VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Ne tai kad sarkazmas, yra tokia realybÄ—, atsikeliau, nu reikia pachmieloÄkos, viduje kažkas rekte rÄ—kia, nado Fedia nado ir makt pachmieliukas... stebuklas, staiga pagerÄ—ja, afygienai, tai toks ir sarkazmas..
Neprisijungęs
Kagis, prasideda Velykinis ilgasis savaitgalis, dÄ—jau skersa ant tu depresiju, nemigos, nuovargio, rutinos, rÅ«pesÄiu, skolu ir viso kito, noriu tiesiog iÅ¡gerti alaus ir užsimirÅ¡ti vienas pats toms kelioms dienoms, prasipachmielinti normaliai ir vÄ—l gyventi toliau ta suknista pilka neidomu absoliuÄiai blaivu gyvenima.., todÄ—l vienu balsu 3... 2... 1..... UžgÄ—rima pradedam!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 9d. |
...bet depresija, nemiga, nuovargis,rÅ«pesÄiai anei skolos su visais kitais ant tavÄ™s nedÄ—jo. Daug turi
https://www.youtube.com/watch?v=ELKbtFl … rebratka..
Neprisijungęs
Ne tai kad daug, sakyÄiau vidutiniÅ¡kai, bet ir nuo tokio kiekio aÅ¡ turiu teise "atsijungti", užsimirÅ¡ti nors toms kelioms dienoms, o tai man jau labai DAUG... O paskui galima bus po truputi kažka tvarkytis, visu pirma finansiÅ¡kai, tada visa kita pagal galimybes, bet per Velykas stabiliai, užtikrintai ir nuoÅ¡irdžiai užgerti ir taÅ¡kas..
Neprisijungęs
Sveiki sulauke Å ventu Velyku, nuotaika kolkas puiki, tuoj padarau pachmieloÄka pora alaus ir reikÄ—s ruoÅ¡tis marguÄiu kovoms su kaimynais, dar matyt visi tik bunda keliasi tad reikÄ—s luktelti mažumÄ—le... Na o vakare jungsime aukÅ¡tesne "pavarÄ…" ir sÄ—sime prie stalo baliavoti jau kaip reikiant, tegyvuoja Pavasaris, tegyvuoja ilgasis Savaitgalis, valioooooo!
Neprisijungęs
Labas rytas..Su Å¡vente ir tave, PasiklydÄ™s . PardavkÄ—s dar neparduoda paxmielaÄkų, o kiauÅ¡inis prie Å¡napso netinka..Geriau Å¡altiena ir balta miÅ¡rainÄ—
Kad minkÅ¡Äiau veidu į lÄ—kÅ¡tÄ™ krist bÅ«tų.
P.S Tau reikÄ—tų "kliÄkÄ…" pasikeist. IÅ¡ "Pasiklydusio" į "PaxmieloÄkinÄ…"
Neprisijungęs
Tave irgi su Å ventemis Kaimiete! ApsirÅ«pinau aÅ¡ viskuom jau iÅ¡ vakar tad kas kur atsidaro man neaktualu, nemegstu laukti tos 8 val. ryto, kam man tas tresas ir itampa iÅ¡ pat ryto, juk Velykos, o degtinÄ—s Å¡iandien matyt negersiu, bus Grand Cavalier brendis ir kola ant "zagierono"... O Å¡iaip Äia ne "kliÄka" kažkokia kur Å¡unis gal kokius Å¡aukia tavo žiniai, tai mano jau 12 metu Alter Ego, "Antrasis AÅ¡", sielos bÅ«sena ir nieko tame tikrai nekeisiu iki grabo lentos.. Balta miÅ¡raine jau paruoÅ¡ta, silkute papjaustyta, bet Äia jau vakare, dabar man gerai lenda Kalnapilio alus.. Makt!
Neprisijungęs
Galima dabar jau paplanuoti dienotvarke abejoms Velyku dienoms ir ar nepritrūks ar nereikia dar pasipildyti atsargas kol sklepas dar dirbs, atrodo šiandien iki 20 val. kažkur bent jau šalia manes, esu praktiškas ir įžvalgus berniokas..
Neprisijungęs
Taip taip, norÄ—jau kÄ…tik už įžvalgÄ… pagirt. Ir už kantrybÄ™, nes aÅ¡ tai tÄ… grand cavalier bÅ«Äiau jau seniai prasukus, kad paragaut, ar geras. Nu ar nesugÄ™dÄ™s
Bet šiaip tai nuo jo bloga būna. Prastas pasirinkimas
Neprisijungęs
A kokia Äia dar ypatinga katrybÄ— turi bÅ«ti??... Buvo akcija Grand Cavalier brendžiui -30 proc. tai ir pasiÄ—miau Velykoms 0,7 butelaiti, stovi visa savaite balkone ramiai... Å iaip nera nei jis pigiausias prasÄiausias bet ir ne pats aiÅ¡ku geriausias, man per Kaledas ir Tores 10 brendis sunkiai labai lindo kol Å¡iaip netaip sulindo per abi dienas... Manau viskas turÄ—s bÅ«ti gerai, nusiteikimas pas mane dabar optimistinis, nors už lango ir nyku, pilka, migla kažkokia sklaidosi, bet kaip sakant juk esmÄ— kad Å¡irdyje Pavasaris!
Neprisijungęs
aÅ¡ nemanau kad Äia reikÄ—tu raÅ¡inÄ—ti kaip mes geriame, juk Äia forumas norintiems gyventi blaiviai.
Neprisijungęs
Pažiūrek idemiau i tema ir atvėsk skorpi, šitame forume yra tik sakykime taip, pasiūlymas būti blaiviems, o realybė dažnai deja būna visai kitokia.. dažnai juk sakoma gyvenime, norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada... Čia galima tiesiog perfrazuoti kitaip - norėjau kaip blaiviau, o vistiek prisiliuobiau, net pats nesuprantu kaip.. Taip kad chill out!
Ir aš makt alaus..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 9d. |
skorpionas rašė:
aÅ¡ nemanau kad Äia reikÄ—tu raÅ¡inÄ—ti kaip mes geriame, juk Äia forumas norintiems gyventi blaiviai.
Nesigading nuotaikos , Äia gyvenimas "iÅ¡kreiptų veidrodžių karalystÄ—". O kodÄ—l gi ne jei žmogaus tikslas tik prisiliuobt , tai valio, Äia rÅ«piniesi kad namiÅ¡kiams nieko netrÅ«ktų , o Äia gauni paÅ¡alpÄ… ir bÄ—gte su maiÅ¡eliu alaus.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
O kodÄ—l gi ne jei žmogaus tikslas tik prisiliuobt , tai valio, Äia rÅ«piniesi kad namiÅ¡kiams nieko netrÅ«ktų , o Äia gauni paÅ¡alpÄ… ir bÄ—gte su maiÅ¡eliu alaus...
Niekas pernelyg nesinervina, bet manau esi suauges diedas ir turÄ—tum žinoti kad apskritai skleisti mela ir Å¡meižta, o juolab per Velykas, yra mažu mažiausiai negražu ir negarbinga.. AÅ¡ jau kelios savaitÄ—s esu oficialiai dirbantis pagal terminuota darbo sutarti, dabar 3 laisvos dienos taip kad ka per jas veikiu yra MANO asmeninis reikalas, jokiu jau mÄ—nesi paÅ¡alpu negaunu, geriu alų iÅ¡ PAÄŒIO sažiningai uždirbtu pinigÄ—liu, taip kad jei nežinai tai Äiaupk srÄ—btuve nepletkinÄ™s Äia daugiau!
Neprisijungęs
skorpionas rašė:
Jeigu neklystu PasiklydÄ™s lyg ir buvo užrišęs, turbÅ«t tikrovÄ— pasirodÄ— per sunki . Matai Skorpione egzistuoja dar ir ALTERNATYVI TIKROVÄ–. Kiek pamenu, tu mÄ—gsti PalangÄ…, pasivaikÅ¡Äioti pajÅ«riu, na pagalvok trenktis tokiu oru, tokį atstumÄ…, pas Pasilkydusį viskas papraÅ¡Äiau ras pachmieloÄkÄ… ir tave „iÅ¡veža“ pavyzdžiui į TurkijÄ…, arba ne Turkijoj vakar buvo Å¡iandien „skraidina“ į Kanarus. Ä®domu kur dabar PasiklydÄ™s, gal Majamyje bambÄ… kasosi ???
Neprisijungęs
Tara rašė:
Įdomu kur dabar Pasiklydęs, gal Majamyje bambą kasosi ???..
Tiek realybÄ—je tiek mintyse dabar esu kaip toje ŽAS dainoje, kur priedainis skamba - "Nemune ledai iÅ¡plauks, obelys pabals, lauk manÄ™s pavakary, Naujininkų pakraÅ¡ty..." O Å¡iaip tai kas iÅ¡ to vadinamo "užriÅ¡imo" jei po savaites ar dvieju vÄ—l pradedi iÅ¡ naujo gerti ir pats net nesupranti nei kaip nei kodÄ—l... Kitas dalykas tada kodÄ—l tai reikia slÄ—pti, iÅ¡sisukinÄ—ti, gÄ—dytis tai tikrai nesuprantu.. O tokiu Å¡iame forume manau nors vežimu vežk, dingsta velniai žino kur savaitei ar mÄ—nesiui, geria lÄ—bauja, o tada atsiranda tokie nekaltomis fizionomijomis su "nauju" skaitikliu, tipo pirma blaivi diena, tipo nuslydau, paekspermentavau, dar kažkokiu naujoviÅ¡kų pasiteisinimu ieÅ¡ko... Garantuoju kad po Velyku Äia atsivilks daugybÄ— tokiu prisiragavusiu po Å¡venÄiu su naujais skaitikliais..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
O šiaip tai kas iš to vadinamo "užrišimo" jei po savaites ar dvieju vėl pradedi iš naujo gerti ir pats net nesupranti nei kaip nei kodėl...D
Tai gal žinai kÄ… daryti, kad nebÅ«tų "po svaitÄ—s ar dviejų", Äia ir aÅ¡ paklausyÄiau. tik paistalų neraÅ¡yk.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Tai gal žinai kÄ… daryti, kad nebÅ«tų "po savaitÄ—s ar dviejų", Äia ir aÅ¡ paklausyÄiau.
tik paistalų nerašyk...
Nežinau ka daryti, aÅ¡ tiesiog susitaikiau su tuom ir gyvenu su tuom... Kiti kažkaip gal sugeba atsiriboti nuo tu minÄiu ir juolab veiksmų, kažkaip save "užlaužia", itikina kad Äia "nekelk pirmos nebus ir antros..", užblokuoja gal kažkaip, aÅ¡ saves visiÅ¡kai nesugebu suvaldyti, iÅ¡bandyta kone viskas iÅ¡ tu rekomendaciju nesilankyti ten kur geriama, nepalaikyti ryÅ¡iu su ten visokiais itartinais sugÄ—rovais, nelaikyti namuose ir t.t., netgi ta HALT programa, nebÅ«k ten alkanas, piktas, vieniÅ¡as ir pavargÄ™s... Nesakau kad tai sugalvota kvailai. Tiesiog man tai NEVEIKIA. VisiÅ¡kas Å¡nipÅ¡tas, absoliuÄiai nulis rezultato, ateina diena X ir eini ir perki alaus ir atsikemÅ¡i ir padÄ—jÄ™s skersa ant visu ir visko mauki patenkintas... Skirtumas tik tas, kad tarkim prieÅ¡ kokius 5 ar 7 metus dÄ—l to labai pergyvenau, graužiau save, vienu metu netgi niekinau, keikiau, dÄ—jau i Å¡uns dienas, visai savimi nusivyliau... O dabar numojau ranka ir tegul bÅ«na kas bÅ«na, jokiu pažadu nei kitiems nei sau, jokiu savigraužu, va nueisiu i balkona dabar atsikimÅ¡iu jau antra butelaiti Kalnapilio ir tiek žiniu, jau susitaikiau su tuom, todÄ—l viduje tarsi palengvÄ—jo, kažkoki akmeni matyt nusiridenau.. ÄŒia gal tau Tara paistalai, nežinau, kas ka nori tas tegul ir galvoja, man jau mažai tas jaudina po teisybei..
Neprisijungęs
Gerai užgerk ir bus tau gera psichologinė drama namuose, ir ašaru ir juoko per akis..
Neprisijungęs
Nenoriu Å¡iandien gert..Xanaxo įkalus, jauÄiuosi laiminga kaip tapkÄ—, tik neturiu kÄ… veikt
O tai tu į klaviatūrą dar pataikai po alaus ir Grand cavalier kokteilio?
Neprisijungęs
Oi tai ant Xanaxo esu geres kažkada, Äia gi labai smagus antidepresantas, pora alaus užsiverti ant virÅ¡aus ir tokia euforija, tokie multikai prasideda, kad olialia.. Normaliai Å¡iaip jauÄiuosi, alus buvo ryte, dabar jau brendžiuka gurkÅ¡noju prie kavukes, tuoj isitaisysiu patogiai ant sofkÄ—s ir tesiu Å¡ventini vakara, kaip matau ir už lango jau saulyte Vilniuje matosi, aleliuja!..
Neprisijungęs
Nepainiok. Xanax ne antidepresantas, o raminamieji. Esi pagautas meluojant, nes xanax+ alkoholis=miegas, o ne euforijos ten visokios. Tai reiÅ¡kia, kad nÄ— velnio tu Äia negeri. SÄ—di prie pc ir apsimeti alkoholiku expertu.
Neprisijungęs
Ne man jis buvo iÅ¡raÅ¡ytas, o mano amžina atilsi senelei pagal recepta, man pasirode kad jis antidepresantas, bet ot nepofyg ar antidepresikai ar raminamieji, esmÄ— kad pojÅ«Äiai buvo faini ir tiek, lygiai taip pat su klonozepamu, ilga laika net nežinojau koks Äia preparatas ir nuo ko skiriamas, miego tikrai tada užsimetus nebuvo nes su chebra i miesta iÅ¡vareme tusintis alaus gerti..... O ka veikiu dabar per Å¡ventes tik mano reikalas, gali paklausti tu forumieÄiu su kuriais esu gÄ—res savo laiku ir ne su vienu beje, kad koks esu virtualiame pasaulyje toks ir realiame..
Tiesa kai kurie (-ios) gali nelabai norÄ—ti prisiminti anuos laikus, Äia kitas reikalas.....
Neprisijungęs
Jei kokteilius su clonezapamu plakei, tai neturėjai nieko atsimint- nei kur, nei su kuo, nei kiek ir ko prisišniojai
AiÅ¡ku, kad TAVO REIKALAS kÄ… veiki. A Å¡tavÄ™s net neklausiau. Tik raÅ¡tu pasvarsÄiau. Ir nereikia Äia tokiam piktam bÅ«t.
Neprisijungęs
Paskutini karta Klonozepama naudojau netaip seniai, bet tik tam kad užmigti ir be alkoholio be abejo, puse tabletes nepasieke rezultato, visa jau pats tas.. Užbaigiau pakuote ir nebevartoju, puikiai tinka tiesiog pora skardiniu alaus ir miegu liuks.. Nei aÅ¡ piktas nei ka, dar manes nesi iÅ¡ tikruju maÄiusi tikrai pikto, va ten tai geriau niekam nesipainioti man po kojomis nes dar ir i ana pasauli galeÄiau pasiÅ«sti, bet juk Velykos ne tam skirta Å¡ventÄ—, kad apie tai kalbÄ—ti, geriau iÅ¡gersiu 100 gr. už meilÄ™ ir taikÄ…!
Neprisijungęs