VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#726 2015-06-08 05:50:06

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Ojojoi savijauta... Dabar dÄ—lioju įvykius naktinius, jei ranka kairÄ— perpjauta tai vadinasi peiliu atidarinÄ—jau konservų bankÄ™, užkandos prireikÄ— jabitvaj rogÄ—s, nes virtuvÄ—je irgi prikruvinta, na OK... Pabudau apsivÄ—mÄ™s, kur mano pachmieloÄka??   KuprinÄ—je 3 alaus yra, aaaa, tai viskas normaliai, žodžiu nÄ—ra to blogo, kad nebÅ«tų galima prasipachmielinti...  Makt! smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-06-08 05:50:06

Google

#727 2015-06-08 08:08:59

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mÄ—n.  15d. 
NerÅ«kau  8m.  4mÄ—n.  14d. 

Pasiklydes rašė:

Ojojoi savijauta... Dabar dÄ—lioju įvykius naktinius, jei ranka kairÄ— perpjauta tai vadinasi peiliu atidarinÄ—jau konservų bankÄ™, užkandos prireikÄ— jabitvaj rogÄ—s, nes virtuvÄ—je irgi prikruvinta, na OK... Pabudau apsivÄ—mÄ™s, kur mano pachmieloÄka??   KuprinÄ—je 3 alaus yra, aaaa, tai viskas normaliai, žodžiu nÄ—ra to blogo, kad nebÅ«tų galima prasipachmielinti...  Makt! smile

na netikiu nei vienu žodžiu:P

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#728 2015-06-08 08:11:14

Nida
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Liepa rašė:

Iskaimo,nesupratau tu tik dabar uzsidejai liniuote ar nusikaltai?

Nusidėjau. Kaip nevisprotė išgėriau degtinės puslitrį..Nei ten labai norėjau, nei poveikis koks buvo. Turbūt smegenai buvo atostogų išėję

na tikra mano draugė, gerdavau kartais net nenorėdama-todėl . kad reikia išgert:))))

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#729 2015-06-08 09:21:58

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Ai:)alaaus

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#730 2015-06-08 10:15:48

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  6mÄ—n.  7d. 

Pasiklydes rašė:

Ai:)alaaus

Ir kas tam aluj gero - tik į tuliką varo. (Vos ne eilėm prabilau). Geriau ko stipresnio makteltum - efektas greitesnis smile

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#731 2015-06-08 10:20:07

Liepa
Aktyvus narys
Registravosi: 2015-06-02
Žinutės: 113

Egle,sakytum geriau nieko nevartot, o tu kitus pasiūlimus dalini wink

Neprisijungęs

#732 2015-06-08 10:43:23

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  6mÄ—n.  7d. 

Liepa rašė:

Egle,sakytum geriau nieko nevartot, o tu kitus pasiūlimus dalini wink

Matai, su tais siÅ«lymais, svarbu atsirinkti kam ir kada kÄ… siÅ«lyti. Tau nÄ— už kÄ… nebÅ«Äiau taip paraÅ¡iusi;)

â™ Sagittarius â™

Neprisijungęs

#733 2015-06-08 16:55:34

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

PasiklydÄ™s, baik cirkintis. Meluoji kaip velnias. Tikrai. Net neįdomu, kai žinai kad vermišėlius ant ausų krauna. Tu už mane mažiau geri. Arba iÅ¡vis, jei geri, tai mÄ—tų arbatÄ…. Turiu sÅ«nų, kuriam 20m. 100 %  žinau kada meluoja. Tu juk irgi vyriÅ¡kos giminÄ—s..JÅ«s visi panaÅ¡iai elgiatÄ—s....
Toks jausmas, kad ir tu, branguti, tyÄia taip darai, kad tokie bevaliai kaip, pvz., aÅ¡, iÅ¡ Å¡ono pamatytų save... Arba tau tiesiog... trÅ«ksta dÄ—mesio gyvenime..............

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#734 2015-06-08 16:58:32

Iškaimo
Senbuvis

Nida rašė:

Iškaimo rašė:

Liepa rašė:

Nusidėjau. Kaip nevisprotė išgėriau degtinės puslitrį..Nei ten labai norėjau, nei poveikis koks buvo. Turbūt smegenai buvo atostogų išėję

na tikra mano draugė, gerdavau kartais net nenorėdama-todėl . kad reikia išgert:))))

O kodėl "reikia"? Aš jau nebesuprantu, kodėl reikia.... Juk pykina, neapsvaigstu, pinigų nėra...Tai koks dar "reikia"?? sad

Neprisijungęs

#735 2015-06-08 17:03:22

Iškaimo
Senbuvis

Nida rašė:

Iškaimo rašė:

Liepa rašė:

O kodėl "reikia"? Aš jau nebesuprantu, kodėl reikia.... Juk pykina, neapsvaigstu, pinigų nėra...Tai koks dar "reikia"?? sad

Neprisijungęs

#736 2015-06-08 18:05:14

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mÄ—n.  10d. 

Iškaimo rašė:

Nida rašė:

Iškaimo rašė:

Tas ''reikia'' turi dar ir kitÄ… pavadinimÄ…. PriklausomybÄ—.

Neprisijungęs

#737 2015-06-08 18:18:07

Iškaimo
Senbuvis

Pumputis rašė:

Å lykÅ¡Äiai skamba Å¡itas žodis. Negali bÅ«t...

Neprisijungęs

#738 2015-06-08 21:14:05

Nida
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Pumputis rašė:

bet keista ta PriklausomybÄ—, man , jei iÅ¡kenÄiu porÄ… dienų be alko, tai dingsta visas noras...o paskui ateina kokia proga ir žiÅ«rÄ—k kartÄ…-penktÄ… sekasi protingai Å¡vÄ™sti ir kažkelintÄ… bac ir prisigeri, o tada jau ir vÄ—l pasakÄ… be galo kol nežinau kas iÅ¡ dangaus sustabdo-gal, kad dar per anksti iÅ¡eiti...?smile)))

Neprisijungęs

#739 2015-06-08 21:16:01

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  11d. 

Kur išeiti Nida? neutral

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#740 2015-06-08 21:21:40

Nida
Senbuvis

Egle rašė:

Kur išeiti Nida? neutral

buvau kartą sukvailiojusi-alko su vaistais pamaišiau

Neprisijungęs

#741 2015-06-08 22:29:52

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  4mÄ—n.  26d. 

Nida rašė:

Egle rašė:

Kur išeiti Nida? neutral

Oi, Nida, tu tarsi mano dvynė. Kiek skaitau, viskas - identiška. Vos ne kiekviena smulkmena. Reiškia ir toliau turi vienodai mums viskas klostytis - man išsigelbėjimas jau susiklostė, reiškia dabar turi jis susiklostyti ir tau smile

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#742 2015-06-08 22:32:52

Nida
Senbuvis

Troja rašė:

Nida rašė:

Egle rašė:

Kur išeiti Nida? neutral

Oi, Nida, tu tarsi mano dvynė. Kiek skaitau, viskas - identiška. Vos ne kiekviena smulkmena. Reiškia ir toliau turi vienodai mums viskas klostytis - man išsigelbėjimas jau susiklostė, reiškia dabar turi jis susiklostyti ir tau smile

Oi, Troja, kad tavo žodžiai išsipildytu...turiu gerų žinių-mano vyras jungiasi prie manęs-dviese jau komanda:)

Neprisijungęs

#743 2015-06-08 22:37:26

Troja
Senbuvis

Nida rašė:

Troja rašė:

Nida rašė:

Oi, Troja, kad tavo žodžiai išsipildytu...turiu gerų žinių-mano vyras jungiasi prie manęs-dviese jau komanda:)

Va, matai, Nida, mano žodžiai JAU pildosi big_smile AÅ¡ nemeluoju. O ir logika sako, kad jei vienodai einam pradžiÄ…, tai vienodai eisim ir toliau, nes vienodas elgesys iššaukia tas paÄias pasekmes smile SÄ—kmÄ—s jÅ«sų tandemui! smile

Neprisijungęs

#744 2015-06-08 22:43:32

Nida
Senbuvis

Troja rašė:

Nida rašė:

Troja rašė:

Va, matai, Nida, mano žodžiai JAU pildosi big_smile AÅ¡ nemeluoju. O ir logika sako, kad jei vienodai einam pradžiÄ…, tai vienodai eisim ir toliau, nes vienodas elgesys iššaukia tas paÄias pasekmes smile SÄ—kmÄ—s jÅ«sų tandemui! smile

DÄ—kui tau, tik kirba viena velniokiÅ¡ka mintis, kad nusimato labai Å¡aunios atostogos ir gali bÅ«ti lūžis, bet tai dar tik už gero mÄ—nesio-dar daug visokių minÄių užplauks ant blaivÄ—janÄių smegenų, nes dar tik Å¡eÅ¡ta diena, o alko iÅ¡ organizmo visiÅ¡kai paisÅ¡alina per 14 d.smile

Neprisijungęs

#745 2015-06-08 22:52:20

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  6d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  24d. 

Iš organizmo alkoholis galutinai pasišalina maždaug per 20 dienų smile Mėnesiukas ir tu švari wink

Neprisijungęs

#746 2015-06-08 23:11:29

Troja
Senbuvis

Veronika rašė:

Iš organizmo alkoholis galutinai pasišalina maždaug per 20 dienų smile Mėnesiukas ir tu švari wink

DrįsÄiau labai stipriai tuo suabejoti. Gal bÅ«t po 20 dienų organizme ir nebeliks konkretaus C2H5OH, bet alkoholis yra terÅ¡alas, terÅ¡iantis organizmÄ…. O užterÅ¡tam organizmui iÅ¡valyti dažnai neužtenka ne tik mÄ—nesių, bet net ir ne vienerių metų. BÅ«na, kad žmogus iki mirties taip visų terÅ¡alų ir neiÅ¡sivalo, nors deda tam pastangas. Jei alkoholis buvo vartojamas gal net deÅ¡imtį metų ir yra atsiradusi organizmo priklausomybÄ— jam, tai manau, kad Å¡variu, iÅ¡sivaliusiu organizmÄ… galima bÅ«tų laikyti tada, kai dingsta priklausomybÄ—. Å is paaiÅ¡kinimas yra labai aiÅ¡kus, nes yra primityvus. Bet yra dar labai daug sudÄ—tingų dalykų, kaip pvz., per visÄ… gyvenimÄ… suvartoto alkoholio įtaka kiekvienam organui ir galimybÄ—s (kurios kiekvienam organui yra skirtingos) juos iÅ¡valyti.
Žodžiu, kas norite dar šiame gyvenime pajausti savo švarų organizmą ir puikią savijautą, siūlau jautį už ragų griebti jau ŠIANDIEN!!! big_smile

Neprisijungęs

#747 2015-06-08 23:14:27

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  6d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  24d. 

Troja rašė:

Veronika rašė:

DrįsÄiau labai stipriai tuo suabejoti. Gal bÅ«t po 20 dienų organizme ir nebeliks konkretaus C2H5OH, bet alkoholis yra terÅ¡alas, terÅ¡iantis organizmÄ…. O užterÅ¡tam organizmui iÅ¡valyti dažnai neužtenka ne tik mÄ—nesių, bet net ir ne vienerių metų. BÅ«na, kad žmogus iki mirties taip visų terÅ¡alų ir neiÅ¡sivalo, nors deda tam pastangas. Jei alkoholis buvo vartojamas gal net deÅ¡imtį metų ir yra atsiradusi organizmo priklausomybÄ— jam, tai manau, kad Å¡variu, iÅ¡sivaliusiu organizmÄ… galima bÅ«tų laikyti tada, kai dingsta priklausomybÄ—. Å is paaiÅ¡kinimas yra labai aiÅ¡kus, nes yra primityvus. Bet yra dar labai daug sudÄ—tingų dalykų, kaip pvz., per visÄ… gyvenimÄ… suvartoto alkoholio įtaka kiekvienam organui ir galimybÄ—s (kurios kiekvienam organui yra skirtingos) juos iÅ¡valyti.
Žodžiu, kas norite dar šiame gyvenime pajausti savo švarų organizmą ir puikią savijautą, siūlau jautį už ragų griebti jau ŠIANDIEN!!! big_smile

Troja, turėjau mintyje, per tą laiką, tik šita formulė - C2H5OH.

Neprisijungęs

#748 2015-06-09 07:11:11

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  11d. 

Iškaimo rašė:

Pumputis rašė:

Bet taip yra.

Neprisijungęs

#749 2015-06-09 07:13:19

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  11d. 

Iškaimo rašė:

PasiklydÄ™s, baik cirkintis. Meluoji kaip velnias. Tikrai. Net neįdomu, kai žinai kad vermišėlius ant ausų krauna. Tu už mane mažiau geri. Arba iÅ¡vis, jei geri, tai mÄ—tų arbatÄ…. Turiu sÅ«nų, kuriam 20m. 100 %  žinau kada meluoja. Tu juk irgi vyriÅ¡kos giminÄ—s..JÅ«s visi panaÅ¡iai elgiatÄ—s....
Toks jausmas, kad ir tu, branguti, tyÄia taip darai, kad tokie bevaliai kaip, pvz., aÅ¡, iÅ¡ Å¡ono pamatytų save... Arba tau tiesiog... trÅ«ksta dÄ—mesio gyvenime..............

Jau ant tos vyriškos giminės visas nelaimes kabini, vyrai beveik nemeluoja.

Neprisijungęs

#750 2015-06-09 14:27:54

Iškaimo
Senbuvis

žvejys rašė:

Jau ant tos vyriškos giminės visas nelaimes kabini, vyrai beveik nemeluoja.

Tai kad man gyvenimą "suėdė" visi trys, vyriškos giminės...hmm

Neprisijungęs

Forumo apaÄia