VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
nezinau kur asmenines zinutes paziuret,patark
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 11d. |
Liepa rašė:
nezinau kur asmenines zinutes paziuret,patark
VirÅ¡uje raudonai rudoj juostoj meniu su užraÅ¡ais Pradžia Nariai TaisyklÄ—s RaÅ¡ykite mums Draugai Profilis PaveikslÄ—liai DienorasÄiai Pokalbiai ŽinutÄ—s IÅ¡eiti
Spausk ant žinutės rasi naują žinutę, bet tai pas tave turėjo raudonai užsidegt Gauta žinutė, jei gavai
Dar gali prie mano vardo ir foto matai AŽ spausk ir parašyk man žinutę su savo tel.
Neprisijungęs
Liepa iÅ¡siunÄiau tau taipogi į el.paÅ¡tÄ…
Neprisijungęs
Gavau tavo el laiÅ¡kÄ…, bet numeris neteisingai užraÅ¡ytas, perdaug skaiÄių
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 24d. |
O, kas Äia vyksta. Tik dabar prisijungiau.
Liepa, nelik viena. Nepanikuok, ne pasaulio pabaiga. Rašyk, kaip jauties.
Neprisijungęs
Egle. visagale, bet alkoholis daro savo, kas is klaipedos einam kartu,please :
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Liepa, kur eisi?
Neprisijungęs
Liepa rašė:
nu bet tos moterys, kaip pasako, užtai imu suprast už ką vyrai mus myli, už nekonretumą, jausmingumą ir spontaniškumą
Neprisijungęs
Egle rašė:
Liepa rašė:
nu bet tos moterys, kaip pasako, užtai imu suprast už ką vyrai mus myli, už nekonretumą, jausmingumą ir spontaniškumą
Eglel, sielos veidrodis pilnas
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 11d. |
Pasiklydes rašė:
o tau jau pariuke prisigėrusiai forumietei tai anei krust padėti nei piršto pajudinti negali, matai telefono numerio duoti gaila, ot egoistė išverstaskūrė... kad pati užgertum ir tau niekas nieko, ot tada sužinotum...
AukÅ¡tai pjauni , Pasiklydes. Jei aÅ¡ užgerÄiau ir man reiktų žmogaus pokalbiu prie butelio (žinoma , kad ir atsineÅ¡tų) , padÄ—tum? Bet suvoki kokie atstumai mus skiria? Tiek to gali nekomentuot. Man įdomu kÄ… tokiu atveju pasakytum gyvai, Pasiklydes. Kad gert toliau tai aiÅ¡ku , bet kad negert , kÄ… patari kai žmogus paskambina iÅ¡tiktas isterijos priepuolio?
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
o tau jau pariuke prisigėrusiai forumietei tai anei krust padėti nei piršto pajudinti negali, matai telefono numerio duoti gaila, ot egoistė išverstaskūrė... kad pati užgertum ir tau niekas nieko, ot tada sužinotum...
Tikrai tau trūksta kultūros. Tel. Nr. duoti negaliu ir tai mano reikalas. Todėl ir registravausi į anoniminę svetainę, kad noriu bendrauti alkoholizmo tema anonimiškai. Ir neturi būti reikalaujama asmeninių duomenų ir dar įžeidinėjama. Bet nesiruošiu veltis į tokias beprasmes diskusijas, todėl su alkoholiu toliau kovosiu viena
Neprisijungęs
Palaikau Pariuke vieÅ¡umas tikrai nieko gero neduoda ir nevisi gali gyvai kÄ… patart, tÄ… esu jau patyres. Å iaip yra tel. kur galima paskambint ir tikrai iÅ¡klausys ir patars. Jie bÅ«na įjungti iÅ¡tisÄ… parÄ… ir bet kada galima paskambinti, o Äia forume retas gali sau liest sÄ—dÄ—t iÅ¡ tisai . AÄių ,jei perskaitÄ—t ir nekomentavot.
Neprisijungęs
Pariuke ,vienas lauke ne karys, jei kovot tai kovot vieningai ir kryptingai. Dideliam būrį visad atsiras kas paduos ranka pargriuvusiam. Kad ir šiuo atveju , žmogus prašė pagalbos , kas galėjo tas sureagavo ir padėjo.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
<...> todÄ—l su alkoholiu toliau kovosiu viena
Pariuke, yra tik reti vienetai, kuriems tik savom jėgom pavyksta atsistoti ant kojų ir mesti gerti...
Neprisijungęs
Sveiki,o kur patartumete kreiptis?As irgi noreciau su tuo kovoti savarankiskai,su jusu pagalba gal but... Labai noriu atsikratyti sio bjauraus iprocio ir buti normalia moterimi...
Neprisijungęs
O man kai isterija buvo, tai Veronika padėjo, nes rašyt yra viena, o kalbėt kita. Kažkaip po truputį nukalbino ji mane ir praėjo panika, ašaros nudžiuvo, saulė įsišvietė Nes jei skaityt, tai žinoma miela, kad visi puola reaguot, guost, kaip tikra palaikymo komanda, bet, pavyzdžiui, toks vienas Pasiklydęs nuotaiką dar labiau sugadina.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
O man kai isterija buvo, tai Veronika padėjo, nes rašyt yra viena, o kalbėt kita. Kažkaip po truputį nukalbino ji mane ir praėjo panika, ašaros nudžiuvo, saulė įsišvietė
Nes jei skaityt, tai žinoma miela, kad visi puola reaguot, guost, kaip tikra palaikymo komanda, bet, pavyzdžiui, toks vienas Pasiklydęs nuotaiką dar labiau sugadina.
Mieloji, tu pati viską padarei... Gi aš už tave nenusiraminau
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Pasiklydes rašė:
Tikrai tau trūksta kultūros. Tel. Nr. duoti negaliu ir tai mano reikalas. Todėl ir registravausi į anoniminę svetainę, kad noriu bendrauti alkoholizmo tema anonimiškai. Ir neturi būti reikalaujama asmeninių duomenų ir dar įžeidinėjama. Bet nesiruošiu veltis į tokias beprasmes diskusijas, todėl su alkoholiu toliau kovosiu viena
Å aunuolÄ— Pariuke, Pasiklydusiam trÅ«ksta ne tik kultÅ«ros, tik visiÅ¡kas ASILAS gali raÅ¡yti tokius priekaiÅ¡tus ir linkÄ—jimus. ŽmonÄ—s pragÄ—rÄ™ paskutinius žmogiÅ¡kumo likuÄius nesupranta ir niekada nesupras kas yra geras vardas, darbiniai santykiai, socialinÄ— aplinka...
Neprisijungęs
Vikii rašė:
Sveiki,o kur patartumete kreiptis?As irgi noreciau su tuo kovoti savarankiskai,su jusu pagalba gal but...
Labai noriu atsikratyti sio bjauraus iprocio ir buti normalia moterimi...
Man neužteko vien forumo. AA netiko. Tada, taip jau susidÄ—liojo aplinkybÄ—s, kad "atsirado" priklausomybių psichologÄ— ir Neuromedos klubas. GrupÄ—j klausai, kaip kitiems sekasi, kaip jie tvarkosi, dÄ—l ko parkrinta, kas palaiko sunkiomis minutÄ—mis. Taip ir dÄ—liojasi patirtis - kaip dÄ—lionÄ—. Buvo nelengva pradžioj - bet tikrai verta. Dabar jau iÅ¡siplÄ—tÄ— draugų ir pažįstamų ratas, kuriems sunkiu metu galiu ir paskambinti. Bet jeigu atsitiktų taip, kad suspaustų juodai ir negalÄ—tų nieks iÅ¡ savų man padÄ—ti, yra juk internete AA telefono numeris. SkambinÄiau ir ten.
Kai šmėkla pakelia sparnus - svarbu laiku tai atpažinti...
Neprisijungęs
žvejys rašė:
AukÅ¡tai pjauni , Pasiklydes. Jei aÅ¡ užgerÄiau ir man reiktų žmogaus pokalbiu prie butelio (žinoma , kad ir atsineÅ¡tų) , padÄ—tum? Bet suvoki kokie atstumai mus skiria? Tiek to gali nekomentuot. Man įdomu kÄ… tokiu atveju pasakytum gyvai, Pasiklydes...
AÅ¡ tau dabar galiu pasakyti gyvai tiesiai Å¡viesiai - nepadÄ—Äiau tau nie velnio. Nes tu man visai nepatinki tad pasakyÄiau eik ir dvÄ—sk ir atstumas Äia ne prie ko iÅ¡vis. Bet yra tokiu žmoniu kur viskÄ… mesÄiau ir tikrai atnesÄiau pachmielo net jei reikÄ—tų pÄ—sÄiomis lig jÅ«ros keliauti...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nes jei skaityt, tai žinoma miela, kad visi puola reaguot, guost, kaip tikra palaikymo komanda, bet, pavyzdžiui, toks vienas Pasiklydęs nuotaiką dar labiau sugadina...
Na nereikia taip kategoriškai, aš esu puiki pachmielo palaikymo komanda, o tokios kartais irgi žiauriai reikia po geros vakaruškos prie bonkės...
Neprisijungęs
Å ian kažkaip iÅ¡ pat ankstyvo ryto jau nuo pat parduotuvÄ—s atsidarymo bÄ—gau trauktinÄ—s. Kaip tikras chronius blin. ÄŒia Å¡ita karÅ¡ta diskusija kilo dÄ—l vieÅ¡umo kiek suprantu. Noriu ir aÅ¡ pora žodžių leptelt. AÅ¡ pavyzdžiui už tai, kad forume likÄiau anonimu. ÄŒia vienÄ… kartÄ… buvo tokia idiotiÅ¡ka situacija - nueinu į AA, prieÅ¡ susirinkimÄ… dar likusios kokios penkios minutÄ—s, ten pilna nepažįstamų žmonių ir vienas forumietis. Jis mane pamatÄ— ir kad suriks nesavu balsu - "ooooo, Bebras, Bebriuukas, oooo" Visi net nuÅ¡Äiuvo, matyt pagalvojo gal tikrÄ… bebrÄ… pamatÄ— arba gliÅ«Äina, o gal bielaja goriaÄka prasidÄ—jo. Juokas juokais, bet tas ir toliau rÄ—kÄ— "Beebras, Bebriuukas" kol kiti pradÄ—jo klausinÄ—t kodÄ—l taip keistai vadini žmogų, gal Äia kliÄka kokia? Nu ir paaiÅ¡kÄ—jo, kad yra toks forumas ir t.t... Nors į žemÄ™ sulįsk. Tame ir yra visa forumo esmÄ—, kad Äia žmogus gali raÅ¡yti anonimiÅ¡kai labai atvirai, atversdamas visas savo kortas. O Å¡iaip, tai mane gyvÄ… yra matÄ™ labai nedaug forumieÄių. Ir jei matÄ—, tai senai, dabar net nepažintų, nes ir antsvorio priaugau ir Å¡iaip iÅ¡vaizda pasikeitÄ—. Tikiuosi ir nematys, tad anonimiÅ¡kumas dalinai iÅ¡saugotas, neskaitant minÄ—to fakto, kai geraÅ¡irdis, bet bukas forumietis pats to nesuprasdamas atskleidÄ— mano anonimiÅ¡kumÄ… AA susirinkime.
Neprisijungęs
Man tai vienodai Å¡vieÄia kur ten kas mane pažins, atpažins, kaip pavadins, pasisveikins ar apeis ratu vos pamatÄ™s iÅ¡ tolo kad aÅ¡ jau "įpiešęs" einu, apsidžiaugs iÅ¡vydÄ™ ar vaizduos kad tipo neatpažystamai pasikeiÄiau (keiÄiuosi labai mažai), bet Äia vÄ—lgi mano asmeninÄ— pozicija... Bet visi tie kurie ten slapstosi dangstosi iÅ¡sisukinÄ—ja mol jie taip "nori" to anonimiÅ¡kumo, tai man nori nenori primena tuos atvejus kaip slÄ—pdavosi gerdami, už kampų, palÄ—pÄ—se, garažuose, parkeliuose po tiltais iÅ¡ limonadų-mineralinio buteliukų, prisikaiÅ¡iojÄ™ spintose lovose, kažkur voniose, tualetuose, balkonuose, pasislÄ—pÄ™, užsiticharinÄ™, nium cirkų cirkas...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na nereikia taip kategoriškai, aš esu puiki pachmielo palaikymo komanda, o tokios kartais irgi žiauriai reikia po geros vakaruškos prie bonkės...
Atsiminsiu tavo žodžius. Žinosiu kur kreiptis. Bet man pachmielo nebūna. Turiu kitą problemą-gėda alkoholį pirkt, nes atrodo, kad visi supranta kam.. Galėtum nupirkt?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Atsiminsiu tavo žodžius. Žinosiu kur kreiptis. Bet man pachmielo nebūna. Turiu kitą problemą-gėda alkoholį pirkt, nes atrodo, kad visi supranta kam.. Galėtum nupirkt?...
Jokių problemu. Tik mes kažkaip geografiÅ¡kai skirtingose vietovÄ—se gyvename... O sostinÄ—je tam "reikalui" dabar yra puiki internetu pasiekiama Freshmarket paslauga, kai alkoholi tau kurjeris atveža i namus, viska užsisakai internetu... AiÅ¡ku atvežus reikia parodyti asmens dokumenta, bet manÄ™s tai netrikdo... Asortimentas mane tenkina, kurjeriai dirba greitai, minimali suma 9 eurai, kad pristatytu nemokamai, tai Äia vodkÄ—s bonka ir keletas alaus, fygnia...
Neprisijungęs