VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1026 2015-07-15 10:37:22

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Su alkoholiu ypatingai savo gyvenimo nesieju, nei ji gaminu nei juom prekiauju, esu eilinis vartotojas. Pasidarys nebeįdomus, nebeskanus ir per brangus greiÄiausiai nevartosiu, gal ka pakaitom susirasiu, o gal net neieÅ¡kosiu. Labai nemÄ—gstu kai diskusija vystosi tik su žodžiu GAL, nes ji tokia gana nekonkreti ir neaiÅ¡ki. Tie pasakymai jei jau iÅ¡gersiu tai nereiÅ¡kia, kad gryžau prie "seno gyvenimo" irgi mano supratimu šūdo verti, vien tokia prielaida jau yra 100 proc. įrodymas, kad esi giliai Tam Senam Gyvenime.. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-07-15 10:37:22

Google

#1027 2015-07-15 13:08:18

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Nu ką, iš pat ankstyvo ryto lėkimai, bėgimai, skubėjimai...nu o dabar pietų metas, tai galima sau leist biškį atsipalaiduoti. Galvojau, kad šiandien kaip nors išsiversiu be trauktinės, bet nyfygutki. Nervai gan ramūs, bet tos rankos blemba dreba. Vizualiai vos matosi, bet kai reikia ką nors padaryt tai viskas gaunasi klišai arba iškrenta iš rankų. Teks daryt gramelį. Ant stalo jau stovi gėrimas ir laukia kol jį susiversiu cool

žvejys rašė:

<...>Matomai visos programos , visi bÅ«dai kuriuos praeini ir susideda į tÄ… kelia kuriuo eini kartu su visa visuomene ir jei kada nors (geriau nebÅ«tų ) jei ir paragausiu tai nereikÅ¡ , kad gryžau į senas vėžes. Manes paprasÄiausia neveža girto gyvenimas , turiu savo tikslus , turiu siekius kurie su alkoholiu niekaip nesusiÄ—jÄ™.

Žvejo mintis įdomi, bet yra vienas didelis BET - ir koks jau tas stebuklingas kelias kuriuo eina ta ale visuomenÄ—? Nu koks? Ä®sigyti bakūžę, susirast bobÄ… ar diedÄ…, prisigimdyti vaikų ir juodai dirbti, kad visÄ… tÄ… "gerÄ…" iÅ¡laikyti? O po to pasenti ir nudvÄ—sti? Kažkaip neviliojanÄiai skamba tas jÅ«sų kelias.

Neprisijungęs

#1028 2015-07-15 13:26:58

Bebras
Senbuvis

žvejys rašė:

O kaip sukuria tą pilnavertį ir malonų gyvenimą , tie kurie gali saikingai gert? <...>

Nežinau, kaip tie saikingai geriantys, man jie nelabai įdomÅ«s. ÄŒia turbÅ«t buvo klausimas kaip sukuria pilnavertį ir malonų gyvenimÄ… tie, kurie geria nesaikingai. Tai aÅ¡ atsakau - saikingas ar nesaikinigas gÄ—rimas, arba visiÅ¡ka blaivybÄ— yra iÅ¡vis ne prie ko. AÅ¡ esu tam tikra prasme nihilistas, todÄ—l mano nuomone, pats gyvenimas yra labai keista "Å¡tuka". Pagrinde, žmonÄ—s gyvenime kenÄia bet vistiek gyvena. ÄŒia ir yra didysis gyvenimo paradoksas. AÅ¡ manau, kad Äia suveikia iÅ¡gyvenimo instinktai, nes žmonÄ—s bijo nusižudyti. AÅ¡ irgi to bijau. Jei nebijoÄiau, bÅ«Äiau senai sau galÄ… pasidarÄ™s.
Kita vertus, džiaugiuosi, kad turiu stogÄ… virÅ¡ galvos, artimuosius ir kad esu dar nevisiÅ¡kai neįgalus. Bet vistiek manau, kad pats gyvenimas yra gan beprasmis nes tiek žmonÄ—s, tiek gyvÅ«nai gyvena pagal tÄ… paÄiÄ… programÄ… - iÅ¡gyventi ir daugintis. Ir koks viso Å¡ito tolkas? TurbÅ«t jokio hmm

Neprisijungęs

#1029 2015-07-15 16:12:01

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Bebras rašė:

<<<Žvejo mintis įdomi, bet yra vienas didelis BET - ir koks jau tas stebuklingas kelias kuriuo eina ta ale visuomenÄ—? Nu koks? Ä®sigyti bakūžę, susirast bobÄ… ar diedÄ…, prisigimdyti vaikų ir juodai dirbti, kad visÄ… tÄ… "gerÄ…" iÅ¡laikyti? O po to pasenti ir nudvÄ—sti? Kažkaip neviliojanÄiai skamba tas jÅ«sų kelias.

Pradėjau dukrą mokyti vairuoti automobilį, kiekvienas savaitgalis iškyla į gamtą: visureigis, laukų keliai keliukai, grioviai ir krūmai, sėkmės ir nesėkmės... Nėra didesnės LAIMĖS, kaip prisidėti prie vaiko svajonių. smile Nėra didesnės LAIMĖS, kaip gyventi vaikų pasiekimais.... smile

Atrodo, kad dar visai nesenai dukra (su aÅ¡arom akyse) neÅ¡davo man į palÄ—pÄ™ saldžiÄ… arbatÄ…, kad kaip nors iÅ¡sipagirioÄiau, aÅ¡ gÄ—riau arbatÄ… ir buvau nepaprastai „laimingas“, nes tuo metu  turÄ—jau dar beveik pilnÄ… butelį degtinÄ—s. NÄ—ra nieko baisiau už tokį gyvenimÄ….  sad AÅ¡ net prisiminti nenoriu... sad

Tu Bebere, savo pasakas (kuriomis ir pats nebetiki) gali pasakoti nebent Pasiklydusiam, kvailių visada buvo ir bus. Dalis žmonių taip ir nugyvena gyvenimÄ…  klausydami  Bebro pasakų, nugyvena TAIP IR NESUPRATĘ, kad gyvenimÄ… galima pragyventi kitaip. hmm

Neprisijungęs

#1030 2015-07-15 16:27:27

Pasiklydes
Senbuvis

Tu Äia Tara diedas perdaug irgi neÅ¡ustravok, truputi jau praÄiuchino savo užgerta snukį, jau daug kas jam matai nepatinka, kritikos pilnomis saujomis i kairÄ™ deÅ¡inÄ™ Å¡vaistosi ant puikybÄ—s, tai matai patapo toks labai didelis Family man, toks ant Å¡eimos vertybių pasinešė, matai savo daÄiurkÄ™ po laukus griovius barankÄ™ sukinÄ—ti mokina, dievaži kaip graudžiai nuoÅ¡irdu...  EilinÄ— pramušė pakazÅ«cha. Iki sekanÄios pjankÄ—s. Tada galÄ—si savo iÅ¡monÄ™ rodyti. smile

Neprisijungęs

#1031 2015-07-15 16:34:32

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Bebras rašė:

Tokiais atvejais sakoma - įžeidi arba zlopametna big_smile

Nei įžeidi, nei zlopametna. Ir neverdu. Įrodinėt savo tiesas mėgstu tik smile Susitaikom wink
Man Å¡iandien nuotaikos nÄ—ra. Iki atostogų liko 2 dienos, bet tai kai žiauriai jos neina. SÄ—džiu antra savaitÄ— ant pomidorų dietos, svoris nÄ— krust. Ir gert kažkaip norisi, nors kai pagalvoju, tai net Å¡leikÅ¡tulys nukrato. Bet nuotaikÄ… taip bÅ«tų gerai pataisyt įprastu bÅ«du... Ir gyvenimo prasmÄ— kaip nesiÅ¡vieÄia taip nesiÅ¡vieÄia. NeiÅ¡eina man tiesiog gyvent negalvojant "o kam?"hmm Ir atostoginius kaip tik gavau jau... Va dabar tai biÅ¡ki verdu, ta prasme...nu žinot....

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1032 2015-07-15 16:38:47

Pasiklydes
Senbuvis

Atostoginiai suktas reikalas. O aÅ¡ kaip ten tie pikti graikai prie bankomato kur rÄ—kauja šūkauja, kur mÅ«sų pinigai prakeikta Europos Sajunga?! Atiduokite pinigus! big_smile  Tik aÅ¡ kaip tais ne prie bankomato, o kultÅ«ringai pasijungÄ™s elektroninÄ™ bankininkystÄ™ irgi jau tykau kada ikris pinigas, ale kaip nekrenta taip nekrenta zaraza!   Tai toks irgi gana neramus. smile

Neprisijungęs

#1033 2015-07-15 17:24:58

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tu Äia Tara diedas perdaug irgi neÅ¡ustravok, truputi jau praÄiuchino savo užgerta snukį, jau daug kas jam matai nepatinka, kritikos pilnomis saujomis i kairÄ™ deÅ¡inÄ™ Å¡vaistosi ant puikybÄ—s, tai matai patapo toks labai didelis Family man, toks ant Å¡eimos vertybių pasinešė, matai savo daÄiurkÄ™ po laukus griovius barankÄ™ sukinÄ—ti mokina, dievaži kaip graudžiai nuoÅ¡irdu...  EilinÄ— pramušė pakazÅ«cha. Iki sekanÄios pjankÄ—s. Tada galÄ—si savo iÅ¡monÄ™ rodyti. smile

Ko užsigavai PasiklydÄ™s??? smile Neaptinka kvailio vietoje bÅ«ti??? Man irgi nepatinka, nors prabuvau daugybÄ™ metų... Nenoriu daugiau bÅ«ti kvailiu, ir tau nelinkiu juo bÅ«ti... smile Nenoriu gyventi ankstesnio gyvenimo. DÄ—l vieno tu teisus: nei vienas iÅ¡ mÅ«sų nÄ—ra apsaugotas nuo užgÄ—rimo, bet kaip sako Žvejįs, tai esmÄ—s nekeiÄia....

žvejys rašė:

<<<ir jei kada nors (geriau nebÅ«tų ) jei ir paragausiu tai nereikÅ¡ , kad gryžau į senas vėžes. Manes paprasÄiausia neveža girto gyvenimas , turiu savo tikslus , turiu siekius kurie su alkoholiu niekaip nesusiÄ—jÄ™.

Neprisijungęs

#1034 2015-07-15 17:27:31

Bebras
Senbuvis

Nu va kiek detalių iÅ¡aiÅ¡kÄ—jo. Pasirodo yra ir visureigiai ir dukros ir savaitgaliais turbÅ«t medžioklÄ— su žvejyba. Giliau pakapsÄius turbÅ«t iÅ¡aiÅ¡kÄ—s kad yra vila prie ežero ir jachta pajÅ«ry ir ilgaplaukÄ— gražuolÄ— konspiraciniam bute. Kaži kokio velnio tada geriat, tubÅ«t iÅ¡ tos vadinamosios per didelÄ—s LAIMÄ–S nes ta laimÄ— ilgainiui matyt nuobodulį kelia. Ai nesivelsiu aÅ¡ Äia į tuÅ¡Äias polemikas. Ir jokių pasakų aÅ¡ neseku, jei mano požiÅ«ris ir gyvenimo bÅ«das yra prieÅ¡ingas, tai dar nereiÅ¡kia, kad seku pasakas. AÅ¡ savo požiÅ«rio ir gyvenimo bÅ«do per prievartÄ… niekam nebruku. BÅ«kit sau laimingi, valgykit tuos jubiejinius tortus nors ir iki apsividuriavimo big_smile

Neprisijungęs

#1035 2015-07-15 17:40:57

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Ko užsigavai Pasiklydęs??? smile Neaptinka kvailio vietoje būti??? Man irgi nepatinka, nors prabuvau daugybę metų... Nenoriu daugiau būti kvailiu, ir tau nelinkiu juo būti... smile...

Neužsigavau nes nÄ—ra dÄ—l ko tik sakau, neisijausk Äia mandravojÄ™s. Ant kažkokios "kvailių terapijos" užlipÄ™s esi ir tiek, matyt kai nÄ—ra kaip savÄ™s paguosti gyvenime, kad kažkas netaip tai imi chaotiÅ¡kai ieÅ¡koti ale "durnesnių", "mažiau pasiekusių nei tu"  ir bingo!   Kiek dar sugebi prirankioti susirasti vien dÄ—l savo suÅ¡iktos puikybÄ—s. Man tai kaip ir nebÅ«tų labai nei Å¡ilta nei Å¡alta, tik vieno niekaip neikertu nors užmuÅ¡k, ko tu Äia landžioji su savo trigraÅ¡iais i praktiÅ¡kai vienintelÄ™ smagia tema kur faina susitikti pagerti pachmiela padaryti, nuolat deklaruodamas kad tu tipo labai blaivus laimingas ir gÄ—rimas totalus Blogis, juk pilna Å¡imtai temų "blaivių"... Tai kuris Äia tada pridurkas?? Klausimas retorinis. smile

Neprisijungęs

#1036 2015-07-15 19:37:46

Bebras
Senbuvis

Å ian per anksti atsiÄiÅ«chinau nuo trauktinÄ—s. Blin kÄ… veikti, nerandu sau vietos. Dienos darbai jau padaryti, pamiegot jau pamiegota, iki nakties dar marios laiko. IÅ¡gert irgi nesinori, kažkaip "ny f tiemu" kai pripratau rytais gert. BÅ«Äiau koks užkietÄ—jÄ™s blaivininkas tai eiÄiau į susirinkimÄ…. Bet toks nesu. Kaži kÄ… jÅ«s veikiat vakarais blaivininkai? Gal kokiom kortom pliekiat pasislÄ—pÄ™? big_smile

Neprisijungęs

#1037 2015-07-15 19:49:54

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Aš prie kurių? Blaivi šiandien, tai jau lovoj įkalus xanaxo, nes nieko nenoriu ir baisiai nuotaika sušikta.

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1038 2015-07-15 20:05:01

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  4mÄ—n.  27d. 

Pasiklydes rašė:

Tara rašė:

Ko užsigavai Pasiklydęs??? smile Neaptinka kvailio vietoje būti??? Man irgi nepatinka, nors prabuvau daugybę metų... Nenoriu daugiau būti kvailiu, ir tau nelinkiu juo būti... smile...

Neužsigavau nes nÄ—ra dÄ—l ko tik sakau, neisijausk Äia mandravojÄ™s. Ant kažkokios "kvailių terapijos" užlipÄ™s esi ir tiek, matyt kai nÄ—ra kaip savÄ™s paguosti gyvenime, kad kažkas netaip tai imi chaotiÅ¡kai ieÅ¡koti ale "durnesnių", "mažiau pasiekusių nei tu"  ir bingo!   Kiek dar sugebi prirankioti susirasti vien dÄ—l savo suÅ¡iktos puikybÄ—s. Man tai kaip ir nebÅ«tų labai nei Å¡ilta nei Å¡alta, tik vieno niekaip neikertu nors užmuÅ¡k, ko tu Äia landžioji su savo trigraÅ¡iais i praktiÅ¡kai vienintelÄ™ smagia tema kur faina susitikti pagerti pachmiela padaryti, nuolat deklaruodamas kad tu tipo labai blaivus laimingas ir gÄ—rimas totalus Blogis, juk pilna Å¡imtai temų "blaivių"... Tai kuris Äia tada pridurkas?? Klausimas retorinis. smile

Man tai atrodo, PasiklydÄ™s, kad tu prisipraÅ¡ysi, jog vÄ—l bÅ«tum neutralizuotas. Nes kas per daug, tai nesveika. Gal už pinigus mÄ—taisi Äia ant forumo dalyvių? Iki daugelio iÅ¡ jų tau toli, tik tu to niekada nesuprasi. To nimbo, kurį matai virÅ¡ savo galvos, žinok nÄ—ra. Mandagumo tavÄ™s mama nemokÄ—? Ir bent kiek pagarbos aplinkiniams?

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#1039 2015-07-15 20:05:02

Bebras
Senbuvis

Tu prie svajakų big_smile Pamenu, man prieÅ¡ atostogas visada bÅ«davo gal ne tai, kad suÅ¡ikta nuotaika, bet didelis nerimas, nes žinodavau, kad artÄ—ja nepertraukiamas dviejų ar trijų savaiÄių gÄ—rimo maratonas. Kitokių atostogų ir neturÄ—davau. "NormalÅ«s" žmonÄ—s varydavo į turkijas, egiptus, kiprus o aÅ¡ prapildavau visas atostogas naÄiort. Baisu ir prisimint, dabar nepavežÄiau tokio tempo, kiauras dienas pilti.

Neprisijungęs

#1040 2015-07-15 20:13:57

Pasiklydes
Senbuvis

Troja rašė:

Man tai atrodo, PasiklydÄ™s, kad tu prisipraÅ¡ysi, jog vÄ—l bÅ«tum neutralizuotas. Nes kas per daug, tai nesveika. Gal už pinigus mÄ—taisi Äia ant forumo dalyvių? To nimbo, kurį matai virÅ¡ savo galvos, žinok nÄ—ra. Mandagumo tavÄ™s mama nemokÄ—? Ir bent kiek pagarbos aplinkiniams?

Oi blyn "neutralizatoriai" didieji vaÅ¡u matj ne kitaip, prajuokino... big_smile  JÅ«s pabandykit nors deÅ¡imtaja dali man gyvai i akis pasakyti susitikÄ™ tų "vÄ—jų", va tada pabendrausime rimÄiau, tyli dauguma snukius suraukÄ™ jei ir susitinki kur mieste iÅ¡ tų ka pažystu, tipo kaip sekasi, kaip laikaisi?. Prie ko Äia tie mandagumai??? Esu tiesus ir i "vatÄ… nevynioju", gražbylystÄ—s manÄ™s visai nedomina. Yra gana paprastas posakis, manau vertimo visai neprireiks -  You Don`t like Me?  Fuck Off.  Problem Solved. TaÅ¡kas. smile

Neprisijungęs

#1041 2015-07-15 21:34:43

Tara
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

<<<<tik vieno niekaip neikertu nors užmuÅ¡k, ko tu Äia landžioji su savo trigraÅ¡iais i praktiÅ¡kai vienintelÄ™ smagia tema kur faina susitikti pagerti pachmiela padaryti, nuolat deklaruodamas kad tu tipo labai blaivus laimingas ir gÄ—rimas totalus Blogis, juk pilna Å¡imtai temų "blaivių"... Tai kuris Äia tada pridurkas?? Klausimas retorinis. smile

Keliu rankas PasiklydÄ™s, smile tikrai Å¡i tema ne blaivininkams, neturiu argumentų prieÅ¡tarauti. Reikia pripažinti, kad blaivininkas ir geriantis sunkiai randa bendrÄ… kalbÄ…. Mes tik tuÅ¡Äiai gaiÅ¡tame laikÄ… įrodinÄ—dami savÄ…sias tiesas. Man atrodo, kad teisingiausia bÅ«tų geriantiems netrukdyti gerti, kol jie patys neužsinorÄ—s tapti blaivininkais... smile

Reikia daryti pertraukÄ…... pilstome iÅ¡ tuÅ¡Äio į kiaurÄ….... ir niekaip tos tikrosios Tiesos nesurandame...

Neprisijungęs

#1042 2015-07-15 21:44:39

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Mes tik tuÅ¡Äiai gaiÅ¡tame laikÄ… įrodinÄ—dami savÄ…sias tiesas. Man atrodo, kad teisingiausia bÅ«tų geriantiems netrukdyti gerti... smile

Reikia daryti pertraukÄ…... pilstome iÅ¡ tuÅ¡Äio į kiaurÄ….... ir niekaip tos tikrosios Tiesos nesurandame...

Ne prie ko Äia jokia tiesa, tiesiog nÄ—ra ko įrodinÄ—ti kad kažkas jau gyvena labai netinkamai, prastai, nesveikai, nes matai AÅ  tai dabar ojojoi kaip afygenai gyvenu... Gyvenk tu kaip sau nori, kur nori ir su kuom nori ir nekaiÅ¡iok savų tų lÄ—vų trigraÅ¡ių kad matai ko jÅ«s Äia "durniai" pachmielus darote, pagersi vÄ—l kada viskÄ… pats prisiminsi ir nebekils jokiu kvailų klausimų, o kolkas vyniok meÅ¡keres ir netrukdyk kitiems gerti. smile

Neprisijungęs

#1043 2015-07-16 00:11:02

Bebras
Senbuvis

KÄ… gi, miego ritualas - karÅ¡ta arbata ir smartfonas. PažiÅ«rÄ—kim kokių Äia blÄ—nių priskiesta į forumÄ…. ÄŒia kaip toj reliatyvumo teorijoj - vienas mato kamienÄ…, kitas Å¡akas ir lapus, nes kiekvienas žiÅ«ri iÅ¡ savo atskaitos taÅ¡ko. Taip ir geriantys su blaivininkais. Mes tiesiog tarpusavy nesusiÅ¡nekam. Dar senai, vienam kolektyve turÄ—davom gerÄ… terminÄ… - neadekvatus Taip vadindavom žmones, kuriems sakyk nesakÄ™s, argumentuok neargumentavÄ™s, o tie vistiek elgiasi savaip nors situacija verÄia elgtis prieÅ¡ingai. Tas pats su blaivininkais - jei juos priremi argumentais, tai jie arba praignoruoja arba iÅ¡siÅ¡aipo. Nes neturi kÄ… pasakyti. Bet dialogas su jais nesiklijuoja. Jų suvokimas prafiltruoja tik jiems naudingus dalykus.

Neprisijungęs

#1044 2015-07-16 00:27:41

Bebras
Senbuvis

Dar ta paÄia proga noriu pasakyti, kad jau nuo 2007 metų ginÄijuosi su blaivininkais, o rezultatas tas pats - nulinis. Nu i Äiort s nym, nesiginÄysiu tada, geriau pataupysiu savo pilkÄ…sias lÄ…steles, nes ir taip jau jų mažai liko. Jei gersiu, užsuksiu, papasakosiu kaip sekas pachmielÄ… daryti. Jei negersiu, tada galim bus manyti, kad įvyko aÅ¡tuntasis pasaulio stebuklas big_smile Gyvenimo vingiai nežinomi big_smile

Neprisijungęs

#1045 2015-07-16 08:24:26

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  12d. 

Nemokamų bilietų traukiniui iš alkoholizmo nėra..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1046 2015-07-16 08:31:43

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  12d. 

savimi užsidirbam..galvoju  abstrakÄiai..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1047 2015-07-16 10:07:19

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mÄ—n.  11d. 

Bebras rašė:

Dar ta paÄia proga noriu pasakyti, kad jau nuo 2007 metų ginÄijuosi su blaivininkais, o rezultatas tas pats - nulinis. Nu i Äiort s nym, nesiginÄysiu tada, geriau pataupysiu savo pilkÄ…sias lÄ…steles, nes ir taip jau jų mažai liko. Jei gersiu, užsuksiu, papasakosiu kaip sekas pachmielÄ… daryti. Jei negersiu, tada galim bus manyti, kad įvyko aÅ¡tuntasis pasaulio stebuklas big_smile Gyvenimo vingiai nežinomi big_smile

O kam ginÄytis Bebre? Juk galima gerti ir be ginÄų smile

Neprisijungęs

#1048 2015-07-16 10:33:34

Pasiklydes
Senbuvis

Tikrų tikriausia tiesa, kad sunkiai sekasi gerti man be pinigų, nors bÅ«na ir tai pavyksta, bet daryti pachmieliukÄ… be ginÄiu tai puikiai pavyksta. smile  Tai kas Äia vyksta Å¡ia vasara net ginÄais gal nepavadinÄiau, nes paprastai ir ginÄais kažkas kažkam kažka stengiasi irodyti. Dabar sÄ—džiu sau mysliju kÄ… bÅ«tent aÅ¡ norÄ—Äiau kam irodyti Å¡iai dienai, sunkiai galÄ—Äiau ivardinti, greiÄiausiai Nieko. O tie tariami alkoholizmo traukiniai tegul rieda nors aplink ŽemÄ™ skersai iÅ¡ilgai koks dabar skirtumas, che che... wink

Neprisijungęs

#1049 2015-07-16 13:45:05

Bebras
Senbuvis

Galvojau jau nuo Å¡iandien tikrai jau viskas - užriÅ¡u su alko. Ir kÄ… jÅ«s sau manot - nychiera neužriÅ¡au. Beveik kiekvienÄ… rytÄ… tik atsikÄ—lÄ™s vis galvoju nu jau Å¡iandien tai tikrai jau viskas, praeina kokia pora val. kol atsiÄiÅ«chinu nuo miego ir vÄ—l tas pats per tÄ… patį - lÄ—kimas į parduotuvÄ™ paieÅ¡koti ko stipresnio.
Nežinau kurioj stoty tie traukiniai nuo alkoholizmo. Biesai jų nematÄ— tų traukinių, kaip sakoma traukinys Å¡ikanÄių nelaukia. GerianÄių turbÅ«t irgi nelaukia. Bus gal dar tų traukinių, na o kolkas pakeliam stiklelį big_smile
Kaip sako mÅ«sų grand - blaivininkas Pumputis: galima gerti ir be ginÄų. Tad į sveikatÄ—lÄ™, tegu bÅ«na taika xe xe big_smile

Neprisijungęs

#1050 2015-07-16 14:13:40

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mÄ—n.  11d. 

Bebras rašė:

Galvojau jau nuo Å¡iandien tikrai jau viskas - užriÅ¡u su alko. Ir kÄ… jÅ«s sau manot - nychiera neužriÅ¡au. Beveik kiekvienÄ… rytÄ… tik atsikÄ—lÄ™s vis galvoju nu jau Å¡iandien tai tikrai jau viskas, praeina kokia pora val. kol atsiÄiÅ«chinu nuo miego ir vÄ—l tas pats per tÄ… patį - lÄ—kimas į parduotuvÄ™ paieÅ¡koti ko stipresnio.
Nežinau kurioj stoty tie traukiniai nuo alkoholizmo. Biesai jų nematÄ— tų traukinių, kaip sakoma traukinys Å¡ikanÄių nelaukia. GerianÄių turbÅ«t irgi nelaukia. Bus gal dar tų traukinių, na o kolkas pakeliam stiklelį big_smile
Kaip sako mÅ«sų grand - blaivininkas Pumputis: galima gerti ir be ginÄų. Tad į sveikatÄ—lÄ™, tegu bÅ«na taika xe xe big_smile

Viskas būtų gerai tik, kad tas procesas sveikatėlės neprideda, o atima sad

Neprisijungęs

Forumo apaÄia