VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#351 2015-02-09 19:51:29

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Re: Girtos naktys

Pasiklydes rašė:

O ko tu Äia dabar diorginiesi? Kas kam nori raÅ¡o, nenori neraÅ¡o, yra matyt tik kas vien skaito, kažkas vieniems gal idomiau, kažkas gal totalus "briedas"..  Nepatinka, valink nefyg. Bet ner Äia ko vaizduoti "Madam pareis veliau" tokios susireikÅ¡minusios, dauguma Äia daug paprastesni tiek virtualiai tiek manau ir gyvenime.. Sunervino, visa savitgali negÄ—riau, o dabar eisiu alaus ir laksiu.. big_smile

As nesidiorginu, nori gauti i snuki pasirodyk tikrai gausi, snapso dabar turiu bet kas is tavo patarimo gerti ???? geriu trecia diena ir kuo toliau tuo blogiau.

Neprisijungęs

2015-02-09 19:51:29

Google

#352 2015-02-09 19:54:08

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

O gal tiesiog lakti ir slapstaisi Tara po mandrais pasiteisinimais. AÅ¡ tai i vardinu kaip milžiniÅ¡ka protu nesuvokiama nora prisigerti nepaisant jokiu pasekmiu.. Maniau jis su metais susilpnÄ—s, gal ten tiesiog ir sveikatos jau tiek nebeliks ir po truputi po truputi iÅ¡sispres problema... Å pyga tau taukuota po nosimi! Nori blaiviai gyventi Å¡nabžda velnias ant peties užsiropÅ¡tes? Good Luck! Iki sekanÄio užgerimo.. Äia tiesiog kažkokia totali neviltis. kažkur skaiÄiau kad tarsi karuselÄ—, ir suktis nebenori nes jau apsivÄ—mes jau samone prarandi, bet ir iÅ¡lipti nesugebi nes ji nesustoja..

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#353 2015-02-09 19:56:54

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

O gal tiesiog lakti ir slapstaisi Tara po mandrais pasiteisinimais. AÅ¡ tai i vardinu kaip milžiniÅ¡ka protu nesuvokiama nora prisigerti nepaisant jokiu pasekmiu.. Maniau jis su metais susilpnÄ—s, gal ten tiesiog ir sveikatos jau tiek nebeliks ir po truputi po truputi iÅ¡sispres problema... Å pyga tau taukuota po nosimi! Nori blaiviai gyventi Å¡nabžda velnias ant peties užsiropÅ¡tes? Good Luck! Iki sekanÄio užgerimo.. Äia tiesiog kažkokia totali neviltis. kažkur skaiÄiau kad tarsi karuselÄ—, ir suktis nebenori nes jau apsivÄ—mes jau samone prarandi, bet ir iÅ¡lipti nesugebi nes ji nesustoja..

tu man nieko gero nepatarei.

Neprisijungęs

#354 2015-02-09 20:03:01

Pasiklydes
Senbuvis

O tai klausyk kokio tu dabar nori patarimo??  kas man ka visa savaitgali kai negeriau ir visas purÄiausi kraÄiausi, vÄ—miau nemiegojau nevalgiau galejo man patarti? kur tie suÅ¡ikti patarÄ—jai buvo? ÄŒia viska reikes paÄiam iÅ¡kentÄ—ti, paÄiam sustoti, paÄiam toliau gyventi arba pasidaryti gala sau ir tada ramu, i ana pasauli nusineÅ¡i ta visa alkoholizma, Å¡itam jau niekad neužgersi.. AÅ¡ neturiu tu mandru patarimu, nera magiÅ¡kos formulÄ—s, jei ji bÅ«tu aÅ¡ jau pirmas ja iÅ¡bandyÄiau ant saves

Neprisijungęs

#355 2015-02-09 20:10:42

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tara rašė:

As nesidiorginu, nori gauti i snuki pasirodyk tikrai gausi, snapso dabar turiu bet kas is tavo patarimo gerti ???? geriu trecia diena ir kuo toliau tuo blogiau.

Buvo skirta Å¡iaip ne tau, sorry, o nekristolinei ar kokei ten žiurkei.. bet galiu rytoj pasirodyti ir uždaužyti negyvai ar nudurti gatvej nors vieÅ¡oj vietoj, jei tau palengves nes tu man Äia irgi akiu nedraskysi, pofyg man kiek tu geri ar negeri, Äia verchu nevaizduosi.

kiek suprantu "pirstine pakelta" jeigu tikrai neblefuoji atsiusk duomenis i AZ, man atrodo kad tik mudu du geriame siame forume ??? Pasiklydes, nenoriu pyktis nes labai greitai neturesiu su kuo klabeti>>>

Neprisijungęs

#356 2015-02-09 20:25:58

Pasiklydes
Senbuvis

Nesu aÅ¡ Å¡iaip pyktibinis iÅ¡ principo, bet pamatysi kaip nustojes gerti tapsi toks pat nebebedraujantis kaip tie vadinami "kiti", kuriu dalis irgi anksÄiau ar veliau gers, taip tiesiog ivyks.. ÄŒia tik dabar aÅ¡ jiems gyvas akibrokÅ¡tas, bet kai prades gerti ir pažiÅ«res i veidrodi pamatys mane kaip tam multike, MaiÅ¡tininkas žuvo, Å¡lovÄ— Drakonui... ir niekaip visi nesuprato kaip niekas to Drakono nesugeba nugalÄ—ti, kolo neiÅ¡aiÅ¡kejo kad Drakonas slypejo kiekviename iÅ¡ visu tu pasiryžusiu ji nugaleti... ÄŒia lygiai tas pats... kai užgers ir va tada man idomu bÅ«tu iÅ¡girsti tu gudroÄiu mintis.. smile

Neprisijungęs

#357 2015-02-09 20:27:29

admin
Administratorius
Registravosi: 2011-12-09
Žinutės: 272
Tinklapis

Forumo taisyklių punktas:

3.4. Draudžiama naudoti necenzūrinius žodžius ir įžeidinėti kitus diskusijų dalyvius.

Neprisijungęs

#358 2015-02-09 20:33:30

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  8d. 

Tara tu lužti kada nors?...negerdavau aÅ¡ dažnai kelias dienas padriad, bet jei taip atsitikdavau, antrÄ… dienÄ… begeriant, geriausiai pavykdavo, jei smarkiai  prilupdavau ir nuluždavau iÅ¡ vakaro, o dar kitam ryte,.. kas ryte...iki vakaro užsimerkus ir apsikabinus pagalvÄ™ ir  tÅ«likÄ… prabÅ«davau..savijauta .....skaudÄ—davo viskÄ… jei sumirksÄ—davau...žiÅ«rint kiek gali tempti užsidarÄ™s dÄ—l tų žinai visokių socialinių įsipareigojimų..man max trys dienos lužtant o poto nemirksint bÅ«davo enough..panaÅ¡u kad tau eina ketvirta?

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#359 2015-02-09 21:51:22

Pasiklydes
Senbuvis

na tai 3 dienos Äia slabnai, as kai pradejau normaliai gerti per praeitas Kaledas, tai tik per Tris Karalius blaivykloje atsibudau 6 ryto apsimyžes nesuprasdamas kas Äia ivyko, kur tie naujieji ir visa kita.. ir kai paleido laukan tuoj iki pirmos parduotuves nes kisenej radau 3 eurus.. smile

Neprisijungęs

#360 2015-02-10 08:21:58

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  8d. 

Sveikas Tara, kaip Å¡iandien , jei norÄ—si pradÄ—si tvarkyt gÄ—rimÄ… jei ne tai kÄ… , tavo pasirinkimas. Kad geri nei kuo esi kitoks nei kÄ… aÅ¡ taip pat toks , tik Å¡iandien negeriu. Kai apnuodiji organizmÄ… tai nenorÄ—k kad taip lengvai iÅ¡sivalytų, suprantu baimÄ— , bet žinai yra taip , sunku pratybose , lengva mūšį. Spaudi į Å¡altÄ… vandenį citrinos iÅ¡geri eini pasivaikÅ¡Äiot į grynÄ… orÄ… arba dirbt , liÅ«kiukas, pasivaikÅ¡tai ir vÄ—l liÅ«liukas, diena praÄ—jo. KitÄ… jau nuotaika darbingesnÄ— ir eini į priekį. Organizmas ne bliÅ«das kurį iÅ¡plovei ir viskas , kol iÅ¡sivalys praeis laiko.
Tai kaip jauties Tara?

Neprisijungęs

#361 2015-02-10 10:08:50

pupa
Narys
Registravosi: 2014-10-27
Žinutės: 46

Blaivus  9m.  11mÄ—n.  29d. 

Sveiki.UžjauÄiu TarÄ….Labai.Man po gÄ—rimo bÅ«davo labai blogai.Nepykino,bet jÄ—gų nulis,apie pasivaikÅ¡Äiojima net kalbų nÄ—ra,kÄ… jau kalbÄ—t,arbatos puodelio iÅ¡sivirt nepajÄ—gdavau.Ir ta baisi mintis,kad tÄ™sis tai visÄ… dienÄ…,o gal ir dvi.Nežinau,matyt kantrybÄ— baigÄ—s.Ir prisipažinsiu.Sulaiko nuo stikliuko ne didelis noras negert,o baimÄ—,kad bus blogai,labai blogai.Skaitydavau forumÄ… ir ieÅ¡kodavau patarimų kaip padÄ—ti sau,kÄ… valgyti,kÄ… gert.Gal tabletÄ™,gal tÄ… ,gal anÄ….Nu nieks negelbÄ—jo.Kiti sako po pietų bus geriau,pralauk.NÄ— velnio man nebÅ«davo geriau.Tai va ir bijau,nenoriu tos bÅ«senos,kai Imi 50 gr,kad gyventum,o paskui jau reikia melstis ,kad aplamai iÅ¡gyventum.Tai va,mane sustabdo baimÄ— :)Gerai tai,ar blogai- nežinau.Bet tikrai užjauÄiu visus,kurie paslysta,nuoÅ¡irdžiai,rodos paÄiai pasidaro vÄ—l blogai.Laikytis Tara.Man nepadÄ—jo,bet pabandyk gerti kefyrÄ… su kalio sutrinta tablete.Kitiems Å¡itas"kokteilis",sako,stebuklus padaro.StiprybÄ—s.

Neprisijungęs

#362 2015-02-10 10:14:04

BlykstÄ—
Narys
Registravosi: 2014-12-17
Žinutės: 44

Pritariu,nesenai buvau vaistinėje,tiesiog griebiausi bet ko ėjau klausti,kas padėtų išsipagiriojant,pslengvinti. Sakė Kalis labai svarbus dalykas šiose situacijose. Arba lašinės,visą kitą tik ištverti,išgyventi.

Neprisijungęs

#363 2015-02-10 11:21:02

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mÄ—n.  1d. 
NerÅ«kau  18m.  9mÄ—n.  18d. 

Nežinau... Senas gal aÅ¡, ir suprantu nelabai kÄ…, bet man atrodo kad visos tos tabletytÄ—s palengvinimui, o ypaÄ laÅ¡elinių versliukas realiai tiek žalos padaro... :(
Ciniškas ir niekšiškas biznis.

Neprisijungęs

#364 2015-02-10 11:46:20

BlykstÄ—
Narys

Žinoma,nebÅ«tina,niekas neverÄia. Bet blogiau nebus,tom keliom sunkiosioms dienom.Bet užtenka skysÄių,mineralinio vandens,nemažai,ir tvirtybÄ—s.

Neprisijungęs

#365 2015-02-10 12:08:52

BlykstÄ—
Narys

Marijus rašė:

o ypaÄ laÅ¡elinių versliukas realiai tiek žalos padaro... sad

Žala didesnė juk nuo alkocholio, o alkoholis irgi savotiškas biznis.linksmybėms,mandrumams,atsipalaidavimams ir t.t.,po ko irgi žalos tiek ,kad nežinai kur slėptis.

{ prapuolÄ— galimybÄ— redaguoti  savo žinutes )

Neprisijungęs

#366 2015-02-10 13:55:03

Jeronimas
Senbuvis
Registravosi: 2013-02-24
Žinutės: 254

Blaivus  12m.  2mÄ—n.  11d. 

Gaunant lašelinę,placebas irgi suveikia.O dėmesio tai reikia.

Neprisijungęs

#367 2015-02-10 14:33:07

žvejys
Senbuvis

Marijus rašė:

Nežinau... Senas gal aÅ¡, ir suprantu nelabai kÄ…, bet man atrodo kad visos tos tabletytÄ—s palengvinimui, o ypaÄ laÅ¡elinių versliukas realiai tiek žalos padaro... sad

Pritariu , iÅ¡bandyta tabletikÄ—s , maÄiau kai gryÅ¡ta po laÅ¡alinių, vakare vÄ—l Äerka ant stalo , kai palengvini pagirias to ir reik , prie gero greit priprantama, pasikartosiu pigiausia ir geriausia man tai vandenÄ—lis ir judÄ—jimas , o dabar net minites negali bÅ«t apie gÄ—rimÄ… , gaila laiko

Neprisijungęs

#368 2015-02-10 15:51:45

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  9mÄ—n.  1d. 
NerÅ«kau  18m.  9mÄ—n.  18d. 

Blykstė rašė:

Marijus rašė:

o ypaÄ laÅ¡elinių versliukas realiai tiek žalos padaro... :(

Žala didesnė juk nuo alkocholio, o alkoholis irgi savotiškas biznis.linksmybėms,mandrumams,atsipalaidavimams ir t.t.,po ko irgi žalos tiek ,kad nežinai kur slėptis.

{ prapuolÄ— galimybÄ— redaguoti  savo žinutes )

Ant alkoholio reklamos yra deklaruojama, kad tai kenkia, tiksliau gali pakenkti. O tas "lašelinių versliukas" reklamuoja, kad padės ir vietoje tikros pagalbos tik maskuoja problemą, stumia gilyn.
Ir žmogelis geria, o ką? Sumokėsi šaibų ir tave atpumpuos... Dar ir Didijį Ligonį bent prieš save gali suvaidinti. Arba koks geradaris už jį sumoka...

Neprisijungęs

#369 2015-02-10 16:24:59

BlykstÄ—
Narys

Sutinku kas gÄ—rÄ— tas ir gers,ar su laÅ¡inÄ—mis ar be jų. Bet laÅ¡inÄ—s irgi nepražudÄ— nei vieno,žinoma,gal bÅ«t pagreitino,palengvino,o gal bÅ«t labiau suveikia psichologiÅ¡kai tas vandenÄ—lis lašėdamas. NenumirÄ™s,iÅ¡gyvenÄ™ paprasÄiau be vargo,gal bÅ«t tikrai negelbÄ—ja,o paskubina,tvirtai stot ant kojų ,daryti pratesimÄ…. Bet tai labiau,artimųjų griebimasis Å¡iaudo.
. Kaip kad,nealkoholis alus,duotas kaip su laipsniais,ir dÄ—l kurio grÄ…sinama ,kad mirs jei negaus. O atsigÄ—rÄ™s pasijus geriau ir rodos gyvens,bet pavartÄ™s nematytÄ… pakuotÄ™,pasijus vÄ—l mirÅ¡tantis,nes pamato,jog be alkoholio. Gal ne į temÄ…,Äia iÅ¡ manųjų prisiminimų.

Neprisijungęs

#370 2015-02-10 16:44:50

Pasiklydes
Senbuvis

Nesinaudojjau narkologiniais, laÅ¡elininkais, žolelemis ir kitokiais biesais, nors tiesa karta vieno mediko patartas Metadoxila iÅ¡bandžiau, jis greitina skaldyma kepenyse to acetildehido, tai Å¡alutinis etilo alkoholio skilimo produktas kuris beje daug toksiÅ¡kesnis už pati alkoholi.. ÄŒia nuo jo purto, pykina, vimdo, dreba visas kÅ«nas, nakti negali miegoti, muÅ¡a prakaitas ir kol jo viso neiÅ¡myži neiÅ¡prakaituoji atsipraÅ¡ant geriau vargiai ar bus...  Teisingai buvo pastebeta, sako pralauk, pasivaiksÄiok popiet bus lengviau. O vot ir nefyga, i vakara man pradeda dar labiau stoga rauti, prasideda traukuliai, konvulsijos, todel jei ne ryte tai skubiai vakare darau tada greitaja pagalba - PochmieloÄka. Ir nors Å¡iaip netaip nusiraminu ir nors kiek ramiau pamiegu.. kita ryta jau spresti man, Å¡iandien pratesti ar kažkaip stabdyti arklius..

O Tara manau jei dar nesmiges tai ramiai sau lupa buteli tolka tak.. smile

Neprisijungęs

#371 2015-02-10 18:08:48

žvejys
Senbuvis

Blyksne , yra du keliai ,vienas yra gyvenimas ,kitas kai tave nudÅ«duoja į smÄ—lynÄ… (mirtis), renkamÄ—s mes (Äia ne restoranas , meniu nÄ—ra).Organizmas  neamžinas , sekinamas vienÄ… dienÄ… nustos funkcionavo.

Neprisijungęs

#372 2015-02-10 21:32:03

Tara
Senbuvis

Sveiki,
ptakenciau visa diena, bet vakare padriau fleska diena praejo kaip koks kosmaras. Namuose karo stovis. Pasiklydes neimk mano zodziu i sirdi. Kartais prigeres prarandu kontrole.

Neprisijungęs

#373 2015-02-10 21:43:55

Tara
Senbuvis

Taip Pasiklydes teisus pyliau visa nakt, pavyko sukonstruoti buteli. Nieko negaliu su savimi padaryti, blaivas ciklas 2 - 3 menesiai. As neluztu, tik per daugiadienes nustoju valgyti. Per para isgeriu beveik 0.7 litro kartais ir daugiau, diena susimaiso su naktimi. Vidutiniskai atpilu 3 - 7 dienas, tai priklauso kaip prarandu sveikata - zodziu geriu kol pajegiu isigyti alkoholio. Sunkiuasia buna pirma blaivi diena. Paskui fiziskai kazkaip greitai atsistatau, valgau uz du, bet atstayti psihologine busena reikia savaites. Neisivaizduoju kaip Pasiklydes gali istisai gerti???

Neprisijungęs

#374 2015-02-11 00:53:35

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  8d. 

nežinau kame tavo  stiprybÄ—, kad tu po tiek dienų gÄ—rimo sklandžiai ir oriai iÅ¡raÅ¡yti mintis  gali Tara..?  jei tik tÄ… stiprybÄ™ pasitelktum prabuvimui neužgÄ—rus tiems trim keturiem menesiam kitÄ…syk.

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#375 2015-02-11 09:39:30

Pasiklydes
Senbuvis

Negeriu Tara patikÄ—k kasdien po 0,7 litro stipriu gerimu, nes manau po savaitÄ—s tokios pjankÄ—s jau iÅ¡protÄ—Äiau arba sau kažka pasidaryÄiau arba pradÄ—Äiau su peiliais vieÅ¡ai Å¡vaistytis, o finalas aiÅ¡kus - arba areÅ¡tinÄ— arba psichoziu skyrius Naujosios Vilnios psichūškeje.. Kadangi mano pagrindinis meniu pasirinkimas yra alus tai Äia galima gerti iÅ¡tisai, ypaÄ vasara.. ana vasara 2014 metu bandžiau skaiÄiuoti tai iÅ¡ 92 vasaros dienu (birželis-liepa-rugpjÅ«tis) blaiviu buvo kokiu 10 maximum ir tai buvo susije tik su tuom kad visai pinigu nebeturejau už ka gerti arba pragulÄ—jau atsijunges visa para ir tiesiog "praleidau" Å¡ansa vÄ—l ikalti.. smile Jonines koma, Mindaugines koma, Žolines super koma... o dar kai supratau kad rugsejo 1 diena "sausas istatymas" kai negalesiu nusipirkti, tai rugpjuÄio 31 tiek užsipirkau kad geriau iki rugsejo 3 dienos be papildymo... Vakar tarkim ikaliau 3 alaus, ir kadangi dar buvau sveÄiuose ten apie 200 gramu džino su toniku ir nieko.. Atsikeliau galvos neskauda nepurto nepykina, pachmielo dar nepadariau, o vakarui jau stovi 3 bonkÄ—s alaus balkone paruoÅ¡tos.. gal dar reikes ir papildyti bet dar nesu toks tikras big_smile  Salyginai pirmoji diena sunki, bet antroji man negeresnÄ—, manes tuomet geriau nekalbinti, nes Äia kaip atidaryta pilna benzino kanistra ir tik imesk uždegta degtuka ir pamatysi kas bus.. TreÄioji jau sakyÄiau galiu laisvai veikti beveik bet ka, tik va kame kampas kad viduje kaip ant mieliu auga noras paimti pora butelaiÄiu alaus...

Neprisijungęs

Forumo apaÄia