VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 0mÄ—n. | 0d. |
Ir man neramu.
Neprisijungęs
ir man keista ir neramu. Visada jo žinutės buvo linksmos. Gal tikrai jam reikia pagalbos?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 6d. |
Su ta pagalba Pasiklydusiam... Nežinau... Kiek jau tokių situacijų su juo buvo įvairiuose forumuose... Tikėkimės ir šį kartą išsikrapštys.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 9d. |
Egle13 rašė:
Su ta pagalba Pasiklydusiam... Nežinau... Kiek jau tokių situacijų su juo buvo įvairiuose forumuose... Tikėkimės ir šį kartą išsikrapštys.
146
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Pumputis rašė:
146
Kas Äia per skaiÄių kombinacija? Posto numeris?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pumputis rašė:
146
Situacijų skaiÄius.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Gerai Äia užvyniojai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pumputis rašė:
146
Na bet tu ir pedantas Ir nepavark tu man Å¡itiek skaiÄiuoti
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Na bet tu ir pedantas
Ir nepavark tu man Å¡itiek skaiÄiuoti
AÄiÅ« Vilkai
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 10d. |
Pasiklydęs??
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 6d. |
Prisijungiu prie Eglės: Pasiklydęs, kur tu?
Neprisijungęs
"Pasiklydęs" pasiklydo turbūt
Neprisijungęs
Senokai nesirodo, kaip ten jam sekasi? Ar nebus prisižaidęs, su tom savo pachmielockom ???
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Nieko būna viena sykį atjungė internetą , tai kelis mėnesius nesirodė.
Neprisijungęs
Jeeeee! Vasara atÄ—jo ir prasidÄ—jo! Niekas nieko neatjungÄ—, turÄ—jau reikalu ir problemu ir su teisÄ—sauga, buvusiu darbdaviu nes užgÄ—res ten visokiu nuotykiu turÄ—jau, girtas darbe pridariau ten visko, ir su tam tikrais "kreditoriais", pavadinkime juos taip, užtat dabar laisvut laisvutÄ—lis tad prasideda juodas vasaros gÄ—rimas non stop iki pat rudens, beveik 100 dienu makt ir plius pachmieloÄka, uchhh dievinu gerti kai Å¡ilta gera ir smagu vasaros metu... Vienas Du Trys, pradedam, aaaaaaa!
Neprisijungęs
O grįžai, kai kas nerimavo dėl tavęs.
Pseudo viens du trys... tau ten linksma iš tikrųjų?nievieriu...nebent jau užgėrei..
Neprisijungęs
Jei kas bÅ«tu nerimavÄ™s tai bÅ«tu nors žinute ar laiÅ¡keli paraÅ¡es, neradau nei vieno, tad visiems iÅ¡ principo POFYG ir nÄ—ra ko Äia apie tai kalbeti, eilinÄ— proga kažkam papostringauti iÅ¡ serijos "oi koks (kokia) aÅ¡ protingas (-a) ir kaip visus kiaurai matau"... O prie ko Äia nievieriu?? Buvau 2 savaitÄ—ms padarÄ™s pertrauka nuo baliavojimu nes tvarkiau tuos rÅ«pesÄius kuriu pats ir prisidariau dÄ—l darbu, su teisÄ—sauga nes buvo kreiptasi dÄ—l mano paieÅ¡kos paskelbimo ir panaÅ¡ius dalykus.. Dabar jau pilu nuo pirmos vasaros dienos taip kad nuotaika tikrai kolkas puiki..
Neprisijungęs
mm, na ką welcome sugrįžęs.
Neprisijungęs
Na nežinau kiek aÅ¡ Äia vÄ—l bÅ«siu ar nebÅ«siu, gal vyniosiu meÅ¡keres ir varau gerti kažkur kitur jei Äionais nebus man nuotaikos, o gal ir Äia bus gerai maktelti, viskÄ… pamatysime in near future..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na nežinau kiek aÅ¡ Äia vÄ—l bÅ«siu ar nebÅ«siu, gal vyniosiu meÅ¡keres ir varau gerti kažkur kitur jei Äionais nebus man nuotaikos, o gal ir Äia bus gerai maktelti, viskÄ… pamatysime in near future..
"In near future". O kodėl ne "artimoje ateityje"? Aš, prasigėrusi, moku tik rusiškai ir lietuviškai, truputį vokiškai... Vis reik jungtis google translate. Gal galima lietuviškai bendrautis?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
"In near future". O kodėl ne "artimoje ateityje"? Aš, prasigėrusi, moku tik rusiškai ir lietuviškai, truputį vokiškai... Vis reik jungtis google translate. Gal galima lietuviškai bendrautis?
Lietuviu mÅ«su gimtoji, o ruskių prievarta primesta antroji kalba, net nevadinÄiau jos užsienio kalba mÅ«su kartos žmonÄ—ms, tad pats laikas mokytis ir kažkokios daug praktiÅ¡kesnÄ—s kalbos ir neknisti Äia kitiems smegenu.. Jei jau mano mama bÅ«dama apie 60ies kažkiek sugebÄ—jo darbe pramokti bent Å¡nekamaja anglu kalba tai Äia kaip suprantu daug jaunesnÄ—s moteriÅ¡kÄ—s susirinkusios nepasitenkinima reiÅ¡kia..
O aš makt šalto alaus, už lango tikra vasara...
Neprisijungęs
Gardu ir smagu po itemptos kupinos streso dienos atsidaryti Å¡alto putojanÄio alaus butelaiti tiesiai iÅ¡ Å¡aldytuvo ir maktelti, vasara prasidÄ—jo, jauÄiu jos alsavimÄ…, belieka viena kita esmini reikala susitvarkyti artimiausiomis dienomis ir galiu pasinerti i visiÅ¡ka alkoholinį transÄ…...
Neprisijungęs
O jei vėl sugalvosi grižti į gyvenimą, jausi tuštumą ir bus dar blogiau. Bet man net kažkaip atodo,kad tu vaidini, o tas šalto alaus skonis net šlykštus, o burnos smarvė, veeeee, pasiklydęs grįžk pas mus.
Neprisijungęs
Vaidinu kÄ…, pats save?? Tai mieloji turiu tave gal prainformuoti, kad esminis mÅ«sų gyvenimo "vaidmuo" ir esame mes patys, Dievas režisierius, sakyÄiau Velnias vykdantysis prodiuseris, kuris irgi prideda savo įdomumo i scenarijų, o mes patys ir kuriame ta savo gyvenimo vaidmeni, gal tik esminis dalykas, kad dublio antro ar treÄio nebus, viskas ÄŒia ir Dabar.. Man alus tarkim nesmarvÄ—, nuo studentavimo laiku tai man gÄ—rimas Nr. 1, bÅ«tent vasara, Å¡altas, putojantis, ar stiklinis buteeelaitis ar skarba gamtoje kur prie ežeriuko ar upÄ—s, prie laužo su gera kompanija, atrodo apsiverktum iÅ¡ tos vidinÄ—s laimÄ—s kaip gera... prisimenu plaukeme prieÅ¡ 10 metu baidarÄ—mis marÅ¡rutas Lakaja - Žeimena - Neris iki pat Vilniaus.. Didžiaja dali aÅ¡ buvau priekyje 2Ä—je baidarÄ—je, kokie vaizdai, koks įspÅ«dis ir rankose pastoviai beveik buvo Utenos mÄ—lyna skardinÄ— alaus iÅ¡ kuprinÄ—s (pasiÄ—mÄ—m dviese visa bloka 24 vnt), ir ka? buvo blogai? Neviltis depresija pykinimai? Nefyga! Vasara!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
Lietuviu mÅ«su gimtoji, o ruskių prievarta primesta antroji kalba, net nevadinÄiau jos užsienio kalba mÅ«su kartos žmonÄ—ms, tad pats laikas mokytis ir kažkokios daug praktiÅ¡kesnÄ—s kalbos ir neknisti Äia kitiems smegenu.. Jei jau mano mama bÅ«dama apie 60ies kažkiek sugebÄ—jo darbe pramokti bent Å¡nekamaja anglu kalba tai Äia kaip suprantu daug jaunesnÄ—s moteriÅ¡kÄ—s susirinkusios nepasitenkinima reiÅ¡kia..
O aš makt šalto alaus, už lango tikra vasara...
Oi, kokie mes jautrūs. Daugiau maktelk, protas mažiau knisis
Neprisijungęs