VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 9m. | 10mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 26d. |
Pasiklydes rašė:
Artaz rašė:
O kai būna koks įtemptas momentas, rėkiat?
Kai įtampa krepÅ¡inyje, ypaÄ paskutinis kÄ—linys, keliu taÅ¡ku skirtumas, tai aÅ¡ net sÄ—dÄ—ti negaliu stoviu prieÅ¡ telika, deÅ¡inÄ—je rankoje bokalas alaus ir net visas sustingÄ™s, o tada aaaaaaaaa!!!
Per minutės pertraukėle staigiai nubėgu iš šaldytuvo dar alaus ir vėl ant bangos, tokios emocijos eina sau...
Geras...
Neprisijungęs
Artaz rašė:
O kai būna koks įtemptas momentas, rėkiat?
Plati tema, aš apskritai dažnai su savimi šneku garsiai. Gatvėje sulaukiu žvilgsnių. O per rungtynes tai priklausomai nuo nuotaikos, būna ramiai žiūriu, būna staugiu visa gerkle o kartais net ir į balkoną išlendu parėkt po pergalės
Neprisijungęs
Kagis, na dabar ir laukia manes emociju banga, pati ta euforija iki pat vidurnakÄio, prasideda netrukus krepÅ¡inis, alaus bonkÄ— jau ketvirta jei neklystu makt! Jau visai man gerai žiÅ«riu, puse užkandžiu jau suÅ¡veiÄiau, labai skaniai prie alaus suÄ—jo, tad dabar jau schema paprasta - 4 kÄ—liniai, atitinkamai tada irgi 4 buteliai Å vyturio alaus, Lietuva pirmyn, aaaaa!!!
Neprisijungęs
Kokios aistros krepÅ¡inio akÅ¡telÄ—je, aaaaa! Lietuva nesustok, varyk, triuÅ¡kink prieÅ¡a!!! GreiÄiau nubÄ—gti iÅ¡ Å¡aldytuvo dar viena alaus, geeerti!
Neprisijungęs
Nu negaliu tokie nervai tokia įtampa, kokios rungtynÄ—s, negaliu nusÄ—dÄ—ti, kur dar viena bonkÄ— alaus kuo greiÄiau... Vyrai nepasiduodam, mus vienyja alus ir pergalÄ—s, pirmyn!!! Neatiduosime pergales niekam!
Neprisijungęs
Labas rytas ir pachmielas jau padarytas ir kur dabar tie skeptikai snobai kur vakar vaipÄ—si Å¡aipÄ—si dÄ—l Å¡iandienos kas Äia bus kaip Äia bus, viskas labai ramiai ir užtikrintai... Savijauta sakyÄiau 8/10 kai prabudau, pachmiela padarius iÅ¡kart 9/10 taip kad manau puiku. Å iandien laukia antra dalis, nes bus ypaÄ audringos rungtynÄ—s su braliukais latviais, todÄ—l reikia papusryÄiauti ir keliauti su krepÅ¡iu papildyti atsargu vakarui, o ten vÄ—l tvosime iÅ¡ peties, echhhh, gerai Äia startavau Å¡i ÄŒempionata, aaaaa!
Neprisijungęs
Lietus Lietuvoj, o Å¡irdis jau dega aistringa ugnimi, artÄ—ja susirÄ—mimas su broliais latviais krepÅ¡inio aikÅ¡telÄ—je, Å¡aldytuvas jau pripildytas alumi, suguldyti broliai Å¡aunuoliai butelaiÄiai, nuotaika pakili, sekmadienis užtikrintai puikus... Ä–, Babioras kur tu ten?.. Prasipachmielinai jau ar dar slankioji pakampÄ—mis???..
Neprisijungęs
AÅ¡ Äia, buvau smigÄ™s, dabar prasiÄiÅ«chinau ogi žiÅ«riu tuoj kaÅ¡is prasidÄ—s. Bigom jungt teliko ir kaist sloinikÄ… kavos...nors mielai 500 gramų padaryÄiau atsiÄiÅ«chinimui
Neprisijungęs
Na aÅ¡ jau pasiÄiupÄ™s pirmaji bokala alaus, kautynÄ—s bus juodos, emocijos liesis per kraÅ¡tus, tad alaus užsipirkau solidžiai, neatiduosime pergalÄ—s niekam, pirmyn Lietuva!!!
Neprisijungęs
A tai kaip, lakdamas alų, tikiesi "neatiduot pergakės"? Ir dar prie teliko. Hm?
Biški ironijos. Neįsižeisk tik
Neprisijungęs
Mes laimime kolkas jau 15 tašku!!! Dar alaus pasiemiau iš šaldytuvo, kokios aistros, myliu mūsų rinktinę! Mes laimėsime, gersiu tada juodai visa nakti, aaaaaaaa!!!
Neprisijungęs
Matai Iškaimo gerdamas ir besimelsdamas ko pasiekiau, mes laimėjome!!! Viskas susiję, nieko nėra šiaip sau, todėl reikia gerai užgerti kad ir rytoj belgams pakrautumėm... tūsas šianakt mano, super geras jausmas, alaus užtektinai, nesustosiu nie už ka, pirmyn, užgerti!!!
Neprisijungęs
Ir aÅ¡ Äiut Äiut "padarius" , ale euforijos 0. Dabar gersiu tik kitÄ… savaitgalį. O gal ir ne, jei pavyks.
Neprisijungęs
Aš stabdau kita savaite, bet dabar euforija superinė, tiesiog reikia tuom mėgautis kol yra galimybė... Rytoj bus dar rungtynės tai simboliškai pora skardiniu manau alaus ir taškas tam kartui.. Perdaug isibėgėti neverta.. Pabūsime negėrę kuri laika, iki finaliniu kovu, tada savęs jau neribosiu niekiek, nuogas šoksiu girtas balkone, aaaaa!!!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Aš stabdau kita savaite, bet dabar euforija superinė, tiesiog reikia tuom mėgautis kol yra galimybė... Rytoj bus dar rungtynės tai simboliškai pora skardiniu manau alaus ir taškas tam kartui.. Perdaug isibėgėti neverta.. Pabūsime negėrę kuri laika, iki finaliniu kovu, tada savęs jau neribosiu niekiek, nuogas šoksiu girtas balkone, aaaaa!!!
Gal gali nufilmuot ir atsiųst tą šokį? Seniai šypsojaus
AÅ¡ rimtai. KonfidencialumÄ… garantuoju
Neprisijungęs
Neturiu kuom, atvažiuok pamatysi gyvai
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Neturiu kuom, atvažiuok pamatysi gyvai
Pas tave atvažiavus, įtariu, jau nieko nebematyÄiau
Neprisijungęs
Labas rytas, jau pachmielas padarytas nors savijauta Å¡iek tiek sakyÄiau prastesnÄ— nei buvo vakar tokiu metu, bet kai pataisai sveikatÄ—lÄ™ liaudiÅ¡ku bÅ«du viskas daug ramiau ir stabiliau... Na nežinau, kiek forumieÄiu yra su manimi pagÄ—rÄ™ normaliai tai nepasakyÄiau jog buvo kažkokiu nusiskundimų, manau esu pakankamai kokybiÅ¡kas sugÄ—rovas.. Bet aiÅ¡ku man patogiau ir ramiau gerti vienam, tada neprie nieko nereikia derintis, o savo tempa ir skoni aÅ¡ puikiai žinau, viskas jau atidirbta puikiai per tiek metu... Kagis, Å¡iandien krepÅ¡inis dar anksÄiau, atrodo 15.30, tai sakyÄiau kažkoks gausis labai ankstyvas alaus pagÄ—rimas, hmmm...
Neprisijungęs
Na Bebras kašis jau įsibėgėjo, mes priekyje solidžiu skirtumu, tad girtaujame toliau pilnu tempu, capt Švyturio alaus bonka iš šaldytuvo, lyk lyk lyk, pirmyn Lietuva!!!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na Bebras kašis jau įsibėgėjo, mes priekyje solidžiu skirtumu, tad girtaujame toliau pilnu tempu, capt Švyturio alaus bonka iš šaldytuvo, lyk lyk lyk, pirmyn Lietuva!!!
Jo sėdžiu ir aš prie teliko tik be bonkės, tuoj kontrolierius grįš į namus. O šiaip tai "ryt poryt" jau bręsta planas patraukti link miško pasivaikštinėti su bonka O kolkas sergam už kašiorus - Lie - tu - va, Lie - tu - va
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 18d. |
Pasiklydes rašė:
...tad girtaujame toliau pilnu tempu, capt Švyturio alaus bonka iš šaldytuvo, lyk lyk lyk, pirmyn Lietuva!!!
šakės ..kaip šuo..
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 18d. |
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Jo sėdžiu ir aš prie teliko tik be bonkės, tuoj kontrolierius grįš į namus. O šiaip tai "ryt poryt" jau bręsta planas patraukti link miško pasivaikštinėti su bonka
O kolkas sergam už kašiorus - Lie - tu - va, Lie - tu - va
sadizmas- mazochizmas..?
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 17d. |
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Jo sėdžiu ir aš prie teliko tik be bonkės, tuoj kontrolierius grįš į namus. O šiaip tai "ryt poryt" jau bręsta planas patraukti link miško pasivaikštinėti su bonka
Netikras tu pijoks Bebre jei sugebi kontroliuoti gėrimą arba kažkas sugeba kontroliuoti tave.
Neprisijungęs
Man irgi keista, kažkokios bobos reguliuos kada man gerti kada negerti, kažkokia nesąmonė, trenki durimis ir varai sau gerti, niekas neaiškins ir nenurodinės ir taškas... O jei dar pradės akis draskyti tai žybt i lempa ir sudie, geriau manęs nesiutinti tuom klausimu, kiek norėsiu tiek ir gersiu.. Kagis reikia eiti dar viena pasiimti bonka alaus iš šaldytuvo nes ilgoji pertrauka dar prailgs, atsikemši ir lyk lyk lyk...
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
sadizmas- mazochizmas..?
GerÄ—jimasis brÄ™stanÄiu rudeniu gamtoje
Pumputis rašė:
Netikras tu pijoks Bebre jei sugebi kontroliuoti gėrimą arba kažkas sugeba kontroliuoti tave.
O aš nieko ir nekontroliuoju. Galiu kad ir dabar nueit ir prisigert iki sąmonės netekimo. Bet po to man skyrybos per brangiai kainuos. O alkoholizmo tikrumą ar netikrumą man jau nustatė gydymo įstaigoje. Na o dabar užteks lialiakinti, nes jau kašis prasideda
Neprisijungęs