nei ką. Tik save apgaudinėji. Atvaryk kada į Klaipėdą, aš tau parodysiu kaip yra geriama. Juk tu pati sakei, kad užkniso rutina. Tai mesk velniop tą rutiną, išsivaduok iš jungo!
Nenoriu būt absoliučia blaivininke. Noriu būt kaip dauguma-gert esant progai, su kompanija, o ne viena pasislėpus...
Klaipėda man nepasiekiama. Neuždirbu tiek. Be to prageriu daug... Tu Utenon atvaryk
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Beveik iš asmeninės
Pagalvojus,kodėl gi ne?Nepabandęs juk nesužinosiO vdrug pamačys
Pasiklydes rašė:
Prašom Smiltis123, jei tik skaitai kad bus iš to prasmės gali pavartoti, galėsi papasakoti kas ir kaip iš asmeninės patirties..
Aš galiu papasakoti ne beveik, o iš asmeninės patirties. Pirmas narkologo sakinys buvo, kad nuo alkoholizmo vaistų nėra, o antras apie stebuklingus vaistus, tuo metu (prieš trejetą metų 28 dienom kainavusius 500LT per mėnesį ). Kai pradėjau gilintis į poveikį, tai atvirai ir pasakė, kad tokia kaina gali būti motyvacija trenkti alkoholį, arba ... tiesiog jam neliks pinigų. Nežinau, cinikas ar šmaikštuolis
. Kad jau nebūtų labai subjektyvu, įmetu nuorodą į tą stebuklą http://www.vaistai.lt/Mokslininkai-irod … -2530.html
O su Bebru turiu sutikti 100%, kad už teorinę negėrėjo - padėjėjo - gelbėtojo pagalbą nepalygimamai vertesnė yra alkopriklausomų patirtis (nesvarbu, ar geriančių, ar ne). Nežinau, bet bent man taip yra .
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Priešingai nei Tavasis,mielas Bebre,mano gyvenimas tikrai nėra sumautas
Bent jau tuom,kad pagrindinis mano gyvenimo tikslas nėra prisigerti...
Ko ten šį kartą?Starkos?Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Beprasmiška diskusija...
Klausyk, panele, iš kur tu po velnių žinai koks tas mano tikslas. Aš turiu verslą, jau gyvuoja kelis metus. Tikslas, įnešti pinigų injekciją ir nugalėti konkurentus. Vienas iš sunkiausių tikslų. Kas neturėjo verslo, nesupras. Gal Audronis supras. Ei, Audroni, kur tu. Pritark, juk verslo plėtra tai stresas tolygus vos ne savižudybei, nes statai ant kortos viską. Jei nugaliu konkurentus, ir tai negaliu džiaugtis. Nes verslas tai dinamika.Vieną dieną tu "vineris" kitą dieną jau žiūrėk "lūzeris"
Nu bet aišku, juk tokios afygenos paneles, kurios studijuoja ten kokiam Riomery, viską geriau žino, ane Smiltie123?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebras rašė:
Nenoriu būt absoliučia blaivininke. Noriu būt kaip dauguma-gert esant progai, su kompanija, o ne viena pasislėpus...
Klaipėda man nepasiekiama. Neuždirbu tiek. Be to prageriu daug... Tu Utenon atvaryk
Tai blin, Iškaimo, tai iš kokio tu po velnių kaimo. Utena dešimtas pagal dydį miestas. Nu žinok vat paimsiu ir atvažiuosiu, tik kad tavo vyro bijau. O jeigu duos į blizgę???
Neprisijungęs