VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#976 2015-07-10 12:20:40

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mÄ—n.  10d. 

Re: Girtos naktys

Veronika rašė:

Vikii rašė:

Sveiki,o kur patartumete kreiptis?As irgi noreciau su tuo kovoti savarankiskai,su jusu pagalba gal but...roll Labai noriu atsikratyti sio bjauraus iprocio ir buti normalia moterimi...

Man neužteko vien forumo. AA netiko. Tada, taip jau susidÄ—liojo aplinkybÄ—s, kad "atsirado" priklausomybių psichologÄ— ir Neuromedos klubas. GrupÄ—j klausai, kaip kitiems sekasi, kaip jie tvarkosi, dÄ—l ko parkrinta, kas palaiko sunkiomis minutÄ—mis. Taip ir dÄ—liojasi patirtis - kaip dÄ—lionÄ—. Buvo nelengva pradžioj - bet tikrai verta. Dabar jau iÅ¡siplÄ—tÄ— draugų ir pažįstamų ratas, kuriems sunkiu metu galiu ir paskambinti. Bet jeigu atsitiktų taip, kad suspaustų juodai ir negalÄ—tų nieks iÅ¡ savų man padÄ—ti, yra juk internete AA telefono numeris. SkambinÄiau ir ten.
Kai šmėkla pakelia sparnus - svarbu laiku tai atpažinti...

Kuo skiriasi Neuromedos klubas nuo AA?

Neprisijungęs

2015-07-10 12:20:40

Google

#977 2015-07-10 13:04:20

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  6d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  24d. 

Pumputis rašė:

Veronika rašė:

Vikii rašė:

Sveiki,o kur patartumete kreiptis?As irgi noreciau su tuo kovoti savarankiskai,su jusu pagalba gal but...roll Labai noriu atsikratyti sio bjauraus iprocio ir buti normalia moterimi...

Man neužteko vien forumo. AA netiko. Tada, taip jau susidÄ—liojo aplinkybÄ—s, kad "atsirado" priklausomybių psichologÄ— ir Neuromedos klubas. GrupÄ—j klausai, kaip kitiems sekasi, kaip jie tvarkosi, dÄ—l ko parkrinta, kas palaiko sunkiomis minutÄ—mis. Taip ir dÄ—liojasi patirtis - kaip dÄ—lionÄ—. Buvo nelengva pradžioj - bet tikrai verta. Dabar jau iÅ¡siplÄ—tÄ— draugų ir pažįstamų ratas, kuriems sunkiu metu galiu ir paskambinti. Bet jeigu atsitiktų taip, kad suspaustų juodai ir negalÄ—tų nieks iÅ¡ savų man padÄ—ti, yra juk internete AA telefono numeris. SkambinÄiau ir ten.
Kai šmėkla pakelia sparnus - svarbu laiku tai atpažinti...

Kuo skiriasi Neuromedos klubas nuo AA?

Gali apsilankyti, skirtumus pats įžvelgsi.

Neprisijungęs

#978 2015-07-10 17:24:56

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Man AA taip pat netiko..Bet tiko Ąžuolyno klinika, psichikos dienos centras Utenoje, psichoterapeutÄ— 5 metų bÄ—gyje (kartÄ… neiÅ¡leido manÄ™s neblaivios vienos namo),  ir... Veronika "bÅ«k blaivus"portale... smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#979 2015-07-10 19:13:26

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mÄ—n.  15d. 
NerÅ«kau  8m.  4mÄ—n.  14d. 

Iškaimo rašė:

Man AA taip pat netiko..Bet tiko Ąžuolyno klinika, psichikos dienos centras Utenoje, psichoterapeutÄ— 5 metų bÄ—gyje (kartÄ… neiÅ¡leido manÄ™s neblaivios vienos namo),  ir... Veronika "bÅ«k blaivus"portale... smile

Veronika Å¡aunuolÄ—-ir užjaus, ir patars, ir pajuokaus...smagu, kad tu Äia (aiÅ¡ku geriau neturÄ—t Å¡ios bendros  problemos ir apie tokį kaip BÅ«k blaivus nieko nežinoti smile)

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#980 2015-07-10 19:33:30

Veronika
Senbuvis

Visi mes Äia Å¡aunuoliai, fainuoliai wink

Neprisijungęs

#981 2015-07-11 04:20:25

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Veronika rašė:

Visi mes Äia Å¡aunuoliai, fainuoliai wink

Tikra tiesa. vat dar už ka išgerti jei būtų...

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#982 2015-07-11 15:15:21

Pasiklydes
Senbuvis

Kas gerti prisideda...

Neprisijungęs

#983 2015-07-11 15:31:10

Veronika
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kas gerti prisideda...

Pageriam smile arbatos su pirožku wink

Neprisijungęs

#984 2015-07-11 20:26:55

Pasiklydes
Senbuvis

rekia gerti alaus...

Neprisijungęs

#985 2015-07-12 08:13:49

Pasiklydes
Senbuvis

Visus namus aukÅ¡tyn kojomis apverÄiau gal dar kur alaus bonkÄ— užkiÅ¡ta, bet nieko neradau, taip norisi ikalti jau iÅ¡ ryto kad nÄ—r kur dÄ—tis...

Neprisijungęs

#986 2015-07-13 10:32:03

Pasiklydes
Senbuvis

Pagaliau baigÄ—si tas koÅ¡mariÅ¡kas savaitgalis, viskas buvo "sukalta" Äystai, vien tuÅ¡ti alaus 7,5 stiprumo bambaliai... reikia tempti juos lauk, na tipo aÅ¡ gi rūšiuoju kai prasitrezvinu kur plastmasÄ—, kur stiklas, kur popierius, na atskirai.... smile  Viduje tarsi kažkas palengvÄ—jo, Äia panaÅ¡iai kai reikia gyvenime laukti kokio svarbaus egzamino ir nerimas daug baisesnis už patį egzÄ…, net nesvarbu koki ten pažymį gausi... Lygiai ir Äia tas pats, prisigÄ—rimas nebuvo toks baisus savaitgali kaip suvokimas kad jis neiÅ¡vengiamai artÄ—ja. O dabar belieka Äiuchintis su arbatos puodu, sujauktu kambariu, reikia skalbtis tvarkytis nes ta smarvÄ— ir vaizdas tai žudyte žudo, nežinau kaip ten kiti gali sau ramiai drybsoti pachmielni kai aplink jovalas ir ta žudanti alaus, prakaito, vÄ—malo ir tabako smarvÄ—.... Jau net nakti nesimiegojo pykino galvojau blemba lipsiu lauk iÅ¡ lovos ir reikia tvarkytis, kur tau Äia ka naktį bepradÄ—si, pažėjau i laikrodi 2 val. nakties, drybt i lova atgal su drabužiais su viskuom... Nafyg tuos tvarkymus... Ryte. IÅ¡ pradžiu paÄiam po duÅ¡u palysti, o dabar jau kitas reikalas... smile

Neprisijungęs

#987 2015-07-13 12:45:26

Iškaimo
Senbuvis

Nesupratau, PasiklydÄ™s. Juk visÄ… savaitgali svaigai, kad neturi iÅ¡ ko gert. O Äia Å¡e tau-ir apsivÄ—mÄ™s, ir smirdi... big_smile

Neprisijungęs

#988 2015-07-13 12:53:12

Pasiklydes
Senbuvis

IÅ¡kapsÄiau 10 euru iÅ¡ paskutiniųjų, o ten jau kaip sakant, vienas du trys ir pirmyn non stop! big_smile  Gerai kad baigÄ—si ir pinigai ir sveikata ir ramu dabar...

Neprisijungęs

#989 2015-07-13 13:41:39

Iškaimo
Senbuvis

Blemba. Nustok erzint. Nesi tu lakūdra, kaip dedies. Meluoji, ir paskui pamiršti ko primelavai :-P

Neprisijungęs

#990 2015-07-13 13:48:06

Pasiklydes
Senbuvis

Ot tai Äia daug pastangų reikia kad pragerti 10 eurų, akimirksniu suÄ—jo, 2 vizitai i parduotuvÄ™ alaus ir viskas... Optima linija ir Å nekorių kaip sakant iÅ¡ apatinÄ—s alaus lentynos Maximoje kur labai tas krovÄ—jas kur krauna keikia pastoviai, nu sako pyyypec, tik pridedu ir nÄ—ra, prikraunu ir nÄ—ra... Bet sakau pala pala, mastau stovint pagÄ—rÄ™s, bet juk Optima linija 7.5 laipsnių va puse paletÄ—s stovi visai netoliese, kam dabar lankstytis ir imti grabalioti ten iÅ¡ galo, Äia gali imti kiek Å¡irdis geidžia, man tai sakau Å nekorių truputi skanesnis kažkaip, nors ant "pabaigos" vakar jau didelio skirtumo nebejauÄiau... Ufff, gerai kad pinigai turi savybÄ™ pasibaigti... smile

Neprisijungęs

#991 2015-07-13 13:59:33

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Pragerti 10 eurų tai Äia kaip du pirÅ¡tus apmyžt. Pora fleÅ¡kuÄių trauktinÄ—s + kola. Å tai jums ir deÅ¡imt eurų...
Pagaliau atÄ—jo ilgai lauktas pirmadienis, o tai jau stogas buvo bepradedÄ…s važiuot. Ant stalo stovi stiklinaitÄ— su mano jau pamÄ—gtu kokteiliu. Tik dabar pradÄ—jau gert, nes ilgai atsigaudinÄ—jau iÅ¡ ryto. Bet skrandį iÅ¡laikiau tuÅ¡ÄiÄ… iki pat dabar. Nu o dabar kaip kalsiu, kaip gersiu Å¡iandien ant tuÅ¡Äio skrandžio, dÄ—jau skersÄ…, Å¡tai taip!

Neprisijungęs

#992 2015-07-13 14:06:59

Pasiklydes
Senbuvis

Priminei kaip vakar ant tuÅ¡Äio skrandžio litriuka stipraus alaus sugalvojau "susiversti"... AtidarÄ™s aÅ¡ truputi palaikau kad nugaruotu "gazas" na ir i sveikatÄ—lÄ™, supliumpinau sau per 10-15 minuÄiu kažkur ir sÄ—džiu prie kompo, kažkas viduje negerai, jauÄiu kažkas makaluojasi viduje... Ir tik paskutinÄ— mintis, ar dabar reikia pulti i deÅ¡inÄ™, nes 5 žingsniai atidarytas balkonas ar pulti i kairÄ™, nes tiek pat atstumas iki vonios... Ir paskutinÄ— akimirka mintis, achtung! Tik ne ant kompo klaviatÅ«ros! Už fotelio toks fontanas rudos spalvos pirma banga!.... Pala pala, ramiai, visi ramiai... Antra banga! Na bus nebus daugiau?... TreÄia... SÄ—džiu galvoju, o Äia įdomu spÄ—jo per smegenis trenkti laipsniai ar nesuspÄ—jo... Ant tuÅ¡Äio nelabai pagersi. smile

Neprisijungęs

#993 2015-07-13 14:22:30

Bebras
Senbuvis

Tame yra tiesos, po tokių pjankių organizmui chu**viausia bÅ«na. Retai vemiu nuo alkoholio, turbÅ«t jau iÅ¡nyko vÄ—mimo refleksas. PaauglystÄ—j dažnai vemdavau, bÅ«davo dienų kai kambarys totaliai suvemtas - sofa, kilimas, baldai, konspektai... Dabartyje kai po stiprios pjankÄ—s atsigaudinÄ—jant atrodo, kad tuoj numesiu Å¡liaukÄ…, tai nefyga nesigauna. Ä®sikiÅ¡u pirÅ¡tÄ… į gerklÄ™, dirbtinai susikeliu refleksÄ…, bet vemt nevemiu, tik padžiaukÄioju. Nežinau, man ant tuÅ¡Äio gerai trenkia. Tik žinau, kad bus labai chrenovai visÄ… dienÄ… po tokio gÄ—rimo. Bet man pofig, blin tiek laukiau kol galÄ—siu normaliai prisigerti...nu ne tiek ir daug laukiau, tik dvi dienas, bet tos dvi dienos slinko kaip amžinybÄ—.

Neprisijungęs

#994 2015-07-13 14:32:28

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

nu ne tiek ir daug laukiau, tik dvi dienas, bet tos dvi dienos slinko kaip amžinybė...

Užtat kaip Å¡iandien lÄ—tai po nemigo nakties slenka laikas, blemba jau atrodÄ— lyg ir vakaras kol i telefona nepasižiÅ«rÄ—jau, labai lÄ—tai slenka ir kuom Äia užsiimti dabar... Kiek filmų buvau savaitgalį atsisiuntÄ™s, pasileidžiu jau pradžia atsikemÅ¡u alaus, atrodo isitaisau patogiai, tamsi plionkÄ—, atsimerkiu filmas jau pasibaigÄ™s... Gerai, tada sekantis kažkoks nematytas, vÄ—l stipraus alaus, vÄ—l atsimerkiu jau filmas pasibaiginÄ—ja raidÄ—s jau važiuoja per ekrana... smile

Neprisijungęs

#995 2015-07-13 18:58:56

Iškaimo
Senbuvis

Gerai Äia pasikalbÄ—jo du pijokai portale "buk blaivus". Jus nuostabÅ«s, berniukai :-P
A tu, Bebre, tai išvis randi ką gert - likerį. Kaip boba kokia big_smile big_smile

Neprisijungęs

#996 2015-07-13 19:32:01

Pasiklydes
Senbuvis

Aš tai saldžių gėrimų tai nelabai, apskritai nemėgstu matyt saldumynų, tai likeriai man kažkaip fėėė... nebent jau nieko kito nebelikę daugiau ką gerti... smile

Neprisijungęs

#997 2015-07-13 19:48:28

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Gerai Äia pasikalbÄ—jo du pijokai portale "buk blaivus". Jus nuostabÅ«s, berniukai :-P
A tu, Bebre, tai išvis randi ką gert - likerį. Kaip boba kokia big_smile big_smile

Jau tu tai tipo ne pijokÄ—, Äia prieÅ¡ kelias dienas tipo žudeisi prisigÄ—rus ir visÄ… forumÄ… ant kojų buvai pastaÄius be reikalo.
Klausyk poniÄka, kokiame poste aÅ¡ raÅ¡iau, kad geriu likerį. Gal tu pirmiausia regÄ—jimÄ… pasitikrink prieÅ¡ skaitydama postus. Likeris nuo trauktinÄ—s gal skiriasi. Ir aplamai, koks skirtumas, kÄ… aÅ¡ geriu, ar likerį, ar alų, ar trauktinÄ™. Nuo kada alkoholiniai gÄ—rimai skirstomi pagal lytis?
Aš suprantu, kad tavo najiezdas buvo tipo bajeris. Nesiparink, aš turiu humoro jausmą. Bet yra juokingi bajeriai ir yra lievi bajeriai. Lievi bajeriai yra nejuokingi ir mane erzina. Tavasis buvo lievas.

Neprisijungęs

#998 2015-07-13 20:39:59

Iškaimo
Senbuvis

Neturi tu humoro jausmo visai :-P Bebriuk
Tikrai raÅ¡iau juokaudama. Žinoma, kad esu pijokÄ—, nes jei tokia nebÅ«Äiau, tai sÄ—dÄ—Äiau supermama.lt
O žudytis man visada norisi, tik turbūt dar nepribrendau iki visiško out'o.
Ale ir piktas tu :-P

Neprisijungęs

#999 2015-07-13 20:59:18

Bebras
Senbuvis

Turiu aÅ¡ tÄ… humoro jausmÄ…. Kur Äia nebÅ«si piktas kai Å¡ios dienos alkoholio dozÄ— jau senų senovÄ—j baigÄ—si. Norisi dar įkalt, bet reikia namo važiuot. O namie priežiÅ«ra. Namai pragarai, bet be namų irgi negerai. Å tai taip mad

Neprisijungęs

#1000 2015-07-13 21:02:38

Pasiklydes
Senbuvis

Tai aÅ¡ prieÅ¡ ta namų priežiÅ«ra "ipieÅ¡Äiau" bekeliaujant namo ir kas ten man kÄ… pasakytų, apskritai kokie Äia tada namai, kad aÅ¡ ten negaliu 100 gramų padaryti... smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia