VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#451 2015-04-05 21:48:16

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Girtos naktys

AÅ¡ tavÄ™s visai nesu jokio maÄius, tiesiog spÄ—lioju kaip man pasirodo, irt tik nereikia mÅ«sų gÄ…sdinti, nes ir aÅ¡ ne gÄ—lytÄ— big_smile
Jei jau pradėjom apie vaistus, tai paprastai juos geriantys vartoja tam, kad ryte pagirių nebūtų. Vakare įkali tabletę ir išmiegi naktį. Be vaistų alkoholio pavartojus miegas būna prastas, norisi vandens visą naktį, sapnuojasi sapnai, kurie maišosi su realybe, o ryte skauda galvą. Tau nekliūna, tokia būsena?
Nors ir šiaip netikiu, kad geri. Be klaidų rašai, mintys rišlios. Tiek prisišniojęs rašytum kaip beraštis tongue
Nu ir radau filmą. "Trash" vadinasi. Geras pasirodė. Ne melodrama. Net pamiršau,kad išgert norėjau winkwink

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

2015-04-05 21:48:16

Google

#452 2015-04-05 22:05:01

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Ne paistalai PasiklydÄ™s, ne paistalai... smile Labai atidžiai perskaiÄiau tavo postÄ…, bet niekur neradau žodžio VILTIS, tu turbÅ«t Å¡iÄ… sÄ…vokÄ… tiesiog pamirÅ¡ai. Dar paauglystÄ—je skaiÄiau knygÄ…, įsiminÄ— epizodas: kareivį pastatÄ— prie sienos: „tu neturi iÅ¡eities“, žinai kÄ… kareivis atsakÄ—: „iÅ¡eitis visada yra, aÅ¡ galiu PASIRINKTI garbingÄ… mirtį“. Niekas ir niekada manÄ™s neįtikins kad nÄ—ra iÅ¡eities, IÅ EITIS VISADA YRA. Gali bÅ«ti, kad beieÅ¡kant iÅ¡eities ir gyvenimas baigsis, bet tai nereiÅ¡kia kad jos nÄ—ra! Tai va PasiklydÄ™s, kaip mÄ—go sakyti senas mano draugas (amžinatilsį): “kojas dÄ—k ant pagalvÄ—s, o galva tegul galvojaâ€. BÅ«tų neblogai jeigu tau pavyktų, smile padÄ—tum ne tik sau bet ir kitiems, visi mes Äia panašūs… smile

P.S. Jeigu remÄiausi savo 3 – 4 metų blaivybÄ—s statistika (mažiausiai klystantis mokslas) tai man iki dienos "X" liko ~ 23  kalendorinÄ—s dienos, ne kažin kas... Blaivus vidurkis ~75 – blaivus faktas 52 = 23 blaivios dienos. TeoriÅ¡kai, gegužės pirmoje pusÄ—je iÅ¡einu „planinių“ atostogų, PasiklydÄ™s VILIUOSI, kad to nebus.... smile

Neprisijungęs

#453 2015-04-05 22:18:11

Iškaimo
Senbuvis

Man kažkaip irgi su ta kasdiene savigrauža negerai. Ä–du Ä—du save, dar tas pataloginis nerimas prasideda. Ai, galvoju, susiversiu 200 gr ir dings nerimas ir savigrauža. Tik kad neilgam padeda tokie "vaistai". Nutariau nustot galvot,  kad esu bevalÄ— alkoholikÄ—. Kokia esu, tokia. Gal ims ir pasiseks vienÄ… kartÄ…

Neprisijungęs

#454 2015-04-06 09:12:49

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  9d. 

Nesi tu bevalė , viskas gerai , savigraužos taip pat nereikia. Kiekvienas turim savo "taktika" blaivybės siekį. Va Tara nurašė savo . Mano paprasta nesilankau vietose kur geriama, vengiu bet kokių pirmų, lankau grupe išsikalbu joje , bendravimas man daug duoda ir turiu daug užimtumo, darbo.

Neprisijungęs

#455 2015-04-06 09:45:04

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Iškaimo rašė:

Tau nekliūna, tokia būsena? Nors ir šiaip netikiu, kad geri. Be klaidų rašai, mintys rišlios. Tiek prisišniojęs rašytum kaip beraštis..

Man dabartinÄ— mano bÅ«sena labai stipriai kliÅ«na, galva kaip kaladÄ—, prakaitas žliaugia, skrandyje nežinia koks irgi uraganas, buvo mintis netgi ar dabar Å¡liauka numesti ar dar luktelti... tableÄikiu jokiu nera, bet gerai kad Å¡aldytuve atsikÄ—les radau 3 skardines alaus, jos mane prapachmielins tikiuosi stabiliai ir konkreÄiai, nes brendi visa sukaliau, kampe voliojasi jau tuÅ¡Äia bonkÄ—... Kita vertus gerai, staigiai Å¡iandien mažinu laipsnius ir kiekius kad rytoj STOP...  Å iaip tai ar iÅ¡gÄ—rÄ™s ar blaivus aÅ¡ raÅ¡au gana vienodai nors gal kažkam tai gali pasirodyta gana keista.. Prisimenu visai gatavas nusprendžiau kad nedarysiu Äia Å¡eimai ir sau gÄ—dos ir paraÅ¡ysiu praÅ¡yma atleisti mane iÅ¡ darbo nes gÄ—riau jau atrodo 3 diena iÅ¡ eilÄ—s, o darbas žiauriai trukdÄ— gerti... Tas mano "praÅ¡ymas" paraÅ¡ytas ranka tapo mÄ—nesio topu darbovietÄ—je, nes Å¡iaip buvo apskritai be jokiu klaidu, su kableliais, taÅ¡kais, data, vieta, paraÅ¡as, bet raÅ¡tas koks.... ŽvengÄ— bendradarbiai pamatÄ™ susiriesdami, nors man tai juoko buvo mažai.....  Tiesiog jei labai labai girtas tai net nesijungiu apskritai prie forumu, feisbuku ar skaipu, kad svieto nejuokinti.. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#456 2015-04-06 09:54:56

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Ne paistalai PasiklydÄ™s, ne paistalai... smile Labai atidžiai perskaiÄiau tavo postÄ…, bet niekur neradau žodžio VILTIS, tu turbÅ«t Å¡iÄ… sÄ…vokÄ… tiesiog pamirÅ¡ai...

Ne, tu visai teisingai pastebÄ—jai, bet suklydai kitame, nieko aÅ¡ nepamirÅ¡au, tiesiog nebeturiu jokios vilties, o tie kliedesiai, kad viltis mirÅ¡ta paskutinÄ—, kas mÅ«sų nenužudo padaro stipresniais ir panašūs tai geriau apie juos patylÄ—siu, nes nenoriu susigadinti ir taip pachmielnos nuotaikos nuo pat ryto..... Tas naivus romantizmas jau pasibaigÄ—, tapau banalus realistas.. smile ÄŒia kaip mÅ«sų krepÅ¡inio rinktinÄ—s buvusio trenerio žurnalistai užklausÄ— prieÅ¡ atrodo Londono Olimpiada, tai kokios mintys treneri? Apie kokius medalius galvojate? Kokius keliate sau uždavinius?... Pagalvojo treneris, na ka Äia jums gerbiamieji ir pasakysi.. Pabandyti sužaisti taip kaip mokame, kaip sugebame, nepadaryti nei sau nei Lietuvai gÄ—dos, atiduoti visa save, o kaip ten bus laikas ir parodys realiai viska...  Tai Äia labai kažkas panaÅ¡aus.. Gyvenu kaip moku, kaip sugebu, o laikas va ir parodo kas ir kaip.. Å¡iai dienai neikalÄ™s ilgai neiÅ¡bÅ«nu..

Neprisijungęs

#457 2015-04-06 10:31:55

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Tau nekliūna, tokia būsena? Nors ir šiaip netikiu, kad geri. Be klaidų rašai, mintys rišlios. Tiek prisišniojęs rašytum kaip beraštis..

Man dabartinÄ— mano bÅ«sena labai stipriai kliÅ«na, galva kaip kaladÄ—, prakaitas žliaugia, skrandyje nežinia koks irgi uraganas, buvo mintis netgi ar dabar Å¡liauka numesti ar dar luktelti... tableÄikiu jokiu nera

Pamenu per TV daktarui buvo užduotas klausimas "ką daryt, kad pagirių nebūtų. Tai tas vardino vandenį, vitaminą C, visokias ten šalto vandens procedūras, o galiausiai, jei niekas nepadeda, tai bizono šūdas tikrai padės lol
Labas paxmielnas rytas, beje.
Derybos su savim dabar vyksta-važiuot į pardavkę vyno, ar ne. Nenoriu skaitiklio nulint. 70 proc kad važiuot, 30 kad ne. Velnias kaip nervina.

Neprisijungęs

#458 2015-04-06 10:37:52

Pasiklydes
Senbuvis

MÅ«su didis daktarÄ—lis blaivininkas Aurelijus Veryga atrodo yra pasakÄ™s Å¡iuo klausimu, kad kita diena nebÅ«tu taip blogai nuo pagirių reikia tiesiog negerti iÅ¡vis ir nebus jokiu problemų... roll  O tai kas pas mane yra Å¡iryt tai jau ne priežastys, o tik pasekmÄ—s kaip sakant... Å iaip negaliu labai piktai burnoti, nÄ—ra kažkas TOKIO labai blogo, situacija kontroliuojama, labai tik trikdÄ— tas bjaurus "aromatas" iÅ¡ 3 ingridientų vos pabudus...  Kambaryje stovÄ—jo brendžio, prakaito ir myžalo derinys, iÅ¡ Äia iÅ¡kart iÅ¡vada, kad reikia skubiai plauti grindis, skalbti patalynÄ™ ir lysti praustis paÄiam... Ai dar gerai iÅ¡vÄ—dinti namus, tas dalykas irgi stebuklingai padeda.. smile

Neprisijungęs

#459 2015-04-06 10:40:38

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

O tai po stiprių išgertuvių dar buna jėgų tiek tvarkytis?

Neprisijungęs

#460 2015-04-06 10:47:37

Pasiklydes
Senbuvis

katyte rašė:

Nelygu ka vadinsime "stipriomis" iÅ¡gertuvÄ—mis, bet Å¡iaip niekas taip manes gerai neiÅ¡blaivina kaip namų ruoÅ¡a, skalbimas, valymas, kuopimas, tuÅ¡Äiu bonkiu skardiniu iÅ¡neÅ¡imas mesti velniop ir tada konkretus duÅ¡as ant pabaigos, praÄiÅ«china kaip reikalas.. smile  Patikrinta Å¡iandien 100 proc...

Neprisijungęs

#461 2015-04-06 10:49:02

Iškaimo
Senbuvis

katyte rašė:

Aš ir sakau, kad jis tiek, kiek rašo, negeria. Bet kartais užsimiršta ir persistengia aprašinėdamas big_smile
Jau man, kai vemt norisi, tai tikrai jokie forumai nerūpi tongue

Neprisijungęs

#462 2015-04-06 10:51:29

katyte
Senbuvis

...ir tada jau po tų visų dušų  pachmieloÄka:)))

Neprisijungęs

#463 2015-04-06 10:53:27

Pasiklydes
Senbuvis

AÅ¡ ir nesakiau, kad Å¡iandien vÄ—miau, tiesiog norÄ—josi atsikÄ—lus numesti Å¡liauka, bet jau minÄ—jau kad greiÄiau nuo to Å¡lykÅ¡taus kvapo kambaryje, kuri panaikinus dingo ir pykinimas.. smile   Ne, iÅ¡ tikruju Dievas mato, Å¡iandien sukalsiu dienos bÄ—gyje tas 3 skardines alaus 5 laipsniu stiprumo ir STOP... Užtenka baliavoti uliavoti, laukia darbai Å¡ia savaite rimti...

Neprisijungęs

#464 2015-04-06 10:54:43

žvejys
Senbuvis

Iškaimo rašė:

katyte rašė:

Aš ir sakau, kad jis tiek, kiek rašo, negeria. Bet kartais užsimiršta ir persistengia aprašinėdamas big_smile
Jau man, kai vemt norisi, tai tikrai jokie forumai nerūpi tongue

Ne raÅ¡o tiesa , taip įprates , tokia gyvensena. Kažkada ir aÅ¡ galvojau , kad Pasiklydes meluoja , bet permÄ…sÄiau savo gyvensena tai tas pats , lygiai taip elgdavausi tik situacija kita. TodÄ—l dabar kai vynioju meÅ¡kerias iÅ¡ tokio gyvenimo , tai sunku , per giliai įklimpes buvau į alkoholį, todÄ—l jei tik turit minÄių kuo jaunesni neÅ¡kit "mÄ—sas" kuo toliau nuo butelio , patikÄ—kit.

Neprisijungęs

#465 2015-04-06 10:55:49

katyte
Senbuvis

man asmeniÅ¡kai tvarka nerÅ«pÄ—davo...na gal beveik nerÅ«pÄ—davo.PradÄ—davau tvarkaytis tik nusprandus stabdyt..ir tai gal treÄioj dienoj nuo pragulinÄ—jimų ir visų blogumų,nes neturÄ—davau tiek energijos ir nerÅ«pÄ—davo tokie dalykai

Neprisijungęs

#466 2015-04-06 10:56:27

Pasiklydes
Senbuvis

katyte rašė:

...ir tada jau po tų visų dušų  pachmieloÄka:)))

Taip!  Bet matai kaip tiksliai mane žinai, iÅ¡kart pagavai minti.. smile  Å iaip tada iÅ¡einu atsidares balkono langa visas Å¡varus gaivus iÅ¡ kambario, apsižvalgau iÅ¡didžiai, atsikemÅ¡u alaus ir padarau pachmieloÄka, mmmmm.. smile

Neprisijungęs

#467 2015-04-06 10:57:49

žvejys
Senbuvis

Šiaip yra toks dalykas , kaip viršuje POKALBIAI , galim ten diskutuot ir temos nesvarbu ir greita.

Neprisijungęs

#468 2015-04-06 11:00:19

Pasiklydes
Senbuvis

žvejys rašė:

Šiaip yra toks dalykas , kaip viršuje POKALBIAI , galim ten diskutuot ir temos nesvarbu ir greita.

Tai gali ten ir eiti rybalovas, man ir Äia gerai, juolab kad ten man yra užblokuota... big_smile

Neprisijungęs

#469 2015-04-06 11:00:41

katyte
Senbuvis

...ir turbÅ«t  taip dydziai stovÄ—damas galvoji:koks aÅ¡ Å¡aunuolis,..va Å¡itiek Äia padariau,tvarkiausi...dabar nusipelniau iÅ¡gert:)

Neprisijungęs

#470 2015-04-06 11:03:57

žvejys
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

žvejys rašė:

Tai gali ten ir eiti rybalovas, man ir Äia gerai, juolab kad ten man yra užblokuota... big_smile

Bet Äia į forumÄ… prisijungi , o į pokalbiu kÄ… atskirai , ne kažka maiÅ¡ai. Nu nenorit nereik eisu geriau blynų bulvinių kept, bandyt nauja veisle bulvių "dželÄ—" šį pavasarį sodinsiu.

Neprisijungęs

#471 2015-04-06 11:04:57

žvejys
Senbuvis

katyte rašė:

...ir turbÅ«t  taip dydziai stovÄ—damas galvoji:koks aÅ¡ Å¡aunuolis,..va Å¡itiek Äia padariau,tvarkiausi...dabar nusipelniau iÅ¡gert:)

Pataikiai į dešimtuką , taip aš mąstydavau po daugiadienių , norėdavau įtikt.

Neprisijungęs

#472 2015-04-06 11:06:26

Pasiklydes
Senbuvis

žvejys rašė:

Bet Äia į forumÄ… prisijungi , o į pokalbiu kÄ… atskirai , ne kažka maiÅ¡ai..

Jei žvairas ar bukas esi tai pats ir kaltas, dar karta pakartosiu, Forume rašyti galiu, o Pokalbiuose esu užblokuotas, techniškai tai pilnai imanomas dalykas, nors realiai man nusispjauti kur ir ka ten trina, blokuoja ir pan.. smile

Neprisijungęs

#473 2015-04-06 11:10:20

žvejys
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

žvejys rašė:

Bet Äia į forumÄ… prisijungi , o į pokalbiu kÄ… atskirai , ne kažka maiÅ¡ai..

Jei žvairas ar bukas esi tai pats ir kaltas, dar karta pakartosiu, Forume rašyti galiu, o Pokalbiuose esu užblokuotas, techniškai tai pilnai imanomas dalykas, nors realiai man nusispjauti kur ir ka ten trina, blokuoja ir pan.. smile

Kaip tu galvoji ar aš matau kas užblokuotas kas ne ir iš kur man žinot ir ar man reik tai žinot , kokios techninės galimybės , tai kas bukas?

Neprisijungęs

#474 2015-04-06 11:12:35

Pasiklydes
Senbuvis

žvejys rašė:

Kaip tu galvoji ar aš matau kas užblokuotas kas ne ir iš kur man žinot ir ar man reik tai žinot , kokios techninės galimybės , tai kas bukas?

Taigi aÅ¡ tau pasakiau taisyklinga lietuviu kalba, kad negaliu prisijungti prie pokalbiu, todÄ—l raÅ¡au Äionais ir vargo nematau ir kokio atsipraÅ¡ant bybio iÅ¡vis Äia pradejai apie tuos pokalbius Å¡nekÄ…??!  Nori ir valink ten nafyg, kas labai norÄ—s ateis ten ir be tavo iÅ¡skirtinio suÅ¡ikto kvietimo.. smile

Neprisijungęs

#475 2015-04-06 11:13:30

katyte
Senbuvis

žvejys rašė:

katyte rašė:

Pataikiai į dešimtuką , taip aš mąstydavau po daugiadienių , norėdavau įtikt.

Tu tokia dovana butum kokiai moterytei-ir tvarkigas,ir kiek supratau virÄ—jas,ir Å¡maikÅ¡tuolis...kas ta pachmieloÄka-tik juokas.Å itiek savybiųsmile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia