VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1451 2015-09-13 16:12:19

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

NerÅ«kau  25m.  5mÄ—n.  12d. 

Re: Girtos naktys

Per tv faina žiūrėt,bet dar smagiau gyvai smile
Nerealios emocijos smile

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

2015-09-13 16:12:19

Google

#1452 2015-09-13 16:21:09

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Na gyvai visad yra gyvai, bet kur man Äia dabar patekti vakare i PrancÅ«zijos Lyli, jei jau i Ryga nevažiavau tai ten juolabiau, bus gerai vakare ir prie teliko su alaus bokalu rankose... smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1453 2015-09-13 16:23:07

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Pasiklydes rašė:

Na man ne tai kad religija, tiesiog įdomu apskritai aukÅ¡to lygio rungtynes stebÄ—ti, o ypaÄ kai žaidžia mÅ«sų Å¡alies rinktinÄ—s, kaÅ¡i žiÅ«riu nuo pat Barselonos olimpiados su alumi, tad nemanau, kad kažkas dabar turi kardinaliai keistis, bus konkretus makt! big_smile

Tai ir gerai... Tu geri ir tau gerai. AÅ¡ geriu, ir man negerai. Jei nepavyks susitaikyt su tuo (gert ir nesiparint, arba negert ir nesiparint), nusižudysiu. Gert yra Å¡lykÅ¡tu. IÅ¡gÄ—rus aÅ¡ sau Å¡lykÅ¡ti net ir tada, kai beveik nejauÄiu poveikio. Net imdama iÅ¡ lentynos jauÄiuosi bjauriai. O juk nesu gyvulys. Galiu gi save kontroliuot. O gal smegenys su kažkokia patalogija?... Ai
.

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1454 2015-09-13 16:23:24

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

NerÅ«kau  25m.  5mÄ—n.  12d. 

smile
Nevažiuoju ir aš į Prancūziją smilesmilesmile

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

#1455 2015-09-13 16:33:21

Pasiklydes
Senbuvis

Man užteks kad aÅ¡ visa Å¡irdimi palaikysiu likÄ™s Lietuvoje mÅ«sų rinktinÄ™, o alus pakankamai gerai iaudrins visas man emocijas, uchhh kaip nekantrauju greiÄiau jau prasidÄ—tų, aaaaa! big_smile

Neprisijungęs

#1456 2015-09-13 16:38:45

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Pasiklydes rašė:

Man užteks kad aÅ¡ visa Å¡irdimi palaikysiu likÄ™s Lietuvoje mÅ«sų rinktinÄ™, o alus pakankamai gerai iaudrins visas man emocijas, uchhh kaip nekantrauju greiÄiau jau prasidÄ—tų, aaaaa! big_smile

Jo aš irgi laukiu nesulaukiu dešimtos vakaro...šiandien turbūt rėksiu - lemiamos rungtynės visgi big_smile

Neprisijungęs

#1457 2015-09-14 08:22:19

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  6mÄ—n.  25d. 

Iškaimo rašė:

Pasiklydes rašė:

Na man ne tai kad religija, tiesiog įdomu apskritai aukÅ¡to lygio rungtynes stebÄ—ti, o ypaÄ kai žaidžia mÅ«sų Å¡alies rinktinÄ—s, kaÅ¡i žiÅ«riu nuo pat Barselonos olimpiados su alumi, tad nemanau, kad kažkas dabar turi kardinaliai keistis, bus konkretus makt! big_smile

Tai ir gerai... Tu geri ir tau gerai. AÅ¡ geriu, ir man negerai. Jei nepavyks susitaikyt su tuo (gert ir nesiparint, arba negert ir nesiparint), nusižudysiu. Gert yra Å¡lykÅ¡tu. IÅ¡gÄ—rus aÅ¡ sau Å¡lykÅ¡ti net ir tada, kai beveik nejauÄiu poveikio. Net imdama iÅ¡ lentynos jauÄiuosi bjauriai. O juk nesu gyvulys. Galiu gi save kontroliuot. O gal smegenys su kažkokia patalogija?... Ai
.

Å eÅ¡tadienį buvo noras į kalt, pastebÄ—jau , kad paskutiniu metu tie norai dažnÄ—ja. Prisiminus paskutinias pagirias toliau nekilo jokių minÄių. Ne per seniausiai girdÄ—jau pasakojima , atsidarÄ— butelį pauostÄ— ten samagonas , vos neapsivÄ—mÄ—, ne kažkaip neįtikino , tokiu momentu atsidaryÄiau butelį tikrai paragauÄiau , koks skonis , koks stiprumas , žinoma neprisigerÄiau , žinoma skaitliukÄ… tektų atsukt, sakyt ei hebra vÄ—l paslydau, kiek tai galima. Nors savijauta lyg bÅ«Äiau pragÄ—res visa naktį , bet realiai nÄ— laÅ¡o.
KÄ… paraÅ¡ei IÅ¡kaimo tai tokia savijauta mane dažnai apima , paprasÄiausiai reik eit tuo keliu , manau, kad atsiribot nuo gerianÄių , tokių paisÄiojimų ir aÅ¡ kažkada esu prisipasakojas , kad gÄ—rimas gerai , kad žvejyba be butelio ne žvejyba , bet iÅ¡tikrai tai durna , va ta patalogija ir iÅ¡sigydai kai atsiriboji nuo tokių.

Neprisijungęs

#1458 2015-09-14 08:28:29

Pasiklydes
Senbuvis

Na ir emocijos iÅ¡gyvenimai vakar per rungtynes su Gruzija, kiekviena karta kažkoks įtempto siužeto trileris, aÄiÅ« Diev su laiminga pabaiga... Alus Ä—jo kuo puikiausiai, 4 kÄ—liniai, tai standartinis variantas ir tuomet 4 bonkÄ—s Å¡viesaus pyvasiaus ir ka Äia reikia atsiriboti kai tokios aistros ir taip faina pagerti vakare prie gerų rungtyniu, nesÄ…monÄ—s.. big_smile  O ir jokiu bardakų namuose, savijauta liuks, jokių galvos skausmų ar pykinimų, toks kiekis reiÅ¡kias PATS TAS, jo ketinu ir prisilaikyti.. smile

Neprisijungęs

#1459 2015-09-14 18:49:29

Iškaimo
Senbuvis

Kažkaip jie Äia sunkiai žaidžia. Toks jausmas, kad tos pergalÄ—s avansu iÅ¡plÄ—Å¡tos. Azarto trÅ«ksta. Ir Å¡iaip..Ä–miau ir iÅ¡gÄ—riau (nepasigÄ—riau, bet vis tiek nevisai blaiva). Tiesiog netikiu, kad gyvensiu. Atrodo, kad dar Äiut Äiut Äia pabÅ«siu, o tada iÅ¡eisiu. Tai kaip ir nÄ—ra prasmÄ—s gyvent sveikai, blaiviai, teisingai ir dorovingai.

Neprisijungęs

#1460 2015-09-14 18:56:55

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

<...>Tiesiog netikiu, kad gyvensiu. Atrodo, kad dar Äiut Äiut Äia pabÅ«siu, o tada iÅ¡eisiu. Tai kaip ir nÄ—ra prasmÄ—s gyvent sveikai, blaiviai, teisingai ir dorovingai.

Beveik su identišku požiūriu vis dar tebegyvenu jau ...iolika metų. Gaunasi tikra gyvenimo ironija, nes kaip neišeinu taip neišeinu, o juk taip galiu ir senatvės sulaukti ir sava mirtim numirti. Tad jau pradedu galvoti, kad gal ne taip mąstau, gal sakau bandyt save programuoti - "gyvensiu gražiai, sveikai ir laimingai..." hmm

Neprisijungęs

#1461 2015-09-14 19:06:36

Iškaimo
Senbuvis

Bebras rašė:

Gaunasi tikra gyvenimo ironija, nes kaip neišeinu taip neišeinu, o juk taip galiu ir senatvės sulaukti ir sava mirtim numirti. Tad jau pradedu galvoti, kad gal ne taip mąstau, gal sakau bandyt save programuoti - "gyvensiu gražiai, sveikai ir laimingai..." hmm

Mano psichiatrė papasakojo apie savo AtA senelį. Sakė, kad jis visą gyvenimą išgėręs sakydavo "eisiu ir pasikarsiu". Visi jau buvo pripratę prie šitų "sapalionių", dėmesio nekreipdavo... kol vieną rytą rado jį klūpantį ant šiaudų krūvos su virve ant kaklo. Jau atšalusį. Tai man ta gydytoja vis kartoja - "neprogramuok savęs. Bus taip, kaip nuolat kartosi". Užtat xanaxo duoda. Kad eilinę psichozę išgyvent...

Neprisijungęs

#1462 2015-09-15 08:55:11

Pasiklydes
Senbuvis

DÄ—l programavimo pritarÄiau, todÄ—l savÄ™s nekiÅ¡u i jokius "rÄ—mus", kaip bus taip bus. Nuojauta geras dalykas, bet ir ja nepasikliaunu aklai... Buvo didelÄ— nuojauta kad atsitiks kažkas labai labai blogo, kažkokios traumu neįgalumo vizijos, kažkokios netektys, neviltis, agonija, dabar kažkaip viska "nuploviau" buteliuku kliuk kliuk kliuk ir kažkaip ramu... smile

Neprisijungęs

#1463 2015-09-15 10:30:21

svetys
Aktyvus narys
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 81

Blaivus  11m.  5mÄ—n.  12d. 

Labas, bandei skaityt a caro knyga apie alkoholi? man ji padÄ—jo puse metu negÄ—riau, ir iÅ¡ dalies del jos negeriu 1,5metu ir neturiu nei menkiausio noro prisigert, nors kartais paragauju vyno ar dar kokio brudo bet tik gurksneli, tam, kad isitikinÄiau koks bjaurus skonis..mad

Neprisijungęs

#1464 2015-09-15 11:02:30

Pasiklydes
Senbuvis

svetys rašė:

Labas, bandei skaityt a caro knyga apie alkoholi? man ji padėjo puse metu negėriau, ir iš dalies del jos negeriu 1,5metu ir neturiu nei menkiausio noro prisigert, nors kartais paragauju vyno ar dar kokio brudo bet tik gurksneli..mad

SkaiÄiau Carro ir apie alkoholi ir apie rÅ«kyma, o apie tabaka net filma žiÅ«rÄ—jau pora kartu, britai yra padarÄ™ pagal ta knyga pusantros valandos filma, efektas - NULINIS. Kaip gÄ—riau taip tebegeriu pilnu pajÄ—gumu... big_smile

Neprisijungęs

#1465 2015-09-15 21:45:05

svetys
Aktyvus narys
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 81

Blaivus  11m.  5mÄ—n.  12d. 

o parukyt big_smile nebandej kaj uzeina noras gert?

Neprisijungęs

#1466 2015-09-16 13:14:28

Pasiklydes
Senbuvis

Tai aš ir išgeriu ir parūkau, sakau kad rezultatas nulinis, skaityk neskaitęs ta Carra, vistiek norisi apsvaigti ir tiek... big_smile

Neprisijungęs

#1467 2015-09-17 12:39:30

Bebras
Senbuvis

Oras fantastika karštis virš dvidešimt, kaip ten dainuoja skempai - užsimetu maikoną ir maunu lauk...taip ir padariau. Kokteilis jau suplaktas, dalis jau ir nugerta. Chebra kaip gražu miške, pušys nenumes savo spyglių net žiemą. Nu ką o dabar pakeliam už pergalę po pratęsimo big_smile

Neprisijungęs

#1468 2015-09-17 13:20:34

Bebras
Senbuvis

Tai kur tie pajÅ«rieÄiai kas su manim sugers? big_smile

Neprisijungęs

#1469 2015-09-17 14:03:51

Bebras
Senbuvis

Dėjau skersą galit ir negert su manim. Aš prisiminiau tik vieną dalyką - kažkada net nežinojau kad yra kažkokie forumai ar ten ananimikai. Ir gėriau sau klausydamas sunkaus roko. Taip kad dėjau jei reikės galiu pakartoti. Ei Iškaimo kai baigsi savo darbą darželyje, brūkštelk į forumą.

Neprisijungęs

#1470 2015-09-17 14:45:00

Iškaimo
Senbuvis

Bebras rašė:

Dėjau skersą galit ir negert su manim. Aš prisiminiau tik vieną dalyką - kažkada net nežinojau kad yra kažkokie forumai ar ten ananimikai. Ir gėriau sau klausydamas sunkaus roko. Taip kad dėjau jei reikės galiu pakartoti. Ei Iškaimo kai baigsi savo darbą darželyje, brūkštelk į forumą.

Nerami dūšia tu :-P Neturi ką veikt, ar kas? Aš irgi noriu kokteilio, bet darbe nebegeriu. O tu toli. Čia, atseit, pažanga padariau. Nors labai reiktų įkalt, taip viskas atsibodo, kad iki negalėjimo viskas dakasė. Isterikų karta auga.
O dar ruduo (nesiskaito, kad oras dar geras, kalendorius rodo kitaip)... Man bus šakės, neištversiu depresuchos tikrai. Jau vien ta geltona spalva beržuose užknisa.

Neprisijungęs

#1471 2015-09-17 14:47:17

Bebras
Senbuvis

Nu ir eikit velniop. O aÅ¡ jau prie bÄ—gių. Jau ne pirma naktis sapnuoju savo buvusiÄ… mylimÄ… moterį. Ji mane paliko dÄ—l alkoholio. PraÄ—jo jau daugiau nei deÅ¡imtmetis bet aÅ¡ vis dar jÄ… tebesapnuoju ir tebeverkiu sapnuose. Na gal ir ne dÄ—l alkoholio ji mane paliko, ji tiesiog nemylÄ—jo manÄ™s, taip ji ir pasakÄ—. Velniop viskÄ… einu miegot miÅ¡ke. Ei pajÅ«rieÄiai kur jÅ«s

Neprisijungęs

#1472 2015-09-17 14:48:59

Bebras
Senbuvis

Ei IÅ¡kaimo aÄiÅ« kad atsiliepei. Einu aÅ¡ miegot po medžiu neturiu jÄ—gų

Neprisijungęs

#1473 2015-09-17 14:54:49

Pasiklydes
Senbuvis

ManyÄiau Bebre ne tiek jau daug tų pajÅ«rieÄių yra forume, apskritai juk matai kad realiai bendraujantys labai aktyviai tai 20-30 žmoniu, o prisiregistravusių Å¡imtai... Bet juk neuždrausi registruotis, tik nelabai suprantu kam to reikia, pora temu perskaiÄiau ir išėjau??... Na o jei apie krepÅ¡ini tai laukia "karÅ¡tas" savaitgalis visom prasmÄ—m, minimum 2 rungtynÄ—s, o sau prižadÄ—jau jau vakar, jei bus medaliai nesvarbu kokios spalvos, gersiu non stop savaitÄ™!.. big_smile

Neprisijungęs

#1474 2015-09-17 15:01:31

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  11mÄ—n.  9d. 
NerÅ«kau  9m.  11mÄ—n.  2d. 

Pasiklydes rašė:

ManyÄiau Bebre ne tiek jau daug tų pajÅ«rieÄių yra forume, apskritai juk matai kad realiai bendraujantys labai aktyviai tai 20-30 žmoniu, o prisiregistravusių Å¡imtai... Bet juk neuždrausi registruotis, tik nelabai suprantu kam to reikia, pora temu perskaiÄiau ir išėjau??... Na o jei apie krepÅ¡ini tai laukia "karÅ¡tas" savaitgalis visom prasmÄ—m, minimum 2 rungtynÄ—s, o sau prižadÄ—jau jau vakar, jei bus medaliai nesvarbu kokios spalvos, gersiu non stop savaitÄ™!.. big_smile

O jei nebus?

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#1475 2015-09-17 15:30:39

Pasiklydes
Senbuvis

Artaz rašė:

O jei nebus?..

Tada simboliškai pora dienu nuplauti visą nuoskauda... smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia