VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Ką nori pasakyti tu Bebre oficialiai esi apsiženyjęs, tu ka visai nuprotėjai?? Gi vistiek teks kažkada skirtis, su tavim juk niekas viso gyvenimo neištrauks, be šansu
Ech tas krepšinis šiandien buksuoja, kažkokiu belgų nesugebame partrenkti kaip reikiant, keista...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Ką nori pasakyti tu Bebre oficialiai esi apsiženyjęs, tu ka visai nuprotėjai?? Gi vistiek teks kažkada skirtis, su tavim juk niekas viso gyvenimo neištrauks, be šansu
Ech tas krepšinis šiandien buksuoja, kažkokiu belgų nesugebame partrenkti kaip reikiant, keista...
NeapsiženyjÄ™s, bet antroji pusÄ— yra pagrindinis faktorius, kuris mane įstato į tam tikrus rÄ—mus, todÄ—l gyvenu visai pusÄ—tinÄ… gyvenimÄ…. Jei likÄiau vienas tai bÅ«tų pylimas non stop.
Blin jo kažkaip stringa mūsų kašistai
Neprisijungęs
Tfu ty, prašikome rungtynes paskutine akimirka, siutas pyktis ima, eisiu ir pasigersiu iš tos nevilties, aaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydęs... paklaust noriu... Neskaitant lietuviškų pergalių... tu laimingas esi? Nu, kai geri... kaip jautiesi? O kai negeri? Tada kaip?
Su Bebrioku tai aišku. Jam taip pat, kaip man. O va, Pasiklydusio nesuprantu. Nors... nenustebsiu, jei pasiūsi na...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pasiklydęs... paklaust noriu... Neskaitant lietuviškų pergalių... tu laimingas esi? Nu, kai geri... kaip jautiesi? O kai negeri? Tada kaip?
Su Bebrioku tai aišku. Jam taip pat, kaip man. O va, Pasiklydusio nesuprantu. Nors... nenustebsiu, jei pasiūsi na...
Nežinau kas ten kam aiÅ¡ku, jei nÄ—ra manÄ™s net akyse matÄ™ Ok, aÅ¡ suteiksiu aiÅ¡kumo - iÅ¡vesiu analogijÄ… su dietos laikymusi. Sakykim, laikaisi dietos, ane - eina pirma diena, antra, treÄia, "enta" kol ilgainiui ateina toks momentas, kai visÄ… gyvenimÄ… užvaldo viena vienintelÄ— mintis - velniop tÄ… dietÄ…, noriu kuo greiÄiau, kuo skubiau, tiesiog Äia ir dabar daug ir visko prisiÄ—sti kol pajusiu pilnumÄ… ir net spaudimÄ… pilve ir kol prisiÄ—dÄ™s užmigsiu ramiais nervais. Tas pats su alkoholiu. Galiu pabÅ«ti blaivus ten kelias dienas, savaitÄ™, net mÄ—nesį ar kelis. Kol vÄ—l ateina ta diena, kai per blaivų laikÄ… susikaupusi įtampa užsidega ant raudonos lemputÄ—s. Na o tada tiesiu taikymu ko nors stipresnio ir ratas vÄ—l užsisuka
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Iškaimo rašė:
Su Bebrioku tai aišku. Jam taip pat, kaip man. O va, Pasiklydusio nesuprantu. Nors... nenustebsiu, jei pasiūsi na...Nežinau kas ten kam aišku, jei nėra manęs net akyse matę
Ok, aÅ¡ suteiksiu aiÅ¡kumo - iÅ¡vesiu analogijÄ… su dietos laikymusi. Sakykim, laikaisi dietos, ane - eina pirma diena, antra, treÄia, "enta" kol ilgainiui ateina toks momentas, kai visÄ… gyvenimÄ… užvaldo viena vienintelÄ— mintis - velniop tÄ… dietÄ…, noriu kuo greiÄiau, kuo skubiau, tiesiog Äia ir dabar daug ir visko prisiÄ—sti kol pajusiu pilnumÄ… ir net spaudimÄ… pilve ir kol prisiÄ—dÄ™s užmigsiu ramiais nervais. Tas pats su alkoholiu. Galiu pabÅ«ti blaivus ten kelias dienas, savaitÄ™, net mÄ—nesį ar kelis. Kol vÄ—l ateina ta diena, kai per blaivų laikÄ… susikaupusi įtampa užsidega ant raudonos lemputÄ—s. Na o tada tiesiu taikymu ko nors stipresnio ir ratas vÄ—l užsisuka
NebÅ«tina akyse matyt, kad suprast, nes dažnai akyse bandoma pasirodyt geresniu, Å¡aunesniu. Internete... bÅ«na visaip, bet ne Å¡itam forume..Pazintys.lt ar draugas.lt gali bÅ«t nesavimi. ÄŒia esi, kas esi. Pakankamai perskaiÄiau Tavo postų, kad galÄ—Äiau lygint su savimi.
Nebent esi reta iÅ¡imtis....Bet Å¡iaip... ne Tu vienas Äia bÄ—giais vaikÅ¡tai. Tik aÅ¡ "nauÅ¡nikų" nesidedu. Su jais baisu.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
NebÅ«tina akyse matyt, kad suprast, nes dažnai akyse bandoma pasirodyt geresniu, Å¡aunesniu. Internete... bÅ«na visaip, bet ne Å¡itam forume..Pazintys.lt ar draugas.lt gali bÅ«t nesavimi. ÄŒia esi, kas esi. Pakankamai perskaiÄiau Tavo postų, kad galÄ—Äiau lygint su savimi.
Nebent esi reta iÅ¡imtis....Bet Å¡iaip... ne Tu vienas Äia bÄ—giais vaikÅ¡tai. Tik aÅ¡ "nauÅ¡nikų" nesidedu. Su jais baisu.
TikrÄ… tiesÄ… suskÄ—lei, sakau be jokios ironijos. BÅ«tent, alkoforumuose esu savimi. Tai turbÅ«t vienintelÄ— vieta kur toks esu. Niekur kitur, beje ir nedalyvauju nei pažintyse nei drauguose nei superdupermamose ar dar kur nors. Kažin gal bÅ«tumÄ—m neblogi sabutylnykai, kaip tik artimiausiom dienom ruoÅ¡iuosi į miÅ¡kÄ… prie bÄ—gių su buteliu. PakviesÄiau kartu, gaila, kad gyveni velniai žino kur. Tiesiog ten tokia mano Å¡irdžiai rami vieta. Ant bÄ—gių vaikÅ¡tau retai, tik tÄ… dienÄ… buvau sudurniavÄ™s. VaikÅ¡tau Å¡alia jų, grožiuosi puÅ¡imis, klausau miÅ¡ko garsų, traukinių dundÄ—jimo. Totali ramybÄ—. Kai jau apÅ¡ylu, tai tada jau nauÅ¡nykai
Neprisijungęs
Tikriausiai abu, prisilaižę trauktinÄ—s, eitumÄ—m bÄ—giais ir plÄ—Å¡tumÄ—m "Å¡alia kelio karÄiama"
P.S. Nuo mano namų bėgiai visai netoli. Ir tokie gražūs pušynai aplink...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tikriausiai abu, prisilaižę trauktinÄ—s, eitumÄ—m bÄ—giais ir plÄ—Å¡tumÄ—m "Å¡alia kelio karÄiama"
P.S. Nuo mano namų bėgiai visai netoli. Ir tokie gražūs pušynai aplink...
Gal ir užtrauktumÄ—m kokiÄ… giesmÄ™, bet tik ne Å¡alia kelio karÄema, xe xe Kartais bÅ«na kai pasiekiu tam tikrÄ… girtumo kondicijÄ…, miÅ¡ke garsiai iÅ¡rÄ—kiu rokavus gabalus, kuriuos tuo metu klausau per nauÅ¡nykus. O tu tai safsÄ—m tada Dievo ausy gyveni jei Å¡alia namų puÅ¡ynai ir bÄ—giai, imi ir pili sau kasdien ir Å¡vilpauji, kokios bÄ—dos
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pasiklydęs... paklaust noriu... Neskaitant lietuviškų pergalių... tu laimingas esi? Nu, kai geri... kaip jautiesi? O kai negeri? Tada kaip?...
SakyÄiau dabar kai geriu tai vyksta "duÅ¡o efektas", paaiÅ¡kinsiu kas tai... Juk visi žinome kai esi murzinas prakaituotas purvinas koks jausmas kai palendi po duÅ¡u ir viskas tiesiog nusiplauna, nuostabus jausmas ane??? Apima malonus fantastiÅ¡kas jausmas, kai įėjai pasmirdÄ™s murzinas, o įšeini visai kitoks žmogus, per naujo atrodo gimes... Kažkas panaÅ¡aus su gÄ—rimu man, tas stresas nuoskaudos prisiminimai, tas jovalas galvoje mane varo iÅ¡ proto, tai mano "purvas" kuri labai greitai "nuplaunu" gerdamas ir pradedu viska nuo Å¡varaus balto lapo... NepavadinÄiau to laime, tai tikrai nÄ—ra laimÄ—, nesu laimingas, bet ta akimirka kai galiu užsimirÅ¡ti, atsijungti nuo visko, kai viskas tegul skradžiai prasmenga, o man visiÅ¡kai nusiÅ¡ikti ant to pasaulio, žmoniu, jausmu, krizių, ta akirmirka ji yra DieviÅ¡ka, tai kogero pagrindinÄ— gÄ—rimo priežastis jei nuoÅ¡irdžiai, ne skonis ir tikrai ne krepÅ¡inis, Å¡itie dalykai tiesiog sukuria toki mikroklimata smagiai pagerti, Å¡iaip smagu gerti po tikrovei..
Kagis gana filosofiju, laikas daryti pachmieliuka, butylke makt!
Neprisijungęs
Dar alaus ir rišu su gėrimais tam kartui, nes stoga perdaug rauna....
Neprisijungęs
Oras fantastika, nei per šilta nei per šalta, saulė, debesiukai, vėjukas. Pušų šlamesys, traukinių dundėjimas...trauktinės bonkė, sunkusis rokas. Žyt chorošo xe xe. Gal kas iš blaivininkų nori sugert?
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Oras fantastika, nei per šilta nei per šalta, saulė, debesiukai, vėjukas. Pušų šlamesys, traukinių dundėjimas...trauktinės bonkė, sunkusis rokas. Žyt chorošo xe xe. Gal kas iš blaivininkų nori sugert?
Aš noriu sugert. Sunervino darbe. Bet bandysiu negert kaip nors. Nors labai traukia. Nu taip subiesino, kad negaliu. Vos tik nusprendžiu blaiviai gyvent, iškart pyst, ir sugadina viską kokia boba Pušynai net nebepadeda.
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
<...>Kagis gana filosofiju, laikas daryti pachmieliuka, butylke makt!
Va, kaip gerai pasakei. Suprantu dabar dÄ—l ko ir aÅ¡ geri. Mintyse lyg ir suprantu, bet įvardint nesugebu. DisleksikÄ— kažkokia. Bet vis tiek... tas gÄ—rimas pasidarÄ— kažkoks nebetoks, kaip iÅ¡ pradžių. NebÄ—ra tokio malonaus apsvaigimo, kai bÅ«na lengva ir viskas p...ui. BÅ«davo jauÄiu malonumÄ…, kai užtirpsta gerklÄ— nuo laipsnių. Dabar tik pykina, po to miegas imt pradeda ir galva sunki pasidaro. ÄŒia gal jau viena iÅ¡ alkoholizmo stadijų... ar kaip...
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 17d. |
Bebras rašė:
O blaivus rokÄ… klausei kada nors?
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Bebras rašė:
Paradoksas, Pumputi, bet kai klausau rokÄ… blaivus, tai noras Äia ir dabar prisigerti padidÄ—ja keliagubai. Neveltui po Minesotos buvau sau griežtai užsidraudÄ™s bent pusmetį neklausyti to roko, metalo ir t.t. Ir neklausiau. VÄ—liau po biÅ¡kį pradÄ—jau klausyti, na o dar vÄ—liau apsilankÄ— ir alkoholis mano kieme
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebras rašė:
Aš noriu sugert. Sunervino darbe. Bet bandysiu negert kaip nors. Nors labai traukia. Nu taip subiesino, kad negaliu. Vos tik nusprendžiu blaiviai gyvent, iškart pyst, ir sugadina viską kokia boba
Pušynai net nebepadeda.
AÅ¡ manau nei tu vark nei tu kÄ… su tais bandymais negert kaip nors. Subiesino, paimi ir iÅ¡geri. Manau, tokie kaip tu, aÅ¡ ar Pasiklydes niekada nemes gerti. Tai kam Äia vargti su tom blaivybÄ—m. Galima tik nedidelÄ™ pertraukÄ… padaryti nuo gÄ—rimo, o po to vÄ—l gerti.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 17d. |
Bebras rašė:
Pumputis rašė:
Bebras rašė:
Paradoksas, Pumputi, bet kai klausau rokÄ… blaivus, tai noras Äia ir dabar prisigerti padidÄ—ja keliagubai. Neveltui po Minesotos buvau sau griežtai užsidraudÄ™s bent pusmetį neklausyti to roko, metalo ir t.t. Ir neklausiau. VÄ—liau po biÅ¡kį pradÄ—jau klausyti, na o dar vÄ—liau apsilankÄ— ir alkoholis mano kieme
Matai kaip skirtingai veikia mus. Daug koncertų atklausiau įkalęs, dabar jau nemažai aplankiau blaivus. Kaip naktis ir diena. Sekantis Judas Priest. Neįsivaizduoju savęs išgėrusio koncerte.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Matai kaip skirtingai veikia mus. Daug koncertų atklausiau įkalęs, dabar jau nemažai aplankiau blaivus. Kaip naktis ir diena. Sekantis Judas Priest. Neįsivaizduoju savęs išgėrusio koncerte.
TeisybÄ—s dÄ—lei, Pumputi, turiu pasakyti, kad klausau tik tam tikrus sunkaus roko ar metalo gabalus, kurie atspindi tuo metu mano emocinÄ™ bÅ«senÄ…, energetikÄ…, nuotaikÄ…. Dažniausiai tai bÅ«na liÅ«dni gabalai. Tiesog gal pasakyÄiau ne tai, kad ta pati muzika skirtingai veikia mus, o mes patys skirtingai atsirenkam tÄ… muzikÄ…, t.y. kÄ… klausyti. AÅ¡ tik dar kartÄ… Tau pakartosiu - jei jau neturi "priedų" prie alkoholizmo, tai dÄ—kok VieÅ¡paÄiui, nors ir žinau, kad tu netiki nei VieÅ¡paÄiais nei Velniais. Tiesiog džiaukis gyvenimu ir tiek.
Neprisijungęs
Taigis kaipgis...puikiai praleidau laiką miške prie bėgių su bonka, o dabar atvykau į darbą ir baigiu išmaukti dobavkę. Fantastinis gyvenimas kai esi pats sau direktorius...O kai kažkada buvau samdomas darbuotojas tai nepalyginsi - įkali porą šimtų gramų ir drebi, kad kas nepamatytų, nesuuostų ir neatleistų iš darbo. O dabar galiu pliti kiek širdis geidžia, xe xe Na o pabaigai, pasakysiu tradiciškai - dėjau skersą!
Neprisijungęs
Buvau trumpam nusmigęs, kartas nuo karto gerai, persikrauni kažkaip, o dabar reikia ikalti nes blaivus vaizdas manęs nedomina, makt!
Neprisijungęs
Įkaliau ir atsigavau, buvau jau toks prisnūdęs nulinkęs, reikėjo kitokios energetikos... Nium Babioras kur tu ten su savo trauktinėmis, kas geresnio pušynuose?? Ka ten girtauji Smiltynėje kokioje?? Oi ten nevienas forumietis apsimyžęs girtas voliojosi, esu girdėjęs pikantišku pasakojimu, che che...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 18d. |
patinka man žmonÄ—s paplÅ«dymį, tokie nurimÄ™, sulindÄ™ į save vaikÅ¡tinÄ—ja, kur tu pamatysi pvz moteris sÄ—di ir žarsto smÄ—lį, lÄ—tai pila smiltis ant žemÄ—s ir Å¡ypsosi...beveik niekur, man labai patinka. Buvom tÄ…dien MelnragÄ—j, jÅ«ra audringoka, traukia į save, nerami, aÅ¡ kaip įpratus SmiltynÄ—j, kur visi tokiu tinkamu atstumu viens nuo kito blÅ«dija ir nieks nieko, paÄ—jau ir atsiguliau prie sausos kranto linijos ant smÄ—lio, kakta į smÄ—lį, rankos į Å¡onus ir bÅ«nu sau užsimirÅ¡us, po kiek laiko girdžiu kažkas atvažiuoja, bet nekreipiu dÄ—mesio toliau nosim į smÄ—lį, girdžiu sustoja prie pat manÄ™s, pakeliu galva, o ten porelÄ— policininkų ant keturaÄio, nusiÅ¡ypsojau, tie man atgal, girdžiu sako vyras, kad viskas tvarkoj..tikrai pagalvojo kad guliu kryžium girta su visais rÅ«bais
Neprisijungęs
Kaip noriu vasaros, paplÅ«dymio ir girtas guliu pakrantÄ—je, totalus kaifas, Å¡ilta gera smagu ir niekur nereikia skubÄ—ti apie nieka galvoti, makt alaus, visiÅ¡ka svajonÄ—, Äia ir dabar, vasara kur tu???
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 18d. |
tu bonkos paklausk, tau bonka atsakys, tik ji mano drauge atsakys..
Neprisijungęs