VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
pupa rašė:
Ä® sveikatÄ….Ale kam ta visiems deklaruot?
Privalomu principu ir beje nuo to linksmiau gerti... makt vodkÄ—s percovkÄ—s...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
pupa rašė:
Apie kÄ… daugiau gali raÅ¡yti geriantis žmogus - tik apie gÄ—rimÄ…, kitokių įspÅ«džių tiesiog nÄ—ra. Jeigu man reikÄ—tų apraÅ¡yti apie savo daugiadienes, imÄiau iÅ¡karto 2 – 5 dienÄ… imtinai: chrienova, parsineÅ¡iau, įkaliau, chrienova, įkaliau, miegojau, užkniso, įkaliau, parineÅ¡iau, įkaliau, baigÄ—si, užkniso, parsineÅ¡iau, įkaliau....
Rusai turi labai gerą patarlę: „chem bogaty - tiem i rady“
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mÄ—n. | 25d. |
Pasiklydes rašė:
pupa rašė:
Man tai niekaip neaiÅ¡ku, kaip pas Pasiklydusį bet kuriuo paros metu visada yra pachmielas? Pas mane savo laiku pachmielas buvo didžiausias deficitas. Ant rankos pirÅ¡tų galima suskaiÄiuoti kartus, kai ryte atsibudusi rasdavau iÅ¡ vakaro likusio alkoholio. O ryte Å¡liaužti jo parsitempti bÅ«davo taip sunku, kad baisu net atsiminti...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 10mÄ—n. | 4d. |
pupa rašė:
Tam kad aÅ¡ negerÄiau.
Neprisijungęs
Na kagis, dÄ—l pacjmielaÄkos tai Äia labai aiÅ¡ki situacija, ja rÅ«pinti labai atsakingai ir sistemingai pradÄ—jau jau nuo kokiu 25 metu, atsirado sakykime taip girtuoklystÄ—s "branda".. Yra kam labai idomu netgi formulÄ—, bet aÅ¡ jau iÅ¡ akies jauÄiu ir suprantu kad jei pasiÄ—miau iÅ¡ vakaro puslitri pipirinÄ—s vodkÄ—s ir trys alaus, tas viskas sueis vakare matyt, tai rytojaus rytui fliaÅ¡ke 200 gramu arba skarba arba dvi stipraus alaus, netgi Maximoje kokioje prie kasu stovint tas krepÅ¡elis bÅ«na padalintas i - "Vakaro programa" ir "Rytojaus rytas".. AutomatiÅ¡kai jei didinu vakarinei daliai kieki, tai didÄ—ja ir pachmialas, Äia pas mane jau automatizuota programa yra "idiegta"...
Å¡iandien va iÅ¡geriau jau 3 alaus, dar tiek vakare, tai aiÅ¡ku iÅ¡kart kiek rytojui pachmieloÄka, jokio Äia deficito kaip ir nÄ—ra...
O jei be ironijos,m
Neprisijungęs
O. Tai aÅ¡ irgi. RaÅ¡au ir geriu alų. Jis - vyro. Bet vyrui savaitgaliais bÅ«na toks keistas persimiegojimo sindromas - jei nenubunda 5.30 ryto - garantuota migrena su vÄ—mimu. Jis tai žino, ir vistiek savaitgaly neprisiverÄia nubust anksti. O man - nervai. Tada iÅ¡ pasiutimo prisigeriu ir alkoholio ir vaistų..Kad nejaust to pasiutimo. Abu mes vienodi. Nesugebam savÄ™s priverst daryt taip, kaip reikia. AÅ¡ taip kerÅ¡yju. Bet geriau nuo to nei jam, nei man. Nes ryt bus "tu mano alų iÅ¡gÄ—rei! VisÄ…! Viena!" " O tu - visÄ… dienÄ… lovoj kirmijai, nors žinai kaip to iÅ¡vengt". Kaltų kaip ir nÄ—ra...
Neprisijungęs
Pakišo koją tos šventės...
Neprisijungęs
"šventės" ne prie ko. Kai bloga - sugebu darbe prisigert.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bet jei nebÅ«tų Å¡venÄių, tai gal vyras bÅ«tų darbe ir namie nebÅ«tų alaus? ÄŒia toks pamÄ…stymas žmogaus, nežinanÄio situacijos
Neprisijungęs
Troja rašė:
Iškaimo rašė:
Bet jei nebÅ«tų Å¡venÄių, tai gal vyras bÅ«tų darbe ir namie nebÅ«tų alaus? ÄŒia toks pamÄ…stymas žmogaus, nežinanÄio situacijos
Ne. Alaus jis visada turi šaldytuve. Jis jo išgeria labai nedaug. Litrą 3 dienas geria. Aš - viską iškart. Alkoholikė - aš. Vyras bando apsaugot nuo to, bet jei nebus namie C2H5OH, nueisiu ir nusipirksiu. Alaus net nemėgstu. Tai - keršto akcija, pritaikyta mano poreikiams
Neprisijungęs
Kerštas - negeras berniukas. Jei šiuo atveju jo nebūtų, tai blogio liktų tik pusė - bloga vyro savijauta. Dabar blogai abiems. Kerštą reikia giljotinuoti
Neprisijungęs
Troja rašė:
Kerštas - negeras berniukas. Jei šiuo atveju jo nebūtų, tai blogio liktų tik pusė - bloga vyro savijauta. Dabar blogai abiems. Kerštą reikia giljotinuoti
Žinau teoriškai. Bet praktiškai - man diagnozuota mišraus tipo asmenybės sutrikimas. Peršokt per save laaaabai sunku, nes tokia buvau 35 metus. Likusius 5 metus psichiatrai paaiškino kodėl tokia esu.
Pilni kalėjimai tokių, su asmenybės ir elgesio sutrikimais. Bet tai - ne liga. Vaistų nuo to nėra. Teismai į tai dėmesio nekreipia, nes įmanoma tai valdyt, jei žinai kas tau darosi. Praktiškai kas antras turi vieną iš kelių sutrikimų tipų.
Psichprofesorius, kai bandžiau per prievartą išeit iš psichuškės, paklausė - "kaip toliau ruošiesi gyvent tokia būdama?". Atsakiau, kad bandysiu prisitaikyt prie tokios diagnozės.
Deja.
Nepavyko.
Viduj skauda labiau, nei pjautis sau venas, kai fizinio skausmo net nejauti...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 10d. |
a kudie kerštas vyrui ? už tai kad jis pamiegojęs ilgėliau kankinasi dėl migrenos? keistai...sveikatukai visai jau parėjo
Neprisijungęs
Egle rašė:
a kudie kerštas vyrui ? už tai kad jis pamiegojęs ilgėliau kankinasi dėl migrenos? keistai...sveikatukai visai jau parėjo
Jis ne miega. Jis lovoj dejuoja ir vemia. Nuo ryto. Iki dabar..Praeis tik ryt ryte.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Troja rašė:
Žinau teoriškai. Bet praktiškai - man diagnozuota mišraus tipo asmenybės sutrikimas. Peršokt per save laaaabai sunku, nes tokia buvau 35 metus. Likusius 5 metus psichiatrai paaiškino kodėl tokia esu.
Pilni kalėjimai tokių, su asmenybės ir elgesio sutrikimais. Bet tai - ne liga. Vaistų nuo to nėra. Teismai į tai dėmesio nekreipia, nes įmanoma tai valdyt, jei žinai kas tau darosi. Praktiškai kas antras turi vieną iš kelių sutrikimų tipų.
Psichprofesorius, kai bandžiau per prievartą išeit iš psichuškės, paklausė - "kaip toliau ruošiesi gyvent tokia būdama?". Atsakiau, kad bandysiu prisitaikyt prie tokios diagnozės.
Deja.
Nepavyko.
Viduj skauda labiau, nei pjautis sau venas, kai fizinio skausmo net nejauti...
Na, bet jau tik nesakyk, kad nepavyko. Žmonėms kažkokie dalykai pavyksta ir 50-ies, ir 60-ies, ir 70-ies metų. Kol esi gyva, yra šansų, kad pavyks. Gyvenimas pilnas stebuklingų dalykų – tuo įsitikinau ne vieną kartą. Ir tie stebuklai pradėjo vykti po juodžiausių gyvenimo periodų, kai jau niekuo nebetikėjau. Ir manim jau gal niekas netikėjo.
O dėl psichinių negandų tai stebuklų irgi būna. Mano artimas žmogus savo laiku susirgo sunkia depresija ir panikos priepuoliais, negalėjo įlipti į jokią transporto priemonę, nes apimdavo panika iki apalpimo, nėjo į darbą, tiesiog gulėjo lovoje į sieną nusisukęs. Bet pradėjo kažkaip keltis, kreiptis tai vienur, tai kitur ir dabar jau kažkiek metų gyvena normalų gyvenimą, dirba atsakingą darbą. Na, pasakysiu, kad nors jis kreipėsi į profesionalius medikus, bet jie jam nepadėjo niekuo.
Gal paskaityk Gregg Braden knygą „Dieviškoji matrica“.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Egle rašė:
Jis ne miega. Jis lovoj dejuoja ir vemia. Nuo ryto. Iki dabar..Praeis tik ryt ryte.
Ir aš šitą dalyką žinau. Ne dažnai, bet būdavo. Vos pajautus tą būseną, reikia tuoj pat keltis. Bet dabar man taip jau nebebūna.
Neprisijungęs
O, geras. Pasirodo Äia ne mistika su tuo persimiegojimu. Gerai, kad Troja protinga esi. O Äia kaip man su alkoholiu-žinau, kad negerai bus, vis tiek geriu. Kažkokie bevaliai abu esam..Toks tokį rado.
Bandau nuo šiandien dar ir dar kartą susikaupt savyje.
AÄiÅ« jums už dozÄ™ optimizmo
Neprisijungęs
Man ar reikia kur ar laisvadienis kažkur keliuosi apie 6 ar 7 ryto kasdien, tokie puikÅ«s dabar rytai, na bent tuom kas už lango matosi... O bÅ«sena pagerinu kaip sakant padarydamas pachmieloÄka.. Tik va gerai kad niekur eiti nereikia, nors matau kad 8 ryto jau yra, bet vilktis vÄ—l iki tos Maximos bÅ«tu labai nesmagu bet privaloma kurgi dingsi, todÄ—l gerai, kad alaus pora balkone jau paruoÅ¡ta iÅ¡ vakar... o Å¡iaip kaip ir viskas normaliai, pasveikinau telefonu motina, ji totalus vyturys, net ir išėjusi i pensija keliasi apie 6 ryto maždaug, važiuoti su kvapu visai nenoriu, mažiau tu kalbu ir dejavimu... Taigis makt..
Neprisijungęs
Troja rašė:
Gal paskaityk Gregg Braden knygą „Dieviškoji matrica“.
PerskaiÄiau anotacijÄ…. Per daug sudÄ—tinga mano kaimietiÅ¡kiems smegenams. Žinau gi, kad kerÅ¡tas blogai, kad pavydas blogai, kad dar daug kitų visokių dalykų blogai. Tiesiog esu tokia patalogiÅ¡kai impulsyvi, kad pirmiau padarau, paskui pagalvoju. Turiu nuolat save kontroliuot, o tai sukelia nuolatinÄ™ įtampÄ…. Mokausi, moko psichoterapeutÄ—, stengiuosi, skaiÄiuoju iki 100, kad ko nors staiga neiÅ¡krÄ—st. IÅ¡ ten ir alkoholis atsirado.
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Taigis makt..
Ä® sveikatÄ… tau.
Aš tai nemaksėsiu šiandien.
O nuo alaus rėmuo graužia. Geriau geros baltos atitinkamą kiekį. Iš dviejų blogybių gal geriau rinktis geresnę, m?
Neprisijungęs
DÄ—kui dÄ—kui, gerai nulindo abi bonkÄ—s jau.. Na stiprius gÄ—rimus vartoju itin retai, bendrame suvartojimo kiekyje tai alus sudaro manau "liÅ«to dali" apie 80 proc., joks rÄ—muo neÄ—da, o vasara ypaÄ megstu bÅ«tent jo maktelti Å¡alto... Žinoma viskam matyt yra ribos, retkarÄiais ivairovÄ—s vardan pasiimu vyno tarkim ar kokios trauktinÄ—s, bet Äia jau retesni atvejai.. Dabar kažkaip pamÄ—gau jei jau stipresniu tai pipirinÄ™ su medumi degtine, na ta kur bonkÄ—s apaÄioje Äili pipirai dar voliojasi... IÅ¡ principo jos net užgerti kažkuom nereikia, net nesupranti kas degina labiau spiritas ar Äili percas...
Neprisijungęs
Ir man jau nuotaika geresnÄ— kai toks oras puikus, reikia Äiupti alaus ir varyti Äia i parkeli vakare pagerti, jau niekaip saves negaliu iÅ¡laikyti namuose prie kompo, gamta calling!
Alaaaaaaus!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Ir man jau nuotaika geresnÄ— kai toks oras puikus, reikia Äiupti alaus ir varyti Äia i parkeli vakare pagerti, jau niekaip saves negaliu iÅ¡laikyti namuose prie kompo, gamta calling!
Alaaaaaaus!
Gerai tau, kai neturi kÄ… veikt...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Nežinau sako sausos pagirios , tai gal man šiandien sausas pagėrimas.
Neprisijungęs
uz 30 min gera naktis
Neprisijungęs