| VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pariuke,susiplanuok savaitgalį persitvarkyt savo būstą...juk atvertei naują gyvenimo lapą ir nustojai gert,,,tad ta progą galėtum kažkokių pokyčių įnešt ir į tą aplinką,kurioj būni
Neprisijungęs
pariuke, specialiai Tau... ![]()
... jei Siela blaškosi, neranda vietos,
širdis kraujuoja, tartum sužeista,
žinok, kad MEILĖ SAU padės tikrai Tau,
nes Tu esi šauni, didi, nepaprasta ...
... tikiu Tavimi ...![]()
Neprisijungęs
| Blaivus | 13m. | 9mėn. | 29d. |
katyte rašė:
Pariuke,susiplanuok savaitgalį persitvarkyt savo būstą...juk atvertei naują gyvenimo lapą
Ir pasikeist šukuoseną ![]()
Neprisijungęs
gėda, bet neišsilaikiau, nes gavau dovanų lauktuvių iš Italijos didelį vyno butelį ir 3 tulpes iš žmogaus, kuris man jau 6 ar 7 metus jaučia simpatiją, bet aš negaliu jam tuo pačiu atsakyti, nėra to jausmo. O jis tai geria daug. Parsinešiau namo ir atsidariau. Išmesti juk negaėjau, bet ir negerti negaliu kai stovi. Žinau kad blogai, bet negaliu negerti. Skaitliuką išjungiau.
Paskutinis taisė pariuke (2014-02-14 17:40:38)
Neprisijungęs
| Blaivus | 12m. | 9mėn. | 1d. |
Mesk ta nuoda i konteineri ir viskas, nepradėk visko iš naujo... na, o jei jau prasidarei tai saves paklausk ar verta dėl šito šlykštynės gadintis savo gyvenima?
Neprisijungęs
| Blaivus | 26m. | 10mėn. | 20d. |
| Nerūkau | 17m. | 11mėn. | 2d. |
pariuke rašė:
<...>Parsinešiau namo ir atsidariau. Išmesti juk negaėjau, bet ir negerti negaliu kai stovi.<...>
Aš bučiau palikęs darbe arba atidavęs, tikrai netampyčiau katino už ūsų...
Neprisijungęs
| Blaivus | 21m. | 6mėn. | 28d. |
Na Pariuke tai jau negerai , bet tikiuosi įjungsi skaitliuką ir kuo greičiau tuo geriau ir būtų gerai , kad kažkur visai neapsikastai . Lauksim žinių .
Neprisijungęs
pariuke,
... ne tas žmogus stiprus,
kuris neklysta,
o tas, kuris tai pripažįsta ...
... savam kely
mes klupsime ne kartą -
bet kilsime ir eisime toliau -
GYVENIMAS TO VERTAS !
Neprisijungęs
Tas neklumpa kuris kelias , klumpa tas kuris nesikelia .
Neprisijungęs
kestas rašė:
Kestai,tu neteisus,kuris nebesikelia,tas jau ir nebeparklups..
Neprisijungęs
Lekso rašė:
kestas rašė:
Kestai,tu neteisus,kuris nebesikelia,tas jau ir nebeparklups..
Išgėriau pusė putelio 1,5 vyno butelio. Ir išpyliau likusį po jūsų laiškų. Man labai gėda, kad neišsilaikiau. Aišku kad geriau reikėjo išmest nei neštis namo ir po to neišsilaikyti. Reiškia, kad išgėriau 0,750. Tai gal nebus rytoj bloga, kad norėčiau eit nusipirkti. Nežinau net.
Neprisijungęs
prajuokinai Pariuke :Djau mesk tu tą "putelį" ką išgėrei nebeišpilsi,gal nuo tiek ir neskaudės galvos,tad su Valentino diena;)
Išgėriau pusė putelio 1,5 vyno butelio.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
gavau dovanų didelį vyno butelį ir 3 tulpes iš žmogaus, kuris man jau 6 ar 7 metus jaučia simpatiją, bet aš negaliu jam tuo pačiu atsakyti, nėra to jausmo.
Aš tai sakyčiau, kad jei nesiruoši jam atsakyti tuo pačiu, tai ir dovanas imt nelabai tinka. Ir problemos nebūtų.
Paskutinis taisė Troja (2014-02-14 19:03:02)
Neprisijungęs
vat su tom dovanom kėblu,sako:- ai čia neipareigojanti dovanėlė,tik simboliškai..
o žiūriu,kad vistiek kažkuo įpareigoja,aš čia iš savo valties:)
Neprisijungęs
Yra nuomonė, kad neįpareigoja tiktai gėlės, nors žinau moterų (ir aš jų tarpe), kurios ir gėlių tokioje situacijoje nepriima. Na, o didelis butelis vyno, tai čia jau labai daug visko prigalvoti galima ![]()
Neprisijungęs
| Blaivus | 26m. | 10mėn. | 20d. |
| Nerūkau | 17m. | 11mėn. | 2d. |
pariuke rašė:
<...>Išgėriau pusė putelio 1,5 vyno butelio. Ir išpyliau likusį po jūsų laiškų. Man labai gėda, kad neišsilaikiau. <...>
Šaunuolė, kad išpylei, stipru. Nežinau ar tiek jėgų savyje bučiau radęs, kai gėriau... Gėdytis mūsų nereikia, ne šventieji čia rašinėja, visi per tai perėjom. O tu su savimi pasistenk susitarti, tai gali pasirodyti ne taip paprasta.
Neprisijungęs
kovo 8 d visada darbe vyrai sveikina su tulpėmis,tai labai malonu,pareini su gėle namo pakylėta,smulkmena,bet maloni...
Troja rašė:
Yra nuomonė, kad neįpareigoja tiktai gėlės, nors žinau moterų (ir aš jų tarpe), kurios ir gėlių tokioje situacijoje nepriima. Na, o didelis butelis vyno, tai čia jau labai daug visko prigalvoti galima
Neprisijungęs
Na, taip, malonu, bet labai jau teatrališka ![]()
Neprisijungęs
| Blaivus | 12m. | 9mėn. | 1d. |
Šaunuole pariuke, kad išpylei ta bruda, kas mūsu nenužudo padaro stipresniais, dabar turėsi pamoka, kad nelaikyti alkoholio namuose, o jei gausi dovanų išmesk arba atiduok kamnors... Abejoju ar aš būčiau rades savy tiek valios ypač išgėres išpilti lauk likusi alkoholi, greičiau būčiau dar parsinęšes, kad nepritrūktu
Ar vera buvo nutraukti skaitliuka? Ar labai pagerėjo kai išgėrei?
Neprisijungęs
Trojai Tai, kad tas gyvenimas kaip scena,tik aktoriai keičiasi,pasislėpę žmonės po kaukėmis.Mažai žmonių galiu pasakyti yra kurie elgiasi natūraliai be veidmainiavimo,man maža teko sutikti tokių
Paskutinis taisė smiltis (2014-02-14 20:24:08)
Neprisijungęs
| Blaivus | 7m. | 10mėn. | 14d. |
Nieko baisaus išgėrei nu ir kas , ryt jungiam skitliuką ir sukam dienas naujai , matysi dar mane aplenksi. Aš dar silpnesnis alkoholiui, man tik pamatau reklamą , degtine su ledu viskas . Daugiau nerašau, kvailos mintys pradės lyst į galvą. Gero vakaro.
Neprisijungęs
Su Valentino diena,su ledukais ,tik be degtinės,kaip skanu ananasų sultys sumaisytos su mango:)
žvejys rašė:
Nieko baisaus išgėrei nu ir kas , ryt jungiam skitliuką ir sukam dienas naujai , matysi dar mane aplenksi. Aš dar silpnesnis alkoholiui, man tik pamatau reklamą , degtine su ledu viskas . Daugiau nerašau, kvailos mintys pradės lyst į galvą. Gero vakaro.
Neprisijungęs
Esmė ta , kad žmogus eina ir jam pasitaikė kliūtis ( filosofija ) . O taip tai naujiena nebloga . Bet ta diena būdavo kalendoriui pažymėta . Gerai patiko vieno posakis tik pirmyn tik pirmyn , bet būna kai kada ir atgal . Va taip . Labanakt .![]()
Neprisijungęs
Grįžau tik iš darbo,prisėdau ir įsijungiau ....oho kiek čia naujienų ir diskusijų![]()
Aš Pariukės vietoj irgi bučiau kam nors atidavus tą butelėlį...juo labiau,kad tam žmogui jokių jausmų nėra...
Gal but čia buvo toks dar netvirtas NE alkoholiui,bet tas paragavimas gal kaip tik leis tvirčiau apsispresti dėl alko NE
Paskutinis taisė katyte (2014-02-15 09:44:33)
Neprisijungęs
| Blaivus | 7m. | 10mėn. | 14d. |
Pariuke kap šiandien sekasi , nekilo noras eit parsinešt , parašyk kap sekasi
Neprisijungęs