VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#426 2015-03-21 04:58:16

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Ne tai kad sarkazmas, yra tokia realybÄ—, atsikeliau, nu reikia pachmieloÄkos, viduje kažkas rekte rÄ—kia, nado Fedia nado ir makt pachmieliukas... stebuklas, staiga pagerÄ—ja, afygienai, tai toks ir sarkazmas.. smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-03-21 04:58:16

Google

#427 2015-04-04 08:02:59

Pasiklydes
Senbuvis

Kagis, prasideda Velykinis ilgasis savaitgalis, dÄ—jau skersa ant tu depresiju, nemigos, nuovargio, rutinos, rÅ«pesÄiu, skolu ir viso kito, noriu tiesiog iÅ¡gerti alaus ir užsimirÅ¡ti vienas pats toms kelioms dienoms, prasipachmielinti normaliai ir vÄ—l gyventi toliau ta suknista pilka  neidomu absoliuÄiai blaivu gyvenima.., todÄ—l vienu balsu  3... 2... 1..... UžgÄ—rima pradedam! big_smile

Neprisijungęs

#428 2015-04-04 08:20:54

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  9d. 

...bet depresija, nemiga, nuovargis,rÅ«pesÄiai anei  skolos su visais kitais ant tavÄ™s nedÄ—jo. Daug turi
https://www.youtube.com/watch?v=ELKbtFl … rebratka..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#429 2015-04-04 09:42:55

Pasiklydes
Senbuvis

Ne tai kad daug, sakyÄiau vidutiniÅ¡kai, bet ir nuo tokio kiekio aÅ¡ turiu teise "atsijungti", užsimirÅ¡ti nors toms kelioms dienoms, o tai man jau labai DAUG... O paskui galima bus po truputi kažka tvarkytis, visu pirma finansiÅ¡kai, tada visa kita pagal galimybes, bet per Velykas stabiliai, užtikrintai ir nuoÅ¡irdžiai užgerti ir taÅ¡kas.. smile

Neprisijungęs

#430 2015-04-05 07:34:56

Pasiklydes
Senbuvis

Sveiki sulauke Å ventu Velyku, nuotaika kolkas puiki, tuoj padarau pachmieloÄka pora alaus ir reikÄ—s ruoÅ¡tis marguÄiu kovoms su kaimynais, dar matyt visi tik bunda keliasi tad reikÄ—s luktelti mažumÄ—le...  Na o vakare jungsime aukÅ¡tesne "pavarÄ…" ir sÄ—sime prie stalo baliavoti jau kaip reikiant, tegyvuoja Pavasaris, tegyvuoja ilgasis Savaitgalis, valioooooo!  smile

Neprisijungęs

#431 2015-04-05 07:43:27

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Labas rytas..Su Å¡vente ir tave, PasiklydÄ™s smile. PardavkÄ—s dar neparduoda paxmielaÄkų, o kiauÅ¡inis prie Å¡napso netinka..Geriau Å¡altiena ir balta miÅ¡rainÄ— big_smile Kad minkÅ¡Äiau veidu į lÄ—kÅ¡tÄ™ krist bÅ«tų.
P.S Tau reikÄ—tų "kliÄkÄ…" pasikeist. IÅ¡ "Pasiklydusio" į "PaxmieloÄkinÄ…" big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#432 2015-04-05 07:47:59

Pasiklydes
Senbuvis

Tave irgi su Å ventemis Kaimiete!  ApsirÅ«pinau aÅ¡ viskuom jau iÅ¡ vakar tad kas kur atsidaro man neaktualu, nemegstu laukti tos 8 val. ryto, kam man tas tresas ir itampa iÅ¡ pat ryto, juk Velykos, o degtinÄ—s Å¡iandien matyt negersiu, bus Grand Cavalier brendis ir kola ant "zagierono"...   O Å¡iaip Äia ne "kliÄka"  kažkokia kur Å¡unis gal kokius Å¡aukia tavo žiniai, tai mano jau 12 metu Alter Ego, "Antrasis AÅ¡", sielos bÅ«sena ir nieko tame tikrai nekeisiu iki grabo lentos..  Balta miÅ¡raine jau paruoÅ¡ta, silkute papjaustyta, bet Äia jau vakare, dabar man gerai lenda Kalnapilio alus.. Makt!  big_smile

Neprisijungęs

#433 2015-04-05 07:55:04

Pasiklydes
Senbuvis

Galima dabar jau paplanuoti dienotvarke abejoms Velyku dienoms ir ar nepritrūks ar nereikia dar pasipildyti atsargas kol sklepas dar dirbs, atrodo šiandien iki 20 val. kažkur bent jau šalia manes, esu praktiškas ir įžvalgus berniokas.. big_smile

Neprisijungęs

#434 2015-04-05 08:03:38

Iškaimo
Senbuvis

Taip taip, norÄ—jau kÄ…tik už įžvalgÄ… pagirt. Ir už kantrybÄ™, nes aÅ¡ tai tÄ… grand cavalier bÅ«Äiau jau seniai prasukus, kad paragaut, ar geras. Nu ar nesugÄ™dÄ™s big_smile
Bet šiaip tai nuo jo bloga būna. Prastas pasirinkimas tongue

Neprisijungęs

#435 2015-04-05 08:09:19

Pasiklydes
Senbuvis

A kokia Äia dar ypatinga katrybÄ— turi bÅ«ti??...  Buvo akcija Grand Cavalier brendžiui -30 proc. tai ir pasiÄ—miau Velykoms 0,7 butelaiti, stovi visa savaite balkone ramiai... Å iaip nera nei jis pigiausias prasÄiausias bet ir ne pats aiÅ¡ku geriausias, man per Kaledas ir Tores 10 brendis sunkiai labai lindo kol Å¡iaip netaip sulindo per abi dienas... Manau viskas turÄ—s bÅ«ti gerai, nusiteikimas pas mane dabar optimistinis, nors už lango ir nyku, pilka, migla kažkokia sklaidosi, bet kaip sakant juk esmÄ— kad Å¡irdyje Pavasaris! smile

Neprisijungęs

#436 2015-04-05 08:26:19

skorpionas
Senbuvis
Registravosi: 2012-12-13
Žinutės: 441

aÅ¡ nemanau kad Äia reikÄ—tu raÅ¡inÄ—ti kaip mes geriame, juk Äia forumas norintiems gyventi blaiviai.

Neprisijungęs

#437 2015-04-05 08:29:04

Pasiklydes
Senbuvis

PažiÅ«rek idemiau i tema ir atvÄ—sk skorpi, Å¡itame forume yra tik sakykime taip, pasiÅ«lymas bÅ«ti blaiviems, o realybÄ— dažnai deja bÅ«na visai kitokia.. dažnai juk sakoma gyvenime, norÄ—jau kaip geriau, o gavosi kaip visada... ÄŒia galima tiesiog perfrazuoti kitaip - norÄ—jau kaip blaiviau, o vistiek prisiliuobiau, net pats nesuprantu kaip.. big_smile  Taip kad chill out! smile  Ir aÅ¡ makt alaus..

Neprisijungęs

#438 2015-04-05 08:59:15

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  9d. 

skorpionas rašė:

aÅ¡ nemanau kad Äia reikÄ—tu raÅ¡inÄ—ti kaip mes geriame, juk Äia forumas norintiems gyventi blaiviai.

Nesigading nuotaikos , Äia gyvenimas "iÅ¡kreiptų veidrodžių karalystÄ—". O kodÄ—l gi ne jei žmogaus tikslas tik prisiliuobt , tai valio, Äia rÅ«piniesi kad namiÅ¡kiams nieko netrÅ«ktų , o Äia gauni paÅ¡alpÄ… ir bÄ—gte su maiÅ¡eliu alaus.

Neprisijungęs

#439 2015-04-05 09:02:52

Pasiklydes
Senbuvis

žvejys rašė:

O kodÄ—l gi ne jei žmogaus tikslas tik prisiliuobt , tai valio, Äia rÅ«piniesi kad namiÅ¡kiams nieko netrÅ«ktų , o Äia gauni paÅ¡alpÄ… ir bÄ—gte su maiÅ¡eliu alaus...

Niekas pernelyg nesinervina, bet manau esi suauges diedas ir turÄ—tum žinoti kad apskritai skleisti mela ir Å¡meižta, o juolab per Velykas, yra mažu mažiausiai negražu ir negarbinga..  AÅ¡ jau kelios savaitÄ—s esu oficialiai dirbantis pagal terminuota darbo sutarti, dabar 3 laisvos dienos taip kad ka per jas veikiu yra MANO asmeninis reikalas, jokiu jau mÄ—nesi paÅ¡alpu negaunu, geriu alų iÅ¡ PAÄŒIO sažiningai uždirbtu pinigÄ—liu, taip kad jei nežinai tai Äiaupk srÄ—btuve nepletkinÄ™s Äia daugiau! smile

Neprisijungęs

#440 2015-04-05 09:41:24

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

skorpionas rašė:

Jeigu neklystu PasiklydÄ™s lyg ir buvo užrišęs, turbÅ«t tikrovÄ— pasirodÄ— per sunki . sad Matai Skorpione egzistuoja dar ir ALTERNATYVI TIKROVÄ–. Kiek pamenu, tu mÄ—gsti PalangÄ…, pasivaikÅ¡Äioti pajÅ«riu, na pagalvok trenktis tokiu oru, tokį atstumÄ…, pas Pasilkydusį viskas papraÅ¡Äiau ras pachmieloÄkÄ… ir tave „iÅ¡veža“ pavyzdžiui į TurkijÄ…, arba ne Turkijoj vakar buvo Å¡iandien „skraidina“ į Kanarus. Ä®domu kur dabar PasiklydÄ™s, gal Majamyje bambÄ… kasosi ???

Neprisijungęs

#441 2015-04-05 09:47:32

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Įdomu kur dabar Pasiklydęs, gal Majamyje bambą kasosi ???..

Tiek realybÄ—je tiek mintyse dabar esu kaip toje ŽAS dainoje, kur priedainis skamba - "Nemune ledai iÅ¡plauks, obelys pabals, lauk manÄ™s pavakary, Naujininkų pakraÅ¡ty..."  smile  O Å¡iaip tai kas iÅ¡ to vadinamo "užriÅ¡imo" jei po savaites ar dvieju vÄ—l pradedi iÅ¡ naujo gerti ir pats net nesupranti nei kaip nei kodÄ—l... Kitas dalykas tada kodÄ—l tai reikia slÄ—pti, iÅ¡sisukinÄ—ti, gÄ—dytis tai tikrai nesuprantu.. O tokiu Å¡iame forume manau nors vežimu vežk, dingsta velniai žino kur savaitei ar mÄ—nesiui, geria lÄ—bauja, o tada atsiranda tokie nekaltomis fizionomijomis su "nauju" skaitikliu, tipo pirma blaivi diena, tipo nuslydau, paekspermentavau, dar kažkokiu naujoviÅ¡kų pasiteisinimu ieÅ¡ko... Garantuoju  kad po Velyku Äia atsivilks daugybÄ— tokiu prisiragavusiu po Å¡venÄiu su naujais skaitikliais.. big_smile

Neprisijungęs

#442 2015-04-05 09:53:40

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Pasiklydes rašė:

O šiaip tai kas iš to vadinamo "užrišimo" jei po savaites ar dvieju vėl pradedi iš naujo gerti ir pats net nesupranti nei kaip nei kodėl...D

Tai gal žinai kÄ… daryti, kad nebÅ«tų "po svaitÄ—s ar dviejų", Äia ir aÅ¡ paklausyÄiau. smile tik paistalų neraÅ¡yk.

Neprisijungęs

#443 2015-04-05 10:03:30

Pasiklydes
Senbuvis

Tara rašė:

Tai gal žinai kÄ… daryti, kad nebÅ«tų "po savaitÄ—s ar dviejų", Äia ir aÅ¡ paklausyÄiau. smile tik paistalų neraÅ¡yk...

Nežinau ka daryti, aÅ¡ tiesiog susitaikiau su tuom ir gyvenu su tuom... Kiti kažkaip gal sugeba atsiriboti nuo tu minÄiu ir juolab veiksmų, kažkaip save "užlaužia", itikina kad Äia "nekelk pirmos nebus ir antros..", užblokuoja gal kažkaip, aÅ¡ saves visiÅ¡kai nesugebu suvaldyti, iÅ¡bandyta kone viskas iÅ¡ tu rekomendaciju nesilankyti ten kur geriama, nepalaikyti ryÅ¡iu su ten visokiais itartinais sugÄ—rovais, nelaikyti namuose ir t.t., netgi ta HALT programa, nebÅ«k ten alkanas, piktas, vieniÅ¡as ir pavargÄ™s... Nesakau kad tai sugalvota kvailai. Tiesiog man tai NEVEIKIA. VisiÅ¡kas Å¡nipÅ¡tas, absoliuÄiai nulis rezultato, ateina diena X ir eini ir perki alaus ir atsikemÅ¡i ir padÄ—jÄ™s skersa ant visu ir visko mauki patenkintas...    Skirtumas tik tas, kad tarkim prieÅ¡ kokius 5 ar 7 metus dÄ—l to labai pergyvenau, graužiau save, vienu metu netgi niekinau, keikiau, dÄ—jau i Å¡uns dienas, visai savimi nusivyliau... O dabar numojau ranka ir tegul bÅ«na kas bÅ«na, jokiu pažadu nei kitiems nei sau, jokiu savigraužu, va nueisiu i balkona dabar atsikimÅ¡iu jau antra butelaiti Kalnapilio ir tiek žiniu, jau susitaikiau su tuom, todÄ—l viduje tarsi palengvÄ—jo, kažkoki akmeni matyt nusiridenau.. ÄŒia gal tau Tara paistalai, nežinau, kas ka nori tas tegul ir galvoja, man jau mažai tas jaudina po teisybei.. smile

Neprisijungęs

#444 2015-04-05 17:14:24

Pasiklydes
Senbuvis

Gerai užgerk ir bus tau gera psichologinė drama namuose, ir ašaru ir juoko per akis.. big_smile

Neprisijungęs

#445 2015-04-05 17:19:34

Iškaimo
Senbuvis

Nenoriu Å¡iandien gert..Xanaxo įkalus, jauÄiuosi laiminga kaip tapkÄ—, tik neturiu kÄ… veikt tongue
O tai tu į klaviatūrą dar pataikai po alaus ir Grand cavalier kokteilio? big_smile

Neprisijungęs

#446 2015-04-05 17:25:08

Pasiklydes
Senbuvis

Oi tai ant Xanaxo esu geres kažkada, Äia gi labai smagus antidepresantas, pora alaus užsiverti ant virÅ¡aus ir tokia euforija, tokie multikai prasideda, kad olialia.. smile    Normaliai Å¡iaip jauÄiuosi, alus buvo ryte, dabar jau brendžiuka gurkÅ¡noju prie kavukes, tuoj isitaisysiu patogiai ant sofkÄ—s ir tesiu Å¡ventini vakara, kaip matau ir už lango jau saulyte Vilniuje matosi, aleliuja!..  big_smile

Neprisijungęs

#447 2015-04-05 17:41:58

Iškaimo
Senbuvis

Nepainiok. Xanax ne antidepresantas, o raminamieji. Esi pagautas meluojant, nes xanax+ alkoholis=miegas, o ne euforijos ten visokios. Tai reiÅ¡kia, kad nÄ— velnio tu Äia negeri. SÄ—di prie pc ir apsimeti alkoholiku expertu.tongue

Neprisijungęs

#448 2015-04-05 17:46:15

Pasiklydes
Senbuvis

Ne man jis buvo iÅ¡raÅ¡ytas, o mano amžina atilsi senelei pagal recepta, man pasirode kad jis antidepresantas, bet ot nepofyg ar antidepresikai ar raminamieji, esmÄ— kad pojÅ«Äiai buvo faini ir tiek, lygiai taip pat su klonozepamu, ilga laika net nežinojau koks Äia preparatas ir nuo ko skiriamas, miego tikrai tada užsimetus nebuvo nes su chebra i miesta iÅ¡vareme tusintis alaus gerti..... big_smile   O ka veikiu dabar per Å¡ventes tik mano reikalas, gali paklausti tu forumieÄiu su kuriais esu gÄ—res savo laiku ir ne su vienu beje, kad koks esu virtualiame pasaulyje toks ir realiame.. smile  Tiesa kai kurie (-ios) gali nelabai norÄ—ti prisiminti anuos laikus, Äia kitas reikalas.....

Neprisijungęs

#449 2015-04-05 19:01:44

Iškaimo
Senbuvis

Jei kokteilius su clonezapamu plakei, tai neturÄ—jai nieko atsimint- nei kur, nei su kuo, nei kiek  ir ko prisiÅ¡niojai tongue
AiÅ¡ku, kad TAVO REIKALAS kÄ… veiki. A Å¡tavÄ™s net neklausiau. Tik raÅ¡tu pasvarsÄiau. Ir nereikia Äia tokiam piktam bÅ«t.

Neprisijungęs

#450 2015-04-05 20:25:43

Pasiklydes
Senbuvis

Paskutini karta Klonozepama naudojau netaip seniai, bet tik tam kad užmigti ir be alkoholio be abejo, puse tabletes nepasieke rezultato, visa jau pats tas.. Užbaigiau pakuote ir nebevartoju, puikiai tinka tiesiog pora skardiniu alaus ir miegu liuks.. smile  Nei aÅ¡ piktas nei ka, dar manes nesi iÅ¡ tikruju maÄiusi tikrai pikto, va ten tai geriau niekam nesipainioti man po kojomis nes dar ir i ana pasauli galeÄiau pasiÅ«sti, bet juk Velykos ne tam skirta Å¡ventÄ—, kad apie tai kalbÄ—ti, geriau iÅ¡gersiu 100 gr. už meilÄ™ ir taikÄ…! smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia