VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Reikia tik visiems isikalti i savo makaules viena esmini dalyka, vien todėl kad rašo blaivus žmogus jo postai neįgauna jokios pridėtinės vertės lyginant su pachmielnais ar girtais rašytojais. Turime čia viena veikėja, kur suvaro suvelia kažkoki kratinį jovala, o jūs ten atsirinkite kur kam skirta, dėl ko, kokia mintis... O atrodo jau ne viena mėnesi blaivus ir ka?? Tai nieko nereiškia.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 11mėn. | 27d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 13d. |
Pasiklydes rašė:
Reikia tik visiems isikalti i savo makaules viena esmini dalyka, vien todėl kad rašo blaivus žmogus jo postai neįgauna jokios pridėtinės vertės lyginant su pachmielnais ar girtais rašytojais. Turime čia viena veikėja, kur suvaro suvelia kažkoki kratinį jovala, o jūs ten atsirinkite kur kam skirta, dėl ko, kokia mintis... O atrodo jau ne viena mėnesi blaivus ir ka?? Tai nieko nereiškia.
Tu ir vėl teisus. Stačiai užknisa laužyt galvą ieškant prasmės tuose žodžių kratiniuose.
Bent jau tu su Bebru pasižymit afygienai sklandžiu minčių dėstymu bilekokiam stovyje :) Dėl pridėtinės vertės... gal bendrai. Aiškus minties išdėstymas visad pranašesnis. Na, nebent turi tikslą pavelt, paintriguot.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Bent jau tu su Bebru pasižymit afygienai sklandžiu minčių dėstymu bilekokiam stovyje
.
Талант не пропьёшь..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Visi esam skirtingi ir visi suprantam skirtingai , aš rašau tai , kas man tuo momentu "ant liežuvio galo" ir viskas niekam neskiriu ir nieko neagituoju. Šiaip kiekvienas kuris rašo ,išsako savo mintis ir vertina jis pats. Čia ne "grožio" konkursas , kas gražiau ar šlykščiau parašys. Visi esam lygūs ir kiekvienas teisus.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 4d. |
Pasiklydes rašė:
Marijus rašė:
Bent jau tu su Bebru pasižymit afygienai sklandžiu minčių dėstymu bilekokiam stovyje
.
Талант не пропьёшь..
Tu jį turi?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Tu jį turi?
Be abejo turiu. Tu nepergyvenk, irgi savaji akivaizdžiai turi..
Neprisijungęs
Marijus rašė:
<...>
Teisybės dėlei paminėsiu, kad tiek girtas tiek blaivus naudojuosi mygtuku "peržiūra" ir prieš spaudžiant "patvirtinimas "savo postą perskaitau bent jau kelis kartus. Tik skirtumas tame, kad kai būnu girtas iš juodraštinio sakinio pvz "as evl padatiau traukeitnesd dwjau sjertsa" po keletos pataisymų gaunasi "aš vėl padariau trauktinės, dėjau skersą" Beje ką tik iš parduotuvės parlėkiau. Oi dėsiu dabar džiazo
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Beje ką tik iš parduotuvės parlėkiau. Oi dėsiu dabar džiazo
O vakare kažin p*zdiulej nuo bobos neatsirausi už visus pirmadienio džiazus??...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Bebras rašė:
Beje ką tik iš parduotuvės parlėkiau. Oi dėsiu dabar džiazo
O vakare kažin p*zdiulej nuo bobos neatsirausi už visus pirmadienio džiazus??...
Rizika stipri. Ji labai gerą uoslę turi, o ir pagal balsą telefonu greit susigaudo kokiam aš stovyje. Bet ir aš ne pėsčias, esu išdirbęs savo metodiką, che che Na tai makt, kas maksi. Kas nemaksi, tas maksės vėliau
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 18d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 11d. |
O kaip iki vakaro galima "užsimaskuoti"?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Visi esam skirtingi ir visi suprantam skirtingai , aš rašau tai , kas man tuo momentu "ant liežuvio galo" ir viskas niekam neskiriu ir nieko neagituoju. Šiaip kiekvienas kuris rašo ,išsako savo mintis ir vertina jis pats. Čia ne "grožio" konkursas , kas gražiau ar šlykščiau parašys. Visi esam lygūs ir kiekvienas teisus.
Jau kelintą sykį skundiesi, kad čia tave tai vienas tai kitas užsipuldinėja, nemėgsta ar panašiai. Tai gal visgi yra problemikė ne vien kituose, bet ir tavyje? Dėstyk aiškiau savo mintis ir vis ok bus.
Skirtingi esam, taip, bet čia yra vieša vieta, reiškia ir elgtis turim atitinkamai. Pas save namie gali vaikščiot kad ir nuogas, jei tik tau taip gerai. Bet šitaip išėjęs į gatvę parodysi, kad tau visi kiti dzin, kad nieko negerbi.
Lygiai taip ir forume, jei užuot pasėdėjęs ir pasistengęs sudėstyt mintį aiškiau, pažeri atsiprašant žodžių trydą. Kiti priversti po ją knibinėtis, bandydami pagaut mintį. Taip parodai savo nepagarbą forumiečiams.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
O kaip iki vakaro galima "užsimaskuoti"?
Iki vakaro sėdžiu vienas biure ir "dirbu"
Neprisijungęs
Manyčiau koki 100-200 gramu dabar įkalus net nereikėtų ypatingai maskuoti iki vakaro, didesnė dalis jau būtų pragaravusi, o jei dar pėstute namo gera atstumą tai ir pati būsena jau būtų kaip tiesiog pavargusio sušalusio pacanioko..
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Marijus rašė:
Bent jau tu su Bebru pasižymit afygienai sklandžiu minčių dėstymu bilekokiam stovyje :) <...>
Teisybės dėlei paminėsiu, kad tiek girtas tiek blaivus naudojuosi mygtuku "peržiūra" ir prieš spaudžiant "patvirtinimas "savo postą perskaitau bent jau kelis kartus. Tik skirtumas tame, kad kai būnu girtas iš juodraštinio sakinio pvz "as evl padatiau traukeitnesd dwjau sjertsa" po keletos pataisymų gaunasi "aš vėl padariau trauktinės, dėjau skersą" Beje ką tik iš parduotuvės parlėkiau. Oi dėsiu dabar džiazo :D
Tai man ir be trauktinė taip yra.. Kartais net blanką pildydamas, ten kur "vardas pavardė" suklystu. :(
Laimei internete googlės spellingas gelbsti.
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Manyčiau koki 100-200 gramu dabar įkalus net nereikėtų ypatingai maskuoti iki vakaro, didesnė dalis jau būtų pragaravusi, o jei dar pėstute namo gera atstumą tai ir pati būsena jau būtų kaip tiesiog pavargusio sušalusio pacanioko..
Esminis dalykas pati gėrimo rūšis. Jei prigerčiau stipraus alaus tai smirdėčiau bravoru iki pat sekančio ryto. Bet trauktinė su kola tai beveik kaip limonadas: geriu, apsinešu ir savo smarso iš burnos net nelabai jaučiu. Jei nuo pat ryto gurkšnojant, vakare praslystu nepastebėtas ir padaręs 0,5 l stiprios trauktinės. Bet jei padarau daugiau, tai amen, tada jau net nesislepiu. Nežinau, pas mane paskutiniu metu labai greit organizmas suskaido alkoholį, čia matyt kepenų "paskutinis pasispardymas"...Va neseniai per praeitų metų kalėdines šventes per dieną padarydavau 1,5 l trauktinės ir kažkaip nepasakyčiau, kad labai jau vežė. Beje kaip minėjai, gerą pusvalandį pėsčias einu namo iš savo darbo, automobilio gi neturiu. Vasarą su dviračiu varinėju, girtas esu ne vieną kart pasitiesęs ant asfalto
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Marijus rašė:
(..)Tavo blaivūs postai žymiai įdomesni už girtus.
Nevisai linkęs būčiau sutikti su tuom. Aišku ten ir mano tie postai kur tik keleta frazių ir pagrindinės - pachmieliuka makt arba bėgte alaus tekinom aaaa!, tai jos daugiau atspindi paprasta aiškia emocija ir ryžta... Bet ir pachmielnu ir girtu manau postu yra nemažai įdomiu ir pas Babiora, na matyt iki kokio 300 gramu linijos..
Pas mus pajūryje šiandien sninga, pusto, slidu, bjauru, vėjas. Šiaip aš didelis tinginys, stumk - trauk. Bet tai b... su kokia ugnele aš ėjau link parduotuvės jūs būtumėte matę. Greitas tempas, ryžtingi žingsniai, nulis diskomforto. Vėjas, šaltis, pūgos pox... Sumažėjo visi lėtiniai skausmai, atsirado antras kvėpavimas, antra jaunystė. Ir visa tai buvo tik einant į parduotuvę, dar nė lašo neparagavus. Jūs įsivaizduojat koks poveikis, afyget.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Pas mus pajūryje šiandien sninga, pusto, slidu, bjauru, vėjas. Šiaip aš didelis tinginys, stumk - trauk. Bet tai b... su kokia ugnele aš ėjau link parduotuvės jūs būtumėte matę. Greitas tempas, ryžtingi žingsniai, nulis diskomforto. Vėjas, šaltis, pūgos pox... Sumažėjo visi lėtiniai skausmai, atsirado antras kvėpavimas, antra jaunystė. Ir visa tai buvo tik einant į parduotuvę, dar nė lašo neparagavus. Jūs įsivaizduojat koks poveikis, afyget.
Vai vai, o kas gi geriau įsivaizduoja, jei ne mes. :D Pats tą gerai žinai, ir manu tyčia čia erziniesi.
Kažkur čia giliai temose net ir rašyta buvo apie tą polėkį. lol dar neatkimšta. Kaune Kęstučio ir Mickevičiaus g.g. kampe buvo firminė "Alytos" pirdė. Vos ne kiekvieną plytelę šaligatvio dar dabar iki jos žinau. :) Prieš ją sankryžoj šviesoforas - blem kaip ilgai reikėdavo žalios laukt, širdis net kaldavo :D
O kur dar "grobio" nešimas iki mėsinėjimo vietos? Laimei netoli būdavo iri iki Gedimino... Bet čia jau galima būdavo biski patempt gumą, dar paišsikalinėt prieš atsukant. Nes gi saugu, jau yra, jau tuoj tuoj bus...
Neprisijungęs
Nežinau, Marka, Kaune esu buvęs gal tik kelis kartus gyvenime. Bet aprašei identiškai viską, tik miestas skiriasi. Prisipažinsiu, aš vis dar netikiu, kad esu alkoholikas. Jomajo....
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nežinau, Marka, Kaune esu buvęs gal tik kelis kartus gyvenime. Bet aprašei identiškai viską, tik miestas skiriasi. Prisipažinsiu, aš vis dar netikiu, kad esu alkoholikas. Jomajo....
Jei ką tai nebėr jau tų taškų. Sutapims aišku, bet nustojus gert užsidarė... Orleanas gediminkėj irgi bankrutavo. O kai mečiau rūkyt po poros savaičių uždraudė kavinėse viduj rūkymus. Tiesą sakant papildomas motyvas tai buvo.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Jei ką tai nebėr jau tų taškų. Sutapims aišku, bet nustojus gert užsidarė... Orleanas gediminkėj irgi bankrutavo. O kai mečiau rūkyt po poros savaičių uždraudė kavinėse viduj rūkymus. Tiesą sakant papildomas motyvas tai buvo.
Oho...Belieka tik įsivaizduot,kaip stipriai Marijus gėrė,kad jam sustojus net aplinkinės parduotuvės bankrotavo
Neprisijungęs
Na tai labas rytas kompanjonai. Išsiblaiviau, bet vistiek rašau į šią temą, nes nuotaika tai tokia durnavska Gal startui porą šimtų gramų padaryt? Nu pagalvosiu dar, che che
Neprisijungęs
Man savijauta visai norma, vakarui jau turiu vyno butelaiti, bet dabar pradėti tikrai nesinori, tegul stovi balkone ir ramiai sau vėsta..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Man savijauta visai norma, vakarui jau turiu vyno butelaiti, bet dabar pradėti tikrai nesinori, tegul stovi balkone ir ramiai sau vėsta..
Nu žinok aš neiškentėjau, ant stalo jau stovi trauktinė. Šiandien vieną kelio atkarpą net bėgte bėgau iki parduotuvės. Va čia tai motyvacija, che che
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nu žinok aš neiškentėjau, ant stalo jau stovi trauktinė. Šiandien vieną kelio atkarpą net bėgte bėgau iki parduotuvės. Va čia tai motyvacija, che che :D
Nu kad ne, Bebre. Motyvacija - kai kažkuo sąmoningu motyvu skatini, o čia tave viso labo tavo priklausomybė stumia ir tiek... Būkim tikslūs formuluotėse, pats gi tą mėgsti.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Bebras rašė:
Nu žinok aš neiškentėjau, ant stalo jau stovi trauktinė. Šiandien vieną kelio atkarpą net bėgte bėgau iki parduotuvės. Va čia tai motyvacija, che che
Nu kad ne, Bebre. Motyvacija - kai kažkuo sąmoningu motyvu skatini, o čia tave viso labo tavo priklausomybė stumia ir tiek... Būkim tikslūs formuluotėse, pats gi tą mėgsti.
Nu pala pala. Aš šiaip gyvenime esu tinginių čempionas ar kaip čia pavadinti. Bet čia ne dėl asmenybės savybių, o dėl psichikos ydų. Ir dabar atsitinka stebuklas - dėl kažko gyvenime aš dar sugebu bėgte bėgti! Čia net neesmė ar mane skatina bėgti priklausomybė ar koks sektos lyderis ar aukšta nuoga moteris. Esmė tame, kad aš dar bėgu dėl kažko. Vadinasi, dar nemiriau kaip žmogus, manyje dar yra parako! Bet žinokit chebra, įkaliau ir kaip mane dabar veža! Su jokiom blaivybėm, meditacijom, maldom, sveikuolizmais jūs neiišauksit tokio jausmo!
Neprisijungęs