VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

BÅ«k blaivus!


Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#176 2015-07-15 19:18:07

Pasiklydes
Senbuvis
Miestas: Vilnius
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Sveikata

Nemanau, kad iÅ¡ pasiutimo kažkokio tokie dalykai. SpÄ—ju savaitgali nevalgius beveik nieko ir pilant stipru alu, visa sistema "stoju piestu" ir kai gavo maisto pagaliau, makaroniukų, padažiukų, omletų ir vsio, ragai.  O jei kažkas nežino ka normaliai patarti, o ne kažkokius debilizmus raÅ¡inÄ—ti, tai tiesiog galÄ—jo patylÄ—ti, bet matyt ta prabanga nesinaudoja... smile


Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

 

2015-07-15 19:18:07

Google

#177 2015-07-15 19:52:58

IÅ¡kaimo
Senbuvis
Miestas: Aukštaitija
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Sveikata

Jei nenori baltos gert, nieko nedaryk, tik gerk mineralinį Vytuka, praeis. Man taip buna nuo saldžių gėrimų.


Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

 

#178 2015-07-15 20:07:31

Pasiklydes
Senbuvis
Miestas: Vilnius
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Sveikata

Baltos ir norint neturiu, o Vytautas bus ir toliau pats tas, tikiuosi rytoj situacija bus geresnÄ—. smile


Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

 

#179 2015-07-15 20:20:13

IÅ¡kaimo
Senbuvis
Miestas: Aukštaitija
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Sveikata

Å iaip tai Äia vienas iÅ¡ alkoholio Å¡alutinių poveikių. NÄ—ra gerai kad taip darosi.


Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

 

#180 2015-07-15 20:23:10

Pasiklydes
Senbuvis
Miestas: Vilnius
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Sveikata

Iškaimo rašė:

Å iaip tai Äia vienas iÅ¡ alkoholio Å¡alutinių poveikių. NÄ—ra gerai kad taip darosi.

Pilnai tikÄ—tina. Kas idomiausia nepasireiÅ¡kia iÅ¡kart nustojus gerti ant kitos dienos pradÄ—jus jau valgyti, vat bÅ«tent kokia 3-4 dienÄ… negeriant, ka bevalgytum ar vegetariÅ¡kai ar veganiÅ¡kai, nors ir žalius agurkus ar pomidorus ar koki obuoli kramsnojant vistiek finalas vienoks, ypaÄ nakti neduoda miegoti deja... hmm  Bet paskui staigiai ir dingsta...


Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

 

#181 2015-07-19 15:18:59

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Re: Sveikata

Troja rašė:

<...>Mano pagijimo būdą, manau, ir tu žinai, bet vis tikiesi, kad kažkas parašys tau kitą būdą: pasveiksi, jei kuo daugiau gersi. Žinok, kad jokio malonaus ir tinginio verto būdo nėra. Yra rimti, mokslu pagrįsti dalykai. Ir arba tu nori juos išbandyti, arba nenori. Bet tai ne dienos, savaitės ar mėnesio reikalas, ir į jį reikia labai rimtai ir atsakingai pažiūrėti.

AÄiÅ« forumieÄiams, kurie apÅ¡vietÄ— mane, kad yra tokia funkcija kaip „Rodyti rezultatus pagal žinutę“ Nors skaitau save mÄ—gÄ—jiÅ¡ko lygio „aityÅ¡niku“ o nesuradau tokios paprastos funkcijos. SenatvÄ— blin smile Tad nieko nelaukÄ™s ir pasinaudojau ta funkcija, gerÄ… pusnaktį skaiÄiau postus. Kiek suprantu Trojos metodas ne toks ir mistinis. 1. Atsisveikinti su gerianÄia aplinka. Nežinau kam dÄ—kot, bet tokia aplinka pas mane net nekvepia. Artimieji negeriantys, draugų neturiu apskritai, nei gerianÄių nei negerianÄių. Dirbu pats sau, tai irgi jokio sÄ…lyÄio su aplinka. Tad pirmas punktas man „sueina“. 2. Atsiradusio laisvo laiko nuo gÄ—rimo užpildymas. Va Å¡ita sritis jau gerokai sudÄ—tingesnÄ—. Kai lankiau psichoterapijas, man duodavo lentelÄ™ kur kiekviena valanda sužymÄ—ta ir liepdavo užsipildyti visos dienos užimtumÄ… valandos tikslumu. Tai Å¡itos užduoties taip ir nesugebÄ—jau įvykdyti. Kad įvykdyti šį punktÄ… man turbÅ«t reiktų gerai pavartoti antidepresantų, nes Å¡iaip kai negeriu nu nors kuolÄ… taÅ¡yk, manÄ™s absoliuÄiai niekas nedomina. GalÄ—Äiau kiauras dienas vaikÅ¡tinÄ—ti pirmyn atgal, daug valgyti, drybsoti lovoje ar spoksoti į monitorių ir ten nežinia kÄ… daryti. Gal ir įmanoma su vaistų ir specialistų pagalba susiimti, kas ten žino...3. DrastiÅ¡kas mitybos pakeitimas. ÄŒia, skaitau yra pats sunkiausias punktas. Kaip jau minÄ—jau, esu iÅ¡ tų kur mÄ—sÄ… kerta du – tris kartus per dienÄ…. Ant mÄ—sytÄ—s dedu daug padažo. Visokie keÄupai, majoneziukai, garstyÄios, grietinytÄ—s, įvairių rožinių ir gelsvų spalvų sintetiniai padažai iÅ¡ buteliukų sueina labai greitai, nespÄ—ju naujų pirkti. Kitas dalykas kava. Jei bÅ«nu blaivus, tai stiprios kavos per dienÄ… suvartoju nuo 5 iki 10 puodelių. Man tik vienas neaiÅ¡kumas – o kaip maitintis žaliavalgiÅ¡kai žiemos sezonu? Tai pirma. O antra, gyvenu daugiabutyje, tai užsiauginti savo ekologiÅ¡ko maisto neturiu galimybių. Belieka pirkti prisotintÄ… chemikalais maistÄ… prekybos centruose arba turguje. Nu gal turguje „pas bobutę“ tik vasaros sezonu atrasÄiau ko nors neužterÅ¡to iÅ¡ sodo.

Neprisijungęs

 

#182 2015-07-19 17:23:55

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

Re: Sveikata

Ir aÅ¡ vis galvoju apie Trojos žaliavalgystÄ™. Bet tai neįmanoma. NÄ—ra kur gerų daržovių nusipirkti. Turguje maÄiau bobutes, kurios pardavinÄ—ja daržoves, kurias augina savo individualiame name, kuris stovi mieste prie tikrai didelÄ—s ir judrios gatvÄ—s. ReikÄ—tų susirasti kokį Å«kininkÄ…, kad pavažiuoti už miesto. Bet ir tai neaiÅ¡ku kÄ… gali nusipirkti. KartÄ… labai anksti pavasarį pirkau salotas iÅ¡ Å«kininko, buvo padÄ—tas sertifikatas kažkoks. Teko iÅ¡mesti, nes man buvo vaistų skonio. Bet manau kada nors pabandysiu bent jau į kokiÄ… stovyklÄ… žaliavalgių nuvažiuoti.

Neprisijungęs

 

#183 2015-07-19 18:21:20

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739


Blaivus  11m.  5mÄ—n.  0d. 

Re: Sveikata

Oi, Bebre, nežinau, ar verkti, ar juoktis: kad tu visokius grynai sintetinius, absoliuÄiai nuodingus padažus Å¡lamÅ¡ti taip, kad nespÄ—ji jų pirkti, tai yra jau labai puiku ir nepavojinga ir tau jokių minÄių neigiamų nekelia. O kad reikÄ—s daržoves iÅ¡ prekybos centro valgyt, tai jau tikrai gali nusinuodyt ir paÄiūžas atmest. Nu bet kaip žmonÄ—s masto, tai nors bÄ—k ir rÄ—k. Dar kai kokie su keturiom klasÄ—m taip galvoja, tai dar suprasti galima, bet kai iÅ¡silavinÄ™s žmogus, tai tik trÅ«ksta žodžių ir viskas...
SudÄ—tinga tau kÄ… nors paaiÅ¡kinti, kai tu pats nenori nieko suprasti ir pats neieÅ¡kai informacijos. AÅ¡, prieÅ¡ pakeisdama mitybÄ…, pusÄ™ metų rinkausi informacijÄ… įsigilinusi iki begalybÄ—s. Kai jau pagaliau tÄ… mitybÄ… pakeiÄiau (per vienÄ… naktį),  tai ir toliau mano užsiÄ—mimas numeris 1 liko informacijos rinkimas, gilinimasis, studijavimas, seminarų klausymas, knygų ieÅ¡kojimas, pirkimas, spausdinimas ir skaitymas. Beje, iÅ¡ tavo paminÄ—tų trijų punktų pagrindinis ir pagrindiniausias yra – mityba. Jinai iÅ¡valo lÄ…steles, paÅ¡alina iÅ¡ organizmo toksinus ir tu tampi kitu žmogumi. Kad tapau kitu žmogumi, aÅ¡ tÄ… jauÄiau ir jauÄiu tiek fiziniame lygmenyje, tiek dvasiniame. Jeigu pradedi galvoti mintimis, kurių tavo galvoje niekada gyvenime nebuvo, o gatvÄ—je tolimesni pažįstami praeina pro Å¡alį neatpažinÄ™ tavÄ™s, tai reiÅ¡kia, kad tavyje įvyko didžiuliai persitvarkymai į gerÄ…, ne - į paÄiÄ… nuostabiausiÄ… pusÄ™.
Ir žinok, kad jeigu tu pats nesusirasi informacijos Å¡altinių, kaip tÄ… mitybÄ… pakeisti, tai aÅ¡ tau tikrai Äia net mažos dalies paraÅ¡yti negalÄ—siu, nes tai neįmanoma.
EsmÄ— yra tokia: valgyti reikia termiÅ¡kai neapdorotÄ…, natÅ«ralų augalinį maistÄ…. Niekaip neperdirbtÄ…. Nuo Å¡ių sakinių ir reikia atsispirti. Bet Äia prasideda labai daug „bet“.
Kuo žmogus labiau yra save užnuodijÄ™s parduotuviniu maistu, tuo pereiti jam prie tokio maitinimosi bÅ«do yra ir sunkiau, ir sudÄ—tingiau, ir ilgiau. Tu save esi užtrÅ«ÄijÄ™s taip, kad mano aplinkoje taip užsitrÅ«Äijusio žmogaus tikrai nÄ—ra, sprendžiant iÅ¡ tavo apraÅ¡ymo – kÄ… tu valgai. TodÄ—l mitybÄ… turÄ—tum keisti palaipsniui, atsisakydamas nuodingų produktų paeiliui. Jei žmogus motyvuotas ir entuziastingai imasi Å¡io reikalo, tai jis pats nusprendžia, ko pradÄ—s atsisakyti pirmoje eilÄ—je. Jeigu tu mÄ—sÄ… valgai tris kartus per dienÄ…, tai tu jos iÅ¡ karto visos net nesugebÄ—si atsisakyti, todÄ—l turÄ—si atsisakyti dalimis. O tai užtÄ™s procesÄ…. Bet geriau vÄ—liau, negu niekada. Žodžiu, etapai turÄ—tų bÅ«ti tokie: mÄ—sa ir jos produktai; cukrus; kava; baltų miltų visi produktai. Toliau kiti gyvulinÄ—s kilmÄ—s produktai. Žinoma, jokių majonezų ir panaÅ¡ių sintetinių dalykų, nes Å¡iuolaikiniame majoneze nÄ—ra nieko natÅ«ralaus.
Tai va, daugiau neÅ¡vaistysiu aÅ¡ savo laiko, nes negarantuoju, kad bus iÅ¡ to naudos. O jei sumastysi veikti, tai visada atsakysiu tau į konkreÄius klausimus.
Dabar dar atsakau į klausimÄ…, kÄ… žaliavalgiai valgo žiemÄ…. O valgo labai paprastai ir labai skaniai: pusryÄiai – atitirpintas ir paÅ¡ildytas vanduo su medumi ir citrina. Pietums visada vaisių kokteilis, nes vaisių, iÅ¡ kurių be problemų galima darytis kokteilius, yra ir žiemÄ…. Ä® kokteilį dedama arba džiovintų dilgÄ—lių, sumaltų kavamale, arba ant palangÄ—s užsiauginama kvieÄių želmenų, kas yra visiÅ¡kai paprasta. Taip pat dedama kavamale maltų avižų – daugelio vitaminų Å¡altinis, linų sÄ—menų ar dar ko panaÅ¡aus. Pavakariai – 700 g puodelis Å¡viežiai iÅ¡spaustų morkų, obuolių, burokų, salierų sulÄių. O vakarienÄ™ aÅ¡ valgau termiÅ¡kai apdorotÄ…, tik žinoma labai jau atsirenku, kÄ… valgyti. Tai dažniausiai bÅ«na irgi daržovÄ—s arba kruopos, tik termiÅ¡kai apdorotos. Ä®sidedu sviestuko, jei noriu. Ir aplamai, jei kažko labai užsimanau, tai ir suvalgau. Bet jau seniai yra užmirÅ¡ta mÄ—sa, kiauÅ¡iniai, balti miltai, tortai. NesuminÄ—siu visko Äia. Skonis visiÅ¡kai pasikeiÄia, jis atsistato į tokį, su kokiu žmogus gimsta. Nesinori jokių druskų, jokių prieskonių. NatÅ«ralus produktų skonis kelia didžiulį malonumÄ….
Tai va, o pradÄ—ti rekomenduoju nuo knygos, kuriÄ… pradžioje visiems siÅ«lau perskaityti: Pavel SebastjanoviÄ â€žNauja knyga apie žaliavalgystÄ™ arba kodÄ—l karvÄ—s - plÄ—Å¡rÅ«nÄ—s“  Ir aÅ¡ nuo jos pradÄ—jau. Jei tavÄ™s jinai nesumotyvuos, tai tada niekuom negaliu padÄ—t, kad ir kaip norÄ—Äiau smile


Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

 

#184 2015-07-19 18:26:57

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739


Blaivus  11m.  5mÄ—n.  0d. 

Re: Sveikata

pariuke rašė:

Ir aš vis galvoju apie Trojos žaliavalgystę. Bet tai neįmanoma.

pariuke, rašai labai neapgalvotai. Aš juk ne kokia mistinė būtybė. Esu ir pagaminta, ir gimusi lygiai tokiu pat būdu, kaip ir tu. big_smile Ir juk ne aš viena tokia esu, o dabar jau žaliavalgių yra daug. Reikia ne kurti kažkokius baubus, o pradėti ir daryti, neprisigalvojant visokių nebūtų dalykų. Gauti normalių produktų nesudaro jokio sunkumo. smile


Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

 

#185 2015-07-19 19:15:06

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

Re: Sveikata

Tai pradėsiu nuo atsisakymo mėsos ir miltų patiekalų.

Neprisijungęs

 

#186 2015-07-19 19:18:56

Pumputis
Vartotojas
Miestas: Å akiai
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236


Blaivus  15m.  5mÄ—n.  15d. 

Re: Sveikata

pariuke rašė:

Ir aš vis galvoju apie Trojos žaliavalgystę. Bet tai neįmanoma.

Manau nieko nÄ—ra neįmanoma. Kadaise labai seniai per TV rodÄ— moteriÅ¡kÄ™ kuri valgo smÄ—lį rieÅ¡kuÄiomis tiesiai iÅ¡ kibiro. Ji irgi nevartojo alkoholio.

Neprisijungęs

 

#187 2015-07-19 19:46:51

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739


Blaivus  11m.  5mÄ—n.  0d. 

Re: Sveikata

pariuke rašė:

Tai pradėsiu nuo atsisakymo mėsos ir miltų patiekalų.

pariuke, pradÄ—k nuo pusryÄių. Atsisakyk visų kavų ir sumuÅ¡tinių, ar bandelių. PradÄ—k valgyti vaisius, kurie tau labai skanÅ«s. Nes vaisius, ar kitokius angliavandenius reikia valgyti ryte. Pamatysi, kaip bus faina. Valgyk tiek, kiek tau norisi. Gaila, kad jau daug kas dingsta, pvz. braÅ¡kÄ—s, tręšnÄ—s. Jei turi plaktuvÄ…, tai gali kažkokius vaisius susiplakti, tai taip galima pasidaryti be galo skanius pusryÄius. NepradÄ—k nuo tokių vaisių, nuo kurių gali tau skaudÄ—ti skrandį: kokių labai rÅ«gÅ¡Äių, ar panaÅ¡iai. Nors jeigu virÅ¡kinimo organai sveiki, tai nieko skaudÄ—ti neturi. Dabar yra juodųjų serbentų turgeliuose, tai labai nuostabus derinys gaunasi iÅ¡ trijų bananų ir stiklinÄ—s juodųjų serbentų. Ir vandens pagal skonį, kokio skystumo nori, ar gerti, ar su Å¡aukÅ¡teliu valgyti. O visa kita - pietus ir vakarienÄ™ palik tokius, kaip buvo. Bet po pusryÄių turi praeiti ne mažiau, kaip 2,5 - 3 val. iki kito valgymo. PažiÅ«rÄ—k, kaip jausiesi ir gal panorÄ—si keisti ir pietuose kažkÄ… smile


Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

 

#188 2015-07-19 19:52:22

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Re: Sveikata

ViskÄ… perskaiÄius dabartinÄ— bÅ«sena tokia: <loading...loading...loading...> VirÅ¡kinu informacijÄ…...ir dairausi eÅ¡opuose gal kokiÄ… sulÄiaspaudÄ™ ir blenderį...

Neprisijungęs

 

#189 2015-07-19 20:09:39

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739


Blaivus  11m.  5mÄ—n.  0d. 

Re: Sveikata

Bebras rašė:

ViskÄ… perskaiÄius dabartinÄ— bÅ«sena tokia: <loading...loading...loading...> VirÅ¡kinu informacijÄ…...ir dairausi eÅ¡opuose gal kokiÄ… sulÄiaspaudÄ™ ir blenderį...

Blenderis svarbiau. Jis turi būti ne mažiau, kaip vienos arklio jėgos galingumo smile Pas mane dabar toks:

http://www.skytech.lt/hr209600-philips- … 58643.html

jis vienas iš pigesnių, bet gal tu dar ką pigiau rasi.
AÅ¡ naudoju tris prietaisus: blenderį, kavamalÄ™ ir sulÄiaspaudÄ™.


Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

 

#190 2015-07-20 00:32:58

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Re: Sveikata

Negaliu neoponuoti Trojai, nors pasižadÄ—jau sau, kad neberaÅ¡ysiu forume. Darau tai dÄ—l kitų gerovÄ—s. FanatizmÄ… prilyginÄiau psichikos sutrikimui, nors gal reiktų geriau specialisto konsultacijai žmogų nusiÅ«sti.
Troja savo vienos pavyzdžiu įvardyja, kad tik žaliavalgis tampa apsoliuÄiai nepriklausomas nuo alkoholio. Ir ne tik - iÅ¡sigydo nuo visų esamų degeneracinių ligų. O nuo psichosomatinių, endokrininių, neurologinių, psichinių? Taip pat iÅ¡gydo žaliavalgystÄ—? Tema yra labai plati, ir negaliu neoponuoti tokiam siauram požiÅ«riui į priklausomybÄ—s ir sveikatos pateikimÄ….


Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

 

#191 2015-07-20 08:20:03

IÅ¡kaimo
Senbuvis
Miestas: Aukštaitija
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Sveikata

Svarbu paÄiam žmogui gerai, nesvarbu kas jam padeda. AÅ¡ irgi niekada net nesvarstysiu galimybÄ—s valgyt tik žaliÄ… maistÄ…, bet turiu savų "priÄiÅ«dų", kurie man tinka. Pvz labai mÄ—gstu sriubas ir visokias daržovių miÅ¡raines. Nevalgau miltinių, nemÄ—gstu pieniÅ¡kų patiekalų, mÄ—sÄ… tik su daug daržovių valgau. Man taip gerai.
Ir dar manau, kad tiesiog svarbiausia nustot iÅ¡gerinÄ—t kasdien. Vadovaujuosi savo psichologÄ—s patarimu - "jei liÅ«dna, bloga, geriau iÅ¡gerk raminanÄių, bet jokiu bÅ«du ne alkoholio, nes tau per sunku staiga atsisakyt visko vienu metu. IÅ¡ dviejų blogybių rinkis mažesnÄ™, jei jau labai duobÄ—j".


Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

 

#192 2015-07-20 08:37:01

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Re: Sveikata

Svarbu viskas, kÄ…  publikuoji vieÅ¡ai.  Tampi atsakingas ne tik už save, bet ir už žiniÄ…, kuriÄ… neÅ¡i.


Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

 

#193 2015-07-20 08:56:07

IÅ¡kaimo
Senbuvis
Miestas: Aukštaitija
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Sveikata

Vienišas Vilkas rašė:

Svarbu viskas, kÄ…  publikuoji vieÅ¡ai.  Tampi atsakingas ne tik už save, bet ir už žiniÄ…, kuriÄ… neÅ¡i.

Na... juk visi Äia suaugÄ™, turi savo smegenis, nebÅ«tina aklai sekt tuo, kÄ… siÅ«lo kitas.


Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

 

#194 2015-07-20 09:03:20

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Re: Sveikata

Iškaimo rašė:

Vienišas Vilkas rašė:

Svarbu viskas, kÄ…  publikuoji vieÅ¡ai.  Tampi atsakingas ne tik už save, bet ir už žiniÄ…, kuriÄ… neÅ¡i.

Na... juk visi Äia suaugÄ™, turi savo smegenis, nebÅ«tina aklai sekt tuo, kÄ… siÅ«lo kitas.

Na, jei visi Äia suaugÄ™, turi savo smegenis, ir moka jomis naudotis  - tada nebÄ—ra apie kÄ… kalbÄ—ti smile


Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

 

#195 2015-07-20 09:20:26

Marijus
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065


Blaivus  18m.  9mÄ—n.  9d. 
NerÅ«kau  17m.  9mÄ—n.  26d. 

Re: Sveikata

Vienišas Vilkas rašė:

Svarbu viskas, kÄ…  publikuoji vieÅ¡ai.  Tampi atsakingas ne tik už save, bet ir už žiniÄ…, kuriÄ… neÅ¡i.

Šį kart labai pritariu Vienišam Vilkui. Troja užsiima eilinio "labai paprasto" būdo nuo visų galų, pradedant antsvoriu baigiant onkologija, protegavimu. Eilinis eilinio trendinio guru iš Rusijos mokymas. Tereikia tik pakoreguoti mitybą, na na... O pasigilinus paaiškės, kad po tuo slypi visa ideologija.

Pateikta tas labai skaniai: paprasta, nieko daryt nereikia, jokių specialistų, jokių medikų, jokių pastangų.

Ir įrodymas yra: AÅ¡, t.y. Troja. ŽiÅ«rÄ—kit į mane, man padÄ—jo... 1968 metais PaÅ¡ekÅ¡Äiuose per Å¡ienapjÅ«tÄ™, artÄ—jant lietui kilÄ™s vÄ—jo gÅ«sis tvarto durimis trenkÄ— A.K. kad tas geras kelias dienas paskui pragulÄ—jo be sÄ…monÄ—s. Grįžo ir MolÄ—tų ligoninÄ—s sveikas, tik nuo to karto visiÅ¡kai nebegÄ—rÄ—, o juk buvo geras latras iki tol.
Jei jau taip visi būdai vienodai geri, tai gal imkim ir tvarto durimis trankyti? Gi dėdei A.K. padėjo. Tiesa rūkyt nemetė.

Dabar visai rimtai. Ar gali padėt tos vadinamosios žaliavalgystės? Aišku gali. Priklauso kiek tuo patikėsi.
Bet kokiu atveju dietos, tvarkingos ir sveikesnės dietos laikymasis bus naudingas sveikatai, bet įsitikinimas, kad mitybos pakeitimas išspręs visas gyvenimo problemas yra tiesiog vienas iš labai dabar paplitusių psichikos sutrikimų. Čia kalbu ne apie kažką asmeniškai, o apie bulimijas, anoreksijas ir pan.

Neprisijungęs

 

#196 2015-07-20 09:45:13

Vienišas Vilkas
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-13
Žinutės: 991

Re: Sveikata

Oponuosiu ir Marijui, ir Artaz. Nuo mitybos tikrai labai daug priklauso gyvenimo kokybÄ—, Äia niekam nÄ—ra naujiena, manau. ŽiÅ«rint, kokių kas turi problemų. Nors lyg ir turiu pakankamai žinių apie tai, kas mane domina mitybos srityje, apie žaliavalgystÄ™ taip pat, bet vakar nupÅ«Äiau į knygynÄ… ir už 52 eurus nusipirkau viskÄ…, kas mane domino.
Noriu pasakyti visiems, ką šiuo metu esu išsiaiškinusi - visų pirma žinokite savo problemą, tada rinkite info ir ja vadovaukitės. Nėra visiems universalių problemos sprendimų, kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai. Tai labai plati tema iš tiesų, ir tik reikia sveikinti, kad vis daugiau žmonių ja sąmoningai domisi.
Artaz, negerk sulÄių ir nepirk lÄ—taeigÄ—s sulÄiaspaudÄ—s, valgyk vaisius, tai bus kur kas geriau.


Laisvi ir laimingi laiko neskaiÄiuoja... 😎

Neprisijungęs

 

#197 2015-07-22 04:54:42

IÅ¡kaimo
Senbuvis
Miestas: Aukštaitija
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Sveikata

BlÅ«diju. Nubudau nuo oro trÅ«kumo, nerimas baisus,vaistai nepadeda, neturiu kur save padÄ—t nuo 3 val. nakties, nervina laikrodžio tiksÄ—jimas ir labai žliumbesys ima. MinÄių galvoj tiek, kad atrodo sprogs. Ir vÄ—l tas diiiidelis noras numirt. Reikia kažkaip sulaukt dienos...sad


Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

 

#198 2015-07-22 08:08:15

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  2mÄ—n.  16d. 

Re: Sveikata

Iškaimo rašė:

BlÅ«diju. Nubudau nuo oro trÅ«kumo, nerimas baisus,vaistai nepadeda, neturiu kur save padÄ—t nuo 3 val. nakties, nervina laikrodžio tiksÄ—jimas ir labai žliumbesys ima. MinÄių galvoj tiek, kad atrodo sprogs. Ir vÄ—l tas diiiidelis noras numirt. Reikia kažkaip sulaukt dienos...sad

šiaip oro trūkumas patalpoj, ar tau trūko oro ? o kaip jie tau aiškina šitą dalyką? tipo nerimo priepolio psichosomatika?


“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

 

#199 2015-07-22 08:14:57

IÅ¡kaimo
Senbuvis
Miestas: Aukštaitija
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Sveikata

Nuo nerimo priepuolio oro trūksta, taip būdavo depresijos pradžioje, dabar vėl darosi. Būdavo kai išgeriu, taip nesidaro, gerai išmiegu. Man alkoholis kaip vaistas buvo. Nežinau ką daryt, nes nenoriu gert pradėt. Vėl ligonine kvepia sad


Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

 

#200 2015-07-22 08:22:20

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  2mÄ—n.  16d. 

Re: Sveikata

o kodėl kai išgeri tai netrūksta oro, jie tau paaiškino?


“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

 

Forumo apaÄia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Bukblaivus.lt © 2011–2024 Visos teisÄ—s saugomos