VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Ir man veikia xanax... Ryt į prakeiktÄ… darbÄ…, kur turiu bÅ«t gera mama 18ai trimeÄių..
Labanakt visiems
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mÄ—n. | 0d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 29d. |
Egle rašė:
daugiau nieko blatno man kaip ir nenutiko..manau, kad palaikymas, draugystÄ—, pabuvimas kartu su panaÅ¡iais žmonÄ—mis gali daug iÅ¡mokyti..visiÅ¡kai nepažystami ..kai pirmÄ… kartÄ… važiavau į aa stovyklÄ… prie jÅ«ros, spontaniÅ¡kai ekipaže ir namelį susimetÄ—m su dviem vyrais..aÅ¡ nesuprantu, kaip Äia taip, bet tada man atrodÄ— normalu, na ir dabar normalu, tik nepakartojama jau..taigi pirma diena, man vÄ—l visko per daug, Å¡alta visur, pasiÄ—miau miegmaišį ir prie jÅ«ros..skambina man kolega, sako kur tu? sakau prie jÅ«ros nuÄ—jau paverkt..vÄ—liau prisijungsiu..ir iÅ¡jungiau garsÄ…..atlekia po kiek laiko, perbalÄ™s ir moralas, kad negalima taip elgtis..paskui vÄ—liau sužinojau iÅ¡ kitų žmonių, kad jo buvusi žmona nusižudÄ—..jis taip reagavo į mano dingimÄ…, jautÄ—si atsakingas....
o ar dabar nebevyksta tokie susitikimai???
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mÄ—n. | 26d. |
vyksta Nida ir dabar aa susirinkimai..tik tau tikrai nebūtų taip kaip man, egliškai, tau būtų nidiškai...o kokia Tu, Nida, aš nežinau..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 8d. |
Egle rašė:
vyksta Nida ir dabar aa susirinkimai..tik tau tikrai nebūtų taip kaip man, egliškai, tau būtų nidiškai...o kokia Tu, Nida, aš nežinau..
Manau NidoÄka apie forumo susitikimÄ… klausÄ—
Neprisijungęs
Bandau atsigaudinėt, sory jei ką įžeidžiau. Buvau labai labai girtas. Ir dabar toks esu. Tik jau blaivausi
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mÄ—n. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 3mėn. | 8d. |
Labas rytas, Bebre Geros dienos.
Neprisijungęs
Na kaip Babioras, pachmieliuka jau padarei?, kaip savaitgalio nuotaikos?? Ai ten gi savaitgaliais totali kontrolÄ— bus pas tave, vajei vajei...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na kaip Babioras, pachmieliuka jau padarei?, kaip savaitgalio nuotaikos?? Ai ten gi savaitgaliais totali kontrolÄ— bus pas tave, vajei vajei...
Vos gyvas...iš dalies trūko plionkė...prisimenu vakarykštės dienos tik fragmentus...kulokai neapdaužyti tai gal niekur neįsipainiojau...bet vakar kažkodėl buvau labai agresyvus. Nuotaikos tai ... tik arbatėlė ir lova, detoksas namų sąlygomis.
Neprisijungęs
Na tai ta Starka tave ir suklaidino, nebegeriu jos seniai kaip ir MalÅ«nininkų ir dar keletos anksÄiau mÄ—gtu gÄ—rimukų, nes baisios pagirios poto, ne visada ir pachmieloÄka padeda realiai... Geriau jau toliau krepÅ¡inio kovas stebÄ—siu su silpnesniais gÄ—rimais, atrodo sekantis mūšis Lietuva - Gruzija jau sekmadieni, ot..
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Vos gyvas...iš dalies trūko plionkė...prisimenu vakarykštės dienos tik fragmentus...kulokai neapdaužyti tai gal niekur neįsipainiojau...bet vakar kažkodėl buvau labai agresyvus. Nuotaikos tai ... tik arbatėlė ir lova, detoksas namų sąlygomis.
į sveikatą..
Neprisijungęs
Egle rašė:
tai va mielas mano Bebreli..truputėlį turim praeities..
Kažkaip sukilo prisiminimai, prieÅ¡ septynerius metus dar buvau visai kitoks žmogus ir bajerius skaldydavau ir drÄ…sesnis buvau ir papizdÄ—lint bÅ«davo apie kÄ…. Dabar tik Å¡ešėlis likau, net nežinoÄiau kÄ… tau pasakyti susitikus. Bet vistiek kada nors norÄ—Äiau bent kartÄ… gyvai pamatyti.
Neprisijungęs
Smilties123 atsiprašau asmeniškai. Per stipriai užvėmiau. Tiek to, gali neatleist
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 5mėn. | 13d. |
Atleista
Aš atsiprašau už atsakymus ir Tavęs ir kitų,kurie juos skaitė...
Bebras rašė:
Smilties123 atsiprašau asmeniškai. Per stipriai užvėmiau. Tiek to, gali neatleist
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 10d. |
Nerūkau | 9m. | 11mėn. | 3d. |
Kerštaujant gera turėti voodoo lėles ir badyti, badyti...
Neprisijungęs
Arba pliušinį bebrą. Labai dreba rankos, atsiranda poreikis pachmelui. Fsio rišu su alko bent jau kuriam laikui
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Arba pliušinį bebrą. Labai dreba rankos, atsiranda poreikis pachmelui. Fsio rišu su alko bent jau kuriam laikui
Tavo vietoje jau seniai nesikankinÄiau ir bÅ«Äiau jau padarÄ™s pachmieliuka iÅ¡ pat ryto, bet jei gali beto apsieiti, kagis, kenÄianÄiam dangus...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Egle rašė:
Kažkaip sukilo prisiminimai, prieÅ¡ septynerius metus dar buvau visai kitoks žmogus ir bajerius skaldydavau ir drÄ…sesnis buvau ir papizdÄ—lint bÅ«davo apie kÄ…. Dabar tik Å¡ešėlis likau, net nežinoÄiau kÄ… tau pasakyti susitikus. Bet vistiek kada nors norÄ—Äiau bent kartÄ… gyvai pamatyti.
aš taip krypstu prie to, kad kitą savaitgaly link Klpd.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
Egle rašė:
aš taip krypstu prie to, kad kitą savaitgaly link Klpd.
Na tai gal pavyks netyÄia kada susibÄ—gti, jei ne šį tai kitÄ… kartÄ…. Kiek suprantu, tu pajÅ«ryje gan dažnas sveÄias. Vat aÅ¡ Vilniuje tai velniai žino kada buvau paskutinį kartÄ…, per tÄ… laikÄ… net ZuokÄ… iÅ¡ mero kÄ—dÄ—s iÅ¡vertÄ—
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mÄ—n. | 0d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 29d. |
Bebras rašė:
Egle rašė:
Bebras rašė:
Kažkaip sukilo prisiminimai, prieÅ¡ septynerius metus dar buvau visai kitoks žmogus ir bajerius skaldydavau ir drÄ…sesnis buvau ir papizdÄ—lint bÅ«davo apie kÄ…. Dabar tik Å¡ešėlis likau, net nežinoÄiau kÄ… tau pasakyti susitikus. Bet vistiek kada nors norÄ—Äiau bent kartÄ… gyvai pamatyti.aÅ¡ taip krypstu prie to, kad kitÄ… savaitgaly link Klpd.
Na tai gal pavyks netyÄia kada susibÄ—gti, jei ne šį tai kitÄ… kartÄ…. Kiek suprantu, tu pajÅ«ryje gan dažnas sveÄias. Vat aÅ¡ Vilniuje tai velniai žino kada buvau paskutinį kartÄ…, per tÄ… laikÄ… net ZuokÄ… iÅ¡ mero kÄ—dÄ—s iÅ¡vertÄ—
as irgi balsuoju už pajūrį
Neprisijungęs
Ohoi Bebras! Kaip savijautos, galva jau šviesesnė, stogo neberauna??..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Rauna, su boba pykstuosi. Šiaip būtų viskas ok bet santykiai griūna
Neprisijungęs
A ko dabar nepasidalinate, ko ten pyktis rietis reikia??... Dėmesio per mažai? Romantikos jau nebeliko? Ar daug buitiškesni reikalai užknisa??..
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Rauna, su boba pykstuosi. Šiaip būtų viskas ok bet santykiai griūna
Tai kad geri, užtat pyksta. AÅ¡ irgi putoÄiau, jei senis mano tiek laktų.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
AÅ¡ irgi putoÄiau, jei senis mano tiek laktų...
Mano santykiai prieš kokius 7 metus subyrėjo net ir nebegeriant, ir tiesa sakant niekas labai neputojo smarkiai, tiesiog visko jau buvo per DAUG ir beje abiems per DAUG. Kaip taisyklė vieno kažkurio kalto kad viskas subyrėjo tikrai nėra, tik pripažinti labai sunku dažnam kad ir jis labai smarkiai sušiko santykius... Kitas dalykas sugriuvę santykiai iškart nubloškė i besaiki gėrima, deja deja... Bet praėjo tiek metų ir kažkaip viduje ramu, kas buvo tas pražuvo..
Neprisijungęs
Kaip Pasiklydes taikliai ir pastebėjo - mums su ja jau visko per daug. Žiūrėsim kuris pirmas žengs ryžtingesnį žingsnį. Aš nelabai ryžtingas
Neprisijungęs