VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 9m. | 9mÄ—n. | 29d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 22d. |
Paskaitai Äia ir pagalvoji: visgi kox liÅ«dnas mano gyvenimas...
Neprisijungęs
tai reika darr......
Neprisijungęs
Vpleške idomu uzteks....
Neprisijungęs
Neužteks... reikia alaus, neprasipachmielinsiu kitaip, oj lyyyyylia...
Neprisijungęs
Naktis buvo koÅ¡mariÅ¡ka, absoliuÄiai be miego, jau atrodÄ— apie 3 nakties kažkoks lyg snaudulys, kur tau.... Visas Å¡lapias piktas pachmielnas.. Ryte trÅ«ko kantrybÄ— apie 6 ryto Ä—miau skalbtis, snuki nusiskutau, apÅ¡epÄ™s vienok jau buvau, nors keista taip sugebÄ—jau prisigerti per kelias dienas už 20 euru, taupiai vienok, paprastai per pirmas kokias 3-4 dienas eina mažiausiai 50 euru, na taip kad ir užkasti bÅ«tu normaliai laÅ¡iÅ¡os sumuÅ¡tinuku su pomidorais ir krapais (iÅ¡ savo sodo), niam niam... Dabar mastau apie pachmiela, vakare krepÅ¡inis tai juk vistiek matyt eisiu alaus, kur dÄ—siuos...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 18d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 17d. |
Nida rašė:
Nida rašė:
parsiau lsaiskaa, kad nepyktu-dar pora raminamu ir viskas....
paemiau paskutine tablete-dabarjaubvisas-akys msrkias-sudidd-durys uzrakintos
dieve mano-aÅ¡ tik Å¡iandien pamaÄiau kÄ… raÅ¡inÄ—jau, nieko neatsimenu visiÅ¡kai, nu jau dabar tai tikrai, kad daugiau nei laÅ¡o, jei jau iki tokio laipsnio nusiritau, tai jau žemiau nebÄ—ra kur...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 14d. |
Nidute man tas pats būtų kaip vienas man autoritetą turintis žmogus pasakė neseniai (ne apie alkoholį) - "ir tai tik pradžia.." begalybė aukštyn ir žemyn..
Neprisijungęs
Nida, ir man taip būdavo, prisigeriu, prirašynėju SMS, sugebu ir susipykti, prie kokio ne taip parašyto žodžio prisikabinu, visas skriaudas prisimindavau... O dėl visko kaltas alkoholis...
Neprisijungęs
puslitris vodkes ir po krepšinio miegoti, o jūs mergos mažiau parinkitės. nafyg tada gerėte...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Nida, ir man taip būdavo, prisigeriu, prirašynėju SMS, sugebu ir susipykti, prie kokio ne taip parašyto žodžio prisikabinu, visas skriaudas prisimindavau... O dėl visko kaltas alkoholis...
Pariuke, junk skaiÄiukÄ… -nelauk, kad nutiktų kaip man,,,
Neprisijungęs
Kaip man, idomus tu mergu prisigÄ—rimas, kažkoks tarkim "emocinis" ir atchodai panašūs, vietoj to kad tiesiog pasakytu noriu pagerti, oj Äia Å¡eima, darbai, stresas, skausmas myli nemyli vyras arba iÅ¡vis jau tokio nÄ—ra nes baisi stora kaip padla, ai dar vaikai, vÄ—l stresas, vienžo gerti kaip ir privaloma... durniu laivas ir tiek
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kaip man, idomus tu mergu prisigÄ—rimas, kažkoks tarkim "emocinis" ir atchodai panašūs, vietoj to kad tiesiog pasakytu noriu pagerti, oj Äia Å¡eima, darbai, stresas, skausmas myli nemyli vyras arba iÅ¡vis jau tokio nÄ—ra nes baisi stora kaip padla, ai dar vaikai, vÄ—l stresas, vienžo gerti kaip ir privaloma... durniu laivas ir tiek
sujuokinai
Neprisijungęs
Nida rašė:
sujuokinai
Tai kad tokia ir esi, chuliš tada geri???
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
sujuokinai
Tai kad tokia ir esi, chuliš tada geri???
pati sau negaliu atsakyt į šį klausimą, o tu žinai kodėl????
Neprisijungęs
Vat tu perkeli ta klausima kodÄ—l, nes atsakymas tavyje, aÅ¡ nesityÄiosiu, nes labiausiai tyÄiojisi tu iÅ¡ savÄ™s ir niekini, man nereikia pridÄ—ti rankos... Jei atvirai sÄ—kmÄ—s tau, bet gyvenimas tavo suÅ¡iktas konkreÄiai jei gatava Äia atÄ—jai ir tokias kalbas skÄ—lei, pasamonÄ—je viskas vistiek iÅ¡lieka negalvok Äia oj negersiu taip nebus, bus ir dar kaip bus...
Neprisijungęs
Nida rašė:
Mano nuotaika šiandien nuostabi, o dar Pasiklydes pajuokino...einu ruoštis į darbelį oilylia
Net budamas girtas sugebu kažkam pakelti nuotaika. super.
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
Mano nuotaika šiandien nuostabi, o dar Pasiklydes pajuokino...einu ruoštis į darbelį oilylia
Net budamas girtas sugebu kažkam pakelti nuotaika. super.
Tu negirtas, tu išgėręs
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Vat tu perkeli ta klausima kodÄ—l, nes atsakymas tavyje, aÅ¡ nesityÄiosiu, nes labiausiai tyÄiojisi tu iÅ¡ savÄ™s ir niekini, man nereikia pridÄ—ti rankos... Jei atvirai sÄ—kmÄ—s tau, bet gyvenimas tavo suÅ¡iktas konkreÄiai jei gatava Äia atÄ—jai ir tokias kalbas skÄ—lei, pasamonÄ—je viskas vistiek iÅ¡lieka negalvok Äia oj negersiu taip nebus, bus ir dar kaip bus...
pamatysim
Neprisijungęs
pamsatym imi kito prisigerimo... labaai moteriškaa :
Neprisijungęs
gerai išgeres, nes pacmilas tai šventa....
Neprisijungęs
O tu jomajo, gaisra sukėliau, kaimynės atlėkė iš viršutiniu aukštu sako gi tu degi, gatavas prie teliko tipo žiūriu žinias, virtuvėje dega jau uždėtas puodas su dešromis bulvėmis, dega jau užuolaidos... sakiau joms kažkada jei užpilsite vandeniu tai mane, jei degsiu aš, degsite ir jūs visu pirma... bet tai jomajo, durys buvo atviros, tai ir įlėkė, kaip aatsijungiau nepamenu...
Neprisijungęs
tai likai be pietų
Neprisijungęs
Vakariene buvo Äia, bet jei degsiu tai nevienas, ijungiu virykle dujinÄ™ ir smingu kažkodÄ—l prie teliko ir dabar ijungta... o virÅ¡uj jaunos Å¡eimos su vaikais lai ir dega gyvatÄ—s, aÅ¡ uždusiu smalkÄ—mis ir sudegs lavonas paskui, o jÅ«s visi žiÅ«rÄ—site apsiÅ¡ike LNK kriminalus kiek lavonu rasta Vilniuje, vot taip, jau karta degiau degsiu ir toliau ir saliarkÄ—s jei reikia papilsiu, MiRTIS VISIEMS:D Ar žvengi dar Nida žinodama kad virÅ¡uje 3 mažameÄiai vaikai? UžsikiÅ¡o snukis kad jie jau duso smalkÄ—mis? Ar dar žvengsi kai sužinosi kiek lavonu? Tai kur ta tavo Å¡ypsena dabar kai mirs 1-6 metu vaikai?tai užÄiaupk žabtus ir leisk man toliau gerti ir tegul dega ta virtuvÄ—, kur ta Vilniaus policija, aaaa? cha cha cha
Neprisijungęs
mano uoÅ¡vienÄ— prisivartojus alkoholio ir antidepresantų ir kitokių tralialia pati paskambino buvusiam vyrui, pseudo gražiai pakalbÄ—jo ir padegÄ— namus, spÄ—jo iÅ¡gelbÄ—t jos narkomaninÄ™ Å¡ikynÄ™ kaimynas , paskui gaisrininkai, sÅ«nus, mano vyras suremanontavo butÄ…, ir dar ji stebuklingai iÅ¡sisuko nuo atsakomybÄ—s, inspektoriai iÅ¡ gailesÄio, sÅ«nui papraÅ¡ius neįtraukÄ— fakto į protokolÄ… apie jos apsvaigimÄ…, bet iÅ¡ karto suprato ir uždavÄ— klausimÄ…, kÄ… jÅ«sų mama vartoja..tai va boba geria ir gydosi antidepresantais ir kitokiu gÄ—riu, kurį gauna iÅ¡ savo psichiatro toliau ir kÄ… tu jai..butavuha..sunÅ«s ir tÄ—vai atleido, viens vyrukas pasuko jos pÄ—dutÄ—m dabar, kiti du karts nuo karto pasidaro skersvÄ—jį savo galvelÄ—se pas psichologÄ…....
Neprisijungęs
vienas mažas judesys iki realios nelaimės, Pasiklydęs, gaila kad nesupranti..
Neprisijungęs