VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Ojojoi savijauta... Dabar dÄ—lioju įvykius naktinius, jei ranka kairÄ— perpjauta tai vadinasi peiliu atidarinÄ—jau konservų bankÄ™, užkandos prireikÄ— jabitvaj rogÄ—s, nes virtuvÄ—je irgi prikruvinta, na OK... Pabudau apsivÄ—mÄ™s, kur mano pachmieloÄka?? KuprinÄ—je 3 alaus yra, aaaa, tai viskas normaliai, žodžiu nÄ—ra to blogo, kad nebÅ«tų galima prasipachmielinti... Makt!
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 14d. |
Pasiklydes rašė:
Ojojoi savijauta... Dabar dÄ—lioju įvykius naktinius, jei ranka kairÄ— perpjauta tai vadinasi peiliu atidarinÄ—jau konservų bankÄ™, užkandos prireikÄ— jabitvaj rogÄ—s, nes virtuvÄ—je irgi prikruvinta, na OK... Pabudau apsivÄ—mÄ™s, kur mano pachmieloÄka?? KuprinÄ—je 3 alaus yra, aaaa, tai viskas normaliai, žodžiu nÄ—ra to blogo, kad nebÅ«tų galima prasipachmielinti... Makt!
na netikiu nei vienu žodžiu:P
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Liepa rašė:
Iskaimo,nesupratau tu tik dabar uzsidejai liniuote ar nusikaltai?
Nusidėjau. Kaip nevisprotė išgėriau degtinės puslitrį..Nei ten labai norėjau, nei poveikis koks buvo. Turbūt smegenai buvo atostogų išėję
na tikra mano draugė, gerdavau kartais net nenorėdama-todėl . kad reikia išgert:))))
Neprisijungęs
Ai:)alaaus
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 7d. |
Pasiklydes rašė:
Ai:)alaaus
Ir kas tam aluj gero - tik į tuliką varo. (Vos ne eilėm prabilau). Geriau ko stipresnio makteltum - efektas greitesnis
Neprisijungęs
Egle,sakytum geriau nieko nevartot, o tu kitus pasiūlimus dalini
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 7d. |
Liepa rašė:
Egle,sakytum geriau nieko nevartot, o tu kitus pasiūlimus dalini
Matai, su tais siÅ«lymais, svarbu atsirinkti kam ir kada kÄ… siÅ«lyti. Tau nÄ— už kÄ… nebÅ«Äiau taip paraÅ¡iusi;)
Neprisijungęs
Pasiklydęs, baik cirkintis. Meluoji kaip velnias. Tikrai. Net neįdomu, kai žinai kad vermišėlius ant ausų krauna. Tu už mane mažiau geri. Arba išvis, jei geri, tai mėtų arbatą. Turiu sūnų, kuriam 20m. 100 % žinau kada meluoja. Tu juk irgi vyriškos giminės..Jūs visi panašiai elgiatės....
Toks jausmas, kad ir tu, branguti, tyÄia taip darai, kad tokie bevaliai kaip, pvz., aÅ¡, iÅ¡ Å¡ono pamatytų save... Arba tau tiesiog... trÅ«ksta dÄ—mesio gyvenime..............
Neprisijungęs
Nida rašė:
Iškaimo rašė:
Liepa rašė:
Nusidėjau. Kaip nevisprotė išgėriau degtinės puslitrį..Nei ten labai norėjau, nei poveikis koks buvo. Turbūt smegenai buvo atostogų išėję
na tikra mano draugė, gerdavau kartais net nenorėdama-todėl . kad reikia išgert:))))
O kodėl "reikia"? Aš jau nebesuprantu, kodėl reikia.... Juk pykina, neapsvaigstu, pinigų nėra...Tai koks dar "reikia"??
Neprisijungęs
Nida rašė:
Iškaimo rašė:
Liepa rašė:
O kodėl "reikia"? Aš jau nebesuprantu, kodėl reikia.... Juk pykina, neapsvaigstu, pinigų nėra...Tai koks dar "reikia"??
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Iškaimo rašė:
Nida rašė:
Iškaimo rašė:
Nusidėjau. Kaip nevisprotė išgėriau degtinės puslitrį..Nei ten labai norėjau, nei poveikis koks buvo. Turbūt smegenai buvo atostogų išėjęna tikra mano draugė, gerdavau kartais net nenorėdama-todėl . kad reikia išgert:))))
Tas ''reikia'' turi dar ir kitÄ… pavadinimÄ…. PriklausomybÄ—.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Å lykÅ¡Äiai skamba Å¡itas žodis. Negali bÅ«t...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pumputis rašė:
bet keista ta PriklausomybÄ—, man , jei iÅ¡kenÄiu porÄ… dienų be alko, tai dingsta visas noras...o paskui ateina kokia proga ir žiÅ«rÄ—k kartÄ…-penktÄ… sekasi protingai Å¡vÄ™sti ir kažkelintÄ… bac ir prisigeri, o tada jau ir vÄ—l pasakÄ… be galo kol nežinau kas iÅ¡ dangaus sustabdo-gal, kad dar per anksti iÅ¡eiti...?)))
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 11d. |
Kur išeiti Nida?
Neprisijungęs
Egle rašė:
Kur išeiti Nida?
buvau kartą sukvailiojusi-alko su vaistais pamaišiau
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mÄ—n. | 26d. |
Nida rašė:
Egle rašė:
Kur išeiti Nida?
Oi, Nida, tu tarsi mano dvynė. Kiek skaitau, viskas - identiška. Vos ne kiekviena smulkmena. Reiškia ir toliau turi vienodai mums viskas klostytis - man išsigelbėjimas jau susiklostė, reiškia dabar turi jis susiklostyti ir tau
Neprisijungęs
Troja rašė:
Nida rašė:
Egle rašė:
Kur išeiti Nida?
Oi, Nida, tu tarsi mano dvynė. Kiek skaitau, viskas - identiška. Vos ne kiekviena smulkmena. Reiškia ir toliau turi vienodai mums viskas klostytis - man išsigelbėjimas jau susiklostė, reiškia dabar turi jis susiklostyti ir tau
Oi, Troja, kad tavo žodžiai išsipildytu...turiu gerų žinių-mano vyras jungiasi prie manęs-dviese jau komanda:)
Neprisijungęs
Nida rašė:
Troja rašė:
Nida rašė:
buvau kartą sukvailiojusi-alko su vaistais pamaišiauOi, Nida, tu tarsi mano dvynė. Kiek skaitau, viskas - identiška. Vos ne kiekviena smulkmena. Reiškia ir toliau turi vienodai mums viskas klostytis - man išsigelbėjimas jau susiklostė, reiškia dabar turi jis susiklostyti ir tau
Oi, Troja, kad tavo žodžiai išsipildytu...turiu gerų žinių-mano vyras jungiasi prie manęs-dviese jau komanda:)
Va, matai, Nida, mano žodžiai JAU pildosi AÅ¡ nemeluoju. O ir logika sako, kad jei vienodai einam pradžiÄ…, tai vienodai eisim ir toliau, nes vienodas elgesys iššaukia tas paÄias pasekmes
Sėkmės jūsų tandemui!
Neprisijungęs
Troja rašė:
Nida rašė:
Troja rašė:
Oi, Nida, tu tarsi mano dvynė. Kiek skaitau, viskas - identiška. Vos ne kiekviena smulkmena. Reiškia ir toliau turi vienodai mums viskas klostytis - man išsigelbėjimas jau susiklostė, reiškia dabar turi jis susiklostyti ir tauOi, Troja, kad tavo žodžiai išsipildytu...turiu gerų žinių-mano vyras jungiasi prie manęs-dviese jau komanda:)
Va, matai, Nida, mano žodžiai JAU pildosi
AÅ¡ nemeluoju. O ir logika sako, kad jei vienodai einam pradžiÄ…, tai vienodai eisim ir toliau, nes vienodas elgesys iššaukia tas paÄias pasekmes
Sėkmės jūsų tandemui!
DÄ—kui tau, tik kirba viena velniokiÅ¡ka mintis, kad nusimato labai Å¡aunios atostogos ir gali bÅ«ti lūžis, bet tai dar tik už gero mÄ—nesio-dar daug visokių minÄių užplauks ant blaivÄ—janÄių smegenų, nes dar tik Å¡eÅ¡ta diena, o alko iÅ¡ organizmo visiÅ¡kai paisÅ¡alina per 14 d.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 24d. |
Iš organizmo alkoholis galutinai pasišalina maždaug per 20 dienų Mėnesiukas ir tu švari
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iš organizmo alkoholis galutinai pasišalina maždaug per 20 dienų
Mėnesiukas ir tu švari
DrįsÄiau labai stipriai tuo suabejoti. Gal bÅ«t po 20 dienų organizme ir nebeliks konkretaus C2H5OH, bet alkoholis yra terÅ¡alas, terÅ¡iantis organizmÄ…. O užterÅ¡tam organizmui iÅ¡valyti dažnai neužtenka ne tik mÄ—nesių, bet net ir ne vienerių metų. BÅ«na, kad žmogus iki mirties taip visų terÅ¡alų ir neiÅ¡sivalo, nors deda tam pastangas. Jei alkoholis buvo vartojamas gal net deÅ¡imtį metų ir yra atsiradusi organizmo priklausomybÄ— jam, tai manau, kad Å¡variu, iÅ¡sivaliusiu organizmÄ… galima bÅ«tų laikyti tada, kai dingsta priklausomybÄ—. Å is paaiÅ¡kinimas yra labai aiÅ¡kus, nes yra primityvus. Bet yra dar labai daug sudÄ—tingų dalykų, kaip pvz., per visÄ… gyvenimÄ… suvartoto alkoholio įtaka kiekvienam organui ir galimybÄ—s (kurios kiekvienam organui yra skirtingos) juos iÅ¡valyti.
Žodžiu, kas norite dar šiame gyvenime pajausti savo švarų organizmą ir puikią savijautą, siūlau jautį už ragų griebti jau ŠIANDIEN!!!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 24d. |
Troja rašė:
Veronika rašė:
Iš organizmo alkoholis galutinai pasišalina maždaug per 20 dienų
Mėnesiukas ir tu švari
DrįsÄiau labai stipriai tuo suabejoti. Gal bÅ«t po 20 dienų organizme ir nebeliks konkretaus C2H5OH, bet alkoholis yra terÅ¡alas, terÅ¡iantis organizmÄ…. O užterÅ¡tam organizmui iÅ¡valyti dažnai neužtenka ne tik mÄ—nesių, bet net ir ne vienerių metų. BÅ«na, kad žmogus iki mirties taip visų terÅ¡alų ir neiÅ¡sivalo, nors deda tam pastangas. Jei alkoholis buvo vartojamas gal net deÅ¡imtį metų ir yra atsiradusi organizmo priklausomybÄ— jam, tai manau, kad Å¡variu, iÅ¡sivaliusiu organizmÄ… galima bÅ«tų laikyti tada, kai dingsta priklausomybÄ—. Å is paaiÅ¡kinimas yra labai aiÅ¡kus, nes yra primityvus. Bet yra dar labai daug sudÄ—tingų dalykų, kaip pvz., per visÄ… gyvenimÄ… suvartoto alkoholio įtaka kiekvienam organui ir galimybÄ—s (kurios kiekvienam organui yra skirtingos) juos iÅ¡valyti.
Žodžiu, kas norite dar šiame gyvenime pajausti savo švarų organizmą ir puikią savijautą, siūlau jautį už ragų griebti jau ŠIANDIEN!!!
Troja, turėjau mintyje, per tą laiką, tik šita formulė - C2H5OH.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 11d. |
Iškaimo rašė:
Pumputis rašė:
Bet taip yra.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 11d. |
Iškaimo rašė:
Pasiklydęs, baik cirkintis. Meluoji kaip velnias. Tikrai. Net neįdomu, kai žinai kad vermišėlius ant ausų krauna. Tu už mane mažiau geri. Arba išvis, jei geri, tai mėtų arbatą. Turiu sūnų, kuriam 20m. 100 % žinau kada meluoja. Tu juk irgi vyriškos giminės..Jūs visi panašiai elgiatės....
Toks jausmas, kad ir tu, branguti, tyÄia taip darai, kad tokie bevaliai kaip, pvz., aÅ¡, iÅ¡ Å¡ono pamatytų save... Arba tau tiesiog... trÅ«ksta dÄ—mesio gyvenime..............
Jau ant tos vyriškos giminės visas nelaimes kabini, vyrai beveik nemeluoja.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Jau ant tos vyriškos giminės visas nelaimes kabini, vyrai beveik nemeluoja.
Tai kad man gyvenimą "suėdė" visi trys, vyriškos giminės...
Neprisijungęs