VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#326 2014-01-08 08:14:57

Skersvejis
Narys
Registravosi: 2014-01-05
Žinutės: 36

Re: Nebenoriu gerti

svetys rašė:

Laba ryta visiems. Stengsiuos, žinau kuo toliau tuo bus lengviau, paprašiau žmonos, kad nebūtu pakolkas jokiu baliu, bent kol neužsikoduosiu tada jau vis kažkoks saugiklis bus... ps. dėkui už paslaugėle wink

Svarbu po to nebandyt patikrint kaip tas kodas veikia wink

Į šventę traukiame būriais, tik grįžtame po vieną..

Neprisijungęs

2014-01-08 08:14:57

Google

#327 2014-01-09 18:51:35

ozka
Senbuvis
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 311

Sveiki,visi,baisiai sunkiai einasi man šįkart,negeriu,bet emocinÄ—s kanÄios baisios,įkalt noriu kaip velnias.Darbe dirbau kaip arklys,kad graužatį sumažinti.Na,po truputÄ—lį gerÄ—ja savijauta.AÄiÅ« visiems,matuoklio dar nededu.neutral

Nėra priešų ir draugų,o kiekvienas žmogus yra man mokytojas

Neprisijungęs

#328 2014-01-09 20:29:21

svetys
Aktyvus narys
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 81

Blaivus  11m.  3mÄ—n.  26d. 

aÅ¡ Å¡iandien palyginau su tuo kaip jauÄiaus prieÅ¡ 4d. po nepertraukiamo 2savaiÄiu gÄ—rimo. PrieÅ¡ 4d. guliu lovoj negaliu pajudÄ—t vienintelÄ— mintis kaip ikalt ir pasiaiÅ¡kint virÅ¡ininkui dÄ—l dar vienos praleistos dienos darbe ir koks iÅ¡vis sumautas yra gyvenimas, gal Å¡okt per langa ir tada baigtus visos bÄ—dos... Å¡iandien atsikÄ—liau ne taip ir puikiai eilinÄ—s po Å¡lapios ir "idomiu" sapnu nakties smile atidirbau diena ir, net Å¡iek tiek pavakarojau ko niekad anksÄiau nebÅ«Äiau dares, nes žinodavau, kad namie laukia jo "didenybÄ—" alkoholis, skaniai ir soÄiai pavalgiau vakariene, kuria man paruošė laiminga žmona, ir tikiu, kad Å¡ianakt miegosiu dar geriau ir rytoj jausiuos dar geriau smile noras gerti mažėja su kekviena diena, Å¡iandien apie ji pagalvojau tik i darbo pabaiga, na, bet jÅ«s žinot vienos Äerkos juk nÄ—ra... o taip jaustis kaip prieÅ¡ 4 d. nei už ka nenorÄ—Äiau

Neprisijungęs

#329 2014-01-09 21:19:46

kestas
Narys
Registravosi: 2013-12-08
Žinutės: 43

Blaivus  20m.  1mÄ—n.  22d. 

Na Svety man tai reikÄ—jo pagalbos iÅ¡ paÅ¡alÄ—s , nes pats jau nepajÄ—giau ( akupunktÅ«ra ) . Mano manymu bent kokia pagalba jeigu nepadÄ—s tai jau tikrai nepakenks , paprasÄiausia dar sustiprins norÄ… sustot .

Neprisijungęs

#330 2014-01-09 21:39:56

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mÄ—n.  14d. 
NerÅ«kau  16m.  5mÄ—n.  26d. 

ozka, svety, esat Å¡aunuoliai :). SiÅ«lyÄiau pasieÅ¡koti kokios įdomios veiklos, nes metus gÄ—rimÄ… atsiranda laisvo laiko, kurio mes nemokame užmuÅ¡ti. O tada visokios mintys pradeda lįsti. Tikriausiai turit kažkokį hobį ar kÄ… nors visuomet svajojot padaryti, bet vis laiko tam nebÅ«davo...

Neprisijungęs

#331 2014-01-09 21:53:11

Skersvejis
Narys
Registravosi: 2014-01-05
Žinutės: 36

ozka rašė:

Sveiki,visi,baisiai sunkiai einasi man šįkart,negeriu,bet emocinÄ—s kanÄios baisios,įkalt noriu kaip velnias.Darbe dirbau kaip arklys,kad graužatį sumažinti.Na,po truputÄ—lį gerÄ—ja savijauta.AÄiÅ« visiems,matuoklio dar nededu.neutral

DÄ—k tÄ… matuoklį, bus vistiek paskata negert, kad jo nenuresetint. Nes dabar tai atrodo, kad vos ne nusiteikinÄ—ji antram raundui. EmocinÄ—s kanÄios praeis tik negeriant, o jei įkalsi, tai po to bus dar baisiau. Juk pati žinai. Pabendrauk su kuom nors visÄ… vakarÄ…, kad neiÅ¡spruktum į parduotuvÄ™ ir rytojus bus Å¡viesesnis nei  Å¡iandiena. Laikykis smile

Į šventę traukiame būriais, tik grįžtame po vieną..

Neprisijungęs

#332 2014-01-10 07:24:31

svetys
Aktyvus narys

ozka rašė:

Man tai padeda valgymas pirmom dienom kanors lengvo pvz sriuba, kefyras, jogurtas. Žinau, kad kasnis i burna netelpa, bet prisiverÄiu nors po truputi

Neprisijungęs

#333 2014-01-11 08:35:49

svetys
Aktyvus narys

Laba ryta visiems, nakti sapnavau, kad geriu baliui ir visokias nesamones, ryte atsikėles dar iškarto nesupratau, kad tai sapnas, bet kai prasibudinau labai apsidžiaugiau, kad tai buvo tik sapnas smile jau 5d kaip negeriu, bet vis dar prakaituoju (šiek tiek) naktim ir sapnus sapnuoju ar tai normalu? Galvojau, kad per 2d visas tas brudas išeis neutral

Neprisijungęs

#334 2014-01-11 09:15:41

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  8d. 

Sveikas svetį, sapnuot tai sapnuosi ilgai. Aš tai ir po metų sapnavau, kad geriu, esu girdėjas pasisakymuose kad ir dar po kelių.

Neprisijungęs

#335 2014-01-11 09:48:26

ozka
Senbuvis

svetys rašė:

Laba ryta visiems, nakti sapnavau, kad geriu baliui ir visokias nesamones, ryte atsikėles dar iškarto nesupratau, kad tai sapnas, bet kai prasibudinau labai apsidžiaugiau, kad tai buvo tik sapnas smile jau 5d kaip negeriu, bet vis dar prakaituoju (šiek tiek) naktim ir sapnus sapnuoju ar tai normalu? Galvojau, kad per 2d visas tas brudas išeis neutral

Labas rytas,Svety ir visi kiti sutikÄ™ blaivų Å¡ios dienos rytÄ….AiÅ¡ku,kad normalu ir nesÄ…mones sapnuoti,ir prakaituoti.Å iandien atsikÄ—liau ir prisiminiau savo gÄ—rimo pradžių pradžiÄ….O ji buvo tokia,kad penktadienio vakarais ,po sunkiu savaitÄ—s darbų kokios 4 poros jaunų Å¡eimų ,vaikus palikÄ™ senelių globai,lekiam su bonkom į laisvÄ… plotÄ….Juk taip sunkiai dirbam,vaikus auginam,karjeras darom,reikia gi atsipalaiduoti...Å eÅ¡tadienį pusÄ™ dienos miegam,po to į kokiÄ… kavinÄ™ ,kas su vaikais ,kas be vaikų.Ir vÄ—l alutis,Å¡ampaniukas.Po pietų kavutÄ— pas kÄ… nors namuose su brendžiuku.VaikuÄiai žaidžia ,tÄ—veliai geria...Sekmadienis jau blaivas ir vÄ—l darbo savaitÄ—.Dabar pagalvoju,tuo metu tai atrodÄ— normalu.Ir kiekvienÄ… penktadienį taip.Nors viena pora atskilo,pasakÄ—,kad taip ir prasigerti galima.Atsimenu,iÅ¡sityÄiojom tada iÅ¡ jų...O man vienas Å¡eÅ¡tadienio rytas atÄ—jo toks kaip ir reikÄ—jo tikÄ—tis,koks Äia rytas,koks Äia rytas,jei pachmielas nedarytas ...Ir tai buvo prieÅ¡ 20 metų maždaug.Na,o šįryt aÅ¡ raÅ¡au ir tikrai nuoÅ¡irdžiai džiaugiuosi,kad galiu pasakyti jums visiems,kur buvo nuopolio pradžia ir rasiu palaikymÄ… .Na ir nieks Å¡alia nepasakys-iÅ¡gerk gi biÅ¡kį,lengviau pasidarys.

Neprisijungęs

#336 2014-01-11 10:09:59

žvejys
Senbuvis

Taip pilnai palaikau reik keiti bloga įprotį ankÅ¡Äiau ar vÄ—liau.

Neprisijungęs

#337 2014-01-12 16:31:12

svetys
Aktyvus narys

ozka rašė:

svetys rašė:

Labas rytas,Svety ir visi kiti sutikÄ™ blaivų Å¡ios dienos rytÄ….AiÅ¡ku,kad normalu ir nesÄ…mones sapnuoti,ir prakaituoti.Å iandien atsikÄ—liau ir prisiminiau savo gÄ—rimo pradžių pradžiÄ….O ji buvo tokia,kad penktadienio vakarais ,po sunkiu savaitÄ—s darbų kokios 4 poros jaunų Å¡eimų ,vaikus palikÄ™ senelių globai,lekiam su bonkom į laisvÄ… plotÄ….Juk taip sunkiai dirbam,vaikus auginam,karjeras darom,reikia gi atsipalaiduoti...Å eÅ¡tadienį pusÄ™ dienos miegam,po to į kokiÄ… kavinÄ™ ,kas su vaikais ,kas be vaikų.Ir vÄ—l alutis,Å¡ampaniukas.Po pietų kavutÄ— pas kÄ… nors namuose su brendžiuku.VaikuÄiai žaidžia ,tÄ—veliai geria...Sekmadienis jau blaivas ir vÄ—l darbo savaitÄ—.Dabar pagalvoju,tuo metu tai atrodÄ— normalu.Ir kiekvienÄ… penktadienį taip.Nors viena pora atskilo,pasakÄ—,kad taip ir prasigerti galima.Atsimenu,iÅ¡sityÄiojom tada iÅ¡ jų...O man vienas Å¡eÅ¡tadienio rytas atÄ—jo toks kaip ir reikÄ—jo tikÄ—tis,koks Äia rytas,koks Äia rytas,jei pachmielas nedarytas ...Ir tai buvo prieÅ¡ 20 metų maždaug.Na,o šįryt aÅ¡ raÅ¡au ir tikrai nuoÅ¡irdžiai džiaugiuosi,kad galiu pasakyti jums visiems,kur buvo nuopolio pradžia ir rasiu palaikymÄ… .Na ir nieks Å¡alia nepasakys-iÅ¡gerk gi biÅ¡kį,lengviau pasidarys.

Dabar aÅ¡ laukiu kol bendradarbiai pradÄ—s tyÄiotis kokioj komandiruotÄ—j kai su jais gramo atsisakysiu padaryt, ar po darbo buteli...Statybose dirbu, o ten didžioji dalis darbininku geria hmm bus sunku, bet tikiu, kad pavyks

Neprisijungęs

#338 2014-01-12 17:02:07

ozka
Senbuvis

Žinoms,kad yra darbų,kur butelaitis kasdienis palydovas.Sunku,labai,kai esi tokioj aplinkoj.Daug ryžto reikia.Bet kad kelio kito gi nÄ—ra,visi Äia mes atsiradom,priÄ—jÄ™ liepto galÄ….AÅ¡ daug metų negalÄ—jau atsisakyti,tipo kontroliavau situacijÄ….Yla vistiek iÅ¡lindo iÅ¡ maiÅ¡o.Na,dabar drebu dÄ—l darbo vietos ir valdžios reakcijos.Bijau rytojaus labiau dÄ—l to,kad pati nenusipirkÄiau ir viena neįkalÄiau kur pasislÄ—pus,nes noras taigi niekur nedingo...

Neprisijungęs

#339 2014-01-12 17:11:12

Jeronimas
Senbuvis
Registravosi: 2013-02-24
Žinutės: 254

Blaivus  12m.  2mÄ—n.  11d. 

AÅ¡ nesakau kad bus lengva.Gal dabar geriau pakentÄ—t,negu atsibust visiÅ¡kam dugne.Kai prarasi darbÄ…,nebebus kam tyÄiotis,kad nebegeri.

Neprisijungęs

#340 2014-01-12 17:19:41

ozka
Senbuvis

Jeronimas rašė:

AÅ¡ nesakau kad bus lengva.Gal dabar geriau pakentÄ—t,negu atsibust visiÅ¡kam dugne.Kai prarasi darbÄ…,nebebus kam tyÄiotis,kad nebegeri.

AiÅ¡ku,juodo homoro gera dozÄ— dar niekam nepakenkÄ—,kaip ir teisingas žodis.AÄiÅ« ,Jeronimai,einu ieÅ¡kot termosinio puodelio,bandysiu ryt iÅ¡ pat pradžių prisitaisyti skanios saldžios arbatos

Neprisijungęs

#341 2014-01-12 19:03:50

žvejys
Senbuvis

Nieko atlaikysi savaite kita ir atšoks , nusibos , susitaikys su ta mintim kad negeri. Arbatos gera mintis:rolleyes:

Neprisijungęs

#342 2014-01-12 21:25:08

ozka
Senbuvis

Arba. kavos su kondensuotu pienu

Neprisijungęs

#343 2014-01-13 03:19:13

žvejys
Senbuvis

JÄ—zau , tik ne vakare kondensuotas pienas, turiu priklausomybe saldumynams.

Neprisijungęs

#344 2014-01-13 19:22:27

Audronis
Senbuvis

Kuo blogai kondensuotas vakare? Pats tas pasilepinti prieš miega ;)

Neprisijungęs

#345 2014-01-14 08:56:17

žvejys
Senbuvis

Gerai nieko nesaku , bet man tai po tokių pasilepinimų kelnėms diržo nereik:)

Neprisijungęs

#346 2014-01-14 09:16:28

Audronis
Senbuvis

Taigi Äia pliusas, nei diržo vertis, nei vargti su juo ;)

Neprisijungęs

#347 2014-01-14 09:20:40

katyte
Senbuvis
Žinutės: 582

pastebejau,kad daugelis is metusiu gert persimeta ant saldumynu:)kazkam tai i nauda,o kazkam reik prisilaikyt.
asmeniskai man irgi reikia tuos dalykus kontroliuoti(ypac vakarais),tad stegiuosi nevartoti visiskai...tik kartais per savaitgalius.Susidarius esu griezta mitybos plana-ka galiu  ir ko ne.

Neprisijungęs

#348 2014-01-14 09:37:35

Audronis
Senbuvis

Na, aÅ¡ į saldÄ—sius niekada nespjoviau, kirtau juos ir kai gÄ—riau, ir kai meÄiau gerti. Tik kol gÄ—riau neturÄ—jau tiek galimybių ir laiko saldÄ—siais mÄ—gautis, buvo daug rimtesnių reikalų, o pachmielui geriau Å¡imtgramiukas ar rauginti kopÅ«stai, nei kokiÄ… saldį nesÄ…monÄ— ;) Va, kai meÄiau rÅ«kyti, tai saldumynus pradÄ—jau Å¡lamÅ¡ti, kaip už pinigus.

Neprisijungęs

#349 2014-01-14 12:31:40

skorpionas
Senbuvis
Registravosi: 2012-12-13
Žinutės: 441

AÅ¡ kai meÄiau gerti tai taip traukÄ— tos energijos atsigerti, žinau kad nesveika, bet kažkokia trauka energetiniams, o paskui ant kavos perÄ—jau, nesu kofemanas,bet  3-4 puodeliai stiprio per dienÄ…,nežinau tai daug ar mažai.

Neprisijungęs

#350 2014-01-14 14:33:10

Audronis
Senbuvis

Energetikais lyg be reikalo niekad nesimÄ—gavau, nors nespjaunu į juos, o kavos iÅ¡pliÅ«rindavau 5-7 didelius puodelius. Tokios tirÅ¡tos tirÅ¡tos... Kartu su rÅ«kymu meÄiau ir kavÄ…, dabar geriu tik arbatÄ…, bet taip pat nemažai. Priklausomiems saikingai neegzistuoja niekas, jei jau imti, tai, kaip už TÄ—vynÄ™ :)

Neprisijungęs

Forumo apaÄia