VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pasiklydes rašė:
Na tavieji gÄ—rimų pasirinkimai Bebre man tokia kažkokia mįslÄ— anomalija visiÅ¡ka, niekaip neikertu aÅ¡ jų... Tiek tos kaip sakant, aÅ¡ tai sakyÄiau toks konservatorius, pernelyg nesimÄ—tau... Jau dabar gurkÅ¡noju 2aji buteliuka Å vyturio raudono aluÄio, reikÄ—s aiÅ¡ku dobavkÄ—s, bet tai dar laikas koks vaikiÅ¡kas, iki 22 val. marios laiko, aaaaa!
Matai kaip yra, aÅ¡ buvau stipriai apsinuodijÄ™s ta j******a suktine. Galvoju, po mÄ—nesio blaivybÄ—s nu kalsiu tipo kÄ… nors lengvesnio tipo bobiÅ¡ka likeri. Bet tai blin kaip susinervinau kai 0,5 to likerio patvarkiau beveik per maziau nei valanda ir jokio efekto!! Tik biÅ¡ki apsvaigau ir tiek. Gaunasi iÅ¡mesti Å¡eÅ¡i eurai į balÄ…. Už tiek galÄ—jau alaus dafiga prisipirkti ir lakti iki apsimyžimo. Tai koroÄe dobavkei vÄ—l nusipirkau tÄ… patį gÄ—rimÄ… nuo klurio prieÅ¡ mÄ—nesį apsinuodyjau - suktinÄ™ 50 proc. - tai galiu tik veina pasakyti - SUKTINÄ– VELKA!!
Neprisijungęs
.
Ė, adminai, Kaip ištrinti savo žinutę?
Neprisijungęs
Bebrai megsti dainas, turiu nebloga?? bet reikes ir fforumo palaikymo..
Neprisijungęs
Forumas sako apsnūdo, judesio inešime... Viens du..
Man ir vėl sapnuojasi Ruduo, toks kaip kažkada, toks kaip kažkada...
Saulė, krantas, vėjas ir vanduo, vėjo nunešta, Klaipėda mana...
Ne, negali bÅ«ti niekada, Å¡aukiu lyg bÅ«Äiau vaiduokli sau iÅ¡vydÄ™s...
Ne, negali būti niekada, tai sau babioras su buteliu atklydęs....
Neprisijungęs
Forumas ko miegate jopštvat matj, toliau dainuojam...
Argi sapnas gali pasakyt man apie tave atminties rūke...
Å ito laiko man nepasivyt, jis butelio dugne...
Po velniu sapnuojasi ruduo, toks kaip kažkada, toks kaip kažkada..
Pofyg smÄ—lis ir banga, kur KlaipÄ—da manaaa... echhh!
O priedaini jau žinote..
Visi kartu..
Ne, negali bÅ«ti niekada, Å¡aukiu lyg bÅ«Äiau vaiduokli sau iÅ¡vydÄ™s...
Ne, negali būti niekada, tai sau babioras su buteliu atklydęs....
Neprisijungęs
Kagis pachmieloÄka jau padariau, nÄ—ra Äia ko laukti, reikia gi nuotaika pakelti iÅ¡ pat ryto.. kaip visi kiti iÅ¡gertuviu dalyviai, gyvi???...
Neprisijungęs
Gyvi gyvi. Gerai išsimiegojau tik kad spiritu trenkia iš nasrų, peregaras, net kambarys kažkoks kaip bravore. Neužvežė tas prisigėrimas, eilinis apsinuodijimas, galva skauda, žabtai išdžiūvę. Kava su pienu geriau negu spiritas. Tad pachmelui įkalsiu kavos
Neprisijungęs
Supratau.. aš tai pilu toliau ir ne kitaip... echh, dulkėtas kelias...
Neprisijungęs
A po vakarykÅ¡Äio koncerto forume gerklÄ—s neskauda, PasiklydÄ™s?
Neprisijungęs
Baliavosiu iki rudens, ir dabar dainuoju, ei ei ei, sveiknu ryyyta, ir užgersiu su tavim
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Baliavosiu iki rudens, ir dabar dainuoju, ei ei ei, sveiknu ryyyta, ir užgersiu su tavim
Nea, aš negersiu, nebent dainuot galiu padėt, tuoj gitarą paimsiu
Neprisijungęs
Man levu mergu nereikia, geriam kartu, aaaaa
Neprisijungęs
Žinau prisiminisiu po tÅ«ktanÄio metu.... gerti aaaaa
Neprisijungęs
O aÅ¡ pachmieloÄka padariau, taip fainai lyja už lango, tokia rytinÄ— gaiva, pats tas rytas kad iÅ¡gerti ramiai ir be streso, makt...
Neprisijungęs
Na kas iš tu užgėrusiu dabar Online??.. oj lyyyylia...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na kas iš tu užgėrusiu dabar Online??.. oj lyyyylia...
Oi Pasiklydes, nusipirkau didelÄ™ bonkÄ™ trauktinukÄ—s, la fa...Oi lyyylia, xe xe DÄ—jau skersÄ…, pilsiu "tolko s pesnei"
Neprisijungęs
KoroÄe iÅ¡sireikÅ¡iu taip, jei leis adminai - p***u ir skambinau! Gimiau KlaipÄ—doje, ten pat ir mirsiu. Kartais nueinu į LÄ—bartų kapines ir toks keistas jausmas apima - apžvelgiu aplink plytinÄius miÅ¡kus, laukus, kapus ir tokia ramybÄ— apima. Ir nenuostabu, nes žinau kad tose vietose mirÄ™s gulÄ—siu per amžius. Tie miÅ¡kai ir laukai tarsi Å¡aukia - na ateik pagaliau, mes jau tavÄ™s senai laukiam. Žinau, turbÅ«t greit numirsiu, gal Äia kokia Å¡uniÅ¡ka nuojauta. Sveikata mano jau suvaryta, ne pirmi metai rytais spjaudau krauju ir burnoj Å¡lykÅ¡tus skonis, net dantų pasta nepadeda. Gal kepenų cirozÄ—, hepatitas, nežinau, bijau tikrintis. O dar visa krÅ«va kitų fizinių ir psichinių ligų. Bet turbÅ«t greiÄiau mirsiu nuo psichinių. Tarp kitko vienas iÅ¡ mano aplinkos staiga mirÄ— nuo cirozÄ—s. O atrodo nesenai vaikÅ¡Äiojo sveikas kaip tankas, tik pyst ir nÄ—ra žmogaus.
Neprisijungęs
Tai numirk nors su trenksmu, kaip reikiant...
Neprisijungęs
Bebras,kai uzsuksi lebartuose galim susitikti,padiskutuoti,jei tau blaivybe idomi?
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Bebras,kai uzsuksi lebartuose galim susitikti,padiskutuoti,jei tau blaivybe idomi?
Dabar man svarbiausia nustoti gerti. Nebegaliu daugiau taip gyventi
Neprisijungęs
Tu ne vienas,o tu šeimos neturi?
Neprisijungęs
Kol geriu reikėtû pijokus užsveikinti... Kiek pamenu šioje temoje gali rašyti tij įkalę...
Neprisijungęs
IÅ¡ mandagumo buvusiems kolegoms..
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Å eima man per didelÄ— prabanga nors ir siekiamybÄ— turbÅ«t. Turiu antrÄ… pusÄ™ ir jei ne ji tai turbÅ«t jau bÅ«Äiau nebelabai gyvas. Na o dabar laikausi. Gal pavyks užsikabinti į gyvenimÄ…
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Liepa rašė:
Å eima man per didelÄ— prabanga nors ir siekiamybÄ— turbÅ«t. Turiu antrÄ… pusÄ™ ir jei ne ji tai turbÅ«t jau bÅ«Äiau nebelabai gyvas. Na o dabar laikausi. Gal pavyks užsikabinti į gyvenimÄ…
Bebre tu man panašus į "komiuterinį atsakiklį. " ???
Neprisijungęs