VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#301 2014-01-05 16:54:09

Skersvejis
Narys
Registravosi: 2014-01-05
Žinutės: 36

Re: Nebenoriu gerti

Skersvejis rašė:

Norėjau jau dabar įjungt skaitliuką, bet kokia tai klaidelė forume, tai įvedus šios dienos datą rodo, kad jau metus blaivas smile

Susitvarkiau, pasirodo klaidelė mano galvoj buvo, per visas tas nesamones net pamiršau, kad dabar jau 2014'ieji. Jergau sad

Į šventę traukiame būriais, tik grįžtame po vieną..

Neprisijungęs

2014-01-05 16:54:09

Google

#302 2014-01-05 16:57:36

ozka
Senbuvis
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 311

Skersvejis rašė:

ozka rašė:

NeaiÅ¡ku dar kaip po anos savaitÄ—s baliuÅ¡kinų valdžia sureaguos.Gali bÅ«ti blogai,bet kÄ… aÅ¡ Äia iÅ¡ anksto,ryt bus ryt.O Å¡iandien-karÅ¡tos arbatos puodas su juodų serbentų uogiene.Man tokiomis dienomis padeda

turbÅ«t taip pat kaip ir ankstesniais tokiais atvejais. jei tai jau ne pirmas kartas, darbdaviai ir prie tokių dalykų pripranta, jei jiems tikrai esi reikalinga.  RyÅ¡ium su tuo, mano tvarkymosi plano dalis yra naujo darbo ieÅ¡kojimas (žinoma snukelį pirma reik atgaut), nes Å¡itam darbe jau priprato prie to, kad aÅ¡ pijokas, ir darbo savaitÄ™ pradÄ—jus ne nuo pirmadienio o nuo penktadienio, nelabai kÄ… ir sako. Tai susidaro tokios Å¡iltnaminÄ—s salygos girtuoklystei vystytis, nors streso po pravaikÅ¡tų tai vistiek nesumažina, pakimba virÅ¡ galvos masÄ— reikalų, klientam tenka meluot. Bjaurus dalykas sad

Na,nežinau,pas mane tai toks darbas,kad arba dvėsdamas turi dirbti,kad ir pachmielingas,arba imk,ponas biuletenį.Tai,joo.geras tada tamstos darbas,tikrai kad šiltnamio sąlygos,na sėkmės paieškose ir iki

Nėra priešų ir draugų,o kiekvienas žmogus yra man mokytojas

Neprisijungęs

#303 2014-01-05 17:00:30

Skersvejis
Narys

ozka rašė:

Skersvejis rašė:

ozka rašė:

NeaiÅ¡ku dar kaip po anos savaitÄ—s baliuÅ¡kinų valdžia sureaguos.Gali bÅ«ti blogai,bet kÄ… aÅ¡ Äia iÅ¡ anksto,ryt bus ryt.O Å¡iandien-karÅ¡tos arbatos puodas su juodų serbentų uogiene.Man tokiomis dienomis padeda

turbÅ«t taip pat kaip ir ankstesniais tokiais atvejais. jei tai jau ne pirmas kartas, darbdaviai ir prie tokių dalykų pripranta, jei jiems tikrai esi reikalinga.  RyÅ¡ium su tuo, mano tvarkymosi plano dalis yra naujo darbo ieÅ¡kojimas (žinoma snukelį pirma reik atgaut), nes Å¡itam darbe jau priprato prie to, kad aÅ¡ pijokas, ir darbo savaitÄ™ pradÄ—jus ne nuo pirmadienio o nuo penktadienio, nelabai kÄ… ir sako. Tai susidaro tokios Å¡iltnaminÄ—s salygos girtuoklystei vystytis, nors streso po pravaikÅ¡tų tai vistiek nesumažina, pakimba virÅ¡ galvos masÄ— reikalų, klientam tenka meluot. Bjaurus dalykas sad

Na,nežinau,pas mane tai toks darbas,kad arba dvėsdamas turi dirbti,kad ir pachmielingas,arba imk,ponas biuletenį.Tai,joo.geras tada tamstos darbas,tikrai kad šiltnamio sąlygos,na sėkmės paieškose ir iki

Kartais net ir darbo praradimas, gali padėt pažiūrėt į savo gyvenimą kritiškiau, ir būt tik tramplynu į naują, kokybiškesnį gyvenimą. Ramybės smile

Neprisijungęs

#304 2014-01-05 17:27:13

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  9mÄ—n.  23d. 
NerÅ«kau  9m.  9mÄ—n.  16d. 

Aš tai seniau ir samoningai gerdavau ir durniuodavau darbe, kad būtų proga pakeisti darbą ir gyvenimą. Neprisiversdavau pats žengti žingsnį.
Kai sutinku iÅ¡ buvusių darbų kolegas, pagalvoju, kad, jei negerÄiau, tai taip su jais ir plaukÄiau pasroviui..

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#305 2014-01-05 18:04:56

Skersvejis
Narys

Artaz rašė:

Aš tai seniau ir samoningai gerdavau ir durniuodavau darbe, kad būtų proga pakeisti darbą ir gyvenimą. Neprisiversdavau pats žengti žingsnį.
Kai sutinku iÅ¡ buvusių darbų kolegas, pagalvoju, kad, jei negerÄiau, tai taip su jais ir plaukÄiau pasroviui..

Na mano atveju tai turbÅ«t irgi susijÄ™: gyvenimų pasitenkinimo nÄ—ra, darbe kažkokių perspektyvų nenusimato, užeina neviltys visokios, ir užsinori iÅ¡sijungt. Pas psichiatrus ar prichoterapeutus kreiptis irgi nesinorÄ—jo, dÄ—l visokių mitų, kuriuos paskaitÄ™s forumÄ… supratau esant neteisingais. Tai dabar galvoj biÅ¡ki optimizmo daugiau, tik dar renkuosi kur Äia pas kÄ… ir po kiek. Gal kas gydÄ—tÄ—s ąžuolyno klinikoj ir galÄ—tų apÅ¡viest kokios ten kainos palyginus su kitom privaÄiom klinikom?

Neprisijungęs

#306 2014-01-05 18:52:04

ozka
Senbuvis

Skersvejis rašė:

Artaz rašė:

Na mano atveju tai turbÅ«t irgi susijÄ™: gyvenimų pasitenkinimo nÄ—ra, darbe kažkokių perspektyvų nenusimato, užeina neviltys visokios, ir užsinori iÅ¡sijungt. Pas psichiatrus ar prichoterapeutus kreiptis irgi nesinorÄ—jo, dÄ—l visokių mitų, kuriuos paskaitÄ™s forumÄ… supratau esant neteisingais. Tai dabar galvoj biÅ¡ki optimizmo daugiau, tik dar renkuosi kur Äia pas kÄ… ir po kiek. Gal kas gydÄ—tÄ—s ąžuolyno klinikoj ir galÄ—tų apÅ¡viest kokios ten kainos palyginus su kitom privaÄiom klinikom?

ÄŒia jau reiktų vilnieÄių klaust,aÅ¡ asmeniÅ¡kai kiek buvau susidÅ«rus su psichiatrais,nÄ— vienas man nepadÄ—jo.Labiausiai padÄ—jo minesota .Na ir dar grynai mano asmeninÄ— nuomonÄ—-nauja ir blizgi klinika,ne visada geriausia,svarbiausia,kad tiktų ir patiktų gydytojas,o jis paprastai dirba per kelis darbus.Esu pati turÄ—jus sveikatos problemų,tai rinkausi žmogų,o ne gydymo įstaigÄ… ir neapsirikau.Manau tas pats ir su psichiatrija.

Neprisijungęs

#307 2014-01-05 20:27:40

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  8d. 

Man asmeniÅ¡kai psichiatrai nepadÄ—jo. Nežinau , kaip kitiems, Å¡iaip kiekvienas bÅ«das kuris gali padÄ—ti iÅ¡likti blaiviam yra geras. O dÄ—l darbo yra teisybÄ—s aplinka daug daro, jei aplinka geria ar yra iÅ¡geriantys , sunku iÅ¡likti blaiviam. PradÄ—jas gydytis keiÄiau viska iÅ¡ pagrindų , tik pats darau daug klaidų. Bet yra tikslas bÅ«ti blaiviam ir jauÄiu kad alkoholis yra silpnesnis už mane. Galiu pakeisti savo psichologija.

Neprisijungęs

#308 2014-01-06 20:05:11

ozka
Senbuvis

Tt

žvejys rašė:

Man asmeniÅ¡kai psichiatrai nepadÄ—jo. Nežinau , kaip kitiems, Å¡iaip kiekvienas bÅ«das kuris gali padÄ—ti iÅ¡likti blaiviam yra geras. O dÄ—l darbo yra teisybÄ—s aplinka daug daro, jei aplinka geria ar yra iÅ¡geriantys , sunku iÅ¡likti blaiviam. PradÄ—jas gydytis keiÄiau viska iÅ¡ pagrindų , tik pats darau daug klaidų. Bet yra tikslas bÅ«ti blaiviam ir jauÄiu kad alkoholis yra silpnesnis už mane. Galiu pakeisti savo psichologija.

Tu,-žvejy,teisybę sakai,bet,sorry už klausimą,kokį išsilavinimą turi/baisiai sunku suprasti tave

Neprisijungęs

#309 2014-01-06 20:08:41

ozka
Senbuvis

kaip skersvÄ—jis?Kur vynas ?Kur Agni/Kur lekso/

Neprisijungęs

#310 2014-01-06 20:26:32

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  4mÄ—n.  23d. 

ozka rašė:

Tt

žvejys rašė:

Tu,-žvejy,teisybę sakai,bet,sorry už klausimą,kokį išsilavinimą turi/baisiai sunku suprasti tave

O prie ko Äia iÅ¡silavinimas? KÄ… jis keiÄia duotuoju atveju? SakyÄiau, kad neetiÅ¡ka žmogų taip tardyti. ViskÄ… suprantamai žvejys raÅ¡o.

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#311 2014-01-06 20:28:47

Skersvejis
Narys

ozka rašė:

kaip skersvÄ—jis?Kur vynas ?Kur Agni/Kur lekso/

Skersvėjis traukia kaip reikalas. Darbų prisikaupę biški buvo, bet nuotaikos geros. A.Carro knygą baigiu dar perskaityt big_smile kaip tau, kaip darbe sekėsi?

Neprisijungęs

#312 2014-01-07 00:36:28

žvejys
Senbuvis

Per daug giliai mąstau, tai pastebėjau, šiandienos susirinkime norėjau, kaip geriau.

Neprisijungęs

#313 2014-01-07 08:36:31

svetys
Aktyvus narys
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 81

Blaivus  11m.  3mÄ—n.  26d. 

anksÄiau daug gÄ—riau, prisidariau begale problemu, nuo gruodžio pradžios negÄ—riau, bet su nerimu laukiau Å¡venÄiu, buvau nusprendes iÅ¡vis negerti, bet per kalÄ—das buvo balius ir iÅ¡geriau ir nuo kalÄ—du iki Å¡iandien gÄ—riau. GÄ—riau žiauriai daug nuo ryto iki vakaro nuo Å¡iandien nusprendžiau nebegert, planas toks negersiu 3 savaites ir tada užsikoduosiu

Neprisijungęs

#314 2014-01-07 09:25:22

žvejys
Senbuvis

Labai puiku svety, kiekvienas būdas blaivėti yra geras.

Neprisijungęs

#315 2014-01-07 16:10:57

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mÄ—n.  14d. 
NerÅ«kau  16m.  5mÄ—n.  26d. 

svetys, smagu, kad paraÅ¡ei, pasiskaitinÄ—k forumÄ…, rasi daug naudingos informacijos, patarimų, patirÄių. Puiku, kad  pasiryžai negerti, tik vienÄ… dalykÄ… turi suprasti ir įsisÄ…moninti – jei jau esi priklausomas nuo alkoholio, tai tokios prabangos, kaip laÅ¡elis, vienas stikliukas kompanijai palaikyti ir pan., tu neturÄ—si niekada, alkoholio turi atsisakyti visiÅ¡kai. PatikÄ—k, tai nÄ—ra neįmanoma.

Neprisijungęs

#316 2014-01-07 16:22:49

Žuvis
Senbuvis
Registravosi: 2012-07-26
Žinutės: 606

Blaivus  13m.  3mÄ—n.  30d. 

Sveikas prisijungÄ™s, svety! Nesikrimsk, man po trijų savaiÄių blaivybÄ—s taip stogÄ… nurovÄ—, taip užpilus buvau... Klaidžiojau kitam gale miesto...

Tiesiog dabar įsitikinai, kad iÅ¡ties net ir po kokio laiko alkoholis tavo kasdienybÄ™ keiÄa kapitaliai... Žodžiu slaptas iliuzijas ,,IÅ¡mokti gerti„ vyk Å¡alin. Pirmomis dienom skaityk, ilsÄ—kis, motyvacinių filmų apie alkoholizmÄ… pažiÅ«rÄ—k — kad ne tik proto lygmeny, bet ir pasÄ…monÄ—j susiformuotų toks barjeras prieÅ¡ alkoholio vartojimÄ….

Paskutinis taisė Žuvis (2014-01-07 16:24:02)

Neprisijungęs

#317 2014-01-07 20:56:48

žvejys
Senbuvis

Tokio pasakymo , kad išmoksiu gerti nė minties negali būti. Niekada taip nebus. Du keliai arba geri arba blaivėji.

Neprisijungęs

#318 2014-01-07 21:02:15

svetys
Aktyvus narys

PastebÄ—jau ta dalyka, ir puikiai suprantu, kad yra arba arba. Buvau perskaites Aleno Carro knyga prieÅ¡ 3metus, tada negÄ—riau ir nerÅ«kiau puse metu... ir ta laiko tarpa atsimenu kaip nuostabiausia savo gyvenime. AÄiu už palaikyma

Neprisijungęs

#319 2014-01-07 21:07:21

žvejys
Senbuvis

Vat tas ir yra kai po pragaro ir tamsos pamatai šviesa , prie veidrodžio šviesėjantį veidą , pagauni norą, blaivėt.

Neprisijungęs

#320 2014-01-07 21:07:41

Skersvejis
Narys

svetys rašė:

PastebÄ—jau ta dalyka, ir puikiai suprantu, kad yra arba arba. Buvau perskaites Aleno Carro knyga prieÅ¡ 3metus, tada negÄ—riau ir nerÅ«kiau puse metu... ir ta laiko tarpa atsimenu kaip nuostabiausia savo gyvenime. AÄiu už palaikyma

kuriÄ… bÅ«tent Carro knygÄ…? kaiptik priÄ—jau skyrių "nebegerti iÅ¡vis ar gerti mažiau?" big_smile na tikiuos, nesvarstys varianto gert mažiau. nusivilÄiau knyga.

Neprisijungęs

#321 2014-01-07 21:47:15

svetys
Aktyvus narys

Na manau tikrai neteks nusivilti. Man tikrai daug padÄ—jo atsirado noras nustot gert ir susimastyt, dar ir dabar karts nuo karto pasiskaitinÄ—ju, bet neturÄ—jau žmogaus su kuriuo galÄ—Äiau pasidalint savo nelaime, nes kam nors bandydavau iÅ¡sipasakot arba bÅ«davau pasmerktas arba sulaukdavau paprasto atsakymo - tai kam geri? KodÄ—l geri iÅ¡ ryto? Arba pradÄ—davo pliotkus laidyt va koks tas alkoholikas toks anoks silpnavalis... sry perdaug iÅ¡siplÄ—Äiau smile tiesiog pirma karta galiu drasiai iÅ¡sipasakot ir tuo esu jums visiems labai dÄ—kingas jauÄiu didžiuli palengvÄ—jima

Neprisijungęs

#322 2014-01-07 22:36:59

Skersvejis
Narys

svetys rašė:

Na manau tikrai neteks nusivilti. Man tikrai daug padÄ—jo atsirado noras nustot gert ir susimastyt, dar ir dabar karts nuo karto pasiskaitinÄ—ju, bet neturÄ—jau žmogaus su kuriuo galÄ—Äiau pasidalint savo nelaime, nes kam nors bandydavau iÅ¡sipasakot arba bÅ«davau pasmerktas arba sulaukdavau paprasto atsakymo - tai kam geri? KodÄ—l geri iÅ¡ ryto? Arba pradÄ—davo pliotkus laidyt va koks tas alkoholikas toks anoks silpnavalis... sry perdaug iÅ¡siplÄ—Äiau smile tiesiog pirma karta galiu drasiai iÅ¡sipasakot ir tuo esu jums visiems labai dÄ—kingas jauÄiu didžiuli palengvÄ—jima

manau Äia kiekvienam iÅ¡ mÅ«sų tie jausmai yra pergyventi. ir tam Äia mÄ™s susirinkÄ™, kad nebetektų jų patirt. laikykis smile

Neprisijungęs

#323 2014-01-07 22:44:15

svetys
Aktyvus narys

Pirmaja diena jau iÅ¡kenÄiau negÄ—res ji visad bÅ«na sunkiausia

Neprisijungęs

#324 2014-01-08 07:20:03

žvejys
Senbuvis

Svarbiausia nepasiduok norui gerti. Laikykis.

Neprisijungęs

#325 2014-01-08 07:38:13

svetys
Aktyvus narys

Laba ryta visiems. Stengsiuos, žinau kuo toliau tuo bus lengviau, paprašiau žmonos, kad nebūtu pakolkas jokiu baliu, bent kol neužsikoduosiu tada jau vis kažkoks saugiklis bus... ps. dėkui už paslaugėle wink

Neprisijungęs

Forumo apaÄia