VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#701 2015-06-07 12:24:20

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Iškaimo rašė:

Man reikia lažybų. PasiÅ«lykit kas nors kÄ… nors tokio, kad bÅ«tų rimta motyvacija jas laimÄ—t. Gal žaidimo forma susilaikinÄ—t bus įdomiau ir tvirÄiau smile
(Pasiklydęs, pavaryk kaip tu moki-"suvartyk") tongue

Nežinau, lažybos visada turi savo neigiama prieskoni, vieniems suveikia garbės žodis, kitiems kažkokia motyvacija, bet jei metima gerti paversi žaidimu, tai ir gėrimas ateis lyg žaidimas... Neisivaizduoju kas mane jau "užvestu" negerti, man užtektu kad tiesiog ta nora gerti kas nors paiimtu po velnių iš manes, o toliau man kaip per sviesta... wink

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-06-07 12:24:20

Google

#702 2015-06-07 12:34:41

Liepa
Aktyvus narys
Registravosi: 2015-06-02
Žinutės: 113

Iskaimo,nesupratau tu tik dabar uzsidejai liniuote ar nusikaltai?

Neprisijungęs

#703 2015-06-07 12:37:51

Pasiklydes
Senbuvis

O išgerimas jau nusikaltimas??...

Neprisijungęs

#704 2015-06-07 12:40:41

Liepa
Aktyvus narys

Ne,kelias atgal.

Neprisijungęs

#705 2015-06-07 12:41:50

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

Ne,kelias atgal...

Kai kurie pasakÄ— Äia kad tad esmÄ— kelias, apie pirmyn ir atgal nebuvo kalbos... wink

Neprisijungęs

#706 2015-06-07 12:54:03

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Man reikia lažybų. PasiÅ«lykit kas nors kÄ… nors tokio, kad bÅ«tų rimta motyvacija jas laimÄ—t. Gal žaidimo forma susilaikinÄ—t bus įdomiau ir tvirÄiau smile
(Pasiklydęs, pavaryk kaip tu moki-"suvartyk") tongue

Nežinau, lažybos visada turi savo neigiama prieskoni, vieniems suveikia garbės žodis, kitiems kažkokia motyvacija, bet jei metima gerti paversi žaidimu, tai ir gėrimas ateis lyg žaidimas... Neisivaizduoju kas mane jau "užvestu" negerti, man užtektu kad tiesiog ta nora gerti kas nors paiimtu po velnių iš manes, o toliau man kaip per sviesta... wink

Mano dieduliui, aTa, kai jam buvo 70, daktarai iškėlė ultimatumą-arba geri, rūkai ir po poros metų nešdinies anapilin, arba nustoji lakt. Iš tos sekundės užsinorėjo gyvent. Mirė būdamas 95erių smile.
Man danar atrodo, kad ir mane tas paveiktų..Ale gi problema - niekas neišgąsdino taip kol kas...

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#707 2015-06-07 12:58:08

Iškaimo
Senbuvis

Liepa rašė:

Iskaimo,nesupratau tu tik dabar uzsidejai liniuote ar nusikaltai?

Nusidėjau. Kaip nevisprotė išgėriau degtinės puslitrį..Nei ten labai norėjau, nei poveikis koks buvo. Turbūt smegenai buvo atostogų išėję

Neprisijungęs

#708 2015-06-07 13:00:26

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Nusikaltimas prieš save..

Neprisijungęs

#709 2015-06-07 13:04:14

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Mano dieduliui, aTa, kai jam buvo 70, daktarai iškėlė ultimatumą-arba geri, rūkai ir po poros metų nešdinies anapilin, arba nustoji lakt. Iš tos sekundės užsinorėjo gyvent. Mirė būdamas 95erių smile.Man danar atrodo, kad ir mane tas paveiktų..Ale gi problema - niekas neišgąsdino taip kol kas...

Papasakosiu ka maÄiau kai dÄ—dei SantariÅ¡kÄ—se nupjovÄ— puse plauÄiu ir buvo toks ale susitikimas su gydytojais, tie labai pasimetÄ™ buvo 2006 metais... Sako mes jau per galva verÄiamÄ—s, bet motyvacijos nematome, jam ir 60 metu nÄ—ra, o mastymas toks "įdomus"... AtÄ—jau i palata, sakau kaip?? Ai nieko, viena koja jau grabe, gal užrÅ«kyti einame, gal alaus kur Äia paimti imanoma, kelis pakelius jau seselÄ— atÄ—me bet pas mane visad yra paslÄ—pta.. Sakau bet žmogau, 40 metu rÅ«kai su plauÄiu vėžiu dabar ir baikas skaldai.. O gal?? Ir tada pasakÄ— nemirtinga frazÄ—.... Pas mane žodžio "Gal" senai jau nÄ—ra žodyne..... PanaÅ¡iai kaip su Sovietu aktoriumi Abdulovu, kuri prieÅ¡ paskutini interviu Ostankino televizijai grimavo 4 valandas kad i žmogu butu panaÅ¡us, 4 stadija vėžio, o tas ei Operator, oganku nenaidiotsa?? Visi pakraupe, Aleksandrai, gi Vėžys!!?? Ot ne pofyg, vistiek padvÄ—siu...  Tai ir pasako, jei žmogui jau Dzin, tai Dzin. Mano pozicija visiÅ¡kas to žmogaus palaikymas in Every Direction. Bet kokia kryptimi. smile

Neprisijungęs

#710 2015-06-07 13:05:18

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Pasiklydes rašė:

Nusikaltimas prieš save..

Visiškai nepritariu ir nepritarsiu. Jokio kriminalo tame nėra, o jei kam yra, tegul graužia špyga taukuota.. smile

Neprisijungęs

#711 2015-06-07 13:36:31

Liepa
Aktyvus narys

Pasiklydes,alutis tau kenkia,nes nelabai įskaitai mintis...tai ne kriminalas,o nusikaltimas prieš save...kaip apkūniems žmones mėsainis su coca cola tongue

Neprisijungęs

#712 2015-06-07 13:59:41

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

Pasiklydes,alutis tau kenkia,nes nelabai įskaitai mintis...tai ne kriminalas,o nusikaltimas prieš save...kaip apkūniems žmones mėsainis su coca cola tongue

Tada isiskaityk visam gyvenimui ir manes neklausk jei 150 kg nutukÄ—liui kuriam nekažin kas liko bus klausimas, kas prieÅ¡ mirti?? ir jis pasakys, geras mÄ—sainis, bulvytÄ—s fry ir Coca cola, tai praÅ¡om ir duoti jam tai!   AÅ¡ esu tokio sukirpimo žmogus, jau tiek jis bandÄ— to nedaryti, bet vistiek pravalas, tai kam Äia iÅ¡sidirbineti??   Matau Forume irgi tokiu kurie gers iki gyvenimo pabaigos, esmÄ— kad likusi gyvenima bandys irodyti kitiems (sau) kad bandau mesti... Gal neverta???.. smile

Neprisijungęs

#713 2015-06-07 14:19:09

Liepa
Aktyvus narys

"Gal neverta" pasakei,bet neužtikrintai. Tas gal ir yra kryžkelė,galima toliau gerti ir nieko nematyti arba blaiviai ir mėgautis gyvenimu.kiekvienam savo...

Neprisijungęs

#714 2015-06-07 15:22:52

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  5d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  23d. 

Pasiklydes rašė:

Liepa rašė:

Ne,kelias atgal...

Kai kurie pasakÄ— Äia kad tad esmÄ— kelias, apie pirmyn ir atgal nebuvo kalbos... wink

Jeigu turi mano kelionę mintyje smile Tai turbūt ne viską iki galo perskaitei... Mano kelionė per savo dykumą į pažadėtąjį blaivybės rojų... Mano kryptis pirmyn wink
KompasÄ… reik pasiimt, kad dykumoj nepaklysÄiau big_smile

Neprisijungęs

#715 2015-06-07 15:31:01

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mÄ—n.  5d. 
NerÅ«kau  0m.  1mÄ—n.  23d. 

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Mano dieduliui, aTa, kai jam buvo 70, daktarai iškėlė ultimatumą-arba geri, rūkai ir po poros metų nešdinies anapilin, arba nustoji lakt. Iš tos sekundės užsinorėjo gyvent. Mirė būdamas 95erių smile.Man danar atrodo, kad ir mane tas paveiktų..Ale gi problema - niekas neišgąsdino taip kol kas...

Papasakosiu ka maÄiau kai dÄ—dei SantariÅ¡kÄ—se nupjovÄ— puse plauÄiu ir buvo toks ale susitikimas su gydytojais, tie labai pasimetÄ™ buvo 2006 metais... Sako mes jau per galva verÄiamÄ—s, bet motyvacijos nematome, jam ir 60 metu nÄ—ra, o mastymas toks "įdomus"... AtÄ—jau i palata, sakau kaip?? Ai nieko, viena koja jau grabe, gal užrÅ«kyti einame, gal alaus kur Äia paimti imanoma, kelis pakelius jau seselÄ— atÄ—me bet pas mane visad yra paslÄ—pta.. Sakau bet žmogau, 40 metu rÅ«kai su plauÄiu vėžiu dabar ir baikas skaldai.. O gal?? Ir tada pasakÄ— nemirtinga frazÄ—.... Pas mane žodžio "Gal" senai jau nÄ—ra žodyne..... PanaÅ¡iai kaip su Sovietu aktoriumi Abdulovu, kuri prieÅ¡ paskutini interviu Ostankino televizijai grimavo 4 valandas kad i žmogu butu panaÅ¡us, 4 stadija vėžio, o tas ei Operator, oganku nenaidiotsa?? Visi pakraupe, Aleksandrai, gi Vėžys!!?? Ot ne pofyg, vistiek padvÄ—siu...  Tai ir pasako, jei žmogui jau Dzin, tai Dzin. Mano pozicija visiÅ¡kas to žmogaus palaikymas in Every Direction. Bet kokia kryptimi. smile

Mano tÄ—vukas prieÅ¡ penkis metus išėjo nuo plauÄių vėžio. Kai jam nustatÄ— IV stadijÄ…, gydytojai nemoralizavo ir nedraudÄ— rÅ«kyti... Nes, kaip sakÄ—, jau tas laikas, kai reikÄ—jo mesti - senai praÄ—jo. O dabar, jau nekelkim papildomų kanÄių žmogui...

Neprisijungęs

#716 2015-06-07 15:42:46

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Liepa rašė:

Tada isiskaityk visam gyvenimui ir manes neklausk jei 150 kg nutukÄ—liui kuriam nekažin kas liko bus klausimas, kas prieÅ¡ mirti?? ir jis pasakys, geras mÄ—sainis, bulvytÄ—s fry ir Coca cola, tai praÅ¡om ir duoti jam tai!   AÅ¡ esu tokio sukirpimo žmogus, jau tiek jis bandÄ— to nedaryti, bet vistiek pravalas, tai kam Äia iÅ¡sidirbineti??   Matau Forume irgi tokiu kurie gers iki gyvenimo pabaigos, esmÄ— kad likusi gyvenima bandys irodyti kitiems (sau) kad bandau mesti... Gal neverta???.. smile

Jei nebandyÄiau keltis, gerÄiau daugiau ir dažniau, ir, turbÅ«t, visÄ… gyvenimÄ…. TodÄ—l tikiu, kad jei visada bus noras sustot, tai ir sustosiu. Vis tiek Å¡ansas didesnis, negu nieko nedarant.

Neprisijungęs

#717 2015-06-07 16:38:10

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Todėl tikiu, kad jei visada bus noras sustot, tai ir sustosiu. Vis tiek šansas didesnis, negu nieko nedarant...

Labai iÅ¡ anksto atsipraÅ¡au, bet pasakysiu kaip ir realybÄ—je visada sakiau, AchujebybiÅ¡ka filosofija, bet ka aÅ¡ tada veikiau kai 10 metu "metinÄ—jau" gerti??? Ko ten Ä—jau pas tuos gydytojus, ko ten i ta AA??? Ko meldžiau kažkoki Dieva kad atimtu nora girtauti???  Nes juk esmÄ— kažkoks - Å ansas. Loterija. Tikimybių Teorija su tam tikrais klaustukais... Apskritai matau kad Å¡ito forumo varomoji jÄ—ga jau tapo 40-50 metu naivių infantiliÅ¡kų moteriÅ¡kiu batalionas, kurioms lyg kažkaip tas gÄ—rimas jau koja kliudo kažkokiam vidiniam tobulÄ—jimui, kažkaip "nesiklijuoja", sveikatos jau nebÄ—r, Å¡eimyna kreiva žiÅ«ri, darbe nepyragai... Kitokiu ižvalgu jau kaip ir nebeliko...

Neprisijungęs

#718 2015-06-07 16:44:09

Liepa
Aktyvus narys

O kiti Äia sÄ—di ir taurelÄ™ kilnoja tongue

Neprisijungęs

#719 2015-06-07 16:44:53

Pasiklydes
Senbuvis

Liepa rašė:

O kiti Äia sÄ—di ir taurelÄ™ kilnoja tongue

O kodel gi ne, jei girtos naktys, tai pachmielnos dienos tongue

Neprisijungęs

#720 2015-06-07 19:04:00

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  9mÄ—n.  25d. 
NerÅ«kau  9m.  9mÄ—n.  18d. 

AÅ¡ tai gerÄiau, jei man to norÄ—tųsi. Bet aÅ¡ nenoriu bÅ«ti girtas, pachmielnas, galvoti "kaip Äia susiorganizuoti", nenoriu, kad tai bÅ«tų pagrindinis gyvenimo taÅ¡kas apie kurį sukasi mano pasaulis.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#721 2015-06-07 19:05:53

Artaz
Senbuvis

Veronika rašė:

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Mano tÄ—vukas prieÅ¡ penkis metus išėjo nuo plauÄių vėžio. Kai jam nustatÄ— IV stadijÄ…, gydytojai nemoralizavo ir nedraudÄ— rÅ«kyti... Nes, kaip sakÄ—, jau tas laikas, kai reikÄ—jo mesti - senai praÄ—jo. O dabar, jau nekelkim papildomų kanÄių žmogui...

Kai diagnozuojama kepenų cerozė, Boržomi gerti vėlu.

Neprisijungęs

#722 2015-06-07 20:06:33

Pasiklydes
Senbuvis

Artaz rašė:

Pas mane pažeistos kepenys, hepatitas alkoholinis, bet gerti noro gerti  tai nesumažino...

Neprisijungęs

#723 2015-06-07 20:14:53

Artaz
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Artaz rašė:

Pas mane pažeistos kepenys, hepatitas alkoholinis, bet gerti noro gerti  tai nesumažino...

Kaip gyventi - tai kiekvieno asmeninis reikalas.

Neprisijungęs

#724 2015-06-07 23:02:02

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Todėl tikiu, kad jei visada bus noras sustot, tai ir sustosiu. Vis tiek šansas didesnis, negu nieko nedarant...

Labai iÅ¡ anksto atsipraÅ¡au, bet pasakysiu kaip ir realybÄ—je visada sakiau, AchujebybiÅ¡ka filosofija, bet ka aÅ¡ tada veikiau kai 10 metu "metinÄ—jau" gerti??? Ko ten Ä—jau pas tuos gydytojus, ko ten i ta AA??? Ko meldžiau kažkoki Dieva kad atimtu nora girtauti???  Nes juk esmÄ— kažkoks - Å ansas. Loterija. Tikimybių Teorija su tam tikrais klaustukais... Apskritai matau kad Å¡ito forumo varomoji jÄ—ga jau tapo 40-50 metu naivių infantiliÅ¡kų moteriÅ¡kiu batalionas, kurioms lyg kažkaip tas gÄ—rimas jau koja kliudo kažkokiam vidiniam tobulÄ—jimui, kažkaip "nesiklijuoja", sveikatos jau nebÄ—r, Å¡eimyna kreiva žiÅ«ri, darbe nepyragai... Kitokiu ižvalgu jau kaip ir nebeliko...

NÄ—r Äia ko atsipraÅ¡inÄ—t. Pati žinau, kad esu infatilikÄ—. Bet. Kol negÄ—riau, jauÄiausi geriau. Noriu ir vÄ— ltaip jaustis. Gal prieÅ¡tarauju pati sau, bet bÅ«ti blaivai yra geriau, negu bÅ«ti apsvaigusia. Deja, kažkas smegenyse susimalÄ—. Ir viskas per tÄ… suÅ¡iktÄ… meilužį. UžmirÅ¡iu jį, nereikÄ—s ir gert. Beje, kuo toliau, tuo mažiau ir geriu. Bus laikas, kai nebegersiu. ViskÄ…, ko trokÅ¡tu, gyvenime esu gavusi per 'labai noriu". Dabar - labai noriu nustot lakt. Ir nustosiu. Tik laiko klausimas. Ot tongue

Neprisijungęs

#725 2015-06-08 00:06:40

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

Iškaimo,kaip daugiau skirsi laiko savo norams,tai ir meiluzis išsitrins iš tavo gyvenimo

Neprisijungęs

Forumo apaÄia